tirsdag 17. august 2021

Er islam taliban eller er taliban islam?

Hva er forskjell på Taliban og islam? Svar: Ingen. Islam og Taliban er identiske. Begge tror på Allah og underkaster seg hans forordninger, som står til evig tid. Med Taliban og islam har kvinner fått menneskeretter og kan ta utdannelse og delta i eller jobbe for den nye statens strukturer, ut fra sharia, som garanterer kvinners frihet og likestilling, innenfor sharia, - alle rettigheter og plikter innenfor de unike menneskerettigheter som islam per se gir kvinner, - og menn (til bl a å voldta både innenfor og utenfor ekteskapet, alt på visse vilkår, som f eks at kvinner er att som fanger i krig). 

Det viser seg altså at talspersonen for Taliban på den første pressekonferansen er en mester i selvrefererende logikk og retorikk, en logikk og en retorikk som kollapser på sine egne premisser.

Et mesterstykke? Vil Vesten gjennomskue det? Talspersonens navn: Zabihulah Mujahid. Selveste sjefen heter visstnok Mawlavi Hibatullah Akhidzada.

Zabihulah svarte slik på et spørsmål omkring bruk av selvmordsbombinger: Det var «collateral damage». Det var med andre ord utilsiktet skadeforvoldelse, dvs drap … Og Vesten «is supposed to swallow it all the way». Connecting the dots?

Forstå det den som kan. Her skal Taliban og islam holdes uansvarlig. Islam er ikke sånn og sånn, selv om forholdene på bakken skulle tyde på noe ganske annet. (Mange lærde muslimer mener at det ikke er uislamsk å ofre seg – i selvmordsbombing. Tragisk nok synes mange vestlige å være enig.

http://neitilislam.blogspot.com/2010/11/selvmordsmorderne-nrmer-seg.html

Men har ikke Taliban forandret seg og blitt mer moderat? Var de ikke mer voldelige for 20 år siden? Og trodde de ikke også da at de gjorde Allah’s vilje og på kommando så å si på sin døde profets kommando? Og gjorde de ikke alt de gjorde også da ut fra Allah’s suverene vilje?

Viser ikke maktovertakelsen i Afghanistan at Taliban vil fred? Og at Taliban ikke er mer voldelig enn høyst nødvendig?

Vi har lært mye siden den gang, sa Zabihulah på pressekonferansen som beseglet det nye regime i Kabul.

Vi har lært mye av erfaringene fra den gang.

Vel, ja, de har kanskje lært noe om typisk vestlig måte å tenke og agere på? De har kanskje lært seg så mye at de har avlært seg de mest inhumane islamske doktrinene. Men har de ikke da også «avlært seg» Allah selv? Har de ikke da egentlig lagt sharia på hylla en gang for alle?

Det høres i hvert fall slik ut, ut fra pressekonferansen. Ingen tidligere seirende krigsherre har hatt bedre intensjoner og lovet så tydelig klart at alle er trygge, at alle kan gå tilbake til jobb og at man ikke vil gå fra hus til hus i jakten på forrædere som man kan livet av, fordi de har vært forrædere, som har jobbet sammen med okkupasjonsmaktene og slik vanæret både Allah og profeten.

Men: Menn kjøper nå burkaer til kvinner på markedet i Kabul. Kvinner må beskyttes, heter det, de er  redde for å gå ut uten heldekkende. Men har Taliban utferdiget en ny lov som sier at det er påbudt å ha på seg burka eller niqab?

Nei, de geniale talibaner har ikke vedtatt noen slik lov. Talivanene kan derfor ikke klandres for at kvinnene blir redde. Kvinnene er like vel redde, men det er opp til dem å kle seg heldekkende. De har full frihet til å dekke seg til, eller la være! Islam og Taliban er ett! Halleluja, roper nå de karismatomme vestlige ledere og mediafolk, lystelig, i sine barnslig håpefulle sinn. Islam og Taliban betyr fred, frihet, likhet for loven, likestilling, trygghet – rettferdig fordeling.

Genialt. Alle loves nå «blanket amnesty”, hvilket betyr «nåde for alle». Se disse om «nåden» i islam:

http://neitilislam.blogspot.com/2018/05/naden-i-islam-og-i-kristendommen-en.html

http://neitilislam.blogspot.com/2017/12/nade-i-islam-id-eid-og-jule-og.html

Oh, Allah, the merciful, the magnificent …. Allah har 99 herlige navn, mener antakelig flertallet av alle verden muslimer. Noen trekker fra eller legger til noen navn. At Allah også kalles den som er skaper av «det onde», er en fullstendig fremmed tanke i Vesten …

 Hva kan være mer humant? her har ikke Antirasistisk Senter og Kvinnefronten noe å lære, eller hva? Ingen rasister i kabils gater. Det ljomer over hele Vesten, dvs bl de naive blant oss. De som ikke har noe å frykte. De som ikke trengte å ofre noe. De som absolutt ikke var blant de 95 000 afghanske soldatene som døde i kampen nettopp mot Taliban og dens ge liker. (Tall oppgitt av tidligere general Petreus på CNN 17.08. 21).

Joda, det var genialt alt sammen. Taliban betyr læresveiner. De lærte fort sine lekser. Stoltenberg har rett i at «there are lessons to be learned”. Taliban hadde virkelig tiden på sin side, mens Nato bare hadde klokken.

Se denne egenproduserte «profetien» forfattet for 10 år siden (og før):

https://neitilislam.blogspot.com/2010/11/sosialister-flirter-optimistisk-med.html

https://neitilislam.blogspot.com/2015/04/sanne-konspirasjonsteorier-baghdadi-og.html

Bat Y’or om dette å ha tid, dette at ting tar tid:

" The civilization of dhimmitude does not develop all at once. It is a long process that involves many elements and a specific mental conditioning. It happens when people replace history by myths, when they fight to uphold these destructive myths more than their own values, because they are confused by having transformed lies into truth. They hold to those myths as if they were the only guarantee for their survival, when, in fact, they are the path to destruction. Terrorized by the evidence and teaching of history, those people prefer to destroy it rather than to face it. They replace history with childish tales, thus living in amnesia, inventing moral justification for their own self-destruction".

https://neitilislam.blogspot.com/2021/08/hege-storhaug-mot-eurabia.html

Bat Y’ors innsikter gjelder ikke bare relasjonen muslim og ikke-muslim, men også innad i land og kulturer hvor islam er dominant, men hvor befolkningen bare er formelt, halvveis eller lunket omvendt og derfor lite «personlig troende». De har sluppet unna, så langt, og tror de kan fortsette å leve som før, i sin halvtro, i forhold til islam per se.

Dhimmitude kan ses på som noe folk frivillig underlegger seg, uten frihetskamp  – noen vil imidlertid si at det må dreie seg  om frykt, andre vil si: Ut fra fritt, rasjonelt og ikke-fobisk valgt …. På mange måter sett har Vesten derfor allerede underlagt seg. Vi er allerede halvmuslimer. Vi har ikke lenger tillit til våre ledere, eller til vårt lederskap i dette perspektivet, akkurat som de 90 000 soldatene i Afghanistan som ofret sine liv i kampen nettopp mot talibanerne. Vesten har i og med nederlaget vist dem fingeren. for fremtiden bærer ikke dette godt bud, for Vesten, sette fra resten av verdens side. Men det bærer godt bud for islamister verden over. Islam bliver bare mer og mer seiersikker og selvbevisst.

Millioner på millioner av muslimer har nå fått en ny stolthet og en for dem særlig god grunn til å føle seg mer fromme eller hellige, eller ovenpå, bare i kraft at islam vant i Afghanistan. Det gir muslimer og islam en boost som ikke kan overvurderes, og hvis servilt betinge emosjonelt korrekte eufori vil vare lenge, kanskje i mange hundre år fremover, spesielt i Europa. Og vi har nå gitt dem det gratis, ved å ofre noen soldater selv, selvsagt, men også ved å ofre muslimer som kjempet mot Taliban og den mer «rene» islam. Seieren er et tegn på Guds nåde og utvelgelse, nei, et bevis, et uomtvistelig bevis på Allah’s reelle agens. Min nabokone begynner med burka, jeg frykter ikke, men jeg er sikker på at hvis jeg begynner å bruke burka, vil skjebnen bare smile enda mer til meg. Mange tenker nok slik og motivere seg selv, og trøster, seg med slike tanker og holdninger. Skjebnetroen i islam er grunnfestet. Noe som i seg selv er bare å forvente, med en fjern, monadisk eller monolittisk Allah som hverken er kjærlighet eller hellig. "Hard islam" rammer bare andre, aldri en selv: Islam per se er "soft".

 https://neitilislam.blogspot.com/2012/04/allah-er-ikke-hellig.html

For riktig å få seg en hjernestyver, kan vi spørre: Hva nå med «Abrahamavtalene», hvor Israel er trukket inn og nå blir betraktet som venn?

Khartoum 1979: "Three Nos": "no peace with Israel, no recognition of Israel, no negotiations with it...."[1]

Nå er det det motsatte som gjelder. Vil Taliban følge opp? Afghanistan er sunnimuslimsk. Abrahamavtalene gjelder sunnimuslimske stater. Alt for å isolere, stagge og tappe Iran.

Overraskelsene kan komme som «perler på en snor». Alt synes nå mulig for islam per se.

Det er klart at det som skjer nå i Afghanistan er en – ytterligere - dhimmfisering av en fra før nokså ydmyket befolkning, trass i alle seire og alle enorme offer, først mot kommunistene, nå mot de dekadente kapitalistene. Riktig nok viser undersøkelse at 90% befolkningen vil ha innført sharia, men av disse må det være kanskje oppimot 70-80% - vil jeg tro - som ikke skjønner hva sharia innebærer. Disse kan derfor sies å ha vært muslimer bare i navnet – deres erfaring med sharia har vært fjern og har ikke gått dem in på kroppen.

Se 90%: https://neitilislam.blogspot.com/2021/08/afghanistan-og-neste-skritt.html

Se også disse:

https://neitilislam.blogspot.com/2021/08/afghanistan-na-mens-vi-venter-pa.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/08/var-diplomet-kai-eide-og-moralen-i-kabul.html

Det store poenget er imidlertid at europeerne med stor begeistring og stor optimisme nå dhimmifiserer seg selv. Det ligger så ås i i kortene, kortene som Talibanene nå spiller inntil perfeksjon.

Vi har allerede sett hvordan vestlige leder nå er begynt om anmode om å sende hjelp til nye regime. Mye hjelp. Hjelp i alle former, vil vi tro. Man truer med at hvis vi ikke hjelper og setter inn store humanitære tiltak, vil landet ende i kaos med ledsagende grusomheter. Og da vil vi ha blod på hendene.

Det disse vestlige lederne og talspersonene ikke våger å si er at de faktisk da bare utfører ordre befalt av Taliban. Det er dette Taliban har ventet på. De vil at Vesten skal bidra mer for at de selv kan styre mer – etter sharia.

Vil man lykkes med å stille rimelige og nødvendige vilkår for hjelpen? som f eks at FN og de europeiske menneskerettighetene innføres og at talibanene «dhimmifisere» seg under dem?

Ikke på vilkår …

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar