tirsdag 24. august 2021

Löfven - et lysende eksempel på et skrekkeksempel?

HRS går nå gjennom noen media-oppslag om den existerende statsminister i Sverige: Jeg kaller ham  kort og godt «Løven», ikke for å være fæl, men for å slippe de to prikkene over o’en.

Han minner meg mer om et løv enn om en løve, forresten, rett og slett, et gulnet blad som faller til høstjorden, og har gjort det en lang stund allerede, etter selv å ha saget av grenen han har sittet på, så altfor lenge, ifølge ham selv, forunderlig nok: Et Sverige som nå er i ferd med å sage ned hele treet og som dertil ikke lenger har noen rot, fordi man har latt landet råtne på rot, måtte gud forby. her

Jeg kunne ha lagt frem minst tredve tusen dokumenter – i form av statistikk og utgreiinger - som støtter meg i denne antakelsen, som da ikke lenger er noen antakelse, men bare et allerede sørgel faktum.

-Hva før då - «svenske tilstander»? spurte Løven på tv, i beste sendetid, i forbindelse med et besøk i Norge for noen år siden. Han skjønte ikke hva som ligger i «svenske tilstander».

Det er en skam.

Dette spørsmålet viste at han ikke hadde noe svar, ikke på noe som helst annet enn at han ikke hadde noe svar, at han ikke var ajour, at han ikke hadde fulgt med – at han faktisk hadde latt det skure og gå, som en annen lassez fair-agent.

Ikke akkurat eksemplarisk for en statsminister, på det som mange fremdeles virkelig tror eller virkelig innbiller seg er den rette og gode siden, dvs Den røde siden.

Løven er islams storebror, ikke vår storebror. Han er mest som et barn eller en pappfigur når det kommer til politikk og mangel på forstand på islam. Men vi har bare sånn halvveis vokst ham over hodet og blitt større og sterkere med forbehold. Jo mindre vi forstår av islam, desto før vil de svenske tilstandene nå oss og tvinge oss inn i dhimmi-skapet. Vi imiterer jo livlig svenskene. vi burde forstå at han ikke lenger er storebror, hvis bror i det hele tatt.

A roaring Lion? Nei, en pus eller harelabb som snakker utenat og ikke innenatt, dvs et skrømt som ikke duger til annet enn å være utstillingsfigur eller sufflør eller kjødeliggjort hundefløyte - og som merkelig nok og mirakel over mirakel faktisk snakker autentisk med behagelig stemme og fin diksjon og uttale. Strupehodet er det ikke noe i veien med, forståss; det er verre med ett av de andre hodene. Han er kanskje best sett et flerhodet monster, eller bedre: et skikkelig troll det nå vil være mulig å ta og føle på, i kraft av alle konkrete konsekvenser som nå viser seg med alle tydelighet, konsekvenser av hans og hans eget parti politiske nederlagsideologi, konsekvenser som allerede har vist seg ved en organisert kriminalitet svensken ikke har sett makten til de siste 20 årene.

Man skulle nesten tro at Løven handlet på oppdrag og at svenske politikere hadde mottatt et tilbud de ikke kunne motstå eller avslå, fordi man jo var islamofobe uten å vite det. Sverige underla seg derfor islam uten engang å få et helt konkret og ideologisk tilbud fra islam. Sverige falt lettere enn Kabul, det tok bare litt lengre tid. Sverige ba om å bli overtatt og om å få underlagt seg. Sverige ba om å få underlegge seg. Svenskene ble selvvalgte dhimmier, dumme som de har blitt av den ideologien de selv har valgt. 

Helt gratis for islam, selvsagt. Islam fikk faktisk Sverige helt bramfritt og gratis! Grattis! 

Mannen har gjort seg til en sjablong for uriktige holdninger, gale meninger og gal politikk. Som er i ferd med å ruinere Sverige. Ikke bare materielt, nei, også åndelig, hvis man først kan snakke om Ånd i dag. Det er kanskje fordelaktig å snakke om metafysikk. en fysikk Løven ikke er proporsjonert for. Derfor «happy exit». Men hva følger, hva kommer nå etterpå?

Jo, en kvinnelig statsminister. Det er et forholdsvis urokkelig krav og ikke gjenstand for forhandlinger, skal vi tro visse reportasjer. Men ingen vet. Det betyr i realiteten at det skal automatikk i dette å velge spesifikt preferable  politikere – uten hensyn til karisma og kvalifikasjoner, dyktighet osv. Men bestemmer på forhånd at det er kvinne som er den dyktigste og beste til å lede landet. Fra documentno her

Man har på emosjonelt grunnlag bestemt at positiv godhetsdiskriminering er sant og at innvkotering er sannhetens eneste og sluttgyldigste kriterium.

Svensken forveksler sannheten med sine emosjoner. Svensken sier: Jeg er mine emosjoner og mine emosjoner er meg. Og derfor er mine emosjoner sanne og min virkelighet, sett gjennom mine emosjoner, må derfor være sann.

Både selvstendighet og logikk er her kastet ut med badevannet, så å si. 

Det kan ikke bli verre; at det allerede har gått galt, er et faktum, selv om det foreløpig bare er et hypotetisk faktum.

Se som tragisk kontrast:

 https://neitilislam.blogspot.com/2021/05/kampen-mot-skautet-i-iran-og-vestens.html

Vi har sett tegningen eller skriften på veggen lenge, sist da «pussy-luene» eller «pussy-hats» gikk til hodet på visse svake og servile menn i en ublodig sentimental manøvre fra visse fagforingstopper der borte: https://www.document.no/2017/03/08/lo-pamper-med-pussy-hats-unnskyld-vi-er-ikke-perfekte-vi-er-hvite-menn/

Nyt bildet og se hva fremtiden bringer!

 I Sverige er det blitt et must å ikke vite, ikke se, ikke forstå. Sverige er en par excellence en nasjon og et folk som har gjort seg til servilt betinget emosjonelt land, et land som snart ikke er beboelig for andre enn muslimer og de hedninger som i sitt stille sinn allerede har underlagt seg islam, helt uten peil på hva de driver på med, eller emoverer i, eller subliminalt presses til, helt uten å vite at det i virkeligheten ikke er noe annet enn puppets on a string and a  mixture of stupidity, weakness, confusion of minds and hearts and servility, for å si det på engelsk. (Se om emovere andre steder på bloggen).

 Sverige er ikke lenger et forbilledlig land. Ved høyere makter: La oss ikke bli som dem, for de vet på en måte hva de gjør og hva de har behov for, nemlig dette å være så lettlurte og godtroende som mulig, slik at de kan unnskylde seg med nettopp at de ikke kan noe for det, nettopp fordi de har vært så dumme og godtroende, ja, bløthjertede. Og fordi de tror at dette er en dyd og et godt eksempel til etterfølgelse, ikke et lysende skrekkeksempel til å unnfly. 

Lagt til 270821:

Nina Hjerpset-Østlie

u3tf Sponshorcetd  ·

Den avtroppende svenske statsministeren Stefan Löfven er åpenbart en statsmann av internasjonalt format. Under den katastrofale folkevandringskrisen i 2015 proklamerte han feiende flott:

”Mitt Europa tar emot människor som flyr från krig, solidariskt och gemensamt. Mitt Europa bygger inte murar, vi hjälps åt när nöden är stor.”

Herr statsministeren kan tydeligvis sitt Europas historie, så at hans regjering på noen måte bedrev eller ville bedrive noe så simpelt som islamkritikk ville han ikke ha på seg!

«Det har ju varit inte minst skriverier och sociala medier om att vi skulle ha kritiserat islam, vilket vi aldrig någonsin har gjort, och vi tänker inte göra det heller. Vi har den största respekt för den religionen. Men den typen av spekulationer har förekommit.»

Og bra er det, for hva godt har vel religionskritikk noensinne gjort for Europa…?



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar