tirsdag 27. februar 2024

Islam befester seg nå over hele verden og verden gir Hamas rett

 Muslimer og muslimske land verden over er ganske splittet, i hvert fall sett utenfra, men spesielt innenfra, har de et lim som holder dem sammen. Og dette limet er selvsagt islam. Dette gjør muslimer mer like muslimer enn ulike muslimer. Og det er dette vi ikke forstår, fordi vi er redde for nettopp at dette skal være tilfelle. Vi vet at samlet, betyr islam en enorm fare for hele Vesten og alle vestlige, sosialister, ateister, kristne eller ikke, og alle politikere, både rikspolitikere og lokalpolitikere.  Det vi frykter er faktisk å se det helt enkle, ja selvinnlysende: At islam sin funksjon (som ideologi og trossystem) er ett og bare ett parti, selv om det ikke ser sånn ut. Islam er ikke så fragmentert som vår "elite" gjerne fremstiller islam på. 

Mangler vi et lim til å stå mot? Eller mot nok og redelighet nok til å stå imot? Hvor gjemmer de intellektuelle seg? Ser vi det, eller ikke, eller tja, tja? Nei, vi tyr heller til hypermagi og SAP og blir mer og mer patetisk forvirrede og lissomgode. Vi står snart igjen som noen beirangel av «feel-good-imager» og narsissistiske selvbilder hvis triumf-høyder og velde kan ta pusten fra ethvert idol, dvs falskt gudebilde. (se andre steder å bloggen).

Når det kommer til stykket, vil trolig de aller fleste muslimer i f eks Europa i dag si, hvis de presset rent kognitivt til det, at Hamas charter jo er islam i sitt vesen. De kan ikke få seg til å benekte det. De vil ikke gjøre sine "brødre" til kuffar, - bare imamene, om ikke annet, kan praktisere autentisk takfir, gjøre andre til kuffar. Vi ser det på alle spøreundersøkelser som er foretatt i det siste. At politikere så vegrere seg for å ta i tu med "problematikken", eh, unnskyld, utfordringene, på et frimodig og sant sett, sier kanskje mer om våre politikere enn om islam. Så farlig er dette, og ingen forstår, vil ikke forstå, evner ikke å erkjenne og bekjenne.

Først, før vi går videre: 

S E Lillestøl: Muslimske velgere organiserer seg i Storbritannia

… – Vi ønsker at de muslimske stemmene i Storbritannia skal fungerer som én, og ettertrykkelig støtte de som arbeider for en våpenhvile i Gaza, samtidig som vi protesterer mot de som ikke gjør det.

Ifølge Muslim Census skal de to største partiene i Storbritannia, Labor og Conservatives, ha mistet en stor andel av sin muslimske støtte den siste tiden. De viser også til konflikten i midt-østen som årsaken for dette.

https://inyheter.no/26/02/2024/muslimske-velgere-organiserer-seg-i-storbritannia/

Se hvordan de kjemper for enhet og samhold i Palestina:

… The terrorist unity talks scheduled by the Putin regime for the end of February are a homecoming for a “Palestinian” movement invented by Soviet propagandists. Mahmoud Abbas, the long-serving dictator of the PA, wrote his Holocaust denial thesis while studying at Moscow’s Patrice Lumumba University which had trained a generation of third world terrorists.

The invitation to Moscow comes from Putin’s Deputy Foreign Minister Mikhail Bogdanov. Materials from a KGB defector revealed that Abbas had worked for the KGB under Bogdanov. Back then Abbas had the KGB codename “mole”, these days, his code name is “president”.

Some of the same ex-Soviet operatives who helped set up and fund the PLO, the PFLP and the rest of the “Palestinian” movement are now trying to unite them all under one single banner.

 

In 2006, Putin had reacted to the Hamas takeover of Gaza by declaring that “we are maintaining our contacts with Hamas and intend, in the near future, to invite the leadership of this organisation to Moscow” and emphasized that, “we have never called Hamas a terrorist organisation.

… “Russia has invited all Palestinian factions who will be meeting on the 26 of this month in Moscow. We will see if Hamas is ready to come to the ground with us,” Palestinian Authority Prime Minister Mohammad Shtayyeh informed the Munich Security Conference. “We are prepared to engage. If Hamas is willing to join us, that’s positive. We need Palestinian unity,”

https://www.frontpagemag.com/the-world-prepares-to-recognize-a-hamas-palestinian-state/

-

… Hva er det ved islam som er så attraktivt for norske eliter? Det finnes ikke ett muslimsk land som etterlever menneske­rettig­hetene og garanterer folks sikkerhet mot overgrep fra Makta. Hva er det da som gjør at mange føler seg så tiltrukket av Muhammeds etter­følgere at de har sluppet hundre­tusener av dem inn i Norge og lar dem praktisere den volds­kulturen de er formet av og som islam er uttrykk for?

https://www.document.no/2024/02/27/eliter-lengter-etter-det-totalitaere/

En kvinnelig muslimsk grynder i Sverige mener bedriftsledere bør la muslimske ansatte ta pauser i løpet av arbeidsdagen, enten for å bryte fasten eller for å knele for Allah.

Hun har fire tips til svenske sjefer:

1. Respekt för mat och dryck. Förstå att anställda som fastar inte kommer att äta eller dricka något under dagtid. Om arbetsplatsen tillhandahåller gemensam mat, se till att det finns alternativ för de som fastar. Exempelvis genom spara undan maten så att den anställda som fastar kan äta den när fastan bryts.

2. Flexibilitet. Ge anställda möjlighet att anpassa sina arbetstider eller ta korta pauser under dagen för att kunna bryta sin fasta.

3. Kommunikation. Kommunicera tydligt med dina anställda om eventuella förändringar i arbetstider eller arbetsbelastning under ramadan, så att de kan planera sina dagar bättre.

4. Respekt för bön. Visa respekt för anställdas behov av att be under dagen och ge dem möjlighet att göra det vid lämpliga tillfällen.

En kommentar sier det slik: Det snakkes om respekt, fleksibilitet og kommunikasjon. Men få krav stilles den andre veien, at f.eks. muslimer skal respektere jøder eller svenske lover, regler og tradisjoner. I de muslimske land opplever både kristne og de få jødene som er igjen, massiv undertrykkelse. Men vi skal tolerere de intolerante.

https://www.document.no/2024/02/26/svensk-avis-tips-om-hvordan-man-tilpasser-arbeidsplassen-til-ramadan/

… Den ultrasosialistiske tilnærmingen har som mål å oppnå equity, altså utfallslikhet. Som Churchill sa det, parafrasert: Sosialismens største dyd er at alle får det like elendig. Men som Orwell skrev: «Alle dyr er like, men noen dyr er likere enn andre».

Thatcher sa det slik: «The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money».

https://www.document.no/2024/02/26/progressiv-politikk-er-designet-for-sivilisasjonens-selvmord/

… mange i Dearborn er sinte over at deres amerikanske skattepenger går til å finansiere Israels krig mot deres palestinske brødre i Gaza. Det er utbredt frustrasjon over det amerikanske demokratiet og valgsystemet. …

– Jeg har ikke respekt for en president som ikke forstår den dype historien mellom Israel og Palestina. Man kan ikke snakke om en okkupasjonsmakts rett til å forsvare seg selv. Biden har ikke bare medansvar, han direkte finansierer og støtter folkemord. Han kan ikke snakke seg ut av at han er en morder. Hvis vi stemmer på ham igjen, vil det være det samme som å gi en pistol til morderen som har drept din familie, sier Zeidan.

Libanesiskfødte Osama Siblani, som siden 1984 har vært en meget politisk aktiv utgiver av avisen Arab American News, hevder å trykke rundt 35.000 papiraviser hver uke og har 280.000 lesere på nettet – omkring 65 prosent av dem i USA.

https://www.document.no/2024/02/26/arabere-i-michigan-stotter-hamas/

 Julie Dahle: – Det er faktisk mainstream i moskémiljøene å ha en islamsk stat som idealsamfunn

- Antidemokratisk ideologi er mye mer utbredt i moskemiljøer enn det publikum er klar over, skriver cand. polit. Eva Gregersen i den danske avisen Berlingske. Siden 2017 har hun snakket med hundrevis av forskjellige praktiserende muslimer – inkludert imamer og lærde – og stilt dem følgende spørsmål: Hvis muslimer var i flertall og hadde den makten de ønsker, ville de vært for å bevare det liberale demokratiet? Eller ville de gå inn for overgang til en islamsk stat etter islamske forskrifter? …

Mange er også tause. Strategisk tause, tolker Gregersen, ikke minst fordi de ikke heller står opp for det liberale demokratiet i Danmark.

Tausheten er strategisk fordi anklagen er sann: Det er faktisk mainstream i moskemiljøene her hjemme å ha en islamsk stat som idealsamfunn, slik jeg har erfart gjennom mange samtaler med muslimene selv. De praktiserende muslimske opinionsdannere vil imidlertid ikke innrømme dette offentlig, fordi de vet godt at det er mislikt av majoritetsbefolkningen.

Motsatt kan de ikke offentlig ta avstand fra idealet om en islamsk stat, for da vil de få problemer med det muslimske omlandet, som ønsker å se dem stå stolte for islam i stedet for å krype foran kuffar (det arabiske ordet for de vantro som dukker opp 134 ganger i Koranen).

… Selvsagt er venstresiden mot jihad og terrorisme, men de klarer ikke godta at også dette gjøres i islams navn, at det gjøres med henvisninger til koranen, til Allah, til Muhammed. Når terror «ikke har noe med islam å gjøre», så er det bare halve resonnementet. Den andre halvdelen er at de resterende, ofte problematiske sidene ved islam, heller ikke har noe med islam å gjøre. Det ideologiske identitetsfokuserte landskapet har ingen plass til religion overhodet, kun for offerroller, og muslimene er ikke først og fremst troende, de er først og fremst ofre i venstresidens optikk.

https://www.rights.no/2024/02/det-er-faktisk-mainstream-i-moskemiljoene-a-ha-en-islamsk-stat-som-idealsamfunn/

https://www.rights.no/2024/02/45-franske-muslimer-vil-utslette-israel/

Rita Karlsen: Europas siste velferdsgenerasjoner: Demografikrisen

Og det går dundrende nedover med SFT. I Danmark er kvinnenes fertilitet er falt til 1,55 (2022-tall), mens i Norge står det enda verre til. Her er den falt til 1,41. Altså langt unna å kunne opprettholde befolkningstallet. For øvrig gjelder 1,41 for hele befolkningen, men skiller vi ut innvandrerbefolkningen lander vi på 1,4. Samlet har innvandrere (som vi vet er en lite homogen gruppe) SFT på 1,5, der de innbyrdes variasjonene mellom gruppene er store. Høyest SFT finner vi blant innvandrere fra Afrika på 2,09, deretter innvandrere fra Asia på 1,54. Av enkeltlandene med høyest fruktbarhet finner vi Eritrea og Syria, med SFT på henholdsvis 2,87 og 2,54.

Samtidig har det for alle grupper vært en nedgang fra 2011. Da lå SFT for etnisk norske kvinner på 1,85, blant innvandrere fra Afrika på 3,04 og Asia på 2,03.

Med andre ord; kvinner i Norge får færre og færre barn. Det samme gjelder for hele Europa. Det er en virkelighet som har fått alarmklokkene til å ringe i mange vestlige hovedsteder, påpeker Skov.

https://www.rights.no/2024/02/europas-siste-velferdsgenerasjoner-demografikrisen/

 

https://neitilislam.blogspot.com/2023/07/tapte-ror-i-kjlvannet-av-paris.html

https://neitilislam.blogspot.com/2012/06/velferdsstaten-undergraves.html

https://neitilislam.blogspot.com/2015/11/angrepet-pa-paris-og-markedsfringen-av.html

https://neitilislam.blogspot.com/2023/07/vi-har-allerede-glemt-det-paris.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/11/arv-milj-eller-intet-i-mtet-med-islam.html

https://neitilislam.blogspot.com/2023/04/gule-brekke-storhaug-og-virkeligheten.html

https://neitilislam.blogspot.com/2018/09/frykten-for-storhaug-og-angsten-for.html

-

https://www.gatestoneinstitute.org/20414/france-skyrocketing-threat

https://www.gatestoneinstitute.org/20389/christians-face-genocide

https://www.jpost.com/opinion/article-787208

… The US is applying Western cultural and religious values to the Palestinians which are totally out of place. The top Palestinian Authority religious official, Mahmoud Abbas’ personal advisor on Islam, encouraged Palestinian terror specifically during the month of Ramadan in a religious lesson during Ramadan two years ago. He explained that specifically, this month is not a time for “laziness,” but rather is a time to follow the precedent set by Islam’s prophet Muhammad who fought wars during Ramadan. Ramadan, Abbas’ advisor said, is a time for “Jihad, conquest, and victory.”

https://palwatch.org/page/34959

Og så: The shameful silencing of radical Islam’s critics

Censorship by the woke elites is aiding and abetting Islamist violence.

… They are using his outburst about ‘the Islamists’ having ‘control’ over London mayor Sadiq Khan to distract attention from the very real threat Islamists pose in 21st-century Britain. They are holding him up as oafish proof that the ‘real threat’ is the ‘far right’ and ‘Islamophobes’ – gruff gammon like him – not those mystical ‘Islamists’ people keep banging on about. They are exploiting the Anderson scandal to achieve something they’ve wanted to achieve since the 7 October pogrom and the orgy of bigotry it licensed in Britain and other Western nations – that is, shift the public’s attention away from Islamism and back to ‘Islamophobia’. It is one of the most cynical political manoeuvres of modern times. …

Worse, Anderson-bashers are implying, if not outright stating, that critics of Islamism pose a larger threat to the nation than Islamism itself. Especially its right-wing critics, those ‘far right’ goons like Anderson and Braverman, as they crazily view those outspoken Tories. We are witnessing nothing less than a top-down cultural assault on truth – the truth here being that radical Islam is indeed a major threat to life, limb and democracy. ..

It is measurably, demonstrably untrue that the far right is a larger or even equal threat to radical Islam. Almost a hundred people have been slaughtered by Islamists in the UK over the past two decades. Girls at a pop concert, people going to work on the Tube, a member of parliament. Hundreds of British-born Muslims went to Syria to throw their lot in with an Islamist death cult that enslaved women, executed homosexuals, slaughtered Christians. Since 7 October we’ve seen Islamists on the streets cheering the mass murder of Jews and demanding more ‘jihad’ against the Jewish State. We’ve seen a suspected Islamist threaten Jews with a knife. We’ve seen Islamists hound an MP from office. The far right – for all its venomous ideas and hooligan behaviour – hasn’t got anywhere close to such extremes of misanthropy.

The idea that the far right are The Real Threat is a comforting lie for our cowardly elites. It allows them to posture against ‘fascism’ without having to address the fascistic violence of radical Islam. It means they never have to contemplate whether their precious ideology of multiculturalism might have played a role in whipping up Islamist fervour by constantly telling young Muslims that Britain is a racist hellhole that hates them. They prefer to live in the dreamscape of fighting far-right old blokes than in a reality where many young people – including people they march shoulder to shoulder with – have signed up to a belief system that is anti-Semitic, misogynistic, homophobic and anti-human.

… – that just to mention Islamism is racist and anyone who does so deserves expulsion from polite society. …

Boyle’s boorish intervention captures the Orwellianism of the ‘Islamophobia’ charge. That slur is expressly used to choke debate about the Islamist threat. The ‘anti-fascists’ of the cultural elite are no such thing. In fact, they’ve made themselves water carriers for a new fascism, the supine protectors of violent extremism from robust debate and protest. Their slippery censorship of any discussion of Islamism is far more dangerous than the far right they fight fantasy battles with. Let us not forget that one of the reasons security guards at Manchester Arena failed to question the suspicious-looking suicide bomber who massacred 21 people there in 2017 is because they feared being branded ‘Islamophobes’ …

In silencing opposition to the Islamist ideology, in making people fear cancellation if they call out the threat in their midst, you aid and abet Islamist violence. The Manchester bomber directly benefited from the climate of moral cowardice you fake progressives have cynically constructed.

Kommentar: Finner vi de same tendensene i Norge? Jett da, se denne, hvor en redaktør og en forsker, humanist og lege brøt ut i rent hat, irrasjonelt hat, umodent hat, ren puerilisme: Her har du med de naturlig intolerante og totalitære å gjøre. Folk som trenger syndebukker og som ikke nøler med å spre hat og som bruker «islamofobi» helt instrumentalt for å mate sine egne tendenser eller behov for å hate, og «føle korrekt», for å få sympati og for å kunne opphøye seg selv ved å demonisere saklig islamkritikk og saklige islamkritikere uansett konsekvenser. De går ut fra at deres egne følelser er ubetinget sanne, at de følgelig kan forestille seg selv som moralsk overlegne og at deres egne høyst subjektivistiske og emotitativt mer eller mindre selvbanede emosjoner danner selve det etiske fundament for deres puerile lissomuniverselle etikk og moral. De ser ikke at deres tilsynelatende så høye moral er et utslag av sant servilt betinget korrekt emosjonalitet.

Disse menneskene gjør det faktisk til en profesjon å mistenkeliggjøre og scamme kritikere. De forutsetter at folk er dumme og gjør alt for å få bekreftet denne antakelsen både for seg selv o andre, og dessuten farlige, at de har en bedrevet personlighet og en bedrevet moral etc, (som egentlig er islamofobi):

Se denne, fra det eventyrlig ondkspasfulle og samtidig naive, fra «lille Norge»:

https://neitilislam.blogspot.com/2019/07/hatprat-personangrep-horn-morken-og.html

Legen, humanisten og forskeren Morten Horn skrev: « – – en tråd som  var ren sjikane. … Det var rett og slett søppel, og uverdig for verdidebatt.no. «Det er ganske fantastisk at du – (henvendt til kritikeren) – her forteller meg at Tajik ville tålt dette innlegget – du, som krenket henne, på hennes vegne. Kritikken var et flagrant brudd på retningslinjene, et av de verste jeg har sett. … »

Kommentar: Universitetsmennsket Lars Gule aksepterte at moderatiet i den kristne avisen utestengte den personen som hadde skrevet det innlegget Herr Horn ble så ilskt og fullstendig patetisk oppbragt av. I seg selv ga dette uttrykk for en nærmest fascistoid-marxistoid grunnholdning helt i takt med Marcuses «repressive toleranse) (som vi har skrevet om tidligere).

Man sulle tro at slike folk har liten påvikningskraft over for flest, men da skal man tro om igjen. Det fins folk i visse meningsproduserende miljøer som forguder slike folk. Og vi ser resultatet: I dagens Supernytt legges det ut en reportage fra Drammen hvor en mann «fra gata» plukkes inn for å si:

«Jeg har tidligere vært stolt av å være drammenser. Men nå er jeg det ikke lenger».(Se denne idiotiske, selhøytidelige og selvsikre pompen på vedlagte link til NRK).

Kommentaren kom etter det etter hvert nå så famøse kommunestyrevedtaket der det prioritert å ta imot litt over 100 ukrainere, heller en folk fra en helt annen kultur.

Supernytt intervujer også en ung, vakker islamsk kvinne som lirer av seg en næmest totalt uforståelige, eller i hvert fall helt overflatisk kommentarer til bystyrevedtaket. Kvinnen – denne yndige frihetsgudinne, lissom - deltar i en demonstrasjon som hadde samlet rundt 200 mennesker, (i riktig alder, og av «riktige emosjoner», he, he).

Kransekaka tok den steinstøtteaktige høyreordføreren som hadde latt seg lokke til å delta i «marsjen». Han forstår selvsagt ikke det subtile maktspillet han lar seg bruke i.

Men enda mer farlig: Supernytt påtar seg oppgaven å summere opp palestinakonflikten i noen illustrerte sveip, som selvsagt ikke er helt faktavegret, og som riktig nok får med seg visse historiske fakta, men som også tillater seg å tolke spesielt fakta, helt mot slutten, helt på jordet, dvs komplett ufullstendig. Det dreier seg om Vestbredden med det man påstår er okkuperte områder. Jeg skjønner ikke at NRK kan vedstå seg denne eventyrfortellingen.

https://nrksuper.no/serie/supernytt/MSUM02022724/sesong-202402/episode-19

https://nrksuper.no/serie/supernytt/MSUM02022724/sesong-202402/episode-19

-

En tilfeldig valgt middeladrende kvinne i den lille fakkel-flokken sier: Vi er flerkulturell by, med utrolig mange flotte mennesker og ressurser … (hun tror kanskje at ukrainerne vil ødelegge idyllen!).

NRK minner den unge fremadstormende, munnrapp og på en måte smellvakker «frihetsgudinne» på at ordføreren jo var for vedtaket om å invitere ukrainere …

-Nei, men han har i hvert fall uttrykt at han har forståelse for hva vi tenker og politikk er sånn i dag, at man ikke alltid er enig, men da er det fint at vi kan vise gjensidig respekt for alle, det er det viktigste, jeg syns det sender ut et veldig fint budskap.

-Men kan fakkeltoget endre på bestemmelsen i kommunestyret?

-Eh, Det viser iallfall politikerne at det er såpass mange som uttrykker misnøye og som er kritiske til dette vedtaket, og så er det bare å krysse fingrene for at de kommer til å høre på oss …

Så søtt så søtt, det kunne ha vært sagt av enhver imam rundt omkring, til og med i Pakistan eller Afghanistan, eller i Midt-Østen eller MENA. Hensikten må være å gjøre islam så uskyldsren som mulig. Her ville både Stalin og Hitler ha istemt med varme kinn og klapp …

Mustreads:

https://neitilislam.blogspot.com/2024/02/norge-vil-ta-imot-50-000-flyktninger.html

https://neitilislam.blogspot.com/2024/02/muslimhat-i-kristiansand-muslimhat-i.html

Det er ikke bare kristensiden som henter sine hjemler for standpunkt til Gazakrigen fra det himmelske, eller kosmiske, men også venstresiden går ut i det helt hinsidige, antakelig for å forkludre det hele ved å forkludre seg selv i renservilt betinget emosjonell forlystelse:   

https://neitilislam.blogspot.com/2024/01/venstresidens-nye-ateistiske.html

Man kan fristes til å psykologisere (rasjonalisere bort, eller fjerndiagnostisere) dette syndromet, dette utviste emosjonelt korrekte hatet og denne stupide irrasjonalitet og manglende orienteringsevne og fatalt sviktende dømmekraft fra «samfunnstopper», men det er kanskje mer rasjonelt og ikke irrasjonelt å kalle en spade for en spade: Ren ondskap og forkludring og daff og lett gjennomskuelig og forsøk på rent uhellig forføringskunst i full blomst!  

Se de opprinnelige tekstene som bakgrunn for dette utviste hatet, i full offentlighet, nederst på siden linken over viser til.

For å gjøre det enda litt irriterende langlest alt dette:

http://neitilislam.blogspot.com/2020/09/trigger-happy-i-borettslaget-eller-bare.html

http://neitilislam.blogspot.com/2020/07/turistbrosjyre-for-allah-tankekors-for.html

http://neitilislam.blogspot.com/2022/06/sann-kristen-resolusjon-mot.html

Se denne veldig poengterte fra United Kingdom:

 

https://www.spiked-online.com/2024/02/25/the-shameful-silencing-of-radical-islams-critics/

 

The Nitwits on Campuses Who Want an End to Israel

Do they know - or care - how they would fare under Islamic Law?

https://www.frontpagemag.com/the-nitwits-on-campuses-who-want-an-end-to-israel/

https://pjmedia.com/robert-spencer/2024/02/24/uk-politician-makes-a-dark-observation-about-her-country-today-and-ours-in-the-future-n4926734

 

Macron, - ikke en sjanse … :

https://islamism.news/news/frances-half-baked-plan-to-fight-islamist-separatism/2024/

https://www.jihadwatch.org/2024/02/islam-on-the-march-in-france

https://www.jihadwatch.org/2024/02/france-expels-migrant-imam-who-said-jews-were-the-enemy-tricolor-flag-was-satanic-and-of-no-value-with-allah

https://www.jihadwatch.org/2024/02/nigeria-christians-lose-legal-battle-christian-orphans-will-remain-in-government-custody-and-be-raised-as-muslims

https://www.jihadwatch.org/2024/02/the-academic-levelers-at-work

https://www.jihadwatch.org/2024/02/uk-conservative-party-suspends-politician-after-he-refuses-to-apologize-for-saying-london-mayor-khan-controlled-by-islamists

Former UK Home Secretary Suella Braverman sounded an ominous warning on Friday: “The Islamists, the extremists and the anti-Semites are in charge now.”

https://pjmedia.com/robert-spencer/2024/02/24/uk-politician-makes-a-dark-observation-about-her-country-today-and-ours-in-the-future-n4926734

Muslimske områder I USA – blir det flere av dem?

https://www.frontpagemag.com/michigan-muslims-take-biden-hostage-to-save-hamas/-

https://neitilislam.blogspot.com/2022/03/nar-muslimer-skal-velge-parti-hva.html

 

https://neitilislam.blogspot.com/2016/11/hodne-saken-er-islam-et-politisk-parti.html

https://neitilislam.blogspot.com/2016/12/she-is-in-danger-she-is-not-dangerous.html

https://neitilislam.blogspot.com/2016/12/bertrand-russel-m-fl-parafrase-fiksjon.html

https://neitilislam.blogspot.com/2019/11/islamsk-folkeparti-eller-kristelig.html

Mange linker:

http://neitilislam.blogspot.com/2021/11/mot-en-hardere-hverdag-i-weekendavisen.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/08/islam-er-virkelig-et-politisk-parti-og.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/11/politisk-parti-vil-overta-makten-i.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar