fredag 15. januar 2021

Turtelduene på Resett - "blinded by love" ... ?

I dag fikk vi nesten en mirakuløs, men ikke helt uventet, gave fra Resett. Det viser seg at kjærlighet kan forblinde, og da ikke bare aldri så lite. Vi fikk mistanken bekreftet og at det var «derfor» det skjedde: At Resetts redaktør og moderator er kjærester – så derfor. (Se linkene under- Lurås mener det er sant når og fordi Shurika sier det er sant!).

Lurås og Shurika er - sant! I ett bestemt tilfelle viser det seg at dette kan være «fatalt», at det blinder for både logikk og redelighet, og vanlige leseferdigheter som man bør forlange av slike entusiastiske aktører i diskursen. (Ja, de er viktige).

Hvordan skal nå dette gå? Vi legger ved to linker som viser bakgrunnen for vår «bekymring», uten at vi vil ramme hele Resett med alt vi måtte ha av ros og skyts. Vi tar høyde for at det går an å gjøre i og for seg unnskyldelige feil og grove mistolkninger – «in love».

Denne posteringen hadde ikke vært mulig uten at Helge Lurås selv forteller at han er kjæreste med sin kjære moderator og jounalist og kommentator Shurika, som er mørk i huden, men som nok ellers er like lysende og klar i tanken som de fleste av oss andre tilskuere og vel så det: NRK takker nei til Lurås

Les og lær:

Resett og Shurika får smake pisken

Når det motsatte av oppfordring til vold tolkes som oppfordring til - vold

Så dumt som linkene viser, går det ikke an å oppføre seg for aktører med så høye ambisjoner om plettfri nettvandel som disse turtelduene utviser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar