tirsdag 2. august 2022

Følgerø med Vestens krig mot Vesten på HRS

https://www.rights.no/2022/08/vestens-krig-mot-vesten/

Arnt Folgerø er ute i HRS med en god langlest artikkel om Vestens krig mor Vesten. Han er grundig bl a på Douglas Murray, med sin bok av samme navn, en bok jeg anmeldt for en stund siden, her:

https://neitilislam.blogspot.com/2022/06/the-war-on-west-douglas-murray.html

Folgerø røper i sin artikkel stor beundring for Ole Jørgen Anfindsens bok Selvmordsparadigme, men nevner ikke med et ord at Anfindsen har gjort muslim av seg og er kry av det også. Som om en konvertering til islam skulle løse noen som helst slag problemer, andre enn med de servilt betingede korrekte emosjoner?

Hm.

Anfindsen og Anders BB:

https://neitilislam.blogspot.com/2021/07/anders-b-b-og-var-emosjonelle-dissonans.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/07/o-j-anfindsen-vs-hallgim-berg-i-sakte.html

https://neitilislam.blogspot.com/2022/06/andfiendsen-igjen-na-mer-nyansert-enn.html

https://neitilislam.blogspot.com/2022/05/anfindsen-en-kamelon-som-konverterte.html

https://neitilislam.blogspot.com/2022/05/hvor-lenge-skal-vesten-vre-darligere.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/12/med-red-morken-i-iran-om-huskirker-og.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/12/venstreside-vold-og-selvgodhet-en.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/07/eurabia-murray-hrs-og-jakten-pa-p.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/07/det-kristne-verdensbildet-av-dr-med.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/07/om-hvordan-vi-fler-og-mulig-tenker.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/07/innhentet-av-fortiden-eller-fremtiden.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/07/en-ikke-servilt-betinget-emosjonelt.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/07/vesten-i-opplsning-og-endring-til-det.html

Disse henger nøye sammen:

https://neitilislam.blogspot.com/2021/06/de-emosjonelt-korrektes-credo-i-praksis.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/06/det-nye-store-emosjonelt-korrekte-credo.html

https://neitilislam.blogspot.com/2011/12/vesens-selvrealiseringideal-og-islams.html

Alt henger sammen med alt, hvis man ikke nøyer seg med å analysere, dvs med å rive alt sammen fra hverandre, alt for å kunne konstruere opp noe nytt som bare er enda mer avhengig av servilt betingede korrekte emosjoner enn før.

For noen kan det være svært - subjektivt personlig - tjenlig å rive alt sammen ned og fra hverandre. "Noble" forsøk på dette skjer hver dag, i stor stil, på det «ideologiske» og emosjonelle område – et område som på mange måter ligger brakk for mange, og et område av oss som skulle være hele oss, og ikke bare seksjoner av oss, som hele personer, et område som ligger skjult for mange, spesielt de mange på toppen, blant vår begredelig elite, spesielt blant kjendiser hvis liv ikke gir mening uten at de er og opptrer mer servilt betinget korrekt emosjonelle enn som hele personer, for å si det sånn.

Om dette har vi skrevet et utall antall ganger. Jeg er i grunnen lei det hele, for det hjelper ikke – før  folk innser det selv, idet de fleste vil måtte betale en høy pris for ikke å ha tatt våre emosjoner og følelser på alvor De fleste føler at feel good er alt som skal til for å kunne bekle toppen på pallen, når et gjelder å være «best», eller mest vellykket. Når man så flykter fra det som ikke føles så godt, tror man at selve flukten pussig nok, gjør en til en mer moralsk ren og verdig person.

Men denne emosjonelle mer eller mindre kollektivt betingede manøveren fører ikke hverken til mer godhet, eller mer sannhet, snarer tvert imot. Jeg mener det foreligger mer en tilstrekkelig empiri for å kunne hevde dette med stor realisme. Jeg finner bekreftelsen både i objektiv empiri og i mitt eget forhold til de dypere emosjonelle og moverende sjikt i meg selv.

Den etter-revolusjonære marxistiske ideologi startet med Gramski, se linkene, som innså at de på gølvet neppe nå var i stand og villig nok til å fullføre revolusjonen, som fant sin marxistisk funderte og konkrete begynnelse i Sovjet.

Det gjaldt fra nå av å gå den lange marsjen i korridorene og får så mange studenter som mulig over på venstresiden, slik at revolusjonen kunne skje innenfra og ut fra Akademia.

Det er antakelig derfor at vi har så mange skrøpelig akademikere i dag, akademikere som ikke aner noe om hva slags marionetter de er blitt, men som de lever sine gode liv på, idet de klar seg i de servilt betinget emosjonell korrekthet.

For å si det kort: for å fullføre revolusjonen måtte først ekteskapet oppløses, så ville man gå løs på det erotiske og slippe alt løs. Religionen måtte forkastes, selvsagt, og der begynte Vestens angrep på seg selv, et angrep som ytterligere forsterket alle tidligere undergangstendenser. Man valgte i praksis Allah på arbeiderklassens vegne, og uten å spørre. Man gjorde i denne prosessen og lange gangen gjennom korridorene – i borgerskapets institusjoner - alle til hypermagikere. Man tok seg den frihet å handle og holdne på vegne av svake grupper for å tilrane seg den makt dette gir, skal man lykkes i å fremstå som god, dvs som godhetsposør. Disse forsto ikke at det var magi – det motsatte av gudstro eller kristen gudstro, for å være presis, som drev dem, hypermagi.

Emosjoner er en pris (du må betale), et produkt (du tror du får) og en tilfredsstillelse du føler du må unne deg eller som du ikke kan unngå å bruke, pluss en vare du forsøker å gi fra deg for høyest mulig vinnings skyld.

Servilt betingede korrekte emosjoner er symptomer på en grunnleggende usikkerhet du går rundt med og ikke kan bli kvitt og et tilnærmet kronisk ubehag du opplever både i deg selv og i kulturen.

Og dette er prisen du må betale for å leve i magiens verden, for i det hele tatt å kunne tilpasse deg situasjoner og kontekster du ikke finner andre måter å unnslippe enn å «conform».

Du godtar derfor uten å mukke det fenomenet som i dag har fått navnet «kulturell rasisme».

Det du da ikke er klar over er at du faktisk objektiverer følelseslivet ditt, eller dybdene i deg selv, om du vil og du gjør det ved å abstrahere dem og distansere deg fra dem, særlig der dette oppfattes som en markant «feel-good» tilstand, en tilstand som for deg oppleves som en nøytral konstans, et fast punkt å holde i, et fast punkt som du kan stå eller sitte på og dom du kan bevege eller manipulere hele verden og alle dine omgivelser på, inkludert deg selv.

En gramski-marxist vil nå kalle dette fenomenet et resultat av det gramskimarxistenes selv har gjort, for å forsøke på frigjøre mennesket fra sin «nødvendige» fremmedgjøring», i det kapitalistiske systemet, dette sett med autentiske marxistiske analyser, bygget på det marxistene selv kalte «vitenskap».

Å kontrollere og forme emosjoner og følelser, er blitt det viktigste våpen en gramsci-marxist kan nyttiggjøre seg for at mennesker skal få en forestilling om at emosjoner og følelser faktisk kan trumfe naturkreftene – også dette en form for magi eller hypermagi. Sublimt konstruerte idealkonsepter blir dermed en erstatning for ditt dypere emosjons- og følelsesliv. Dette forsterker så fremmedgjøringen midlertidig uten at du merker det, du merker bare avhengigheten. Du må ha stadig mer påfyll av servilt betingede korrekte emosjoner og i den grad dette skjer, i den grad blir du stadig mer avhengig av dine «feel-good» opplevelser, som om du hadde tatt et dop der stor toleranse- og dermed avhengighet -  er garantert. Du mistolker da dine følelsesmessige eller emosjonelle jonere for å være frigjørende i stedet for avhengigskapende og jo mer er du villig til å betale, for ikke å havne tilbake i et liv du tidligere kanskje ikke anså som emosjonelt korrekt nok eller emosjonelt intenst nok.

Den enste medisin ui nå trenger, vil gramski-marxistene mene, er en stadig fornybar og forsterkende følelse av at dine emosjoner nå blir stadig mer såre gode, dvs mer korrekte. Og jo mer avhengig, jo mer hypermagisk «dyktig» blir du. Til slutt ser du ikke at du lever på en løgn du tar for absolutt sannhet.

En gramskimarxist vil hevde at du dermed bidrar til å skape det nye klasseløse samfunnet, der alle er like avhengig av sin magi og de servilt betinget emosjonelt korrekthet emosjoner du nå har, og som du kan bruke som en ete fundament for din nye moral, en moral som altså krever at stadig blir avhengig av det samme som akkurat du er: De servilt betingede korrekte emosjoner.

Noen bedre? De er med andre ord blitt en storprofitør på emosjoner, ja, et overklassemenneske som kan tilrane seg legitimitet ved å bemektige seg følelser og emosjoner, hos de som ennå ikke er avhengige av nettopp ditt produkt, som er de servilt betingede korrekte emosjoner.

Det kan ikke slå feil husk det. Du er blitt en kapitalist på emosjoner, frigjørende emosjoner (endorfiner?)! Du kan nå styre emosjonsmarkedet, eller bidra til å likeforme det i ditt emosjonelle selvbilde.  Du kan med andre ord få folk til å betale for egen forgiftning. Og profitten din øker jo mer du klarer å overbevise folk – akkurat som deg selv – må hige etter mer makt, via den makt magien gir deg, via din hypermagi. Hypermagi og emosjon trumfer ikke nå bare naturen, den trumfe også arv og miljø, både «nature and nurture». Du kan da skape både det klasseløse samfunnet og det rasismefrie samfunnet – bare ved å projisere magiske emosjoner og «det du sier» - dine ord – vil da skap det du nevner. Du har blitt den demiurg som kan beseire eller overvinne Gud, ja, som en gang fora alle har beseiret nettopp Gud, og du er «hans sønn», hennes datter, og dere alle hens barn. Du kan da si «kjærlighet er Gud», men aldri at Gud er kjærlighet. Og jo mers servilt betinget emosjonelt korrekt du er, jo mer vil du ligne på gud og gud vil da ligne ditt eget bilde; deg har skapt gud i ditt bilde. Intet mindre.

For et mirakel: Det marxismen ikke klarte var å overflødiggjøre markedet og markedskreftene, ja, selve pengeveldet, om man vil. Heller ikke via Revolusjon og maktbruk i usannsynlig, men høyst virkeliggjort, høy grad, lyktes de med det. Men de klarte det ikke, ikke før nå: I dag styres markedet for egen maskin av de servilt betingede korrekte emosjoner og følelser.

Selvsagt koster dette penger, men hva gjør det når alt enten er subsidiert eller avgiftsbelagt? Kyr må fortsatt melkes, fisk må fanges, stål må fortsatt produseres og butikkene – ja, de blomstrer som aldri før. Så også med børsen. Men vi har fått servilt betingede emosjonelt korrekte mennesker der, som sitter med sine aksjer og andre verdipapirer og alle er overbevist om at de serverer de mest høyverdige intensjoner og mest korrekte følelser og emosjoner. Melker du din melk, smir du ditt jern og fisker du din fisk, gjør du det ikke lenger for å tjene penger, å nei da, lang fra, du melker og fisker og produserer for å oppnå de meste og beste servilt betingede korrekte emosjoner, - and «you love it» og tror at «you deserve it». Du tror at du tilhører overklassen og at alle er blitt overklasse nå, i kraft av de edle og gjerne villeste emosjoner. Alt annet er illusjoner. Du er blitt den emosjonelt korrekte kapitalist som står i den mest servilt betingede emosjonelt korrekte fagforening, eller kirke, eller skole eller universitet. Det fins ingen vei utenom. Du er låst, men tror du er fri, så fri som aldri noen mennesker før har vært. Fordi du «feel-good», og fordi markedet nå styres av et tilbud og en etterspørsel etter de servilt mest korrekte emosjoner. Emosjoner er det beste bit-coin. (Du risikerer å bli avhengig av et pyramidespill). De er ditt betalingsmiddel. Og du er blitt et betalingsledd i prosessen. Du har objektivert deg selv og selv blitt objektiver og brukt som et instrument i den gramskianske marxisme, for å si det slik, og uten at du vet det.

Du er med andre ord ikke lenger deg selv, men dine emosjoner, for bare de har markedsverdi og bare de kan flyttes på og skaltes og valtes med. Du er blitt en hals etter å produsere så mange og dype servilt betingede korrekte emosjoner som du overhodet makter og jo større hypermagiker blir du, og kanskje til og med så heldig at du kan nyte denne magien i mye større monn enn mange andre. Du er da på vei inn på det politiske området og dine emosjoner er blitt politikk. Dine emosjoner må derfor fordeles rikelig på andre. Du mener at det er rettferdig – at dine emosjoner altså blir fordelt rettferdig. Det er da du automatisk faktisk må bli en hypermagiker, en magiker som på den ene siden alltid er redd for å bli avslørt, men samtidig, på den annen side, alltid en hypermagiker som ikke trenger å bry seg så mye om du blir avslørt eller ikke, for alle er i samme bisniss nå, alle lyver og ingen er i stand til å avsløre løgnen, fordi det vil avsløre alle, og, hvis du er «uheldig» først og fremst deg selv.

Og dette er første steget på vei mot full annihilasjon. Du tror at du skal annihileres når du dør, fordi du kan ikke forestille deg et samfunn etter døden som bedre enn det vi har nå, nemlig det totale emokrati, hvor bare de mest servilt betingede korrekte emosjoner har noen livsrett det er verdt å snakke om.

http://neitilislam.blogspot.com/2018/03/stre-hardeide-og-listhaug-i-historisk.html

Det hører med i bildet at alt dette innebærer en gedigen desakrilarisering av Gud og en tilsvarende oppsakrilarisering av deg selv og dine emosjoner. Det du ikke ser er at du har skapt Gud i ditt bilde. Du ser ikke at hvis du skal fortsette med desakrilariseringen av gud, må du til slutt bli en billedknuser, en avgud som vil avlive seg selv. Med nødvendighet. Men først har du f eks idolisert alt som har med en for deg klart avskyelig «islamofobi» å gjøre, hvis du bare har de servilt mest betingede korrekte emosjoner, som er din garanti for at at du vet hva islamofobi er, nemlig det motsatte av hva du selv er, samtidig som du ikke skjønner at det er du som er den egentlige islamofoben, (fordi du serviliserer deg under islam, og gramski-marxistene, i stedet for å konvertere til islam).  

Og dessuten: Hvilken identitet har du når du er helt avhengig av dine emosjoner? Jo, da kan du bestemme selv hvilket kjønn du har, bare for å ta ett eksempel, og da må du la andre får bestemme seg på samme måte. Dere er begge da avhengig at begge har de korrekt servilt betingede emosjoner sammen. Dere kan da proklamere, endelig: Dette er det klasseløse samfunn hvor alle føler likt og hvor alle følelser er like gode. Toppen av likhet og rettferdighet, med andre ord og ingen vei tilbake.

Dette er det virkelige idealsamfunnet, det sant totalisererende samfunn, det fullkomment polyamorøse samfunn. Hvor alle er like servilt betinget emosjonelt korrekte.

Ikke rart at Gramski er hilarious! Målet er nådd. Det gjelder ikke lenger å forandre samfunnet, heller ikke å fortolke verden og mennesket. Jesus sa: Det er fullbrakt Kan det sies bedre? Du er ikke alene her i verden, lenger. Det er flere mektige som har funnet sin identitet I emosjoner og følelser. Og mangfold. Mangfold av det servilt betingede. Du er I dag helligkåret I kraft av dine emosjoner og følelser, spesielt hvis de er servilt betinget korrekte følelser.

Pope Francis, … is the end result of “The Left’s Long March to the Papacy.” As for the divinity of Jesus, Francis put a UN spin on the Son of the Father: “The Son of God became incarnate to instill the feeling of brotherhood in the souls of men.”  her fpm

-Du er reduksjonistisk nå, hører jeg noen si. – Ja vel, sier jeg. Kan du være så snille å redusere det for meg?

Jeg må spørre: Er C A Døving et typisk emosjonelt korrekt menneske? Se hennes eksemplariske fremføring her:

https://www.youtube.com/watch?v=Rf56r57wfOY

Døving bidrar til å forme dine emosjoner – i en spesiell retning, henimot det fullstendig emosjonelt korrekte «all-feel-god» eller «all-feel-God» samfunnet. Her fins ingen essensialisering, bare den essensialiserende avessensialisering av essensialiseringen. Se linkene.

https://neitilislam.blogspot.com/2015/03/essens-eller-ikke-eksistens-det-er.html

http://neitilislam.blogspot.com/2012/05/akademisk-knefall-som-profesjon.html

http://neitilislam.blogspot.com/2020/06/dagens-dominerende-form-for-moralsk.html

http://neitilislam.blogspot.com/2020/05/hage-dalland-om-de-identitre-uten.html

https://neitilislam.blogspot.com/2015/08/sosialkonomiske-teser-om-den-tragiske.html

https://neitilislam.blogspot.com/2018/11/sosialkonomiske-teser-om-godhet.html

https://neitilislam.blogspot.com/2015/04/en-svenske-krysser-sitt-spor.html

http://neitilislam.blogspot.com/2018/04/bevilgninger-til-og-promotering-av.html

https://neitilislam.blogspot.com/2022/05/islam-drammen-og-sverige-og-det.html

https://neitilislam.blogspot.com/2022/04/svenske-tilstander-og-steiningen-av.html

https://neitilislam.blogspot.com/2022/04/steining-av-sverige-i-rinkeby.html

Gramsci, se min ekteskapet, nihilismen osv

http://neitilislam.blogspot.com/2012/08/ekteskapetnihilismen.html

https://neitilislam.blogspot.com/2012/07/islamiseringen-av-ekteskapet.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/03/emosjelle-dramtikere-uten-sans-for.html

Vesten har overtak – iføg kineserne:

https://neitilislam.blogspot.com/2020/12/hypermagi-tyveri-og-sjalusi-pluss-den.html

Hitler, Stalin og Putin – historien:

https://neitilislam.blogspot.com/2022/03/biden-putin-fascismeanklager-og.html

Jødene i islam, fundamentet:

https://neitilislam.blogspot.com/2013/01/jdinnen-og-mediamenneske-mona-levin-i.html

http://neitilislam.blogspot.com/2021/11/nar-jdene-ma-flykte-og-muslimene-stikke.html

https://neitilislam.blogspot.com/2017/05/dd-over-jdene-igjen.html

https://neitilislam.blogspot.com/2020/10/islamske-angrep-pa-vesten-fra-632-til.html

http://neitilislam.blogspot.com/2021/02/nrk-aftenposten-rasisme-og-israel-og.html

https://neitilislam.blogspot.com/2020/10/med-morken-i-vietnam-nok-en-begredelig.html

https://neitilislam.blogspot.com/2020/08/mellomkirkelig-rad-et-rad-besatt-av.html

Ingen objektiv sannhet, islamofobia:

https://neitilislam.blogspot.com/2020/01/ekstrem-europa-rise-of-islamophobia.html

Marshallhjelp?:

https://neitilislam.blogspot.com/2017/11/terrorangrep-pa-muslimer-av-muslimer-i.html

https://neitilislam.blogspot.com/2018/08/sindre-bangstad-rise-of-islamophobia.html

https://neitilislam.blogspot.com/2018/04/angsten-for-demokratiet-og.html

Han vil nok ikke få mye ut av «loven som er skrevet over våre hjerter»:

https://neitilislam.blogspot.com/2019/03/homo-oeconomicus-i-dagens-og-historisk.html

Allport – in the eye of the beholder:

https://neitilislam.blogspot.com/2021/05/kan-de-korrekte-vinne-en-krig.html

https://neitilislam.blogspot.com/2015/06/nar-dumheten-er-til-for-brukes.html

Mill, lierlaisme og islam:

https://neitilislam.blogspot.com/2021/02/liberalisme-og-hypermagi.html

Holberg sitat:

https://neitilislam.blogspot.com/2022/04/fundamentet-er-undergrav-og-ordene-drept.html

http://neitilislam.blogspot.com/2020/11/emosjoner-er-kanskje-mer-eller-mindre.html

Sappolsky, forskning på vi og dem:

https://neitilislam.blogspot.com/2021/05/kan-de-korrekte-vinne-en-krig.html

https://neitilislam.blogspot.com/2022/06/the-war-on-west-douglas-murray.html

https://neitilislam.blogspot.com/2011/06/islamofili-og-homofili-en-sammneheng.html

https://neitilislam.blogspot.com/2017/01/the-marketing-of-evil-verdenssuksess.html

https://neitilislam.blogspot.com/2018/04/angsten-for-demokratiet-og.html

https://neitilislam.blogspot.com/2018/09/frykten-for-storhaug-og-angsten-for.html

https://neitilislam.blogspot.com/2019/02/trigger-warning-et-dig-i.html

https://neitilislam.blogspot.com/2018/03/terje-tvedt-det-internasjonale.html

https://neitilislam.blogspot.com/2018/03/den-emosjonelle-kvalme-brer-seg.html

https://neitilislam.blogspot.com/2018/02/eggdonasjon-det-absurde-og-det-brutale.html

https://neitilislam.blogspot.com/2018/01/obama-cares-nar-din-fiende-blir-din-venn.html

https://neitilislam.blogspot.com/2022/05/farlig-farvann-presupposisjonell.html

http://neitilislam.blogspot.com/2021/11/arv-milj-eller-intet-i-mtet-med-islam.html 

https://neitilislam.blogspot.com/2014/06/pass-opp-for-ekstremistene-blant-oss.html

https://neitilislam.blogspot.com/2020/06/riv-katedralene-riv-jesus-og-vi-gjr-det.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/10/nrmere-oss-enn-halspulsaren.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/08/afghanerne-og-oss-flyktninger-asylskere.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/08/hakon-blegen-nok-av-flelser-her-i-verden.html

http://neitilislam.blogspot.com/2022/01/tidens-omskifteligheter-om-luther-oss.html

https://neitilislam.blogspot.com/2017/11/med-kondomer-for-fred.html

https://neitilislam.blogspot.com/2018/11/polyamori-et-mareritt-til-vakne-opp-av.html

https://neitilislam.blogspot.com/2016/01/selbekk-bondevik-stre-og-stoltenberg.html

Mange linker:

http://neitilislam.blogspot.com/2021/07/eurabia-murray-hrs-og-jakten-pa-p.html

Mange linker:

http://neitilislam.blogspot.com/2022/05/nar-putin-taper-vil-ogsa-islam-tape.html

https://neitilislam.blogspot.com/2020/07/kirker-og-katedraler-i-brann.html

https://neitilislam.blogspot.com/2020/07/professor-torkel-brekke-advarer-mot-den.html

https://neitilislam.blogspot.com/2020/07/strupetak-eller-halsgrep-ingen.html

Malala og Bibi, Nawaz plus mange linker:

https://neitilislam.blogspot.com/2021/04/nawaz-og-quilliam-exit-eller-come-back.html

Med mange relevante linker:

https://neitilislam.blogspot.com/2022/06/the-war-on-west-douglas-murray.html

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar