tirsdag 1. juni 2021

Antirasisten "kommer nå endelig på skyen"?

 Dette er illevarslende – fordi det er sant … Sannheten er uvesentlig: SD-politiker anklages for «hets mot folkgrupp», Av: Erling Marthinsen   1. juni 2021, 22:41

Bertil Malmberg (SD) hevdet i slutten av april at folk fra Sør-Sudan har lavere gjennomsnittlig IQ enn andre folkegrupper. Han tiltales nå for «hets mot folkgrupp». Om påstanden er sann, er irrelevant, mener statsadvokaten.

https://www.document.no/2021/06/01/sannheten-er-uvesentlig-sd-politiker-anklages-for-hets-mot-folkgrupp/

Sakset fra: Rune Berglund Steen inviterer til «Antirasistisk fellesskap», Av Einar Hammer,  31. mai 2021:

– Antirasistisk fellesskap er et nettverk av organisasjoner, fagforeninger og partier som vil mobilisere for solidaritet og mot høyreekstremisme når det trengs, skriver Berglund Steen. Antirasisten.

… Han sier at hvis en organisasjon, et parti eller et forbund ønsker å tilslutte seg et «Antirasistisk fellesskap», kan de kontakte Antirasistisk senter. I fellesskapet skal de stå sammen om mottoet at alle mennesker er likeverdige.

Kommentar: Dette er jo «bibelsk» - nesten. (På overflaten). Men hvor mange rasister er det egentlig i kongedømmet nå? Sannelig om jeg vet, ja, hvem vet, egentlig? Det aner meg at «rasisme» kan være vanskelig å definere, og hva så med «rasister»? Personlig kjenner jeg ikke en eneste en. Hvem har noe å tjene på å være rasist? Har vi ikke lært av historien? Ser vi ikke at det ikke er umulig å vurdere en rase opp mot en eller flere andre for å så å konstatere at en av rasene er «bedre» enn den andre?

Men ok. I en viss religion, eller kanskje i flere religioner, fins det tekster som forteller den troende at han eller hun er bedre enn andre fordi disse ikke tror på den guden denne eller disse religionene beskriver og forkynner. Islam har f eks visse uttalelser som «essensialiserer» f eks jøder på en måte som mange mener er beskrivelser som strider mot vår straffelov. Om dette har vi skrevet flere ganger før, se vedlagt linker.

Og finnes det noen grunn for å være rasist – annet enn dette å protestere bare for å bli kokko emosjonelt ukorrekt og ha stor tilfredsstillelse av det? Og fins det noen sannhet om disse tingene - overhodet? Og er det i så tilfelle mer sant å tie om sannheten enn å «kringkaste» den bare for å kaste dritt på noen? Se denne:

https://www.document.no/2021/06/01/sannheten-er-uvesentlig-sd-politiker-anklages-for-hets-mot-folkgrupp/

Berglund Steen: – Rasisme, høyreekstremisme og nazisme sprer hat mellom mennesker og sprer utrygghet … å forsvare menneskeverdet innebærer å ta et aktivt standpunkt. Likegyldighet er ikke et nyttig verktøy i møte med rasisme, fordommer og hat. Å være aktive antirasister er å velge å stille seg på fellesskapets side.

Kommentar: Fellesskapets side? Har vi ikke noen Jante-lov her i landet? "Vår" "rasistiske" tolkning av Koranen eller Koranens antirasistiske tolkning av "oss"? – «vår» utradisjonelle fremstilling av et høyst tradisjonelt emne … Og husk at her er det «gud» som sier og befaler det; det utgjør en forskjell, vår «Grunnlov» kan ikke si og påby slikt, men en annen gud, kanskje … eller hvorfor ikke?

Berglund Steen: … høyreradikale og høyreekstreme som opptrer i det offentlige rom, vil bli møtt med tydelig, entusiastisk og organisert motstand. Meningen med fellesskaper er at ingen skal uforstyrret få utsette oss og våre medmennesker for hat og rasistisk sjikane.

… Vi står sammen mot hat og trakassering med samhold og solidaritet, lyder oppropet til fellesskapet:

– Vi vil oppfordre … alle som støtter oss - å møte rasisme, fordommer og hat med motstand alle steder … 

Kommentar: Ingen rasister i våre gater, altså? Skulle ønske det var sånn og at det stadig og trutt ble mindre av det. Vel, visse muslimer har protestert i våre gater, med slagord rettet mot jøder og sionisme – her har de støtte av «bisperådet» …

http://neitilislam.blogspot.com/2021/05/ingen-rasister-i-vare-gater.html

Antirasistisk senters sier at der høyreekstreme og nazister samles om hat, trusler og vold, vil «Antirasistisk fellesskap» samles om solidaritet, samhold og kjærlighet. De skal vise motstand uten vold, med appeller, plakater, bannere, faner, musikk og andre kulturelle uttrykk.

Kommentar: Nok et – låntatt – «kristent» budskap. Det er forsøkt etablert i 2000 år. Nå er Guds rike like om hjørnet, forstår vi. Antirasistisk senter er kommet med Berglund Steen i skyen …  Nazister og kommunister klarte det ikke, nå skal antirasistene klare det … ved å forsøke å få fleste mulig til å bli antirasister som det er så få av her i landet at de knapt syns og høres. De synes å leve sine liv langt inne i antirasistenes mer eller mindre «metafysiske» påstander og stråmenn, og ikke i virkeligheten, det er kanskje derfor hypermagikere og servilt betinge emosjonelt korrekte må «produsere sine ofre»:

https://neitilislam.blogspot.com/2019/07/nar-de-gode-ma-produsere-seg-sin-ofre.html

Antirastene ser ut til å ha «fått noe på hjernen», og det er ikke «støv på hjernen», det er rasisme og vel også alt som kan forbindes med nazisme og fascisme. For så vidt veldig bra. Noen av dem opererer med en fiffig term: Fascistoid. Denne termen rommer «fascisme», men ikke helt. Den betyr fascist-lignende og kan brukes av noen antiraster til å beskrive visse islamistiske «bevegelser», grupperinger elle retninger innen islam, grupper som av lærde muslimer ved de høyest rangerte muslimske universitetene på klode som «muslimske», dvs de kan ikke kritiserer for å være u-islamske, eller for å ha «apostert» fra islam.

Det tankevekkende her er at antirasistene aldri bruker «fascistoide» om ikke-islamske grupper eller partidannelser. Slike grupper blir direkte kalt fascistiske eller nazistiske, og da med rette, når disse kaller seg selv fascister eller nazister. Men hvorfor ingen i gråsonen? Vel, protestene ville umiddelbart har «gått over skaftet». Ingen grupper med politiske eller faglig stor innflytelse vil i dag bli forbundet med hverken fascisme eller nazisme, og antirasistene vet det. Og derfor tør de ikke. De vil ikke ta sjansen på å støte folk fra seg. Betegnelsen «rasist» er derfor behendig å klebe til enkeltindivider, personer som har skrevet eller uttalt noe antirasistene selv ganske umiddelbart da assosierer med fascisme og nazisme – kunne for det er mer beleilig sånn. Enkeltpersoner kan henges ut. De som beskyldes for rasisme handler sjelden på vegne av noen gruppe; de vil derfor ikke ha håp om kunne sanke stor oppslutning eller backing fra mange aktører samlet. De blir henvist til å forsvare seg helt alene og helt isolert. Og antirasistene vet dette og benytter seg av det. De kan da stadig gripe anledningen, for det er blitt mange av slike ensomme ryttere. Det fins riktig nok noen grupperinger som opptrer i samlet flokk, som f eks SIAN, men denne organisasjonen har heller ikke noen stor oppslutning eller støtte i befolkningen. De mest aktive der kan utsiles og angripes på individuelt grunnlag. Antirasistene står med andre ord fritt til å forfølge enkeltmennesker, mennesker som for publikum da fremstår som svake, kraftløse, amatørmessige, lite viktige og helt likegyldige, i den større sammenhengen. Det hjelper ikke om «offeret» er en høyt respektere forsker, forfatter og debattant. Se for eksempel om Asle Toje under. Ta også f eks HumanRightServices med Hege Storhaug, Rita Karlsen og Julie Dahle som «frontere». De kan lett «tas», fordi de er så få og fordi de lett kan oppfattes som isolerte enkeltpersoner og altså hver for seg, fordi HRS jo ikke har noen organisasjon i ryggen, ingen «medlemsmasse», intet formelt «underbruk». Det hjelper ikke da med mange lesere og mange «likes» og Storhaug med boksuksessen Islam, den 12. landeplage. Det gjør ikke saken bedre at HRS til nå i mange år har mottatt statsstøtte, det motsatte ser ut til å være tilfellet: Fordi HRS mottar nettopp stas-støtte, jo lettere er det å angripe og her bruker kritikerne, dvs antirasistene, høyst selvbetjenende argumentasjon, selv om assosiasjonene mot rasisme, implisitt fascisme neppe lar seg bevise i noen naturlig betydning av selv ordet.

For antirasistene spiller ikke dette noen rolle, de får til og med støtte fra et sannsynlig flertall blant partiene på Stortinget for å frata HRS statsstøtten. I seg selv betyr dette at disse partiene faktisk støtter antirasistene, enda så syltynt og fullt ut uholdbar deres argumentasjon skulle være, hvis man i det hele tatt kan kalle det «argumentasjon».

Det perfide her er at antirasistene selv får statsstøtte. Grunnen kan ikke være annen enn den at politikeren er blitt så redde for «de riktige» ord og den «riktige» retorikk at de gir opp og underlegger seg. De gjør seg dermed til lydige slaver og det jeg kaller «servilt betinget emosjonelt korrekte» politiske aktører, valgte representanter for landet øverste organ og vår viktigst statsinstitusjon.

Med unntak av noen få. Det ser vi daglig i dagens diskurs. Det sier litt om hva maktkampen her står om og hvor mye som står på spill, et spill folke hverken forstår eller ønsker å delta i, fordi man jo er redd for å stikke hånden inn i vepsebolet.

Vi skrev en postering så langt tilbake som i 2010 hvor vi tok opp spørsmålet om det var mulig at det ville etablere seg en Folkebevegelse mot islam her i landet og da svarte negativt. Og det gjør vi fremdeles. Og ikke for å skryte: Det viset seg at vi fikk rett på alle punkter. Ingen tvil om det. Og slik vil det bli: I stedet for en bevegelse mot, har vi fått en bevegelse for, i form av en ganske stor og organisert statsfinansiert antirasisme – med solid og varig, ja, nærmest permanent og obligatorisk statsstøtte. Fordi politikerne ikke tør annet. De skjønner ikke at de dermed underlegger seg totalitære strømninger og flyter på flyktige og ufalsifiserbare (vitenskapelig ikke-verifiserbare) påstander, drømmer og emosjonelt betingede spekulasjoner, se denne:

https://neitilislam.blogspot.com/2021/05/hva-de-totalitre-vil-ha-deg-til-fle-ved.html

Dette hele tiden samtidig med at antirasistene legger seg på en temmelig simpel strategi med flittig bruk helt elementære retoriske knep, antakelige uten å ense det eller være klar over det, fordi politikerne ikke gjennomskuer denne teknikken, fordi den jo er statsstøttet! Eller fordi de ikke våger og ikke evner å se det:

Om de nye sofistene som jeg kaller nye «malere», om bl a Goebbels:

https://neitilislam.blogspot.com/2014/09/de-nye-sofistene.html 

Politikerne trenger noen «gode» i front og tenker strategisk: Se hvor gode vi er som støtter de gode, hvis kritikken plutselig en dag skulle komme!

Det er ikke populært å støtte «tapere» særlig når disse ofte er hvite og ikke-muslimer og jeg mer da «tapere» i den forstand at media med stadige bombardement har klart å lime taper-stempelet på dem, spesielt i betydningen «moralske tapere», dvs folk som ikke har de riktige holdningene – dygdene – og som er «servilt betinget emosjonelt korrekte», slik vi – så treffende - ser dem.   

https://neitilislam.blogspot.com/2021/03/dagens-paveforkynnelse.html

Media-makt og Maktmedia – omtrent som i Middelalderen: og paveveldet:

https://neitilislam.blogspot.com/2020/10/hadia-tajik-knuser-morken-og-horn.html

Derfor har antirasistene så godt som fritt leide. De kan plukke ut den ene etter den andre og slik skremme vettet av folk, som nå til og med frykter å ha bekjente som har noen andre bekjente som kanskje er kritiske til antirasistene – og islamistene, der de skulle finnes. 

Når det kommer til documet.no, stiller saken seg litt annerledes. Stedet er ikke på langt nær så mye i fokus for antirasistene som HRS og f eks Resett, som jo skaffet seg støtte hos «rike onkler».

Det kan selvsagt komme av at stedet drives komplett for egen regning og altså ikke nyter godt av skattebetalernes penger. Og det kan stedet være glad for. Objektivt gir det stedet en fordel i forhold til det antirasistiske senteret som lever på «subsidier» kanskje nettopp fordi organisasjonen ikke egentlig har livets rett på «markedet». Å være avhengig av subsidier, burde ikke gi omdømmet eller statusen noen «push» oppover, men i vår paradoksale verden, er det ironisk nok akkurat det som skjer, både i politikerne og aktørenes egne øyne: De blir spesielt relevante og viktige fordi de mottar subsidier – som om antirasistene var leger eller bønder som mottar store bidra over budsjettene!

Document satser ikke som HRS på kvinners konkrete kår og rettigheter, men er mer filosofisk eller ideologisk rettet og favner derfor videre. Stedet fremhever kjemper som f eks Roger Scruton og har gitt ut bøker av ham. Stedet oversetter en rekke artikler fra kontinentale publikasjoner og sånt gir inntrykk av både seriøsitet og dybde.

Både det kristne og det ateistiske perspektivet er drøyt inne i bildet og stedet har flere gode medarbeidere og bidragsytere. Asle Toje har vært en av dem, glimrende som alltid, men han oppfattes ikke som en «integrert del» av stedet. Han kommer utenfra og inn, og derfor, som nevnt over, så er han da også et lettere bytte for antirasister.

Nina Hjerpset-Østlie var vel også en som kom utenfra og ikke var helt «i stab». Hun skrev noen lysende gode artikler før hun gikk over til HRS, før hun så startet sine egen «avis», Gjenstridig. Her forteller hun en gripende historie om hvor vanvittig reaksjonene mot henne som enkelt-person ble like etter 22.11 terroren i Regjeringskvartalet og på Utøya, fordi hun hadde skrevet for document.no. Folgerø på document om Nina og reaksjonene

Hjerpset-Østli var «lett» å ta sannsynligvis fordi hun nettopp fremsto som enkeltaktør eller mer eller mindre løst tilknyttet frilans mer enn som «fast ansatt» eller som et medlem av selve det ideologisk ur-teamet. Selvsagt ble også document som organisasjon angrepet, men uten at noen enkeltperson der – så vidt vi vet - ble tatt ut til individuell «behandling» av antirasistene. Synden var at Anders B B hadde vært innom på stedets debattspalter.

Sosiologen Halvor Fosli var innom både document og HRS før han ble frilans, igjen. Vi anmeldte boken hans Mot nasjonalt sammenbrudd her: http://neitilislam.blogspot.com/2020/07/mot-nasjonalt-samenbrudd-av-halvor.html

Forsli fremstår nesten i ett og alt som svært moderat og – veldig – saklig, eller forsiktig, selv om produksjonen i sum jo vitner om virkelighetens egendramatikk, og den er både drastisk og tragisk. Som alle nå vet, bortsett fra antirasistene, ser det ut fra.

Sakligheten og bakgrunn som sosiolog, får nok antirasistene til å tenke seg om to ganger før de går til frontalangrep og forsøker å destruere Fosli som individ og person totalt. Fosli kan vente stor faglig og derfor kanskje «ideologisk» backing hvis han blir forsøkt «slått ned», for å si det sånn, vil jeg tro. Han fikk riktig nok en svak mottakelse av boken. Selvsagt gjorde anti-folka sitt beste for å slå både under og over beltestedet, men uten at Fosli vaklet eller viste tegn til tretthet eller utmattelse. 

Berglund Steen igjen: Døren til Europa er lukket … det er umenneskelig. … I desember 2020 vedtok Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Fremskrittspartiet til og med å gjennomføre ytterligere innstramninger av asylpolitikken …

Les også: De lever av å være «samvittigheten» vår

Lederen av Antirasistisk senter skriver at den brutale politikken ikke har oppstått i et vakuum. Den er forbundet med fiendebildene mot muslimer.

https://resett.no/2021/05/07/rune-berglund-steen-asylpolitikkens-dype-svik-mot-menneskeverdet/

https://resett.no/2021/05/31/rune-berglund-steen-inviterer-til-antirasistisk-fellesskap/-

Vi må videre på «tredemøllen» og stadig, ubrutt og unisont i «mantrakøen»:

Rune Berglund Steen: Asle Tojes rasismeforståelse er anti-intellektuell, Av Einar Hammer 18. januar 2021:

Rune Berglund Steen … advarer mot avskriving av kjønnsstudier og hvithets­studier.

… vi ubevisst ansetter folk vi tror ligner på oss selv, og at dette er «strukturell rasisme». Han finner det merkelig at det finnes motvilje mot å bruke visse begreper for å snakke om rasisme.

… Rune Berglund Steen har jobbet i ARS i mange år, og har også yrkeserfaring fra Norsk organisasjon for asylsøkere (NOAS).

Han reagerer på Asle Tojes karikering av antirasister og deres begrepsbruk. Det å kalle dette for en «amerikansk eksportvare» mener han er skivebom. I hans øyne så er det nettopp det å kritisere antirasismen som er en amerikansk eksportvare.

– Toje føler på det som er nærmest han. At sånne som han ikke har nok makt og ytringsrom. Da burde det ikke være vanskelig for han å forstå hvordan det er å være en student med afrikansk bakgrunn.

Steen mener videre at virkeligheten er kompleks, og at vi må ta det innover oss i disse debattene. … – Studenter må aldri være redde for å fremme krav eksempelvis om at universitet og høgskoler skal ha en viss antirasistisk beredskap.

https://resett.no/2021/01/18/rune-berglund-steen-asle-tojes-rasismeforstaelse-er-anti-intellektuell/?swcfpc=1

Man kan lure på hva Berglund Steen har å si om følgende:

A verse in the Koran explains the Muslims’ relations with the Jews…This is an historical perspective, which has not changed to this day. See how we suffer today from global Zionism and Judaism…Since the inception of Islam 1,400 years ago, we have been suffering from Jewish and Zionist interference in Muslim affairs. This is a cause of great distress for the Muslims. The Koran said it and history has proven it: “You shall find the strongest among men in enmity to the believers to be the Jews…” on Channel 1 Egyptian TV, September 8, 2014, al-Tayeb intoned:

All the [fundamentalist terrorist groups] are the new products of imperialism, in the service of global Zionism in its new version, and its plot to destroy the [Middle] East and tear region apart.

Grand Imam al-Tayeb expanded upon his 2014 allegation January 26, 2018, with these Jew-hating conspiratorial claims about the “Zionist entity”:

Recently, I’m sad to say, we had to swallow a dose of poison. It is manifest in our own preoccupation with our own [infighting], while the [Zionist] entity can relax. All we hear about is Syria, Iraq, Yemen, Libya, whatever, the “Arab Spring”, or the “Arab Hell”… Has anybody heard anything about Israel or the Zionist entity recently? Has it occurred to people that this might be premeditated? If you looked for a logical reason for what is going on among us Arabs, you wouldn’t find any. Nor would you find a reason for what is going on among Muslims – between us and Iran and Turkey. Isn’t Iran a Muslim country? Isn’t Turkey a Muslim country? Why do we fight one another? Ultimately, this serves the interests of the well-known [Zionist] entity. As long as this entity is alive and active, the Arabs will remain neither living nor dead, and the Muslims will remain under attack. Note that if we continue this way, it will not end with the Al-Aqsa Mosque. They will march on the Kaaba and on the Prophet’s Mosque [in Medina]. This is on their minds and in their hearts.

Six-months later, on June 11, 2018, momentarily contradicting his deliberate 2013 equation of Zionists and Jews, and Zionism and Judaism, al-Tayeb concluded by negating the irrefragable phenomenon of Antisemitism altogether.

Criticism of the Zionist entity does not mean criticism of Jews and Judaism, and the issue of antisemitism is a lie that continues to deceive nations to this day.

https://www.frontpagemag.com/fpm/2021/06/sunni-islams-antisemitic-muslim-pope-ignores-hamas-dr-andrew-bostom/

Her finner du visse uttalelser som B Steen burde opponere mot, men hvor han kanskje antakelig tror at det er umoralsk eller rasistisk å opponere mot, hvilket kanskje får ham til å skjelve av skrekk med påfølgende fortrengning:

https://neitilislam.blogspot.com/2013/01/jdinnen-og-mediamenneske-mona-levin-i.html

https://neitilislam.blogspot.com/2013/01/fordommer-spres-med-koranen-i-hand.html

Mellomkirkelig Råd besatt? Sitater fra ledende muslimer om jøder:

https://neitilislam.blogspot.com/2020/08/mellomkirkelig-rad-et-rad-besatt-av.html

Og så har vi «bispekollegiet»:

”Kristensionisme er verre enn apartheid” uttaler Sommerfelt i kollegiet – hvis denne påstanden skal være sann, og riktig, eller «adekvat», må flere betingelser være oppfylt:

-          Både sionisme og apartheid er ulovlige og moralsk forkastelige

-          Det må finnes noe som er bedre enn sionisme og apartheid, noe kvalitativt bedre og derfor mer moralsk og mer høyverdig etisk

-          Det må være politisk mulig å «fjerne» både apartheid og sionisme

-          Det må finnes en «overinstans» som har ubetinget rett til å avgjøre at sionisme er mindreverdig og derfor uønskelig og forkastelig

-          Det må foreligge en utøvende myndighet som kan implementere den «moral» og det ideal som ligger i erkjennelsen av at sionisme er verre enn apartheid

https://neitilislam.blogspot.com/2020/10/gyrid-gunnes-sionismen-apartheid-her-og.html

Og hva med «bispene» - angrep de Israel eller «kristensionistene»? Hvis «kristensionistene er en far i og for Norge, må Israel også være det, men tenker bispene på dette?

https://neitilislam.blogspot.com/2020/12/angrep-bispene-kristensionister-eller.html

Om kampvers i Koranen og mange lærdes befalinger og teorier om f eks jihad:

https://neitilislam.blogspot.com/2019/07/5-synden-og-syndene-i-islam-og.html

Beskrivelse av Allah, og: en tragedie at Muhammed ikke er en tragisk helt?

https://neitilislam.blogspot.com/2019/07/4-syndene-og-synden-i-islam-og.html

Kan en redaktør være hypermagiker? Og «servilt betinget emosjonelt korrekt»? Her med mange linker hvor redaktør Morken stadig dukker opp:

https://neitilislam.blogspot.com/2020/09/redaktr-johannes-morken-nok-engang.html

Link med linker til “en mengde andre lenker» om høyst relevante temaer:

https://neitilislam.blogspot.com/2021/05/lei-av-lars-gule-vager-du-hviske-det.html

Når kristne – bl a Morken - føler behov for en «overgud», og på en måte øsnker å etablere et nytt, felles «gudshus», hvor han selv, kan vi kanskje tro, trumfer blant overgudene på «olymp», se her:

https://neitilislam.blogspot.com/2019/09/har-johannes-morken-fatt-mer-enn-nok-av.html

Når også kristne som Tarjei Gilje ser ut for å ville ha en «antirasistisk» overgud:

https://neitilislam.blogspot.com/2020/11/dagen-og-gilje-redd-beleilig.html

Vil de beste la seg lure? Eller vil de best at andre lar seg lure? Av hvem?

https://neitilislam.blogspot.com/2020/05/stefanus-alliansen-nar-de-beste-vil-la.html

Islamske angrep på Vesten? Har «historie» noe å si – for antirasister og de som vil bygge en ny «overgud» eller ny felles «husgud»?

https://neitilislam.blogspot.com/2020/10/islamske-angrep-pa-vesten-fra-632-til.html

Klodens ild? Rasisme i aftenposten, pluss Adonis, muslim, og - vold:

http://neitilislam.blogspot.com/2021/02/nrk-aftenposten-rasisme-og-israel-og.html

Allah skapt av Muhammed?

https://neitilislam.blogspot.com/2016/11/allah-hvem-sier-du-han-er-allah-skapt.html

Hva neokommunister vil fortelle deg:

https://neitilislam.blogspot.com/2012/07/neo-kommunister-vil.html

Definisjon av hypermagi, så langt den rekker:

http://neitilislam.blogspot.com/2020/12/definsjon-av-hypermagi-og-hypermagiker.html

”Dhimmi Morken”:

http://neitilislam.blogspot.com/2020/11/mr-dhimmi-andreas-morken-med-norske.html

Hva hvis en virkelig from muslim av en spesiell retning plutselig skulle begynne å hvis en antirasist noe i øret om «jødene», slik han henter «dem» ut fra sin hellige og uforanderlig skrift?

Til Morken: Det er alltid jødene ….

https://neitilislam.blogspot.com/2020/10/med-morken-i-vietnam-nok-en-begredelig.html

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar