søndag 2. juli 2023

De har ennå ikke forstått islam

Det er trist og maktstjelende å vite at snart 1, 5 milliarder mennesker verden over er bundet av det som forstås som guddommelige, uforanderlige og bindende tekster, tekster som derfor må tas på det dypeste alvor – under trussel om at hvis ikke, så havner du i denne gudens eget private helvete. Det er kraftstjelende å oppleve, og våre myndigheter er langt på vei satt ut av spill, maktmonopolet svinner hen. Vi klarer ikke å hindre de "ulovlige" å komme seg inn og får ikke sende dem uten rett ut. Ingen tiltak ser ut til å nytte - noen fler forslag, please?

Ikke mange i Vesten i dag forstår alvoret i dette, aller mint våre politikere og spesielt de av disse politikerne som må antas å ha det største ansvaret.

https://neitilislam.blogspot.com/2019/04/sitatene-som-avslrer-vestens-diabolske.html

Nesten ingen vil vedgå at de nevnte tekster materialiserer seg med vold og hat i disse siste dager, her, midt i Europa og denne volden og dette hatet faktisk er «ordinert» i de hellige tekstene. Følger man dem til punkt og prikke, vil man unngå gudens private helvete, men dette på visse vilkår, at guden selv til syvende og sist bestemmer hvem som skal slippe inn. De troende må derfor leve med usikkerhet, fundamental usikkerhet, resten av livet, en usikkerhet de troende kan overføre på imperialister, kapitalismen, kolonialismen, rasismen og intoleransen – hos dem som har invitert de troende hjem og som vil fø dem til verdens ende, fordi også disse frykter gudens terror og trusler. Selv har verten glemt og forkastet sin gud og de står derfor gudløse igjen. Ikke rart at de frykter, at de er irrasjonelle og handler irrasjonelt. Vi har laget oss et gudsbilde med en gud som tåler synd og ikke hater synden. En gud som bare kan forsone og elske (kjærlighet, må vite)  på menneskets premisser. Vi ser det tydelig i popmusikkens: Artister som «struts and frets upon the stage» og forsøker å vinne guddommelig gunst hos et publikum som forguder det meste, bare ikke akkurat det vakreste, storslåtte og mest «evige».

Alle skal med … ja ha.

https://neitilislam.blogspot.com/2019/06/synden-og-syndene-i-kristendommen-og.html

Korset «propietated» Gud og strøk ut vreden ved å «expiate» - hilasterion - våre synder og fjerne dem fra Hans blikk, Rom 3. 25, Heb 2. 17- hilaskesthei - og 1 Joh 2. 2 og 4. 10. Jesus påtok seg vår identitet og den straff som tilkom oss ved å gjøre vår straff til sin lidelse og vår frelse. J. I. Packer, s 181 ff: Propietation (sone, soning, soningssted iflg norske overs.), ikke expiation: Rom 3. 21-26 RV, Hebr. 2. 17, 1 John 2. 1-2 og 4. 8-10.

(Det er selvsagt ikke tale om at Jesus betale løsepenger til Satan, for at vi skulle unnslippe Guds vrede, (selv om dette i en periode i teologihistorien var doxologisk).

Et kuriosum som mange ikke er klar over, særlig i spesielt emosjonelt begavede kristne miljøer: Tim 1 4. 10 – «særlig for dem som tror» kan overs. som «det vil si: De som tror». 2. 4 – «Han vil at alle mennesker skal bli frelst», kan oversettes «alle vi som tror» …  «wants all to know the truth». Se også:

https://neitilislam.blogspot.com/2012/04/allah-er-ikke-hellig.html

https://neitilislam.blogspot.com/2019/08/7-synden-og-syndene-i-kristendommen-og.html

Kun de virkelig troende, de du vet, de som velger å ofre sitt liv for guddommen kan være sikre på et liv i himmelen syndfrie? -  til og med og spsielt da, etter terrorangrep, for da er de sikret en plass i den allahianske himmelen, og nære slektninger av dem vil høste gode frukter, med full visshet, ja, sikkert.

http://neitilislam.blogspot.com/2010/11/selvmordsmorderne-nrmer-seg.html

Blir det utenkelige mulig eller bare sannsynlig?:

https://neitilislam.blogspot.com/2010/12/fremtidens-terror-i-norge.html

Fra de siste dagers kommentarer og reportasjer, i utdrag:-Vi skal gjøre et nytt shoah, Hans Rustad   02.07.2023 14:27

Minnesmerket over deporterte jøder i Nanterres er tilgriset av slagord hvor landets jøder trues med et nytt Holocaust. Antisemittisme pleier å dukke opp når arabere og nordafrikanere gjør opprør. Det er ikke nytt, men like forstemmende hver gang. Noen har ikke fått det med seg og blir sjokkert.

https://www.document.no/2023/07/02/vi-skal-gjore-et-nytt-shoah/

 France: Rioters threaten Jews with new Holocaust

Jul 1, 2023 5:00 pm By Robert Spencer 13 Comments

The French government either didn’t know or care about the deeply rooted antisemitism of Islam. They’re finding out now.

https://www.jihadwatch.org/2023/07/france-rioters-threaten-jews-with-new-holocaust

Mediene legger filtre på opprøret i Frankrike, virkeligheten er råere Hans Rustad   02.07.2023 13:47

https://www.document.no/2023/07/02/mediene-legger-filtre-pa-opproret-i-frankrike-virkeligheten-er-raere/

 

Hærverk, steiner og brannbomber: Uroen i Frankrike har spredd seg til Sveits, Tore Kristiansen   02.07.2023 12:31,

… Sju personer er pågrepet for å ha knust flere butikkvinduer i den sveitsiske byen Lausanne. Hærverket anses å være inspirert av opptøyene i Frankrike.

Også det ellers nokså fredelige Sveits har etter hvert fått sin del av det «mangfoldet» som ligger bak de massive opptøyene og herjingene som nå rammer Frankrike.

I helgen er sju personer pågrepet for vandalisering i den sveitsiske byen Lausanne, der blant annet flere butikkvinduer ble knust. Politiet ble i tillegg angrepet med steiner og brannbomber.

NTB-AP melder om saken.

Ifølge sveitsisk politi er de pågrepne unge mennesker som var del av en demonstrasjon mot politivolden i Frankrike i sentrum av Lausanne lørdag kveld.

Over 100 mennesker skal ha deltatt for å vise sin støtte til franske protestene og opptøyene. Bråket ble utløst etter at en  17-åring i Paris-forstaden Nanterre ble skutt etter en konflikt med politiet tidligere denne uken.

Men dette var alt annet enn enn fredelig demonstrasjon. Også i Lausanne bar fremsto det hele som nokså planlagte og systematiske opptøyer.

Ifølge politiet i byen kastet ungdommer stein og hjemmelagde brannbomber mot dem, og flere butikkvinduer ble knust og dører ødelagt.

Seks av de som er pågrepet er i alderen 15 til 17 år, tre gutter og tre jenter, i tillegg til en 24 år gammel mann. Ingen politifolk ble skadd som følge av hendelsen.

Europa betaler en stadig høyere pris for tankeløs innvandringspolitikk og snillisme gjennom flere tiår.

https://www.document.no/2023/07/02/haerverk-steiner-og-brannbomber-uroen-i-frankrike-har-spredd-seg-til-sveits/

Fransk pater på 80 brutalt slått ned og ranet, ligger på intensiven, Hans Rustad   02.07.2023 09:47

Pater Francis Palle

Den katolske presten Francis Palle (80) ble brutalt slått ned og ranet av en gruppe "demonstranter" fredag. De fortsatte å slå ham mans han lå på bakken, og pater Palle ligger nå på intensiven. Hendelsen har sjokkert og opprørt menigheten og lokalsamfunnet.

For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 24 timer etter publisering. …

https://www.document.no/2023/07/02/fransk-pater-pa-80-brutalt-slatt-ned-og-ranet-ligger-pa-intensiven/

Angrep ordførerens hus med brennende bil, kone og barn skadd Hans Rustad   02.07.2023 09:13

Police officers stand guard on the Champs Elysees in Paris, Saturday, July 1, 2023. President Emmanuel Macron on Saturday scrapped an official trip to Germany after a fourth straight night of rioting and looting across France in defiance of a massive police deployment. Hundreds turned out for the burial of the 17-year-old whose killing by police triggered the unrest. ...

Mobben i Paris overskred en ny grense natt til søndag da de angrep privatboligen til ordføreren i forstaden L’Haÿ-les-Roses. De kjørte en bil inn i huset og satte fyr på den. Kona og et barna ble skadd, skriver ordfører Vincent Jeanbrun på Twitter.

… Vincent Jeanbrun, som er ordfører i Paris-forstaden L’Haÿ-les-Roses, skriver på Twitter søndag morgen at demonstranter kjørte bilen inn i huset hans før de satte kjøretøyet i brann.

– Min kone og et av barna mine ble skadd, skriver han videre.

Jeanbrun omtaler angrepet mot familiens hjem som et drapsforsøk og sier Frankrike nå har nådd en ny milepæl av «redsel og skam». (NTB-AFP)

https://www.document.no/2023/07/02/angrep-ordforerens-hus-med-brennende-bil-kone-og-barn-skadd/

Historien rører på seg i Frankrike og Macron ser ikke ut til å være på høyden Hans Rustad   01.07.2023 13:10

Hva er viktigst for Macron, hans egen person og makt, eller Frankrikes overlevelse? Den som har historisk bevissthet ser en eskalerende kurve, som hvis den fortsetter vil ende med Frankrikes fall. Det fallet kan anta mange former. Det kan være en politiker som venstreekstremisten Melenchon som inngår et konkordat med imamene, akkurat slik forfatteren Michel Houellebecq skildrer i sin bok, Soumission, Underkastelse.

Da vil romanen ha blitt virkelighet: Opptøyer får myndighetene til å få nervesammenbrudd og politikere inngår kompromiss med imamene. Ro og orden gjenopprettes. Boken utkom i 2015 rett før massakren på Charlie Hebdo og Bataclan i november samme år.

Frankrike har fått det gnidd inn i mange år, men myndighetene viser seg svake. Igjen og igjen.

Det finnes en forløper til dagens unnfallenhet: Da Frankrike falt i 1940 var det også den indre motstanden som brøt sammen, og general Petain ledet et tyskervennlig regime i halvparten av

… I 1968 gjorde studentene opprør og 68-generasjonen fikk myten om mai-opprøret. Men det hadde en mørk side. Opprøret truet samfunnsstabiliteten. Da arbeiderne sluttet seg til protestene var gode råd dyre. De Gaulle fløy til de franske styrkene i Vest-Tyskland og forsikret seg om at han hadde deres støtte.

Opprøret ble slått ned.

Men mai 68 staket ut en kurs som dagens venstreside har fortsatt: De foretrekker «araberne» fremfor franskmenn. De gjør det i anti-rasismens navn. De døper seg i ant-rasismen og vasker vekk Frankrikes skyld. …

Ingen offisielle politikere og medier tør å henge bjella på katten. Også de vil bli «frelst». Antirasismen kan forveksles med kristendommen og spiller på syndsbevissthet, men har en helt annen dynamikk. Her finnes ingen tilgivelse eller nåde. Den er aggressiv og krever hevn under dekke av «rettferdighet».

Den anti-rasistiske ideologien er en dominanskultur, akkurat som islam. …

Venstresiden i viktige land som Frankrike og USA begår samme feil som kommunistpartiet i Iran i 1979 og kommunistene i Tyskland før 1933, de utropte det sosialdemokratiske partiet til hovedfiende og dannet Enhetsfronter som var det motsatte: splittende. …

Glem ikke at venstresiden tok FLNs parti også den gangen. De historiske linjene er intakt.

Algerie var ingen vanlig frigjøringskrig. Algerie var innlemmet i Frankrike. Etter frigjøringen ble 150.000 franskmenn myrdet, og 950.000 såkalte pieds noire, franskmenn født og oppvokst i Algerie, måtte flykte. Det satte dype spor.

Når fisefine liberale journalister fra Der Spiegel blir sjokkert av Alain Finkielkraut som nevner deportasjoner som en mulig løsning på Frankrikes situasjon, er det fordi han kan sin historie. …

Skyggen av OAS har aldri helt forsvunnet. Nasjonalsinnede offiserer har publisert to brev som sier at nasjonene er ved å gå i hundene. Men det tåles ingen opposisjon.

… I dag skal Nahel Merzouk (17) begraves. Han fremstilles som mammas snille gutt. Men det er et helt annet bilde vi ser av sjåføren i en polskregistrert gul Mercedes. Bildene stemmer ikke. Politimennen som lener seg over bilen sier at «du får en kule i hodet» og mener «hvis du ikke samarbeider». Men mediene fremstiller det som en trussel, ikke en advarsel.

… Det er enda mye som kan rakne i Frankrike, mye som gjenstår å brenne.

… er det mulig å se for seg at kommandokjeden brytes og at politiet begynner å agere på egen hånd?

https://www.document.no/2023/07/01/historien-rorer-pa-seg-i-frankrike-og-macron-ser-ikke-ut-til-a-vaere-pa-hoyden/

Éric Zemmour om opptøyene i Frankrike: – Vi er vitne til en etnisk rasekrig

Zemmour selv peker på dem som kaller han «rasist» og «fascist» og parerer med at islam er ingen rase, og at fascister er fiender av demokratiet. Han ønsker ikke selv å identifiseres som «ytre høyre», men som «ærlig». Det har han gjort til sitt varemerke, og han er ikke særlig redd for å si det han mener, selv ikke med domfellelser for hatefulle ytringer i bagasjen.

En rasekrig

I intervjuet med Europe1 sier Zemmour at opptøyene i virkeligheten er «en sivil, etnisk og rasekrig» og at «vi er i prodromene av en borgerkrig».

Frankrike har den høyeste andelen muslimer i Europa, og har i tillegg til negative samfunnsmessige følger av migrasjonen vært utsatt for en rekke terrorangrep.

Zemmours påstand om at både høyre- og venstresiden må holdes ansvarlige for «tilbakegangen» i Frankrike og at politikerne «løy, skjulte alvoret og pyntet på virkeligheten» om innvandringens konsekvenser, noe 51 prosent var enige i.

50 prosent av respondentene var videre enige i at de har «følelsen av ikke å gjenkjenne landet de vokste opp i» og 49 prosent var enige i at «innvandring forverrer alle problemene i Frankrike».

Eric Zemmours uttalelser om å ta tilbake makten fra «minoriteter» og «beslutningstakere» var 46 prosent av de spurte enige i, og 41 prosent av respondentene følte seg «fremmede i sitt eget land».

Éric Zemmour ramser også opp de tiltakene han høstet stor enighet for under presidentkampanjen:

– Hvis jeg hadde vært ved makten, ville jeg ha stoppet innvandringen først. Jeg ville ha stoppet innvandringsstrømmen, jeg ville ha stoppet jus soli (automatisk nasjonalitet og statsborgerskap for alle som fødes innenfor landegrensene, min anm.), jeg ville ha stoppet familiegjenforeninger, jeg ville ha begrenset antallet utenlandsstudenter til nesten ingenting, jeg ville ha utvist kriminelle etter endt soning og de som er arbeidsledige mer enn seks måneder, alt jeg foreslo under presidentvalget. Jeg tror situasjonen krever noen som er streng og tydelig, sier Zemmour.

Pew Research Center skrev i 2016 at «Selv om all migrasjon til Europa umiddelbart og permanent skulle stoppe – et ‘nullmigrasjonsscenario’ – vil den muslimske befolkningen i Europa fortsatt forventes å stige fra dagens nivå på 4,9 % til 7,4 % innen år 2050.»

Allerede i 2016 var 8,8 prosent av Frankrikes befolkning muslimsk og utgjorde over 5,7 millioner mennesker …

Den tidligere Le Figaro-journalisten trakk en parallell til opptøyene i 2005, med sier at situasjonen nå er mer alvorlig:

–  I 2005 var det bare forstedene som ble rammet. Nå er hele Frankrike rammet, fra Paris til småbyer. Hvorfor rammes de? Fordi vi i 20 år har fordelt innvandrere utover landet, sier Zemmour.

– Det er politikken med å distribuere innvandrere over hele Frankrike som har ført til at alle franskmenn i dag er berørt av disse opptøyene. Alle franskmenn ser produktet av feilslått immigrasjon i 40 år, konkluderte Éric Zemmour.

https://www.rights.no/2023/07/eric-zemmour-om-opptoyene-i-frankrike-vi-er-vitne-til-en-etnisk-rasekrig/

 

Se ellers vår kommentar for noen dager siden:

https://neitilislam.blogspot.com/2023/06/paris-i-flammer-stre-om-brenning-biden.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar