tirsdag 10. oktober 2023

Gud i Gaza? - en fortsettelse ...

Debatten tirsdag kveld på NRK var ynkelig, ikke fordi den ikke dreide seg om lidelsene på Gaza og i Israel, men fordi NRK frontet av Solvang ikke kom inn på selve hovedsaken, den som forårsaker lidelsene.

Jeg går ut fra at alle her vet hva jeg snakker om, og skal derfor presisere underst her.

Jeg la merke til at det var to palestinske flyktninger til stede og gjorde seg gjeldende, selvsagt på antiisraelsk side. Jeg lurte på hva eller hvem disse hadde flyktet fra? Fra palestinerne selv, fra islam som sådan? Fra jødene? De par palestinere jeg kjenner personlig, vil aldri fortelle meg hvorfor de flyktet, nå for 40 år siden eller der omkring. De tillater seg i høyden å si at de hadde funnet ut at det var «bedre muligheter" her i Norge.

Venstresiden tar aldri feil. Hvorfor? Jo, fordi vi andre blir hjelpeløse overfor spesielt en måte å nærme seg problemene og løsningene på. (De begynner alltid med små «anklager» for så å dundre til med det virkelig forferdelige mot slutten av debatten – vi skal tvinges til å være mot det som vanlig folk oppfatter som «verst» eller «verre», nemlig vå skyld for at «det ikke rettes opp, met tilstrekkelige midler etc).

Vi faller liksom overveldet og som pladask, i programmatisk skyldfølelse, og vet ikke hva vi skal vite,  ikke hva vi skal tenke og svare, og hva vi skal føle. Eller hvordan vi skal «holdne oss». Problemet i et nøtteskall er dette: Venstresiden fokuserer alltid på miljø, aldri på arv (uforanderlige tekster, absolutte forbud mot å krenke, fornærme etc). Alltid på et bør, sjelden på et er, (det vi ikke kan forandre på og forandres av, på dypet). Derfor kan da palestinerne – i ledtog med NRK her - si at Hamas nå har begått krigsforbrytelser etc. Men de vil aldri si at Hamas »konstitusjon» strider mot alle de vestlige verdifundamentene og vår judeokristne tradisjon, ja, selve «naturretten» (ikke bare folkeretten). MIFF – Med Israel for Fred, kommer nesten ikke til ordet. Det virker som om man er redd for noe. Palestinakomiteen pranger med «sitt salige åsyn» fra Bergen, liksom objektivt overbevisende.

Det er som Hege Storhaug skriver: Man skulle tro at når 260 unge mennesker på festival blir slaktet ned, da ville humanismen, medfølelse og empati slå inn hos enhver borger av dette landet. Men nei, langt der i fra. Fremtredende norske kommunister hyller nå Hamas' blodige nedslaktninger: "Vi er imponert over dyktigheten og motet til Hamas-soldater", heter det fra Peder Martin Lysestøl, mens akademikeren ved UIO med Midtøsten som spesiale, Bjørn Olav Utvik, trykker liker på innlegget til Lysestøl. Ekstremistene blant muslimer og den ytre venstre flanken i Norge finner hverandre i et felles hat mot Israel, jøder, USA og kapitalismen. …

https://www.rights.no/2023/10/norske-kommunister-er-imponert-over-hamas-nedslaktninger/

Se våre egne om Utvik:

https://neitilislam.blogspot.com/2011/05/gud-og-sharia-demokrati.html

https://neitilislam.blogspot.com/2012/05/allah-gud-og-utvik.html

https://neitilislam.blogspot.com/2015/06/utviklingen-fra-fobi-til-hat.html

https://neitilislam.blogspot.com/2019/05/fra-bedehus-til-knelehus-for-noe-kroner.html

Utvik om bedehus og Broderskapet:

– Brorskapet er et konservativt muslim-demokratisk parti. De opererer i en «setting» som KrF i Lyngdal på 1950-tallet, sier Utvik. (…). – De driver en aktiv misjonering og jobber for å fremme muslimske verdier, akkurat som indremisjonsbevegelsen.”

Se ble om Ågot Valle, SV:

https://neitilislam.blogspot.com/2020/04/tror-du-ikke-pa-jesus-tro-du-ikke-pa.html

Storhaug: Islams sanne voldelige ansikt utspiller seg i Israel

Dette faktum er selvsagt alt for vanskelig for MSM å ta innover seg. Da måtte jo journalistene og redaktørene ta islams tekster på alvor og lese dem. Da måtte de jo også vedgå at den samme bestialiteten har vandret inn til Norge og Europa.

https://www.rights.no/2023/10/islams-sanne-voldelige-ansikt-utspiller-seg-i-israel/

PS: Det opplyses på «The Debate, France 24) nå i kveld at det fins en korridor over til Egypt nå for de «gazianern» som må flykte, og for eksempel trenger medisin eller hva det nå måtte være. Korridoren vender selvsagt også innover mot Gasa. "Fengselet" er ikke vanntett, med andre ord.

Debattantene beskylder hverandre imidlertid for løgn. Men at en slik korridor finnes, er neppe tvilsomt, bare det at den er liten og at faren for israelske angrep reduserer fluktveien til et minimum. Det ropes og snakkes i munnen på hverandre. Vi ser et helt annet og mer uryddig temperament enn på NRK, selvsagt …

Venstresiden skylder på «miljøet» - det som alle kan gjøre noe med og som da ikke er «natur-arv» -  på Gaza, og dermed på de som burde ha ansvaret, og disse er alltid «vi» - kollektivt. Vi andre skal ikke ha lov til å tenke på hva som har skjedd i Allah’s og islams navn. (Venstresiden snakker aldri om dette siste, fordi den vet at den da vil tape debatten, fordi de ikke har argumenter. Venstresiden har dermed klart å gjøre islam til et tabu. Venstresiden har dermed lykkes å i begrense ytringsfriheten, ytringsvanvaret og ytringsrommet betydelig, tilsynelatende uten at noen forstår noe som helst, bortsett fra NRK som lydig lar seg føre til slaktebenken, i rollen som preemptivt foretrukket evig syndebukk).

Når det kommer til miljø-siden, har venstresiden et overtak som de vet vi andre ikke kan annet enn bøye oss for – i hvert fall ikke i andres påsyn. At vi tenker vårt, er det heller ingen som ser. Å få sagt det, er forbudt. Vi lider av en selvsensur som er enormt mye mer utbredt enn vi våger å tro. På våre små tuer.

Venstresiden henviser f eks til medisin-og matmangel, på «blokkade», på fengsel, for dårlig skoletilbud. (Gir du «de fattige» mer penger, vil de sørge for at du selv får mer godhet og penger mellom hendene). Venstresiden vet at folk alltid vil mene at vi kan gjøre noe mer enn hva vi vitterlig gjør for og med miljøet. Det er vårt menneskelige fellesansvar, vil de mene – og hvem kan være uenig?

Vi kan alltid forbedre det. Vi kan alltid hjelpe mer. Og det er alltid noen som har det dårligere enn andre, og da må vi trå til med å forbedre miljøet. Og da vinner venstresiden alltid, fordi det ligger innebygg i venstresiden alltid å overby oss andre i godhet. Venstresiden er vedens moralpoliti, moralisering er det den kan best, uten at dette gjennomskues eller påpekes i klartekst. Og heri ligger Vestens svakhet, en svakhet som kommer innenfra. Skyldkastere er i stort flertall i Vesten, ikke i resten.

Det hjelper ikke at vi andre har de beste argumentene. Venstresiden vinner alltid fordi den spiller flinkest på oss andres skyldfølelse: Vi er forpliktet til å etterstrebe det som er bedre etc. i forhold til venstresidens retorikk og overbevisningsevne, til enhver tid. «Vi» andre taper alltid. Derfor taper da også Israel all ære i venstresidens optikk. «The Underdog» vinner – Hamas gis fripass. Fordi alt er vår og jødenes skyld. Og det verste. Ingen tar notis av dette, ingen tar det til etterretning. Vi sløves frivillig ned i nihilistisk relativisme, nominalisme og i det « kjære felleseie», som det nå er blitt, som heter likegyldighet.

Selvsagt kommer den dag da vi vil måtte svare for denne feigheten, denne tomheten, dette emosjonelle slaveriet.

Vi spurte I vår forrige postering om Gud var på Gaza. Mye kan tyde på at han ikke er det, sagt litt tragisk, og komisk, eller ironisk. No hard feelings?

Vi refererte også i den posteringen noe vår statsminister sa om palestinerne på nrk tv søndag eller mandag. Han mente bestemt at palestinerne vil ha fred og to-satsløsning (mens Hamas ønsker 1 stats-løsning, hvor da islam er enerådende. Gahr Støre mener antakelig da at det kan forhandles om visse urokkelige grunnsetninger i islam per se. her

Men er han nå så sikker på at han har rett? Han kan ha tatt følgende til sitt bryst: «De nyeste meningsmålingene blant palestineren viser at de er for en fredelig to-statsølsning».

Hvem var det som kunne forkynne dette? Jo, Christiane Amanpur på CNN, (tidligere i år).

Amanpour har også stilt følgende spørsmål til en islamsk lærd, i front for «kampen». «Where in the Qu’ran does it justify the killing of innocents … ?”

Oversettelse er unødvendig, vi vet hva den lærde kriger – eh terrorist - svarer, og vi kjenner hjemlene i Koranen.

Hun har også stilt spørsmål til Taliban, nå etter maktovertakelsen i Afghanistan:

Stjernejournalist Amanpur i CNN: … Afghan woman are afraid that this is the beginning of your efforts to erase women from their workspace …

http://neitilislam.blogspot.com/2023/09/de-oikofobe-anakronister-de-som.html

 Det sier seg selv at dette spørsmålet er et idiotspørsmål. (Jeg skriver for intelligente mennesker, forståss).

Se om «Gud og Gaza» her:

https://neitilislam.blogspot.com/2023/10/gud-pa-gaza-og-var-ofte-sa-store.html

Men viser nå undersøkelser at palestinerne vil ha fred og to-statsløsnming? Vel, ikke i følge en undersøkelse, en PSR-måling, gjort på Gaza, (antakelig i selektiv regi fra Hamas’ selv) følgende:

28% støtter en tostatsløsning. 70% går mot. 80% mener at Abbas (i Fatah – en fiende av Hamas), skal tre tilbake. 84% mener at PS – de palestinske myndighetene – er korrupte. Ca 32% mener at Hamas er best egent til å lede dem. 21% mener at Fatah er best til dette. (Kilde: BassamTawil, SMA nr 3/2023).

Se også følgende før vi kommer i gang:

https://neitilislam.blogspot.com/2019/04/ekstremistiske-handlinger-erna-solberg.html

Og så dette:

As Egyptian cleric Muhammad Hussein Ya’qub said in a televised sermon in 2009, “If the Jews left Palestine to us, would we start loving them? Of course not. The Jews are infidels not because I say so but because Allah does… They aren’t our enemies because they occupy Palestine; they would be our enemies even if they had not occupied anything.” Hamas, Hezbollah, Islamic Jihad and other terror groups do not conceal their intentions. The Hamas covenant explicitly calls for Israel’s destruction and does not distinguish between Israelis and Jews:Our struggle against the Jews is very great and very serious… It strives to raise the banner of Allah over every inch of Palestine… It is one of the links in the chain of the struggle against the Zionist invaders…he Prophet, Allah bless him and grant him salvation, has said: “The Day of Judgment will not come about until Muslims fight the Jews (killing the Jews), when the Jew will hide behind stones and trees. The stones and trees will say, ‘O Muslims, O Abdulla, there is a Jew behind me, come and kill him'”…. There is no solution for the Palestine question except through Jihad. Initiatives, proposals and international conferences are all a waste of time and vain endeavors. Palestine is an Islamic land. (oversatt nedenfor).

Listen carefully to what the most influential leaders of Islam have said.

"We are at war against infidels. Take this message with you, 'I ask all Islamic nations, all Muslims, all Islamic armies, and all heads of Islamic states to join the Holy War. There are many enemies to be killed or destroyed. Jihad must triumph...Muslims have no alternative... to an armed Holy War against profane governments... Holy War means the conquest of all non-Muslim territories... It will... be the duty of every able bodied adult male to volunteer for this war of conquest, the final aim of which is to put Koranic law in power from one end of the earth to the other.'"
- Ayatollah Khomeini , "The U.S. is the devil on this planet." World Islamic Popular Command

"Death to America, the Great Satan!"
- Muslim mobs in Egypt, Iran, Iraq, etc.

"Muslims must kill the enemies of Allah, in every way and everywhere in order to liberate themselves from the grandchildren of the pigs and apes who are educated at the table of the Zionists, the Communists, and the Imperialists."
- Sheik Omar Abdel Rahman

"The United States is a den of evil and fornication... I will show all Americans that they will not be happy if they do not follow Islam."
- Sheik Omar Abdel Rahman

"Any doubt about the need to struggle against the U.S. means being enslaved by the Great Satan, and losing the honor and the life the Islamic Revolution has brought to this country and the whole Islamic Ummah."
- Ali Akbar Mohtashemi

"It is a matter of time... In 10 years you will have quite a number of countries united under the banner of Islamic fundamentalism."
- Hassan al-Turabi

"There is fury, fury everywhere ... Islam is escalating and cannot be resisted. I pray that Allah may tear apart America just as the Soviet Union was torn apart ..."
- Sheik al-Tamimi

"[I] wanted to topple one [tower] into the other and kill thousands to send a message to American that they were at war."
- Ramzi Yousef, the mastermind of the blowing up of the World Trade Center

 

”Hvis vi hadde søkt hele verden for en person som var mer feig, foraktelig, svak og ynkelig psykisk og i ideologi og i religion, så ville vi ikke finne noe bedre eksempel enn i jøden. Legg merke til: Jeg sier ikke israeleren … ”: Leder i Hizbollah, sheik Hassan Nasrallah, 2002

”Alle jøder må gjøres til måltavler … vi lover våre muslimske brødre at vi vil gjøre det beste vi kan for å skade jøder i Israel og over hele verden, med Allah’s hjelp og ifølge Hans påbud”: Nestleder i al Qaida, Ayman al-Zawahiri, 2008

”Jøder er jøder. Om de er arbeiderpartiet eller Likud, så er jødene jøder. Det fins ingen moderate blant dem og de er alle løgnere. De er alle ute etter å forfalska sannheten, mens vi er de som har sannheten … de er terroristene. De er det som burde slaktes og drepes, slik Allah befalte: Bekjemp dem: Allah vil torturere dem med vår hjelp og skal ydmyke dem og Allah vil hjelpe dere å overvinne dem og slik lindre de troendes sjeler … jødene er som en fjær: Når du setter foten på den, vil den ikke bevege seg. Men hvis du løfter eller beveger foten fra den, så vil den skade og straffe deg … det er forbudt for dere å vise noen medynk med jøder, og dette gjelder overalt og i alle land. Før krig mot dem overalt hvor dere finner det tjenlig. På ethvert sted dere finner dem: Drep dem!” : Sheik Ahmad Abu Halabaya på et opptak fra Gaza i 2000 i Gaza City moske.

”Hvis jødene skulle overlate Palestina til oss, ville vi da begynne å elske dem? Selvsagt ikke. Vi kommer aldri til å elske dem. Absolutt ikke. Jødene er vantro – ikke fordi jeg sier det, og ikke fordi de dreper muslimer, men fordi Allah sa: ”Jødene sier at Uzair er Allah’s sønn, og de kristne sier at Jesus er Guds Sønn. Og dette kommer fra deres egne munner. De tar etter det som ble sagt av de vantro fra før. Måtte Allah bekjempe dem. Hvor forvridde de er. Det er Allah som sier at de er vantro. Dere bør først av alt tro at jødene er vantro og at de er våre fiender. De er fiender ikke fordi de okkuperer Palestina. De ville ha vært fiender uansett om de okkuperte noe land eller ikke. Allah sa: De troendes mest fryktsomme fiender er jødene og flergudsdyrkerne … dere skal vite (må tro) at jødene aldri vil slutte med å bekjempe og drepe oss. De kjemper ikke for å ta i besittelse land og sikkerhet, slik de hevder, men for religionen deres … og slik er det. Vi skal vite at vår kamp mot jødene vil vare uendelig og den vil ikke ta en ende før det siste slaget står … dere skal vite at vi skal kjempe, slå og tilintetgjøre dem, inntil det ikke fins en eneste jøde mer på jorden. Og det er ikke jeg som sier dette. Profeten sa: Dommedag vil ikke komme før dere nedkjemper jødene og dreper dem. Jødene vil da gjemme seg bak trær og steiner, og trærne og steinene vil rope ut: ”Åh, muslim, slave av Allah, det gjemmer seg en jøde bak meg, kom og drep ham – bortsett fra Gharqad-treet , som er det treet som tilhørere jødene”. Jeg hører at de er i ferd med å plant mange av disse trærne nå.  Og når det gjelder dere jøder  - Allah’s forbannelse hiler på dere. La Allah’s forbannelse hvile over dere, dere hvis forfedre var aper og griser. Dere jøde har sådd mye hat i hjertene våres, et hat vi overfører til våre etterkommere … dere vil ikke overleve så lenge det finnes en igjen av oss … måtte Allah’s forbannelse være over dere … åh, Allah, måtte han bringe forbannelse, straff og lidelser  over dem. Vi ber deg, Allah, om å omskape dem igjen slik at muslimer kan glede seg over at de på ny er blitt aper og griser. Dere jordens svin! Dere dreper muslimer med det kalde svinet (blodet) deres … : Egyptisk lærd Muhammed Hussein Ya’qoub på Al-Rama tv i januar 2009.

Det er muslimene som er Moses’ arvinger, pbh, og arvinger til den virkelig Tora, den som ikke er blitt endret. Muslimer tror på alle profetene, inkludert Abraham, Moses, Jesus og Muhammed … , hvis Moses etterfølgere er blitt lovet en rett til Palestina i Toraen, så er muslimene den mest verdige nasjonen til denne retten …

Kom, la meg fortelle deg hvem jødene er. Jødene har løyet om Skaperen og skaperverket. Jødene er profetmordere og de bryter overenskomster og Allah sier om dem: Hver gang de lover å holde noe under ed, så vil noen av dem bryte den; de fleste av dem er vantro. Dette er jødene: Utsugere og krigshissere. De vil frata deg alt, både denne verden og religionen.

Profeten sa: Enden vil ikke komme før muslimene og jødene bekjemper hverandre til jøden gjemmer seg bak et tre og en stein. Da vil treet og steinen si: Å, du muslim, det gjemmer seg en jøde bak meg, kom og drep ham. Den som påstår at det vil bli varig fred mell0m oss og jødene er en vantro. (Osama bin Laden, sitert og oversatt fra The World upside down, s 167 ff, av Mellanie Phillips)

Og tenk over hva Ibn Warraq sier: "Flerkulturalistene mangler evne til kritisk tenkning og de er i dypere forstand mer rasistiske enn de rasistene de hevder å bekjempe", s 501  ... og "det finnes moderate muslimer, men islam i seg selv er ikke moderat. Islam er en fascistideologi. Det er ingen forskjell på islam og islamsk fundamentalisme ... ikke en vesensforskjell" ... s 514

al-Bannas adopsjon av fascistiske prinsipper: 1) Førerprinsippet, hvor alle medlemmer i Broderskapet skal avlegge en personlig ed til al-Banna. 2) Organisasjonen skal oppfattes som en avant-gard. 3) Kultens fokusering på døden som instrument. 4) Demokrati skal tjene som instrument for maktovertakelse. 5) Tydelig antisemittisme eller kamp mot jøder som jøder

al-Banna: Degradering og tap av ære er et resultat av kjærlighet til denne verden. Derfor: Gjør klar for jihad og begynn å elske døden … døden er en form for kunst, den mest sublime form for kunst når den utøves av en dyktig kunstner.

I 1939 etablerte Det muslimske brorskap seg selv etter følgende prinsipper:

1) Islam er et totalt system, komplett i seg selv og den høyeste dommer i alle livets kategorier. 2) Et islam formulert og basert på dens to primærkilder, åpenbaringen i Koranen og profetens visdom i sunna og 3) en islam gjeldende for alle tide og alle steder, s 152/153 i Catastropic Failure.

Broskapet er salafi, (tilbakeskuende til tradisjoner og praksiser i tidlig islam), en Sunni, (etterfølgelse av profeten, et Sufi-faktum, et politisk system, et idrettslag, en kulturell og vitenskapelig forening, et økonomisk foretak og en sosial idé. Allah er vårt mål, profeten vår leder, Koranen vår lov, Jihad vår metode og å få dø i Allah’s navn vårt høyeste håp.

Brorskapet, islam og nazismen har noen felles grunnleggende likhetstrekk:

1 Islams monoteisme som tilsvarer brorskapets lederskapsprinsipp  2 En fellesoppfatning hva angår disiplin og lydighet 3 En felles lidenskap for krig og lengselen etter å dø i krig 4 En samsvarende samfunnsoppfatning og samfunnets forrang eller prioritet over individet 5 En feles verdsetting av morskap og avvisningen av abort 6 En felles oppfatning eller hylling av arbeid og kreativitet 7 Samsvarende holdninger overfor jøder. (Mifti Hussein: I kampen mot dødedommen står islam og Nasjonalsosialismen svært nær hverandre (Bermann s 80).

Abdullah Azzam, bin Ladens lærer: Historien blir ikke skrevet annet enn i blod. Ære bygges ikke opp til sine høyder uten hodeskaller. Ære og respekt kan ikke bygges på et fundament annet enn av lik og krøplinger. 

S 154 i Sørensen, Hagtvedt og Steine, Høyreekstremisme):

Emilio Gentile: Politisk religion er en form for sakralisering av en politikk med eksklusiv og integralistisk karakter. Den tar avstand fra samliv med andre politiske ideologier eller bevegelser, fornekter individets autonomi overfor kollektivet, foreskriver obligatorisk lydighet mot dens statutter og deltakelse i dens politiske kult; den uangripeliggjør vold som et legitimt middel … og som et instrument for gjenfødelse (reetablering/gjenopprettelse av uskyldstilstanden?). Den opparbeider seg en fiendtlig holdning til tradisjonelt institusjonalisert religion, forsøker å tilintetgjøre dem, eller forsøker å oppnå et symbiotisk forhold til dem på den måten at den tradisjonelle religionen forsøkes med sine trosoppfatninger og myter å integreres i dens egne slike, men da som noe sekundært i forhold til den politiske religionen selv.

Av denne grunn kaller Gentile ikke islamismens om en ny politisk religion, men en ekstrem politisering av en tradisjonell religion. (s 155 ibid).

Stasministeren i Malaysia, Dr. Mahatir bin Mohammed, oktober 2003:

Noen vil ha oss til å tro at vårt liv er bedre enn det de som forsøker å villede oss er. Noen tror at fattigdom er islamsk, at å lide og dette å være undertrykt er islamsk. Denne verden er ikke for oss. Vår verden er himmelens gleder etter døden. Alt vi trenger å gjøre er å utføre visse ritualer, ha på oss visse klær og gi oss ut for noe vi ikke er. Vår svakhet, eller tilbakeståenhet, og vår manglende evne til å hjelpe våre undertrykte brødre og søstre er en del av Allah’s vilje, alle lidelsene som vi må utholde før vi er framme i himmelen etter vår død. Vi må bare finne oss i denne skjebne som kommer over oss. Vi trenger ikke å foreta oss noe. Vi kan ikke sette oss opp mot Allah’s vilje. … Det hersker en følelse av håpløshet blant muslimer i våre land.  De føler at de aldri får gjort noe riktig. De tror bare at alt vil bli verre. Muslimene vil alltid komme til å være undertrykte og dominert av europeerne og jødene. De vil forbli fattige, tilbakestående og svake. Noen tror – som jeg har sagt før – at dette er Allah’s vilje … Men er det sant at vi ikke burde eller ikke kan gjøre noe for oss selv? Er det sant at 1. 3 milliarder mennesker ikke kan utøve noen makt for å befri seg selv fra ydmykelsen som påføres dem av en mye mindre fiende? Kan man bare slå tilbake i blindt sinne? Fins der ingen annen vei enn å be våre ungdommer å sprenge seg selv i lufta og drepe folk og slik invitere til en større massakre av våre egne? Det kan ikke være slik at det ikke finnes noen annen utvei en denne. 1, 3 milliarder muslimer kan ikke beseires av noen få millioner jøder. Det må finnes en utvei. Og vi kan bare finne en annen vei hvis vi slutter å tro (stop to think), å vurdere våre svakheter og vår styrke, å planlegge, å strategere og så slå tilbake.

(For Mahatir, the enemies of all Muslims were the West and a ”Jewish plot. ”Blind force was useless against these powerful foes, and he called for a united effort to defeat them. His long speach was applauded politely”, skriver Wheatcroft i Infidels s 333. I note 24 står dette å lese: Vi er i virkeligheten veldig sterke. 1. 3 milliarder mennesker kan ikke bare ganske enkelt utryddes. Europeerne drepte 6 av 12 millioner jøder. Men i dag hersker jødene over verden via stråmenn. De får andre til å krige og dø for dem … men selv blant jødene er det mange som ikke støtter hva israelerne gjør).

Terrorism: After the September 11 attacks, al-Qaradawi urged Muslims to donate blood for the victims and stated,[67] Islam, the religion of tolerance, holds the human soul in high esteem, and considers the attack against innocent human beings a grave sin; this is backed by the Qur'anic verse which reads:

Who so ever kills a human being for other than manslaughter or corruption in the earth, it shall be as if he has killed all mankind, and who so ever saves the life of one, it shall be as if he had saved the life of all mankind," (Al-Ma'idah:32).

The Prophet, peace and blessings be upon him, is reported to have said, 'A believer remains within the scope of his religion as long as he doesn't kill another person illegally' Islam never allows a Muslim to kill the innocent and the helpless.

He denies that Palestinian suicide bombing attacks constitute terrorism, claiming that "when Palestinians face such unjust aggression, they tend to stem bloodletting and destruction and not to claim the lives of innocent civilians", but qualifies that with "I do agree with those who do not allow such martyr operations to be carried out outside the Palestinian territories."

Al-Qaradawi has suggested the legitimate use of (defensive) suicide bombings against enemy combatants in modern times if the defending combatants has no other means of self-defense.[17]

The Oxford-based Malaysian Islamic Scholar, Dr. Afifi al-Akiti, rules that there is no Islamic legal for this view and that female soldiers can only be killed in direct combat. With regards to suicide bombings he says that they are "breaching the scholarly consensus . . . because to endanger one's life is one thing and to commit suicide during the attack is obviously another".[68] With regards to male soldiers he states,it goes without saying that they are considered combatants as soon as they arrive on the battlefield even if they are not in direct combat – provided of course that the remaining conventions of war have been observed throughout, and that all this is during a valid war when there is no ceasefire.[69]

Western governments have met al-Qaradawi to request release of European civilians kidnapped in Iraq and have thanked him officially, praising his cooperation. The French Foreign Minister Michel Barnier wrote to al-Qaradawi: "With such a clear condemnation of the abduction of the French hostages you have sent a clear-cut message demonstrating respect for the tenets of Islam."[70]

Israeli-Palestinian conflict

Al-Qaradawi condones Palestinian attacks on Israelis. A resolution issued by The Islamic Fiqh Council affiliated to the Muslim World League in its 14th session, held in Doha (Qatar) on 11–16 January 2003 has upheld his views on the matter. Defending bombings against Israeli civilians, al-Qaradawi told BBC Newsnight in 2005 that:

  • "An Israeli woman is not like women in our societies, because she is a soldier."
  • "I consider this type of martyrdom operation as an evidence of God's justice."
  • "Allah Almighty is Just; through His infinite Wisdom He has given the weak a weapon the strong do not have and that is their ability to turn their bodies into bombs as Palestinians do".[17]

He supports suicide attacks on all Israelis, including women[71][72] since he views the Israeli society as a "completely military" society that did not include any civilians.[73] He also considers pregnant women and their unborn babies to be valid targets on the ground that the babies could grow up to join the Israeli Army.[74]

At the press conference held by the organizations sponsoring his visit to London, al-Qaradawi reiterated his view that suicide attacks are a justified form of resistance to Israeli occupation of the rightfully Palestinian Territories. He has also justified his views by stating that all Israeli civilians are potential soldiers, since Israel is a "militarized society." Because of these views, al-Qaradawi has been accused by Western countries and Israel of supporting terrorism.

Al-Qaradawi is opposed to attacks outside of the Palestinian Territories and Israel, and against non-Israeli targets. For example, on 20 March 2005, he condemned a car bombing that had occurred in Doha, Qatar the previous day. One Briton, Jon Adams was killed. Al-Qaradawi issued a statement that said

Such crimes are committed by insane persons who have no religious affiliation and play well into the hands of the enemies... I urge all Qataris to stand united in facing such an epidemic and uproot it to nip the infection in the bud, otherwise it will spread like wildfire. I, in the name of all scholars in Qatar, denounce such a horrendous crime and pray that it would be the last and implore God to protect this secure country.

According to IslamOnline, Qaradawi released a fatwa on 14 April 2004 stating boycott of American and Israeli products was an obligation for all who are able. The fatwa reads in part :

If people ask in the name of religion we must help them. The vehicle of this support is a complete boycott of the enemies' goods. Each riyal, dirham …etc. used to buy their goods eventually becomes bullets to be fired at the hearts of brothers and children in Palestine. For this reason, it is an obligation not to help them (the enemies of Islam) by buying their goods. To buy their goods is to support tyranny, oppression and aggression. Buying goods from them will strengthen them; our duty is to make them as weak as we can. Our obligation is to strengthen our resisting brothers in the Sacred Land as much as we can. If we cannot strengthen the brothers, we have a duty to make the enemy weak. If their weakness cannot be achieved except by boycott, we must boycott them.... American goods, exactly like "Israeli" goods, are forbidden. It is also forbidden to advertise these goods. America today is a second Israel. It totally supports the Zionist entity. The usurper could not do this without the support of America. "Israel's" unjustified destruction and vandalism of everything has been using American money, American weapons, and the American veto. America has done this for decades without suffering the consequences of any punishment or protests about their oppressive and prejudiced position from the Islamic world.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar