torsdag 5. august 2021

Tidens "doulogi" - et symptom, i og med Øyvind Strømmen?

 Øyvind Strømmen vet et at han har – det nåherskende - etablissement i ryggen, og at han vil bli støttet av det aller, aller meste av media, kirke, fagforeninger, skoler, universiteter etc etc. Det gjør ham trygg, på seg selv og på de som er mot oss saklige og realistiske islamkritikere, eller oss som er mot dem. Valgfritt.

La gå, jeg kan mistenkes for å hyse konspirasjonsteori, men jeg er ikke så langt fra sannheten og fakta som de tankene og den holdningen som Strømmen legger for dagen, er.

Nå sist blir han intervjuet i Dagsavisen, 4. august 2021. Det er om å gjøre å tralte i kjente og sikre spor.

Han kan derfor føle seg trygg på at dumheten vil beseire fornuften og teften for det virkelig dramatiske som skjer. Strømmen deler som «hjelpepleier» gladelig ut sovemedisin, på noe han antakelig vil tro er resept, på dagtid, fra morgenen av, for dem med behov, et behov som venstresiden forsøker å skape eller innpode i oss  – daglig.

https://neitilislam.blogspot.com/2021/05/hva-de-totalitre-vil-ha-deg-til-fle-ved.html

Strømmen advarer og sier: Jeg synes dette er en kynisk lek med idéer man burde holde seg unna.

Kommentar: Hvilke idéer?

Joda, dette å bruke et uttrykk som å snike … det insinuerer at det er noe hemmelig og fordekt som skjer. … det kan fungere som et signal til Fp’s høyreradikale bakland.

«Snikislamisering» har konspiratoriske undertoner, begrepet kommer fra et høyreradikalt univers», og han tenker da på den såkalte «Eurabia-teorien» der det hevdes at muslimer i det skjulte forsøker å islamisere Europa VED HJELP AV INDRE FIENDER … sier Strømmen.

Strømmen: Sylvi Listhaug forsvarer bruken av ordet snikislmisering og sier at det handler om særkrav fra en liten minoritet av muslimer som ønsker å endre Norge ved å innføre kjønnsdelt svømmeundervisning og tillate hijab på passfoto på tross av at politiet sier det er viktig for sikkerheten.

Den snikende delen av begrepet handler om at det er stadig små krav som endrer vårt samfunn skitt for skritt, «det er de som kommer til Norge som skal tilpasse seg oss, og ikke motsatt.

Strømmen: Disse teoriene kan gjøre stor skade, Som da nazistene utnyttet den gamle konspirasjonsteorien om en verdensomspennende, jødisk sammensvergelse, og som i siste instans førte til systematisk jødeutryddelse i dødsleire som Auschwitz. Eller som da Eurabia-konspirasjonen inspirerte Anders B Breivik til å utføre terrorangrep på regjeringskvartalet og Utøya i 2011.

Kommentar, og en liten omskriving av Strømmen: Teorien om islamofobi kan gjøre stor skade, det er en konspirasjonsteori de såkalt «islamofile» på venstresiden og langt inn i de borgerlige kretser benytter og utnytter for å få i stand en verdensomspennende bevegelse hvis formål er å knuse all islamkritikk og utestenge alle islamkritikere … fra en saklig diskurs.

Jeg kunne utdype og eksemplifisere i det uendelig, men jeg skal la det være, fordi det kan virke altfor søvndyssende, i denne min sammenheng akkurat her og nå. Jeg kan ellers vise til resten av bloggen.

He, he.

Men det riktig alvorlige, ja, infame i dette er, at Strømmen og mange «livredde» eller fobe med ham, og som ser sitt mer eller mindre innbilte hegemoni truet av islamkritikk, uten at de er muslimer selv, er at de forsøker å assosieres nazistenes antisemittisme, rasisme og jødeforfølgelse med helt legitim, saklig islamkritikk.

Og dette har vært en skandale lenge, uten at noen har hatt mot til å ta til motmæle og se hva som foregår-  ved å forklare dette på en enkel måte som alle kan forstå. Det er i denne forbindelse jeg har introdusert termer som hypermagi og servilt betinget korrekte emosjoner. Termenes hensikt er å antyde en standard og en grense for hvor langt vi selv er interessert i strekke den selvgode og og selvidylliserende godhetsstrikken vi kler våre selvoppfatninger i, til egen opportunistisk betingede fordel, via nesten usynlige, magiske krefter eller teknikker som få er klar over brukes i stor omfang, og å være enkle verktøy eller måleinstrumenter som kan avsløre maskepien og bidra til egen kollektive selverkjennelse, en erkjennelse som må til skal vi kunne forholde oss edruelig og sant til saken og virkeligheten selv. Lyver vi "sanferdig" på disse tingene, er vi virkelig ille ute, noe som forøvrig ser ut til å være tilfelle at vi er.

Vi må våge å spørre: Hva ville Hitler ha gjort i dag? Se her om rasismen mange ansikter:

http://neitilislam.blogspot.com/2010/10/rasismens-mange-forvirrende-ansikter.html

At vi har tillatt at noen assosiere islamkritikk og islamkritikere med nazismen og Hitler, er i seg selv en synd, og ikke bare en abberasjon eller raptus. Og her har faktisk også statsministeren selv gått foran med et svært dårlig eksempel, i og med at hun jo flere ganger har sammenlignet det som skjer nå med det som den gang skjedde på 1930-tallet og fremover.

Det disse menneskene  lider av, er eller må være et destruktivt behov for å spille kortene sine med hypermagiske forestillinger og formularer, eller mantraer, i håp om å få stjele – uten å bli oppdaget - «magisk kraft og makt» fra muslimene, slik at de selv kan fremstå som spesielt fromme riddere på vegne av muslimene, og derfor som ekstra gode, i forhold til de som ikke er så gode, lissom. De anser i en enorm generalisering alle muslimer som så hjelpetrengende og hjelpeløse at det er bare disse hypermagikerne selv som kan hjelpe dem. (Og dette ligger farlig nær rasisme i seg selv).

Magien – som de altså tyr til, men som de ennå ikke er bevist at de bruker - får dem til å tro om seg selv at de er bedre enn andre, men det de gjør er å sniksuge kraft av muslimene på uredelige premisser. I praksis vil mange kalle dette subtil manipulasjon. De ser ikke at de produserer ofre av muslimene, at de gjør dem til ofre som til og med ikke ber om å bli hjulpet på denne måten og derfor ansett som legitime offer.

Og når man så stigmatiserer Sylvi Listhaug med å kalle ond, ja, da er en grense nådd, en grense for dumhet og destruktiv naivitet. Da ber man nemlig om å få underlegge seg, ja, du vet. Da vil man bli et menneske som underlegger seg, i en prosess som er selve det innholdet islam som term og begrep betyr og innebærer, i sin essens. Da må man ha et stort behov for det, dessuten. Man vil da bli en guddoms slave og har allerede underlagt seg det jeg vil kalle en doulogi, - nok en neologisme her på bloggen - en måte og et middel som lærer en hvordan man skal bli «den korrekte slave», en doulos på gammelgresk. En annen måte å si det på, er at man – faktisk - villig inntar rollen som dhimmi, men da ikke som følge av militær tvang, og trussel om offentlig Omar-pakt - men helt frivillig, ja, mer enn villig. Det er slik de jeg har kalt fobe opererer og vil ha andre til å underlegge seg.

Strømmen, videre: Konspirasjonsteorier huler ut samfunnskritikken og erstatter den med blinde fiendebilder, sier Strømmen. De stjeler energi og fokus fra viktige debatter om virkelige problemer … sier Strømmen.

Teoriene kan ha en ødeleggende kraft for enkeltpersoners liv. Han trekker frem historien om Lenny Pozner …

Men hva har Potzner med Listhaug og snikislamiseringen å gjøre?

Så videt jeg kan ser; INGEN TING, dvs INGENTING …

Kommentar: Noen liker godt å ha og operere ut fra tvangstanker – mani. Det gir en slags sikkerhet eller falsk trygghet, det blir vantenkning, det blir avhengighet, det produseres en slags rusavhengighet, som føles som en sann og god trygghet, men trygghet, like fullt, altså; en trygghet i det ensporede, det lite kreative og redelige og befriende, det  som ble kalt det nevrotiske, det som hindret blomstring og full frihet, det som slavebandt individene og begrenset handlingsrommet og kjærlighetslivet. Det var en gang man trodde på frihet, og ikke på konspirasjonsteorier … ! Flower power! Ingen grenser – i våre gater!

Og «Leger uten grenser» gjør i sannhet en god jobb, - serious. Riv kirkene, katedralene …

https://neitilislam.blogspot.com/2012/05/konspiratr-mot-konspirasjon.html

https://neitilislam.blogspot.com/2016/10/det-privatrettslige-justismord.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/06/den-nye-private-overguden-det-har.html

https://neitilislam.blogspot.com/2020/06/riv-katedralene-riv-jesus-og-vi-gjr-det.html

Riv Jesus! Riv Holberg! Alt for tryggheten – den forutsetter fobi, at du virkelig er redd for noe – hva kan det være – de islamofobe? Riv de islamofobe. Dette er etablissementets ønske og slagord, om ikke eksplisitt, men desto mer implisitt.

Svært mange mennesker befant seg vel i sine nevroser og begrensninger, den gang, - alle vet - , som nå, faktisk.

Jeg aner i hvert fall konturer av dette.

Sannheten er at denne trygghetsfølelsen også i dag er for fristende til å la være å tilegne seg og hegne om, ja, pleie. Vi foretrekker visst, som alle dyrene, som trenger varig beskyttelse, å leve i trygghet, langt borte fra fare. Vi trenger daglig føde servert på et fat. Vi blir hunder – mer og mer.

Åh så nusselige vi er. Jeg ser meg selv i speilet: for noen nydelige, bedårende og bedende øyne er det ikke akkurat jeg har? Ingen kan vel være god uten akkurat de øynene. (Jeg tenker faktisk på Hareide).

Eric From skreve en bok: flukten fra friheten.

http://neitilislam.blogspot.com/2017/05/om-den-franske-flukt-fra-friheten.html

Jeg setter mine øyne hardt i meg i «speilen». Jeg får sjokk; slikt skal jeg ikke tenke, slik er jeg ikke. Det er forbudt å tenke, tro, føle og si. Men isolert sett: Se på øynene og du ser hvem du er, innerst inne, snill og god, tolerant … alt det gode, ikke sant?

Gjør eksperimentet med et rent og udelt hjerte. Hva ser du? Hvem er du? Hvor kommer du fra? Hvor er du på vei?

Jo du ser det idealet du ønsker å bli, som du faktisk er, men som du både vil og ikke vil være på en og samme tid. Synder og frelst altså: Du slipper ikke unna. Ingen gjør det, heldig vis. Det ligger alltids en godartet ironi på lur her, som sniker seg inn.

Det slår meg: Kan dette ha noe med servilt betingede korrekte emosjoner å gjøre? Og kan disse - via flittig og forbrytersk bruk av hypermagi – faktiske omforme oss til noe vi egentlig ikke er, men like vel burde være – av ren og skjær opportunisme og et nærmest guddommelig legitimert behov for å hykle?

Se her noen relevante kommenterer fra meg:

http://neitilislam.blogspot.com/2021/07/eurabia-murray-hrs-og-jakten-pa-p.html

Gjennomgang av noe mer av og om Strømmen, navnet Muhammed osv:

https://neitilislam.blogspot.com/2021/05/ingen-rasister-i-vare-gater.html

Vi trenger ikke å gå til den såkalte Eurabia-konspirasjonen for å finne konspirasjoner, virkelige konspirasjoner, konspirasjoner bygget på Allah og profetens hellige skrifter. Dette nevnes sjelden hvis noen gang av de som frykter islamkritikk mer enn islam, som f eks tidl. statsråd Trine S Grande. 

 Men se hva søte Obama Care cares about, her:

https://neitilislam.blogspot.com/2018/01/obama-cares-nar-din-fiende-blir-din-venn.html

http://neitilislam.blogspot.com/2020/01/avradikalisere-radikaliserte-om-vestlig.html

https://neitilislam.blogspot.com/2013/11/ekstrem-asyl-kapitalisme.html

Paranoid eller konspiratorisk? :

https://neitilislam.blogspot.com/2014/06/pass-opp-for-ekstremistene-blant-oss.html

https://neitilislam.blogspot.com/2020/01/ekstrem-europa-rise-of-islamophobia.html

https://neitilislam.blogspot.com/2018/08/sindre-bangstad-rise-of-islamophobia.html

Se denne:

Esam Omeish:

Enhver som bruker de følgende termer, gir uttrykk for islamofobi:

Islamsk terror

Islamistisk terror

Jihadist

Voldelig jihad/jihadisme

Muslimsk terrorist

Islamistisk ekstremist

Islam er ikke en religion

Islam hater oss

Radikal islam

Forby shharia lov

Sharia er uforenlig med Den amerikanske konstitusjon

https://neitilislam.blogspot.com/2019/04/ekstremistiske-handlinger-erna-solberg.html

Se denne om hva som foregår inne i hodene på våre vestlige ledere, presumtivt, og om hvor og hvordan man skal plassere hjertene og emosjonen i alt dette:

https://neitilislam.blogspot.com/2019/04/sitatene-som-avslrer-vestens-diabolske.html

Se disse fra Youtube, jeg har ikke sjekket om de er tatt ned eller fjernet:

http://www.youtube.com/watch?v=nFlS3-0Nc9c

http://prophetofdoom.net/Prophet_of_Doom_Prologue.Islam

 Fra «hotspot» om Brorskapet i Sverige:

https://www.youtube.com/watch?v=PLd21PZabZw

https://podtail.com/podcast/hotspot-2/muslimska-brodraskapet-i-sverige/

https://www.facebook.com/watch/?v=165590062103529

https://www.facebook.com/watch/?v=1328351700871272

https://www.the-american-interest.com/2014/08/01/why-they-fight-hamas-too-little-known-fascist-charter/

Solberg som en «doulos»?

https://neitilislam.blogspot.com/2019/09/erna-solbergs-de-islamisering-av-snik.html

http://neitilislam.blogspot.com/2021/07/nar-muslimene-forstar-det-visse-kristne.html

Se denne, som viser at man overhodet ikke trenger å ty til teorier om Eurabia – bygget på fakta, og kompilerte offentlige dokumenter – for å snakke om islamisering og det man for snertens skyld virkelig kan kalle snikislamisering. Her er jo islamiseringen tydelig og kilden fins blant visse muslimer. Dokumentet var ikke ment for noen offentlighet, men bare for de zelotene som skulle være avantgarde og stå i front i misjoneringen for verdenskalifatet og det jeg kaller den islamske globalnasjonalisme:

Se altså først denne her på bloggen: https://neitilislam.blogspot.com/2021/07/nar-muslimene-forstar-det-visse-kristne.html

Så til charteret, som nå alle burde være klar over eksisterer og faktisk virker:

An Islamic Caliphate in Seven Easy Steps:

    In the introduction, the Jordanian journalist writes, “I interviewed a whole range of al-Qaida members with different ideologies to get an idea of how the war between the terrorists and Washington would develop in the future.” What he then describes between pages 202 and 213 is a scenario, proof both of the terrorists’ blindness as well as their brutal single-mindedness. In seven phases the terror network hopes to establish an Islamic caliphate which the West will then be too weak to fight.

        The First Phase Known as “the awakening” — this has already been carried out and was supposed to have lasted from 2000 to 2003, or more precisely from the terrorist attacks of September 11, 2001 in New York and Washington to the fall of Baghdad in 2003. The aim of the attacks of 9/11 was to provoke the US into declaring war on the Islamic world and thereby “awakening” Muslims. “The first phase was judged by the strategists and masterminds behind al-Qaida as very successful,” writes Hussein. “The battle field was opened up and the Americans and their allies became a closer and easier target.” The terrorist network is also reported as being satisfied that its message can now be heard “everywhere.”

        The Second Phase “Opening Eyes” is, according to Hussein’s definition, the period we are now in and should last until 2006. Hussein says the terrorists hope to make the western conspiracy aware of the “Islamic community.” Hussein believes this is a phase in which al-Qaida wants an organization to develop into a movement. The network is banking on recruiting young men during this period. Iraq should become the center for all global operations, with an “army” set up there and bases established in other Arabic states.

        The Third Phase This is described as “Arising and Standing Up” and should last from 2007 to 2010. “There will be a focus on Syria,” prophesies Hussein, based on what his sources told him. The fighting cadres are supposedly already prepared and some are in Iraq. Attacks on Turkey and — even more explosive — in Israel are predicted. Al-Qaida’s masterminds hope that attacks on Israel will help the terrorist group become a recognized organization. The author also believes that countries neighboring Iraq, such as Jordan, are also in danger.

        The Fourth Phase Between 2010 and 2013, Hussein writes that al-Qaida will aim to bring about the collapse of the hated Arabic governments. The estimate is that “the creeping loss of the regimes’ power will lead to a steady growth in strength within al-Qaida.” At the same time attacks will be carried out against oil suppliers and the US economy will be targeted using cyber terrorism.

        The Fifth Phase This will be the point at which an Islamic state, or caliphate, can be declared. The plan is that by this time, between 2013 and 2016, Western influence in the Islamic world will be so reduced and Israel weakened so much, that resistance will not be feared. Al-Qaida hopes that by then the Islamic state will be able to bring about a new world order.

        The Sixth Phase Hussein believes that from 2016 onwards there will a period of “total confrontation.” As soon as the caliphate has been declared the “Islamic army” it will instigate the “fight between the believers and the non-believers” which has so often been predicted by Osama bin Laden.

        The Seventh Phase This final stage is described as “definitive victory.” Hussein writes that in the terrorists’ eyes, because the rest of the world will be so beaten down by the “one-and-a-half billion Muslims,” the caliphate will undoubtedly succeed. This phase should be completed by 2020, although the war shouldn’t last longer than two years.

https://www.youtube.com/watch?v=bFkGgNsqQ_4

Vi kan ikke akkurat kalles det «snikislamisering» når det er opplest og vedtatt at:

«Allah er vårt formål, budbringeren er vår leder, Koranen er vår lov, jihad er vår vei, døden for Allahs sak er vårt høyeste håp.» (Brorskapets trosbekjennelse).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar