onsdag 21. juni 2023

Vil PRIDE klare å splitte eller moderere islam?

Venstrekrefter føler seg bedratt av muslimer som nå setter foten ned for bl a pride-all-over-all-in. De mener at muslimene er utakknemlige overfor dem, fordi disse kreftene jo har støttet islam i det meste i aldri så lang tid nå, og kanskje ikke lenger har tenkt å gjøre det – fordi de furter og ikke fordi de makter å se kritiske og saklig på islam, islamkritikk og islamkritikere.

De har ikke forstått noe av islam, og det gjelder hele Vesten: We just havn’t got it. Vi undertrykkes nå både av uvitenhet og feighet. Vi har latt oss dupere til å tro at islamofobi er kriminelt – helt uten begrunnelse og sunn fornuft.

Do you catch it?

Det er nesten utrolig at kristne nå begynner å våkne, dvs hvis de begynner å våkne. Hvis de tror at de kan appeace islam, og får takk fra islam, tar de feil og vil begå den samme feilen som venstrekreftene og islam vil aldri takke dem for innsatsen. Smiler du til islam, eller bedre: til Allah - får du et smil tilbake?

Og, ja da, jeg kjenner mange muslimer som ikke unnslår seg for å smile både godt og lenge. Men akkurat dette faktum er jo ikke poenget, selv om venstrekreftene nekter å tro at andre enn dem selv kan ha et godt forhold til muslimer. For disse kreftene forutsetter at all islamkritikk utgjør hat og fordømmelse, eller den vanvittige termen islamofobi, - og disse kreftene fins til og med i kristne aviser med stor og utbredt makt over sinnene!

https://neitilislam.blogspot.com/2019/07/hatprat-personangrep-horn-morken-og.html

https://neitilislam.blogspot.com/2022/01/vitne-til-vanvidd-vitne-til-skrudde-sinn.html

 

Men, ok, noen venner er bedre enn ingen. For tiden. Fortiden har imidlertid vist, at strategien om å fore krokodillen, i den tro at den vil spise en helt til slutt ikke nytter. Men vil de forstå dette?

Kan vi forvente en vekkelse hvor kristne gjenfinner sin egenart og identitet, og finner frem sine dogmer og læresetninger og begynner å gå til kirke igjen (før muslimene overtar hele butikken)?

https://neitilislam.blogspot.com/2018/07/mer-om-hypermagi-emosjoner-flelser-spor.html

https://neitilislam.blogspot.com/2018/11/polyamori-et-mareritt-til-vakne-opp-av.html

Vel, det dreier seg ikke engang om å gjenfinne sin identitet og egenart – mye av dette er «automatisk» eller doxologisk nedarvet – det det dreier seg om: å gjen-få troen, den kristne tro, ikke minst med sine dogmer. (For troen er en gave, i motsetning til hva mange «arminianister» tror og tværer på). For uten dogmene, kan ikke troen leve fullt ut og fritt. Det er tull å tro at dogmene får sinn og skinn til å stivne og bli «dogmatisk» eller fundamentalistisk, tverr og ufleksbilet kreativ. Troen er kreativ i seg selv og kan ikke være noe annet.

https://neitilislam.blogspot.com/2022/01/the-great-mystery-alister-mcgrath-og.html

https://neitilislam.blogspot.com/2022/06/andfiendsen-igjen-na-mer-nyansert-enn.html

https://neitilislam.blogspot.com/2019/02/er-du-spr-kan-du-avtale-gud.html

https://neitilislam.blogspot.com/2020/10/hva-er-tro-hva-er-frihet-det-store.html

http://neitilislam.blogspot.com/2019/01/kjrligheten-godheten-og-livets-tre.html

https://neitilislam.blogspot.com/2015/04/en-svenske-krysser-sitt-spor.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/12/om-keiser-trajan-oljefondet-vart-og.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/11/om-hvorfor-vi-apner-for-mer-og-mer-makt.html


Når det så kommer til LTBH …, og f eks Trettebergstuen, og forbudet mot konverteringsterapi, som det heter, så må det sies og spørres: Hvem er det som egentlig driver «terapi» og sikter på å skape «det nye mennesket»? (Et prosjekt som alltid går på dunken, men som vil koste mye lidelse). Er det ikke de lovgiverne som nå, under trussel om straff for «terapi» nettopp «forkynner» at terapi på dette området skal være forbudt? Hele "departementet" har jo nå påtatt seg rollen som terapeut med politi og rettsvesen i ryggen. På vegne av hva, kan man saktens spørre og med fullmakt fra hvem? Og hele folket skal si ja og amen?

Skjønner ikke disse lovgiverne hvor styrt de er av subtile markedsføringsmanipulasjoner de er? Skjønner de ikke at det er de som er de autoritære, i verste mening, og ikke de troende som ganske enkelt ønsker å si hva Bibelen sier og som fremdeles mener at det fins noe som heter synd, og at den – synden, altså - er virksom og til å unnfly? (Hvilket fantastisk vell av visdom finnes det vel ikke i Skriften, der den tolkes i kjærlighet og med forstand?). Kom og la oss diskutere, eller resonnere, står det I Bibelen. Hos disse kreftene som nå anklager muslimene for ikke å støtte dem, siden disse kreftene jo nyss har hjulpet dem, finnes der ikke noe tilløp engang, til å komme sammen for å diskutere, (selv om det nok er blitt prøvd, gang på gang, og derfor til ingen nytte?

Den linken jeg nå legger ut, kan av mange på venstresiden og til og med på den labre kristne siden,

tolkes som et hatefullt innlegg, hvilket selvsagt ikke er tilfelle. Det vises kun til hvordan «de skeive» fikk drahjelp av vitenskapelige metoder og eksperter for å forme sinnene og skape helt nye og «fruktbare» samfunnsbetingelser for utbredelse og akspt for deres holdninger og legninger.

Det er snakk om et stort prosjekt som har vært på gang, over lang tid, og da med vitenskapelig backing, en backing som da virker helt uimotståelig for mange blant venstrekreftene, både i kristne kretser og andre. Det er utrolig hva som har skjedd, men «gammelmedia» tier. Det er stort sett nå bare muslimer som våger å stå for noe på dette området. Se denne og «rødme» hvis du kan:

http://neitilislam.blogspot.com/2011/06/islamofili-og-homofili-en-sammneheng.html

Når forfatteren av boken kaller det «marketing og evil», skal ingen bli fornærmet av det: Det er en boktittel, en teaser, for å få blikkfang  – for å fange oppmerksomhet av hva som skjer og mulige forklaringer, bygget på vitenskapelige fundamenter,  og ikke for å oppfordre til hat, men nettopp til samtale  og drøfting eller dialog, slik Biblene selv oppfordrer til.

Og hvis venstrekreftene nå skulle få seg til å godte seg – på forskudd - idet man tror at man nå kan moderere eller splitte islam ved å kritisere muslimer for ikke å støtte Pride, så tar de fullstendig feil og viser bare for all verden at de ikke har forstått noen om islams essens og trosfundamenter.

For å gå litt mer konkret til verks og for å utvide perspektivet:

Leftists Feeling Betrayed After Muslim-Governed Michigan City Bans Pride Flag

Leftists in Hamtramck, Michigan, are feeling a bit like parents with ungrateful children these days. After all they’ve done for the Muslim community that now has made Hamtramck the first city in the United States with a  completely Muslim city council, their former allies and proteges have turned against them and rejected the increasingly aggressive and intrusive “Pride” madness.

As Rick Moran reported Thursday, “The all-Muslim city council held a vote on Wednesday evening about flying the Pride flag on government property. Mind you, the Pride flag can still be flown by businesses and private residences. Mayor Amer Ghalib said, ‘We serve everybody equally with no discrimination but without favoritism.’”

https://pjmedia.com/culture/robert-spencer/2023/06/19/leftists-feeling-betrayed-after-muslim-governed-michigan-city-bans-pride-flag-n1704595

 

Canada: Christians and Muslims confront the Pride-trans agenda

Jun 21, 2023 8:00 am By Christine Douglass-Williams

https://www.jihadwatch.org/2023/06/canada-christians-and-muslims-confront-the-pride-trans-agenda

 

Leftists Feeling Betrayed After Muslim-Governed Michigan City Bans Pride Flag

Jun 20, 2023 7:00 pm By Robert Spencer

https://www.jihadwatch.org/2023/06/leftists-feeling-betrayed-after-muslim-governed-michigan-city-bans-pride-flag

 

British towns that are no-go areas for infidels: Muslim author’s study of mosques reveals children ‘attacked for being white,’ parents making families live under Islamic laws and women who can’t leave home without permission

By Pamela Geller - on June 5, 2021

https://gellerreport.com/2021/06/british-towns-that-are-no-go-areas-for-white-people-muslim-authors-study-of-mosques-reveals-children-attacked-for-being-white-parents-making-families-live-under-taliban-like-rules-and-women-wh.html/

 

How England’s dying industrial towns became the West’s largest jihad factory

Malik Faisal Akram had no known affiliation with jihadist groups. Ideas that led him to take hostages in a Texas synagogue seeped into his mind almost by osmosis.

Praveen Swami 19 January, 2022 12:45 pm IST

https://theprint.in/opinion/security-code/how-englands-dying-industrial-towns-became-the-wests-largest-jihad-factory/807062/

 

The saga of an old French town - to Islamize or not? Callac as a microcosm of an immense question of civilization now at stake in Europe. Giulio Meotti

Giulio Meotti   Nov 18, 2022 https://www.israelnationalnews.com/news/363023

 

VIDEO Sharia UK: British Councillors Bow Down To Islam as Imam Curses Christians and Jews in Opening Prayers

By Pamela Geller - on August 7, 2017

The Oldham council opened its session with Muslim prayers. They stand there like slaves as the imam makes his dishonest, supremacist declarations. In the video below, the imam starts first with deception, “no religion tolerates extremist behavior.” Islam sanctions and rewards jihad terror, so it is not seen as extreme, but in accordance with Islamic text and teachings. Then the imam cites a Jewish Talmudic quote that Muslims appropriated in the Quran. And it is the Jews that the Quran is referring to.

“Whoever destroys a soul, it is considered as if he destroyed an entire world. And whoever saves a life, it is considered as if he saved an entire world.” — Mishnah Sanhedrin 4:9; Babylonian Talmud, Tractate Sanhedrin 37a.

The imam is parsing the quote taken from verse 5:32 of the “Holy Koran.” But he is ripping it out of context and perverting its meaning. The full passage in the Koran applies to the “Children of Israel,” not to Muslims. And it’s followed in the Koran by 5:33, which calls for “execution, or crucifixion, or the cutting off of hands and feet from opposite sides, or exile from the land” for those who “wage war against Allah and his messenger, or spread mischief in the land.” …

https://gellerreport.com/2017/08/british-councillors-bow-islam.html/

 

http://neitilislam.blogspot.com/2018/11/abort-en-hellig-ytringsfrihet.html

http://neitilislam.blogspot.com/2018/11/asia-bibi-islamofobi-selvdestruksjon-og.html

 

https://neitilislam.blogspot.com/2021/03/dagens-paveforkynnelse.html

 

https://neitilislam.blogspot.com/2021/07/o-j-anfindsen-vs-hallgim-berg-i-sakte.html

 

https://www.jihadwatch.org/2019/05/uk-church-offers-to-cover-up-crosses-host-ramadan-prayers

 

Germany: Merkel’s party backs public broadcasts of Islamic prayer during Ramadan

https://www.jihadwatch.org/2020/05/germany-merkels-party-backs-public-broadcasts-of-islamic-prayer-during-ramadan

 

England: Demography

The settlements with large number of Muslims are Bradford, Luton, Blackburn, Birmingham, London and Dewsbury. There are also high numbers in High Wycombe, Slough, Leicester, Nottingham, Derby, Manchester and the mill towns of Northern England.

 

Muslim population in English local authority areas.

  0.0%-0.9%

  1%-1.9%

  2%-4.9%

  5%-9.9%

  10%-19.9%

  20% and more

The local authorities with a Muslim population greater than 10 percent as of 2021 were:

https://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_England

-

Westminster City Council saw its first Muslim lord mayor take the oath of office earlier this week, while a borough in West Sussex appoints its first female Muslim mayor on Friday.

Hamza Taouzzale replaced former mayor Westminster City Council mayor Andrew Smith at a ceremony on Wednesday.  

On Friday, West Sussex’s Worthing Borough Council appoints its new mayor with Labour nominating Henna Chowdhury for the role. Chowdhury became the first female Muslim councillor in Worthing when she was elected in 2019 and will be the borough's first female Muslim mayor.

As well as being the first Muslim, Taouzzale becomes Westminster City Council’s first Black, Asian or minority ethnic person to hold the position and, at the age of 22, the youngest.  

"Just want to say a big thank you to everyone for all the really kind messages and tweets! It really means a lot and I am looking forward to the year ahead!," tweeted Taouzzale after his appointment.

Se denne: https://www.islamchannel.tv/blog-posts/muslim-mayors-making-history-

-

Elham Asaad Buaras:

An estimated 443 Muslim councillors were elected in the local elections in England, according to data exclusively compiled by The Muslim News.

At least 70 per cent of councils in England had at least one Muslim candidate contesting for a ward seat on May 5. Over 1,130 Muslim candidates ran in local elections in England, of which 296 men and 147 women successfully secured council seats.

The majority of seats up for election in England were contested in the 2018 local elections where 380 Muslim councillors were elected, meaning that 64 more Muslim councillors were elected.

Almost 60 per cent (256) of elected Muslim candidates contested London councils. Tower Hamlets has the highest number of Muslim candidates (102), 39 of whom were elected as councillors, thanks largely to the success of the newly formed local Aspire party.

As a result of Labour’s success in London, 13 councillors with Somali heritage (six women and seven men) were elected and re-elected, bringing the number of Somali heritage councillors in the capital to 28.

In the North-West, 160 Muslims ran for seats, of which 69 won in 16 councils. Only London has more newly elected councillors. The West Midlands had the third-highest number of Muslim candidates running for council seats in the country, with 132. Of those, 43 were voted in.

Birmingham City Council, where Labour won 65 seats to keep its majority, accounted for more than half the Muslim councillors elected in the West Midlands, with 25. In contrast, all 35 Muslim Tory candidates lost their elections in Birmingham, where the party lost three seats, but remain the second-largest party with 22 seats.

In the South-East, 65 Muslim candidates ran for seats, 25 of which were elected, the fourth-highest regionally.

A total of 16 Muslim councillors were elected in the East of England; 16 in Yorkshire and the Humber; 11 in West Yorkshire; 3 in the South-West; and 4 in the Midlands.

Like in all previous local elections, Muslim Labour councillors dominate the political landscape of Muslim politicians. This year, 353 Muslim Labour councillors were elected in England, representing 80 per cent of all Muslim councillors, a 10 per cent drop from the 2018 local elections.

Thirty-seven Muslim Conservative councillors were elected in England, on a night, which saw the party lose several flagship councils due to the Partygate scandal and the cost-of-living crisis.

The Conservatives remain in charge mainly in the Brexit-backing fringes of London—Bexley, Bromley, only the unexpected gain of Harrow to brighten an otherwise bleak night for the Tories.

Labour’s success in the capital was illustrated by the comfortable re-election of Newham Mayor Rokhsana Fiaz OBE, who won a second term having secured 56.2 per cent of the votes.
Her victory in 2018 saw her become the third BME directly elected mayor in the country. She was also the first elected female BME mayor in Europe.

https://muslimnews.co.uk/newspaper/elections/400-muslim-councillors-elected-england/

https://neitilislam.blogspot.com/2011/12/vesens-selvrealiseringideal-og-islams.html

https://neitilislam.blogspot.com/2020/09/den-totalitre-emosjonalisme-og.html

https://neitilislam.blogspot.com/2022/12/nrk-har-mistet-kompasset-i-kompass.html

https://neitilislam.blogspot.com/2022/08/nar-kvinnebevegelsen-og-nrk-vil-ha.html

http://neitilislam.blogspot.com/2020/07/kirker-og-katedraler-i-brann.html

https://neitilislam.blogspot.com/2020/06/riv-katedralene-riv-jesus-og-vi-gjr-det.html

http://neitilislam.blogspot.com/2018/07/mer-om-hypermagi-emosjoner-flelser-spor.html

https://neitilislam.blogspot.com/2019/06/kjell-skartveit-reduseres-til-en-dust.html

http://neitilislam.blogspot.com/2022/06/olso-pride-og-terror-i-allahs-navn.html

https://neitilislam.blogspot.com/2019/06/helt-pa-topp-oftestad-luraas-skartveit.html

http://neitilislam.blogspot.com/2022/07/mer-om-pride-og-det-meste-annet-i-den.html

 Fra 2017:


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar