mandag 26. juni 2023

Antirasister og håndhilsing, og Koranen "på buss"

Hvordan tvinge et folk i kne eller bort fra sine røtter?

Ikke med vold, selvsagt, nei «det» er ute, når det fins fleste av andre metoder som er like effektive og som faktisk rammer hardere, på lengre sikt. Man innbiller kort og godt folket at det ikke lenger er folket.

How come?

Jo, fortell din menighet, som egentlig er den verdensvide umma, dvs dine trosbrødre, internasjonalt, verden over, at de skal oppfordre flest mulig av sine medlemmer at de skal lese opp fra Koranen hvor de nå enn befinner seg, i hvilke yrker de nå enn har. Og ikke bare det: Du skal by dem utføre enda mer «offensive» tiltak eller handlinger, som f eks å nekte hilse på en rektor, når rektoren på avslutningsfesten deler ut vitnemålene. Da skal du som familiefar og familemor ha formant din sønn eller datter til ikke å håndhilse på rektor. (Dette til tross for at imamer i Norge sier at håndhilsing på ikkemuslimer er helt OK for Allah og profeten). 

Men er ikke dette litt outrert, da? Er det virkelig nødvendig å vise forakt på denne måten?

Nei, det er ikke outrert, det er helt nødvendig, skal vi nå frem med budskapet og handle til guds velbehag. For hva er viktigere enn å holde guds bud og forordninger – (ifølge vår og mange lærdes mening)?

Ja men, vil du ikke få de ikke-troende mot deg, og vil ikke dette gå ut over deg selv og din familie, og trosbrødre? Er denne måten å gjøre det på den rette måten å utbre budskapet på?

Ja, det er det. Vi skal vise de vantro disrespekt, ja, vi skal faktisk hate de vantro, ifølge Boken og Skriftene, det er bare å sjekk. Gjør det på egen risiko.  Se bare hva vi makter å få til. Vi har god drahjelp fra de vantro selv, ja, for de vet egentlig ikke hva de gjør, og ligger i forvirring. Vi har derfor en plikt til å forordne det som er rett og hindre det som er galt, dvs synd, haram. Det er derfor det er så viktig å få flest mulig muslimer til å lese opp fra Koranen og nekte å håndhilse. Det er helt i samsvar med Allah’s vilje.

Hvorfor er det så mange muslimer som ikke gjør «det», da?

Det er fordi de ikke forstår hva dette dreier seg om. De underlegger seg de vantro, og det er haram, en stor synd, på grensen til å fornekte Allah og profeten selv. (Og for denne forbrytelse følger dødsstraff, ifølge Skriftene).

Hvilken side vil muslimer flest støtte? Foreløpige ikke-muslimer som f eks folkene i AntiRasistisk Senter vil også støtte de muslimene som tenker mest konsekvent og ut fra Skriftene. De mener at rektoren oppførte seg rasistisk da hen refset en elev som nektet å håndhilse på hen. Mange ikkemuslimske sjeler vil også mene at det er rasistisk å antyde et behov for ikke å høre opplesning fra Koranen i en buss, selv om de som ytrer dette ønske nettopp har flyktet fra et samfunn hvor slik opplesing nærmest er obligatorisk og skjer overalt i det landet de har flyktet fra, et muslimsk land, hvor ikkemuslimer i stor grad blir diskriminert eller rett ut forfulgt og som faktisk kan oppleve å leve hver dag i frykt for sitt liv, på grunn av det som står i Boken og Skriftene.

I tilfellet ARS kan man da si at ARS er på like linje, ja, støtter salafistene, altså de mest innbarka muslimene, som vil revolusjonære samfunnet ved f eks å innføre sharia, (en lov som strider mot Menneskerettigheten, men som i den muslimske verdenserklæringen faktisk blir ansett for å være den ekte og sanne menneskerettserklæring, en erklæring som da har evig prioritet fremfor de vestlige menneskerettighetene. I muslimenes erklæring står det at alt er tillatt, så sant det ikke strider mot Sharia, og alle burde nå vite hva som står der og hvilke konsekvenser det har for konvertitter og blasfemi).

Det er grunn til å tro at fler og fler muslimer vil rette seg etter salafaistenes befalinger, for det er klart at disse preker sann islam, etter Boken og skriftene. Det er også grunn til å tro at stadig flere medlemmer eller støttepartnere til ARS nå fremover vil foretrekke islam fremfor vestlige troer og tradisjoner. Men, egentlig, hvorfor? Jo fordi de da garantert slipper å bli kalt rasister. I gavnet, vi de da være muslimer. De har samtidig innrømmet at Koranen ikke er rasistisk, kan ikke være det, og hvilken muslim kan i det hele tatt noen gang være rasistisk?

Vel, da må man ty til rasismeparagrafen som beskytter mot krenkelser og sårede følelser. Man vil anta som et aksiom at den eleven som nektet å håndhilse a priori føler seg eller vil føle seg krenket når rektor gir hen en refselse, en mild refselse, må det tilføyes. Om eleven virkelig føler seg krenket, kan ikke være et spørsmål. Det er et ikkespørsmål, et tabu. Islam vinner, og slike som ARS blir bare mer og mer muslimsk.

Rasismeparagrafens implikasjon er psykologiserende, (den bunner i det jeg kaller SAP).  Den redusere en religion eller en tro til hva mennesker – troende som ikke-troende - emoverer eller føler om den, i forhold til de troende (de rene, i motsetning til som ikke er det). Det er din mer eller mindre syke psyke som vil avgjøre om en religion er krenket eller ikke, og om en troende er krenket eller ikke. Det er ikke religionen i seg selv som her blir problematisert. Religionen proper er irrelevant, alt er blitt et spørsmål om din psyke, din sjel, din personlighet, ditt sinnelag i politikk og kultur, dine verdivalg ellers i livet, din gudstro.  Krever du, om aldri så mildt og rasjonelt begrunnet, at også muslimer skal håndhilse, slik skikken er her i Vesten, er det noe i veien med fornuften din, din menneskelige natur, din kultur og dine tradisjoner, for å si det enkelt. Du har med andre ord feil psyke. Du er sykelig. Du blir kalt rasist uten at du, som den rasisten du er, du som da altså inntar en slik holdning eller innretning vil bli stilt til ansvar for det, hverken juridisk eller pro tempo kulturelt.

Det er ikke urimelig å anta at bussjåføren og eleven er fullt klar over hvilke sosial – og i høyeste gra religiøse - mekanismer som trer i funksjon, nærmeste på autopilot, - noen aktiv misjonering forlanges.

De vet på forhånd for det første at de får full støtte innad i «umma», den verdensvide forsamling av hellige muslimer og for det andre at de vil sanke stor støtte hos de meste ivrige og mest skadefro antirasister som til enhver tid og under alle forhold skyter seg inn under den norske straffelovens bestemmelser og definisjon etc, Støtte fra ARS var forutsigbar. Det var en reaksjon som var forventet.

Disse muslimen vet at slike som ARS kan brukes som et knivskarpt instrument for å fremme sin sak, sin tro, Allah og profeten. Er det ikke perfekt? Her trer de frivillig nyttige idioter frem på banen, (utenfor Stortinget, på Løvebakken?)

Og våre makter og myndigheter lar seg frivillig dupere. De skjønner ikke alvoret. De er rasistofobe – de orker ikke tanken på å være i nærheten av risikoen for å bli kalt eller assosiert med termen rasist. Derfor slår de kontra og blir irrasjonelt kontrafobe, svært aktive pro-islam, promuslimske, i praksis, ikke bare fobe, kort og godt. De frykter like mye å bli kalt islamofobe som rasistiske. Hva forteller dette om deres psyke? Og om Rikets tilstand?

https://neitilislam.blogspot.com/2018/09/handhilsing-til-guddommelig-besvr.html

https://neitilislam.blogspot.com/2019/10/handhilsing-som-adiafora-eller-synd.html

Så enkelt og alvorlig er dette. Men de fleste øyeblikksmennesker – sett i et større perspektiv - er likegyldige, spørsmålene raker dem ikke, (de tør ikke, er feige?), det gjelder ikke dem personlig og derfor gjelder det heller ikke samfunnet, slik vi er vant til det og slik vi vil ha det.

Det er umulig for dem i sin manglende fantasi å innse at jo flere muslimer antallsvis det blir i her landet, jo større innflytelse vil salafistene over «the muslim mind» - dette til tross for at jeg selv har fremskrevet det motsatte, at stadig flere muslimer vil konvertere seg bort fra islam, særlig bokstavelig isam. Politiske forandringer generelt, derimot, kan vi bare forvente å se kommer, «som en tyv om natten».

https://neitilislam.blogspot.com/2023/06/fascistoide-kristne-og-human-etikere.html

https://neitilislam.blogspot.com/2023/06/vegring-mot-islamkrikk-og-pride-en.html

https://neitilislam.blogspot.com/2023/06/vil-pride-klare-splitte-eller-moderere.html

https://neitilislam.blogspot.com/2023/06/dramatisk-og-barbarisk-forskjell-mellom.html

https://neitilislam.blogspot.com/2023/06/unevnelig-no-go-soner-taqiyya-og.html

 

https://neitilislam.blogspot.com/2023/06/selvdestruktiv-eufori-over-hele-europa.html

Se hvordan Lily Bandehy og Julie Dahle nærmer seg problematikken her:

https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/tvunget-til-a-hore-pa-koranlesning-pa-bussen/o/5-95-1169367

 https://www.rights.no/2023/06/antirasistisk-senter-kjemper-ikke-lenger-mot-rasisme-men-for-retten-til-a-vaere-respektlos-og-kvinneundertrykkende/

https://inyheter.no/2023/06/23/10-klassing-ville-ikke-handhilse-pa-kvinnelig-rektor-vi-bor-i-norge-og-vi-kan-ikke-ha-det-sann/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar