mandag 18. januar 2021

Gresk biskop tør å se og sier at Islam er et politisk parti

Vi har skrevet om det mange ganger før, men det kan ikke gjentas for ofte: Islam er et politisk parti.

Jeg er ikke den eneste som har vært inne på tanken og sett poenget i påstanden. Nå har en gresk ortodoks prest tatt til orde for den samme innsikt eller intelligens. Og «said it out load».

Det skulle han ikke ha gjort, i henhold til «servilt betinget emosjonelt korrekte» mennesker og roboter og algoritmer som tror de er noe, men som gjør seg objektiv «willfully blind».

Denne presten er ikke bare realitetsorientert og modig, han er sannhetsorientert og troende kristen, selvsagt. Jeg tror troen hans her hjelper ham til å se hva så mange ikke vil se.

https://www.jihadwatch.org/2021/01/greece-archbishop-ieronymos-of-athens-says-islam-is-not-a-religion-but-a-political-party

Og se følgende: https://www.jihadwatch.org/2021/01/greece-muslims-denounce-archbishop-for-criticizing-islam-say-islam-forbids-hostility-toward-non-muslims

Legg merke til hvordan de muslimske klerkene vrir seg i møte med denne for dem rent retoriske "utfordringen" og vender det hele til egen fordel, ved å tause problemet og utfordringen i hjel.

Se også vår egent kommentar: Angsten for demokratiet og ytringsfriheten

Se disse linkene undere, spesielt den første, hvor jeg kommer inn på dommen mot Merete Hodne, en dom ikke bare massemedia eller MSM nærmest har oversett annet enn som en ganske alminnelig og kanskje til og med som en kjedelig sak eller en sak til å forbigå i taushet, en «feature-sak» eller en nyhetsnotis, uten «qualifiers». Dette diskvalifiserer mange media, og mange «bladfyker» i media, ikke bare i medstrømsmedia, men i hele mediakomplekset. Hodnes sak var større enn de trodde. Den vil ha «grove» konsekvenser på lang sikt. Ytringsfriheten ble ikke styrket, den ble svekket av en domstol og et media som var skremt inn i dannet selv-servilisering. Et media fullt av angst både for demokrati og ytringsfrihet, når vi kommer ned på grunnfjellet i vår tids sivilisasjonskonflikt.  

NB: Se også denne "mustreaden": 

https://neitilislam.blogspot.com/2020/05/merete-hodne-vare-domtstoler-vare.html

Historikk: 

https://neitilislam.blogspot.com/2020/05/merete-hodne-og-bayan-med-nytt-navn-og.html

 

https://neitilislam.blogspot.com/2017/03/kulakk-moral-og-manglende-bevissthet-i.html

https://neitilislam.blogspot.com/2016/09/straff-for-hijab-nekt-betyr-kt.html

https://neitilislam.blogspot.com/2016/09/hodne-marcuse-og-fugelli.html

https://neitilislam.blogspot.com/2017/01/hodne-tapte-bayan-vant.html

https://neitilislam.blogspot.com/2017/07/gladnytt-for-hodne-saken-jawohl.html

http://neitilislam.blogspot.com/2016/11/hodne-saken-er-islam-et-politisk-parti.html

https://neitilislam.blogspot.com/2017/03/boten-er-yitzia-skatt-til-umma-de.html

https://neitilislam.blogspot.com/2016/10/hodne-saken-er-islam-en-religion.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar