torsdag 12. oktober 2023

Jonas Gahr Støres liv i fare? Stor Hamas- Palestina -demonstrasjon i Oslo i morgen ...

Vi hørte nettopp på NRK kveldsnytt i dag et intervju NRK hadde med en representant for palestinerne i Israel, et medlem av Knesset, tror jeg.

Jeg fulgte sendingen løselig, på grunn av visse ting, men fikk med meg at denne palestineren tok sterk avstand fra å kalle Hamas en terrororganisasjon eller terroristorganisasjon. Jeg tror de fleste tilhengere av Hamas her vil se NRK som et talerør.

Når Gahr Støre nå nyss erklærte at han mener – og at Ap skal mene – at Hamas er en terrororganisasjon, og ikke bare en organisasjon som utøver terror, slik omtrent som utenriksminister Annicken Huitfeldt formulerte det, se tidl. postering, så må det innebære en ting og det er at han har lagt sitt hode på bokken og gjort seg til et «fritt vilt» for Hamas. Selv aner han antakelig ingen uråd, slik mange andre som ikke har våget å lese "tekstene" innenat.

For ingen skal fornærme «profeten» og Allah ustraffet, eller beskylde Hamas, som opererer i Allah og islams navn, for å drive terror, og altså ikke det de selv mener er et legalt, rettferdig og guddommelig påbudt «forsvar» i henhold til Koranen og Sharia, uten å måtte bøte med liv og lemmer.

Har jeg mistforstått? So pardon me. (Jeg hører på Visjon Norge i disse dager at man der ser for seg Jesu komme, med all sin tilgivelse, med hender i været, i hellig tilbedelse, og at man ber om at Jesus skal tilgi – man må her mene både Israel og Hamas, men dette er sannelig ikke klart. Snakke om å overlate ansvaret på bakken til andre …).

I morgen kan det kanskje komme til en styrkeprøve i bl a Oslos gater. Hadde jeg vært sikkerhetsvakt, eller sittet trygt i PST’s gemakker, hadde jeg skjerpet meg spesielt nå.

Fra HRS i utdrag:

Fredag 13. oktober - altså i morgen - kan bli et før og etter for Europa og våre jøder. Den tidligere Hamas-lederen Khaled Meshaal ber den muslimske verden og muslimske diasporaer i Vesten om å ta til gatene i protest mot Israels reaksjon på terrorangrepet. Det ligger åpent i dagen at disse "protestene" vil vi sannsynligvis også se i vesteuropeiske byer. Spørsmålet er hvor voldelige opptøyer vi kan vente oss, og om vi nå nærmer oss dødsstøtet for jødisk liv i Europa. Så alvorlig er situasjonen. ...

t nærmere blikk på hva Mashaal faktisk sa, handler det om direkte oppfordring til «Global Jihad». Noen enhver sovende celle og andre jihadgrupper fanger opp. «Sinne. Gå ut på torgene, .. og de arabiske og islamske gatene.» Han fortsetter med å peke på «alle våre innvandringssamfunn over alt», som inviteres til aksjon på fredag. Det vil si i Oslo, London, Sidney, New York og så videre.... 

Tankene nå går til hva vi vitnet i Oslos gater tidlig i 2009 da Israel og Gaza var i blodig konflikt: Voldelige demonstrasjoner i Oslos gater der det ble jaktet på jøder, begått grovt hærverk og sivile ble angrepet.... 

Hatet mot Israel er ikke blitt mindre, tvert om, og det næres ikke minst av kommunistiske krefter knyttet til statsstøttede Palestina-komiteen og muslimske ledere i sentrale moskeer i Norge, enten de heter Basim Ghozlan i Rabitamoskeen til Brorskapet eller Nehmat Ali Shah i den pakistanske Jamaat-moskeen, begge Oslo.

https://www.rights.no/2023/10/hva-na-europas-joder/

 

Se følgende linker som forklarer og beskriver litt av hvert om bl a Den norske kirke’s forhold til jøder og sionister, og islms forhold til jøder.

Og tenkt på at vi har en biskop i Oslo som er medlem av Palestinakomiteen, slik nevnt i forrige postering. Hun må kunne oppfattes som en velsignelse fra Allah for Hamas og palestineren nå. Det kan ha reddet hennes liv. Hun sitter ganske trygt i stolen nå.

https://neitilislam.blogspot.com/2020/12/angrep-bispene-kristensionister-eller.html

https://neitilislam.blogspot.com/2013/01/jdinnen-og-mediamenneske-mona-levin-i.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/09/jan-age-torp-intervjuer-biskop-atle.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/10/nar-var-nre-fortid-blir-bare-mer-og-mer.html

https://neitilislam.blogspot.com/2022/05/nar-en-biskop-ber-til-gud-og-visse.html

https://neitilislam.blogspot.com/2011/02/biskop-allah-kan-vre-gud.html

 

https://neitilislam.blogspot.com/2012/04/allah-er-ikke-hellig.html

http://neitilislam.blogspot.com/2021/02/nrk-aftenposten-rasisme-og-israel-og.html

https://neitilislam.blogspot.com/2020/10/med-morken-i-vietnam-nok-en-begredelig.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/05/lei-av-lars-gule-vager-du-hviske-det.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/12/med-red-morken-i-iran-om-huskirker-og.html

 

http://neitilislam.blogspot.com/2021/11/nar-jdene-ma-flykte-og-muslimene-stikke.html

 

http://neitilislam.blogspot.com/2023/01/redaktr-ser-skrmt-og-blir-skremt-av.html?m=0

 

https://neitilislam.blogspot.com/2023/03/den-store-fordrivelsen.html

 

https://neitilislam.blogspot.com/2015/06/de-nye-jdene-uten-sammenligning-for-vrig.html

 

https://neitilislam.blogspot.com/2021/08/det-var-en-gang-en-imam-som-ikke-tok.html

 

http://neitilislam.blogspot.com/2023/07/nar-de-moralsk-overlegne-vil-delegge-en.html

 

https://neitilislam.blogspot.com/2020/12/med-johannes-morken-tett-innpa-men.html

https://neitilislam.blogspot.com/2010/12/fremtidens-terror-i-norge.html

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar