lørdag 8. mai 2021

Lei av Lars Gule? Våger du å hviske det?

Vi er blitt ganske lei av Lars Gule og tviler ikke på at vi deler samme «emosjon» med ganske mange etter hvert. For går det an å bli mer forutsigelig? Og firkantet? Og snever og «manisk» -  ett eller annet?

Alt går i samme dur. Han sitter bare intermitterende og venter på en ny sak som involverer islam og muslimer, så får han napp, fra Maktmedia. Han anses for å være ekspert – i hvert fall på islamofobi, en sekketerm han forsøker å tømme alle som ikke kritiserer islam på hans egne premisser i, som om de var søppel eller trash. Og farlige. Det virker om å gjøre at vi skal gjøre oss mest mulig likegyldige til hva som skjer i Allah og sendebudets navn, verden over. Han tro på sviskene og forskjønnelsene, til tross for sitt noe bedrøvelige åsyn.

Man skulle tro han hadde studert Marcuse litt for tett og gjort seg til Marcuses læresvien litt for lett. Om enn ikke overflatisk, dessverre. Se her om Marcuse, Fugelli og Hodne (pluss fler andre steder på bloggen).

Han forstår visst ikke at dette gjør ham til det noen vil kalle en bølle, en intens hatefull bølle.

En slags antikonspiratør: om konspiratorer og antikonspiratorer . Når jeg skriver «spiratør» her, mener jeg ikke at Gule er noe særlig kreativt spirituell, eller særlig smart, bare for å ha nevnt det.

Det er imildertid ingen tvil om hvor han står i forhold til kristentroen og de kristen. De går for lut og kaldt vann mens han åpner sitt hjerte for islam, selv om det ikke akkurat kan kalles et varmt forhold til islam. Tendensen er imidlertid klar: Han barnsliggjør og uansvarliggjør ikke bare islam, men også muslimer, som gruppe. De skal ha en slags positiv inkvotering – et prosjekt som det ikke akkurat blir integrering av, snarere tvert imot. 

For oss begynte han som en litt for alvorlig alvorsmann for ca 20 år siden, da han for alvor lot sitt noe bedrøvelig åsyn prege tv-bildet sammen med mange maktorienterte, i det som helst nå bør kalles Maktmedia i stedet for det noe mer uskyldige «medstrømsmedia».

Gule har la seg ri av det vi har kalt «strutsekstremisme, en slags mal i det faget som driver ham og som kan kalles «iokofobi» - fordi han så ensidig støtter, pleier og promoterer islam på linje med seg selv og eget image – idet han så utmerket fyller det «konsept» som det jeg kaller hypermagi og hypermagiker og som «servilt betinget emosjonelt korrekt» - hvis man får med seg ironien og faktisk humoren i alt dette. Han er også en SAP’er, noe jeg skriver flust om ellers her på bloggen.

Maktmedia ser ikke ut til å være i stand til å finne noen bedre ekspert enn Gule. De leter vel kanskje både høyt og lavt, men der finnes ingen i sikte. Det merkelige er at de føler seg svært så fornøyd med denne tingenes tilstand. Gule er blitt spurt om det før: Han svarer at kollegaer ikke ønsker å ta belastningen ved å engasjere seg. Om disse kollegaene ville ha vært enig med ham, sier han visstnok ikke noe om. De har vel annet og mer fruktbart å sysselsette seg med enn å få Gule på nakken. Det ville bare ende i en slags kjedelighetens imperialisme og på kverulanteriets tredemølle.

Noen i media skjønner imidlertid tegningen og henter sitt stoff fra Gule fordi de antakelig vil gi ham en riktig god sjanse til å dumme seg ut og får vist hvor halsstarrig snever hen er. (Han ynder «hen»). Og hvor tafatt akademia er blitt.

Bare for å ta et par korte innsnitt i Gules verden, slik noe av virkeligheten ser ham, eller får ham til å fremtone seg:  

Lars Gule: – SIAN truer og hetser muslimer gang på gang, Av Einar Hammer,  7. mai 2021 | 19:00

Han mener SIAN er islamofobe, og at de fremmer rasistiske ytringer som stadig gjentas.

– SIAN har aldri gjort noe forsøk på å skille mellom religionen islam og religionens tilhengere, muslimene. For Sian, og altfor mange andre, er islam og muslimer bare to sider av samme sak, skriver Gule i Klassekampen.

SIAN påstår at muslimer er «morderzombier» og «seksualpredatorer», skriver Gule, og mener at det er åpenbart hatefulle ytringer som er egnet til å fremme forfølgelse og ringeakt. Han sier at det også gjelder anklagene om at ødelegger samfunnene de kommer til. Det mener han kommer fra SIANs absurde tolkninger av islam.

– SIANs ytringer og trusler rammer muslimer fordi de er muslimer, skriver Gule, og sier videre:

– For kunnskapene om islam er beskjedene og forståelsen både mangelfull og fordreid. Dernest mener Sian at muslimers tanker og handlinger er detaljbestemt av islam, altså av den feilaktige og oftest tåpelige oppfatningen av islam som Sian har.

Lars Gule mener SIAN må bekjempes …  at det er viktig at politiet og påtalemyndigheten følger opp Sians markeringer med etterforskning og straffeforfølgelse.

– Det bør også anses som straffeskjerpende at Sians aktivister har gjentatt disse diskriminerende og hatefulle ytringene ofte. …

https://resett.no/2021/05/07/lars-gule-sian-gang-pa-gang-truer-og-hetser-muslimer/

Jeg tok meg bryet med å samle en del relevante artikler, ikke minst for min egen del og for å holde en viss oversikt i «rotet», på en blogg som denne:

Bare «sianister» med hatefulle ytringer ?

https://neitilislam.blogspot.com/2014/06/hatefulle-ytringer.html

Et forvarsel om hva som kommer til å skje, og om Lindstads Manifest:

http://neitilislam.blogspot.com/2010/09/lindstads-muslimsk-manifest.html

Se her: Dette er et forvarsel om hva som skal komme. Muslimer kommanderes til ikke å tenke selv eller gjøre seg opp en personlig og uhildet mening om konflikten i Midtøsten. 

Dette er en påminnelse om at konflikten mellom arabere og israelitter og jøder før eller senere vil måtte føres mer og mer konkret på norsk jord i tillegg til i Midtøsten som følge av at muslimer anser å være forhåndsprogrammert for hvilket standpunkt de skal ta. 

Dette vil sammenfalle med at det vil bli stadig færre jøder i landet mens muslimenes antall vil bare øke. De fleste av oss - muslimer som ikke-muslim - innser nå at jo lenger tid som går, jo mindre blir sjansen for at Israel skal kunne opprettholde seg selv som stat i nåværende form og at de stadige nålestikksangrepene på Israel vil utmatte landet over sikt samtidig som den demografiske utvikling både i Israel og i Vesten generelt taler for at islam med stadig større tyngde skal kunne intensivere kampen for islam i Midtøsten på norsk og vestlig territorium. 

Midtøsten- konflikten vil slik sett brukes av muslimer for alt den er verdt for å få gjennomført stadig mer islamsk jurisdiksjon (sharia) her i landet, - samtidig som Israel skal bekjempes både på kort og på lengre sikt - men dette tror ikke politikerne folk forstår og derfor soper de bare det virkelig voksende problemet lenger under teppet jo nærmere de virkelig store konfrontasjonene kommer. 

Verdiplakatens ord gjøres til skamme og følgende blir bare mer og mer umulig å handheve i praksis, slik (verdi) plakaten intenderer:

Alle har et ansvar for å gjøre Oslo til en trygg og åpen by. Trusler, mobbing og vold aksepteres ikke. 

-

Ufarliggjør Gule det farlige – litt om hans definisjoner:

https://neitilislam.blogspot.com/2015/03/ufarliggjring-av-det-farlige.html

Om shariapromotering, bevilgninger til sharia i Sverge, og litt gule, om «fascistoide»:

http://neitilislam.blogspot.com/2018/04/bevilgninger-til-og-promotering-av.html

Snikhumanisering og barna:

https://neitilislam.blogspot.com/2014/05/hef-og-dnk-angriper-barn.html

Diabolske sitater og dilemmaer:

http://neitilislam.blogspot.com/2019/04/sitatene-som-avslrer-vestens-diabolske.html

Gule – og intolerant toleranse?

https://neitilislam.blogspot.com/2014/01/tolerant-intoleranse-eller-intolerant.html

Fra fobi til hat:

https://neitilislam.blogspot.com/2015/06/utviklingen-fra-fobi-til-hat.html

Om Løvfen, no-og-zoones, islam som parti og mange linker til artikler på bloggen:

https://neitilislam.blogspot.com/2020/11/lvfen-og-de-tiltettende-no-go-zonene.html

Islam og hersketeknikker:

https://neitilislam.blogspot.com/2020/10/massiv-bruk-av-hesketeknikker-mot.html

Maktmedia, machiavelli-media, Tajik, Hobbes, Pave Gregor:

https://neitilislam.blogspot.com/2020/10/hadia-tajik-knuser-morken-og-horn.html

Avmodning eller modning? Om Gule … mener at Gelius leverer «en sminket utgave av SIANs islamofobe hat».

https://neitilislam.blogspot.com/2020/10/forsk-pa-dypdykk-modning-og-avmodning.html

Om Macron og flukten fra friheten – Frankrike:

https://neitilislam.blogspot.com/2017/05/om-den-franske-flukt-fra-friheten.html

Om amen og hypermagi, juridico osv:

https://neitilislam.blogspot.com/2020/10/hvem-sier-du-at-jeg-er-et-lite-dykk-i.html

Om Eia og Amen:

https://neitilislam.blogspot.com/2020/10/harald-eia-sprreunderskelser-og-gud-i.html

Fortjener jeg straff – f eks dødsstraff -  for å hate følgende … om hva …. faktisk sier om jøder:

https://neitilislam.blogspot.com/2020/09/det-hatefulle-anti-hatet.html

Gule eller Muhammed “off the hook”?

https://neitilislam.blogspot.com/2014/10/muhammed-off-hook.html

Det er som om hypermagikerne mener at … :

https://neitilislam.blogspot.com/2020/07/redaktr-johannes-morken-om-fengsling-i.html

Det er Allah’s vilje at de kristne skal underholde alle de muslimske frafalne, fordi de ikke fortjener bedre.

Det er Allah’s vilje at muslimene skal sippe byrden ved å måtte tolerere de vantro og mulig frafalne fra islam.

Det er Allah’s vilje at vi muslimer blir sterkere ved at de kristne tar seg av våre problemer og ved å få de kristne til å føle mer ansvar for å hjelpe de frafalne, slik at vi slipper å ta ansvar for «problemet»  selv (der dette er mulig og et er umulig å ikke reagere ut fra islamske prinsipper, bygget på Allah’s evige og uforanderlige åpenbaringer, påbud, forbud og forordninger.

Muslimer har rett til å bli behandlet annerledes og bedre enn kristne og frafalne muslimer, fordi Allah påbyr det og truer med straff hvis muslimene ikke etterlever denne guddommelig gitte normen.

Ultimat demonisering - Israel:

https://neitilislam.blogspot.com/2014/08/ultimat-demonisering.html

Pass opp for ekstremistene … :

https://neitilislam.blogspot.com/2014/06/pass-opp-for-ekstremistene-blant-oss.html

Mer om toleranse, relativisme etc:

https://neitilislam.blogspot.com/2018/06/mer-om-relativisme-toleranse-etc.html

Turistbrosjyre og Allah – kriker og prester «går på kne» overalt:

http://neitilislam.blogspot.com/2020/07/turistbrosjyre-for-allah-tankekors-for.html

Se her om tankeforutsetninger og det jurdico-religico:

http://neitilislam.blogspot.com/2018/09/tankeforutsetninger-og-det-juridico.html

Om hvorfor det går så galt … og om SAP:

https://neitilislam.blogspot.com/2015/01/om-hvorfor-det-gar-sa-galt-om-islam-og.html

Vi lever og lyver dog i en tid av ytre godhet og der kjærligheten er blitt utvendig, dvs nærmest ikkeeksisterende. Det vil si: Det fins ennå spor av den, og da fins selvsagt håp. Akkurat som det er håp i fravær, i manglende behovstilfredsstillelse. Men den er altså utvendig og vi gjenfinner den i kurver og tall, i flytdiagrammer, funksjoner og differensialer, i derivater av alle slag, i statistikk, sannsynlighetsberegninger, i overflatiske taps og vinningskonti. 

Vår godhet er våre korrelater. Ikke «tingen selv». Vi viser frem beregninger i den tro at vi viser frem oss selv mens vi i virkeligheten bare setter en skillevegg mellom vår prektighet og virkeligheten. Vi identifiserer oss med en godhet som bare finnes i tallrekker og elegante kurver, men som vi innbiller oss er et sant uttrykk for hva og hvem vi er på det personlige og eksistensielle planet, i møtet med «de andre», som vi frykter, men som vi later som om vi esker. Vi forsøker å inkarnere den usynlig hånd, - som tidligere styrte mennesker, makter og markeder - vi vil ha hendene på roret selv nå, og visst er dette både fristende og nødvendig, men det er ikke tilstrekkelig, bare kjærlighetens realisme er tilstrekkelig, fordi den er sann og kan ikke svikte.

… se mer her:

https://neitilislam.blogspot.com/2015/04/en-svenske-krysser-sitt-spor.html

Om idiotokrati:

https://neitilislam.blogspot.com/2015/03/sions-vise-og-idiotokratiet.html

Kristne politikere?

https://neitilislam.blogspot.com/2015/03/kristen-politiker-eller-politikere-som.html

Bl a om hva ville Hitler ha gjort – og sitat fra Speer:

https://neitilislam.blogspot.com/2010/10/rasismens-mange-forvirrende-ansikter.html

https://neitilislam.blogspot.com/2011/06/islams-mange-masker.html

https://neitilislam.blogspot.com/2012/08/gules-ideelle-fordring.html

Om Mona Levin og fremskriving av hva som ville komme til å skje – mer og mer og skal vi tro at islam ikke er rasistisk, ikke bitte litt engang? Sitater om jødene i MØ i dag:

https://neitilislam.blogspot.com/2013/01/jdinnen-og-mediamenneske-mona-levin-i.html

Om undergravende servilisering … det er lov å si at islam er, men …. :

https://neitilislam.blogspot.com/2019/06/den-store-undergravende-puerilisering.html

Professor anmeldt for å ha dokumentert … :

https://neitilislam.blogspot.com/2013/02/antisemittisme-kan-tmme-europa-for-jder.html

Om kulakkmoral … :

https://neitilislam.blogspot.com/2017/03/kulakk-moral-og-manglende-bevissthet-i.html

Om bl a Adonis og om vold som innbakt i islam:

http://neitilislam.blogspot.com/2021/02/nrk-aftenposten-rasisme-og-israel-og.html

Patetisk fra Bangstad: Rise of islamophobia – om hypermagikere etc:

https://neitilislam.blogspot.com/2018/08/sindre-bangstad-rise-of-islamophobia.html

Død over jødene – igjen, om Caughlins analyser og vi gir dem «privilegier» og de mener de har prerogativer osv, min prognose:

https://neitilislam.blogspot.com/2017/05/dd-over-jdene-igjen.html

Om «grenseløse» leger og Middelhavet:

https://neitilislam.blogspot.com/2017/05/nye-herrer-og-nye-knekter-i-middelhavet.html

Paula Rothenberg, … «pluss power»:

https://neitilislam.blogspot.com/2012/01/nar-antirasister-motarbeider-seg-selv.html

https://neitilislam.blogspot.com/2010/08/rasisme-i-aftenposten.html

https://neitilislam.blogspot.com/2012/07/den-omvendte-rasisme.html

Døving, Bangstad, Floyd:

https://neitilislam.blogspot.com/2020/06/dagens-dominerende-form-for-moralsk.html

https://neitilislam.blogspot.com/2020/06/hvit-taushet-hvitt-hat-og-hvit-stillhet.html

https://neitilislam.blogspot.com/2020/07/strupetak-eller-halsgrep-ingen.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/02/nrk-aftenposten-rasisme-og-israel-og.html

Om bl a Gule:

https://neitilislam.blogspot.com/2014/01/debattniva-og-debattklima-i-norge-i-dag.html

https://neitilislam.blogspot.com/2012/07/er-vi-klar-for-rasisme.html

https://neitilislam.blogspot.com/2011/02/hatet-mot-vesten-og-spesielt-de-kristne.html

https://neitilislam.blogspot.com/2018/03/stakkars-islam-stakkars-muslimske.html

https://neitilislam.blogspot.com/2016/01/biologisering-av-migranter-et-varsku.html

bl om Budzi, Khaldun etc …

https://neitilislam.blogspot.com/2020/07/menneskeverd-og-natur-rett-pa.html

https://neitilislam.blogspot.com/2019/02/nyformulering-av-rasismepragrafen-et.html

https://neitilislam.blogspot.com/2013/09/er-karikaturen-rasistisk.html

https://neitilislam.blogspot.com/2014/02/filosofer-og-hverdagsrasisme.html

https://neitilislam.blogspot.com/2010/08/anti-islamsk-manifest.html

https://neitilislam.blogspot.com/2012/08/ekteskapetnihilismen.html

https://neitilislam.blogspot.com/2020/08/volden-mot-sian-og-lars-gule-som-vantro.html

https://neitilislam.blogspot.com/2015/08/men-stasi-var-ikke-dd.html

https://neitilislam.blogspot.com/2019/06/dipus-den-kollektive-slavemoral.html

https://neitilislam.blogspot.com/2011/02/er-gaarder-antisemitt.html

Bangstad, Døving

https://neitilislam.blogspot.com/2012/05/akademisk-knefall-som-profesjon.html

https://neitilislam.blogspot.com/2012/09/kampanje-mot-kiwi-med-padrivere.html

https://neitilislam.blogspot.com/2019/09/hvilke-tekster-er-potensielt-mest.html

Følelsesmaksimering:

https://neitilislam.blogspot.com/2012/03/jeg-anklager.html

https://neitilislam.blogspot.com/2012/10/til-ungdommen-en-krigserlring.html

https://neitilislam.blogspot.com/2012/09/muslimens-strupetak-pa-vesten.html

https://neitilislam.blogspot.com/2011/05/islamofobi-og-rasisme.html

https://neitilislam.blogspot.com/2010/08/hovedstadens-anti-muslimske-manifest.html

https://neitilislam.blogspot.com/2020/08/sian-politiet-politikerne.html

Ikke slik i islam – den naturlige loven, Kreeft etc

https://neitilislam.blogspot.com/2012/06/gule-oikofascist.html

https://neitilislam.blogspot.com/2020/06/hvit-taushet-er-vold.html

Godhet som opium:

https://neitilislam.blogspot.com/2016/09/uthengelsen-av-rollnes-og-storhaug-en.html

http://neitilislam.blogspot.com/2011/04/diktaturet-med-fascistoidene-nrmer-seg.html

Sibeko, dikt, helt ufyselig:

https://neitilislam.blogspot.com/2020/06/hypermagi-hypermagikere-og-hat-pa-face.html

http://neitilislam.blogspot.com/2015/01/den-nye-magikeren-hypermagikeren.html

Müncher:

http://neitilislam.blogspot.com/2019/06/hat-og-hatprat-hets-skikane-fobi.html

http://neitilislam.blogspot.com/2020/01/johannes-morken-og-morten-horn-revisited.html

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar