torsdag 14. mai 2020

Merete Hodne og Bayan med nytt navn og enda en begredelig historie fra naivitetsnorge


HRS bringer en sak om følgende:

«Denne saken stinker verre enn det meste, og kan gi en pekepinn på hvilken vei Norge er på vei mot: løgnaktige og provokative kampanjer, islam og «æreskultur» involvert, og, ikke minst, etter alt å bedømme venstreorientert aktivister på statlig lønningsliste med stygg agenda mot ett enkelt menneske.
Hun hette Charlotte Antonsen (28), nå Charlotte Faviano, men konverterte til islam i 2011 og tok navnet som hele Norge ble kjent med, Malika Bayan. Den unge kvinnen i hijab den gang skal, etter vår forståelse, bevisst og på initiativ fra statlig støttede antirasistiske aktivister, oppsøkt islamkritikeren og frisøren Merete Hodne i hennes salong. Dette ble til en historisk rettssak der Hodne ble ilagt bot for å ha avvist henne som kunde». …  HRS

Nei til islam har skrevet ganske fyldig om Hodne-saken, som vi fant merkelig, farlig, feig, forvirret og utrolig naivt – for Norges vedkommende. Blant de viktigste spørsmålene vi spurte oss selv om var: Er islam et politiske parti? Og: Er islam en religion? Begge saker fins på respektive linker her:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar