torsdag 19. august 2021

Alarmisme? Rasisme?

Norge, anno 2021:

Nå er det et være eller ikke være. FN’s klimarapport blinker kode RØD for hele menneskeheten. Kloden tåler ikke nok en stortingsperiode med puslete klimapolitikk. Nå trenger videt ikke noen regjering og ikke noe stortingsflertall har klart å levere tidligere, nemlig en kraftfull og rettferdig klimapolitikk.

Bjørn Moxnes, leder, rødt.

(Lagt ut av Halvor Fosli på face 18.08. 21. – sitat fra Klassekampen?).

Dagens FB-sitat, (lagt ut av Halvor Fosli 180821:

"Norge utgjør under en promille av verdens befolkning. Ca. 0,68 promille.
Og, vi står for i underkant av en promille av CO2-utslippene.
Vi har i gjennomsnitt verdens nordligste befolkning (oppvarming). Vi lever i et av verdens topografisk mest varierte land (transport) og vi har verdens største og reneste metallindustri pr. capita (energiforbruk).
Likevel har vi verdens nest reneste forbruksmiks på energi, etter Island."
(Tatt fra: Kjell Erik Eilertsen på en tråd hos Karl-Eirik Kval).

-

Norge anno 2010, av ukjent: Er følgende tekst ikke bare alarmisme, men også rasisme?

Kan vi stoppe 0000?

Ja, det ser sånn ut, iallfall hvis vi skal tro noen kjente, nå verdensberømte 0000-kritikere. De kjenner 0000 fra innsiden. De kjenner 0000’s brutalitet, en brutalitet som er satt i system og som kan virke som en styrke, men som i virkeligheten er en fatal svakhet (jeg vil selv kalle denne svakheten for "dødsfarlig umodenhet")


De er derfor vel verdt å lytte til, disse brave eks-0000’ere. De har kjent 0000 på kroppen. De vet hva de IKKE tror på. De vet hva de snakker om. De er modne mennesker. De eksisterer nå med fare for sitt eget og familiens liv.


Jeg håper de ikke snakker for døve ører - disse modige – og at de klarer å vekke en del moralske analfabeter i dette landet til etisk forsvarlig dyst, gjerne med fare for liv eller lemmer, om så skulle være.


0000 leker med ilden. Klodens ild. Menneskehetens ild. 0000’ere har ikke lært av sine feil og vil ikke kaste av seg sin læres diabolske grunnstoff.


Det er derfor en plikt for alle vestlige til å bidra til at 0000 kan avlære seg sitt 0000 fundament som de blir innpodet med fra fødselen av og som holder dem i sin livsforaktende skruestikke for resten av livet.


Vi må tørre. Vi må ha mot og tålmodighet, vi må vise fasthet og styrke og ikke gi etter eller vike en millimeter. Vi må kunne tillate oss å si: følg oss! Vår vei er bedre. Mye bedre! Vår vei er frihetens vei - deres er slaveriets vei.

http://neitilislam.blogspot.com/2010/08/rasisme-i-aftenposten.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/05/demokratiske-motkrefter-demagogene-vil.html

Se denne for et mer fullstendig bilde:

https://www.document.no/2010/08/28/partapouli_ber_om_nettsensur/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar