tirsdag 17. oktober 2023

Den destruktive, kognitive og emosjonelle dissonnans i forhold til Hamas

 

Land og nasjoner – pluss publikasjoner og veldedige organisasjoner - som retter seg etter visse imamers krav og trusler, underkaster seg islam.

 Land og nasjoner, pluss, som undergraver ytringsfriheten, undergraver seg selv og skaper krig.

Land og nasjoner, pluss, som ikke evner eller vil verne ytringsfriheten, vil kollapse og bli oppfattet som bevis og tegn på at islam er moralsk, politisk, kulturelt og teologisk mer overlegen alle andre.

Land og nasjoner, pluss, som ikke er villig til å forsvare ytringsfriheten, med alle tillatte midler, kan ikke kalles demokratier.

 Land og nasjoner pluss, som tror at det er mer moralsk høyverdig å forby koranbrenning, enn å tillate det, er i full indre oppløsning uten at noen våger å innse eller erkjenne det, kan ikke anses som fullt bevisst og fullverdige demokratier.

Land og nasjoner, pluss, som tror at de viser styrke ved å forby koranbrenning, forbyr egentlig demokrati, alle demokratiske institusjoner og all naturlig kritisk og demokratisk sans med tilhørende absolutte verdistandard.

Land og nasjoner pluss, som tror at det er bedre og mer eksemplarisk å vise hensyn til muslimers private følelsesliv og emosjonelt servilt betingede korrekte emosjoner, enn å respektere vår judeokristne tradisjon og tro, forstår ikke at voldelige angrep på demokratiet er voldsutøvelse mot enhver sann demokrat og hens hjerte, kropp, sjel og ånd.

Land og nasjoner, pluss, som ikke ser seg råd til å beskytte demokratier mot vold, vil ikke være i stand til å opprettholde demokratiet og vårt syn på virkeligheten, mennesket, Gud og vårt verdisyn.

Land og nasjoner, pluss, pluss politikere som ikke ser at det er mer forkastelig å ty til vold enn å brenne koraner under sikre forhold, legitimerer voldsbruk ved å innsnevre ytringsfriheten (for å please visse «klerker».

Land og nasjoner, pluss, som tror at det er viktigere å beskytte enkeltmuslimer mot å bli fornærmet av f eks koranbrenning, enn å beskytte det demokratiet hvor disse muslimene bor i, lever i og lever av og ytrer seg i, beskytter hverken seg selv eller noen annen demokrat mot et høyst potensielt kommende islamsk diktatur.

Land og nasjoner, pluss, som tror at det er vår skyld at det fremprovoseres voldelige protester i muslimske land pga f eks koranbrenning her, fremmer de muslimske diktaturers interesser, pluss islm per se, og forstår ikke at all vold må fordømmes (og slås ned), og at demokratier ikke kan ansvarliggjøres hverken økonomisk eller moralsk/etisk, for den vold demonstrantene utøver mot f eks Vesten og andre demokratier.   

Pr 291117 fra MIFF: Hva kan ha gitt Hamas falske forhåpninger da de angrep Israel 07.10?

Disse leder organisasjoner som mottar millioner av kroner for å fremme regjeringens mål om to stater side om side. Men ingen av dem samarbeider med palestinere som åpent tar til orde for at Israel kan forbli en jødisk stat. Oppe fra venstre: Henriette Westhrin (Norsk Folkehjelp), Erik Fosse (Norwac), Anne Marie Helland (Kirkens Nødhjelp), Fredrik Glad-Gjernes (KFUK-KFUM Global), Berit Hagen Agøy (Mellomkirkelig råd) og Jan Egeland (Flyktninghjelpen)

Norges offisielle mål er to stater, Israel og Palestina, som lever side om side i fred. Men alle de norske organisasjonene som mottar mer enn hundre millioner kroner årlig fra staten har et gedigent og pinlig problem. 

De siste åtte årene har norske myndigheter kanalisert bistand til palestinerne på mellom 107 og 188 millioner kroner årlig gjennom norske organisasjoner. Det offisielle målet med bistanden er en «fredsløsning med to stater».

Men Utenriksdepartementet og de norske samarbeidsorganisasjonene har et gedigent og pinlig problem: Ikke noen av dem kjenner en eneste palestinsk politiker eller samfunnsleder som offentlig tar til orde for å anerkjenne Israel som et nasjonalt hjemland for det jødiske folk.

https://miff.no/norge-og-israel/2017/11/29pinligste-alt-palestina-venner-haver-millioner-skattekroner-prosjektet-to-stater.htm

 

Kommentarer: Selv nå etter Hamas angrep på Israel, israelere og andre borgere, fortsetter pengestrømmen til de noen kaller palestinere.

Så vidt jeg vet, mottar ikke MIFF statsstøtte. Organisasjonen driver medlemsblad og nettsted og gir dessuten bøker av bla Conrad Myrland. Jeg nevner tre: Løgnindustrien, Det falske bildet av Israel og nå sist høyaktuelle Venstresidens isfront mot Israel. Den er utgitt og lansert nå like før Hamas angrep på Israel fra Gaza, men er like aktuell for det.

Jeg har nettopp fått den sistnevnte i hånde og bladd i den. Det er i grunnen rystende, det vi allerede visste, men her tar Myrland tak i helt konkrete uttalelser gjennom de siste årene fra politikere på venstresiden og systematiserer dem. Det gir rystende lesning. Spesielt skal man merke seg uttalelsene fra Annikken Huitfeldt og Jonas Gahr Støre. De er ikke «sanne» disse to. Se tidligere posteringer her.

På den annen side: I disse dager sender den kristne - hermetegn unødvendig - Stefanusalliansen ut sin siste utgave av Magasinet. «Alliansen» får statsstøtte og har som sitt fremste mål å støtte «trosfriheten» over alt her i verden. Innbefattet i denne friheten synes å være ytringsfriheten. At denne retten av alliansens sjef og nåværende redaktør Johannes Morken ikke gis særlig gode vilkår i Norge, kan man lese om her:

https://neitilislam.blogspot.com/2019/07/hatprat-personangrep-horn-morken-og.html

http://neitilislam.blogspot.com/2020/01/johannes-morken-og-morten-horn-revisited.html

 Stefanus er høyst selektiv når det kommer til trosfriheten i India, bare for å ha sagt og, og dette har vi påpekt en rekke ganger her på bloggen. Alliansen ser ut til å histrionisk islamofob i forhold til islam. Hindunasjonalisme, som Stefanus villig fordømmer i nummer etter nummer, anses for mye farligere enn hindismen og hindiene, og her trekkes frem eksemple etter eksempel, hele tiden mens Stefanus for det aller meste unngår å nevne den vold som utøves i Allah's navn. Se:

http://neitilislam.blogspot.com/2022/07/india-en-voldsom-oversikt-i-mte-med.html

Om midler som utdeles til palestinerne eller Hamas nærmest betingelsesløst, se her:

“The European Commission is tripling its humanitarian assistance to Gaza as the bloc comes under mounting pressure to present a coherent policy on the Israel-Gaza crisis.

European Council chief Charles Michel has convened an extraordinary virtual meeting of EU leaders for Tuesday to establish a “clear unified course of action that reflects the complexity of the unfolding situation.”

The EU’s executive arm will increase its humanitarian funding to Gaza from €25 million to €75 million”.

 

Daniel Greenfield kommenterer “saklig”: There’s a simple formula here. Hamas escalates its attacks, Israel tries to take it out and the “international community” sweeps in afterward to “rebuild Gaza”. The more people Hamas kills, the more money gets spent rebuilding Gaza.

https://www.jihadwatch.org/2023/10/eu-responds-to-hamas-terror-by-tripling-gaza-aid

"Khaybar, Khaybar, oh Jews, the army of Mohammed will return."

 

Og se denne, gjengitt I full lengde I vår forrige postering:

https://www.france24.com/en/middle-east/20231014-qatar-iran-turkey-and-beyond-the-galaxy-of-hamas-supporters

 

Se mye mer:

 

https://neitilislam.blogspot.com/2023/10/sannheten-fom-forlot-gaza-en-samling.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar