torsdag 23. mars 2023

Både julegater og ramadangater "for ever"? Bisniss og leftists hånd i hånd.

Aperitiff:

http://neitilislam.blogspot.com/2018/05/naden-i-islam-og-i-kristendommen-en.html

http://neitilislam.blogspot.com/2021/04/kristen-ramadanbnn-for-islam-allah-og.html

https://neitilislam.blogspot.com/2022/04/tabla-over-staa-linken-mellom-paske.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/05/faste-etter-festen-om-fobienes-erobring.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/09/stadig-flere-kuffar-ateister-i-de.html

Så til sak og meny:

De fleste nordmenn ser på vår Vikingtid som noe fullstendig forganget, noe som ikke lenger gjelder. Vi ler av vikingene, sverd, skip og fleinsopp, og berserkere osv. Vi morer oss over Valhall. Vi vil ikke lenger dø i krig, men gir villig fra oss våpen. Vi holder oss for gode og prektige til vår fortid. Muslimene, gjør de?

http://neitilislam.blogspot.com/2022/11/islam-angrep-pa-dar-al-harb-krigens-hus.html

Vi tar avstand fra råskapen, alt fra raidet på Lindisfarne til den fæle skikken med å sette ut uønskede barn (akkurat det siste gjør vi på en annen måte i dag). Vi forstår ikke at etter vikingtiden, kom det en annen gud til landet.

Vi holder oss for gode til alt dette. Vi har fått en annen gud, det er nå så, men de fleste nordmenn i dag vet ikke dette, for den gjense nordmann har ingen gud og vet derfor ikke hvem han, hen eller hun eller det eller dem, er. Vi vet ikke at guder alltid vil eksistere, og at vi skulle ha mammon til gud, nei, det forstår vi ikke.

Med muslimene er det noe annet. De har fortsatt en høyst aktiv gud, som «vi» ikke tillater oss å se, fordi vi er fantasiløse, uvitende og feige. Derfor tror vi at ramadanfeiringene i hovedstadens gater nå bugner over av statsfinansierte symboler som skal henge over hodene på folk. Som om vi hadde fått en ny og bedre «jul». Det som skjer er at Allah overtar, nå med stormskritt.

Vi tror også at muslimene har hatt sin vikingtid – en lang tid og med langt større effekt enn vikingtiden – og da med brutalitet og voldelig ekspansjon og hopetalls døde på slagmarkene, på begge sidene over fler hundrevis av år. Vi tror inntil viten og sikkerhet at de har lagt alt dette bak seg, slik vi har lagt vikingtiden bak oss. Vi tror at muslimene er ferdig med de tidene der, og er blitt som oss, som ler av vikingene og viktitiden. Vi forventer av muslimene at de skal gjøre det samme og le av islams voldelige historie, men ser vi noen gang muslimer ironisere med og skøye av sin fortid som supermakt? Nei. Vi tror – velger å innbille oss -at vi har klart det: Å skape ett nytt støre Vi. For vi er go’e Vi. Heia oss. Alle skal med. Sammen. I vår samtid skal vi leve i fred sammen. For vi er mye likere enn ulike og derfor er det ingen fare. Vi berikes hver dg og tror fullt og fast på dette. Berikelse er blitt vår nye gud. Og så forventer vi at muslimene skal si det samme?

Å, nei, du, kom ikke her. Koranen og profeten binder sine troende på en helt annen måte enn Bibelen gjør, og da Norge ble kristnet på 1000-tallet, hadde vi stukket vikingsverdene i sliren, i prinsippet, for godt. Men vikingånden var ennå ikke helt død. Vi husker Rollo som fikk styre over hele Normandie, han var både fra Norge og Danmark, en far fra Norge, en mor fra Danmark, herom diskuterer de lærde. (Men det er funnet arkeologi som tyder på at Guiscard kom fra et område med mye typisk norsk keramikk). En nær etterkommer av Rollo, William Erobreren, hevdet sin påståtte rett til den engelske krone og erobringen ble et faktum i 1066.

Lenger sør, erobret vikingene Sicilia, og vi husker Guiscard – navnet kan med litt fantasi oversettes som Giske gaard på Møre. En av sønnene hans, Tancred,  klarte, bare for å ta ett eksempel, å samle ca 20000 soldater til å beholde og utvide områder i det gamle Palestina og for å holde «muhammedanerne» stangen, som korsfarere, med sverd i hånd. «Rollo-slekten» ble så mektige at de kunne sette selveste paven, med sin hær, i husarrest. En etterkommer finne vi også i den skolastiske doktor Thomas av Aquinas, som har hatt en enorm innflytelse i kirkehistorien til denne dag. Og ikke for å glemme Stupor Mundi, Fredrik, den romersk-katolske keiseren, den siste i slekten som overhode på Sicilia. Også han stammet på kvinnesiden fra rollo-vikingene. I dag sitter den samme slekten på tronen i England.

Så vikingene, ja, vi kan ikke glemme den, de ferdes blant oss i dag. Men i dag underlegger vi oss heller islam enn å gripe til våpen, fordi vi ikke vil skjønne at vi trenger forsvar. Vi ønsker islam velkommen med et bilde i våre hoder av islam som fredens religion, og identiske med oss, og akkurat som vi oppfatter oss selv, nemlig som selve fredens sivilisasjon.

Og la det bli sagt med en gang: Slekt og blod fra forgangne tider borger ikke for erobring, vold og krig dag.  

(Stupor mundi: Quick Reference; Latin phrase meaning the marvel of the world, an object of admiring bewilderment and wonder; it was originally used by the 13th-century chronicler Matthew Paris to describe the Emperor Frederick II of Germany (1194–1250). her).

Noe som ikke mange er klar over er at keiser Fredrik 2 skal være den første som beskrev Muhammed som en bedrager, sammen med Kristus og en annen jeg ikke husker I farten.

https://neitilislam.blogspot.com/2021/05/opplsningstiden-var-tid.html

Alike vel og på tross av dette ser vi vesterlendinger ut til å ha et noe merkelig forhold til islam og Allah. Ifølge min teori brukte reformator Martin Luther nærmest ordrette sitater, ikke fra Bibelen, i sitt forsvar for å «slakte» bondeopprørene., men fra Koranen. Se under om bl a Merkelismen.

A propos: https://neitilislam.blogspot.com/2010/11/imamskolen-i-norge-slik-straffer-islam.html

I dag styres Norge av mange øyeblikks- og glitter mennesker som vil at himmelen skal opplyses av halvmåner og annet «pynt» i hovedstadens hovedgater, slik at de kan feire Ramadan sammen med handelsstanden, som gnir seg i hendene: Her få vi jo jul to ganger i året! Og folk kjøper hele konseptet uten å kny; Raymond Johannesen er i fyr og flamme for Ramadan; han har jo også sagt at «et angrep på muslimene er et angrep på meg», så hva muslimene ha å frykte i en fryktesløs og lite gudfryktig nasjon? 

Jonas Gahr Støre i dag – fake?: I dag starter ramadan. Jeg vil gjerne sende en hilsen til alle dere som går i gang med en månedslang reise av refleksjon, bønn og faste. Ramadan understreker grunnleggende verdier som omsorg, solidaritet og sosial godhet. Ramadan Kareem!

Kommentar: Ordene er funnet på nettet og jeg går ikke god for deres ekthet. Jeg kan ikke forestille meg at Støre kan formulere seg slik, men hvem vet.

Jeg for min del kan ikke få meg til å tro at Støre har forfattet disse ordene, denne hilsenen og denne gratulasjon, som statsministere for fremtiden må gjenta etter ham, mer eller mindre ordrett, for i det hele tatt å kunne oppføre seg anstendig overfor stadig stigende andel av den norske befolkning.

Men: Det ser ut til at «vi» er i ferd med å realisere det som ble kalt Verdiplakaten (i Oslo) over hele landet nå, se disse:

http://neitilislam.blogspot.com/2010/09/lindstads-muslimsk-manifest.html

http://neitilislam.blogspot.com/2010/09/lindstads-muslimsk-manifest-forts.html

 

Og så over til HRS, Hege Storhaug: Høyres kandidat til å lede Oslo byråd etter valget til høsten, Eirik Lae Solberg, vil lyse opp Oslo med halvmåner og stjerner neste ramadan. Dette i kopi etter at Londons ordfører, Sadiq Khan, gjorde det samme da ramadan startet i dag. Fremmedgjøringen i eget land fortsetter dermed med økt styrke. Lae Solberg benekter at hans forslag har noe å gjøre med håp om flere muslimske stemmer.

– Vi bør også gjøre det for andre trosretninger som har mange følgere i Oslo. Det kan være hinduer, det kan være sikher, eller jøder, som det ikke er så mange av, men som har lange tradisjoner her, sier Solberg.

Lae Solberg i dag. Han mener ramadan-feiring bør gjøres i samarbeid med Oslos handelsstand.

– Det er jo mange som feirer id, og som da kjøper inn gaver og litt ekstra mat på samme måte som i den norske julehøytiden. Jeg tror butikkene i Oslo sikkert vil se muligheten til å få en positiv effekt ut av det. Det vil kunne øke varehandelen også før den høytiden, sier han.

Fra document.no:: Lae Solberg viser til at en ny rapport viser at mange muslimer har opplevd diskriminering.

– Ved å vise at Oslo er en by der alle er velkommen, og som verdsetter og setter pris på mangfoldet, så blir vi også en by der flere føler seg hjemme, tror han.

Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) gir forslaget fra Lae Solberg entusiastisk støtte:

– Dette var kult, skriver byrådsleder Raymond Johansen om ramadan-belysningen i en SMS til Aftenposten.

– Det er noe vi støtter fullt ut, sier han.

I dette bildet skal vi ha et større bilde in mente:

Saudi-Arabia har eksportert et stort antall av Den Edle Koranen rundt om i verden. «King Fahd Complex for the Printing of the Holy Qur’an» i Medina har trykket over hundre millioner koraner på trettito språk siden organisasjonen ble opprettet i 1985. Koranen distribueres som en del av den globale da’wa, eller misjon for islam, (Mark Durie).

Malaysia Sends Sweden 20,000 Qurans in Swedish

What's the endgame? And will it work?

March 16, 2023 by Hugh Fitzgerald

https://www.frontpagemag.com/malaysia-sends-sweden-20000-qurans-in-swedish/

A visit to the world's largest Quran printing plant

By YUSHAIMI YAHAYA - August 3, 2016 @ 7:31am

The sprawling facility produces 10 million copies of the holy book annually, and distributes many of them globally as gifts. ..

More than 265 million copies of the Quran have been printed at the King Fahd Quran Printing Plant since its inception in 1984.

https://www.nst.com.my/news/2016/08/162641/visit-worlds-largest-quran-printing-plant

https://en.wikipedia.org/wiki/King_Fahd_Complex_for_the_Printing_of_the_Holy_Quran

“German authorities puzzled over Koran disposal,” by Elisabeth Schumacher, DW, December 31, 2016:

Police have confiscated tens of thousands of copies of a banned version of the Koran that came under fire for promoting religious hatred. Now the authorities must decide what to do with them.

Throughout 2016, German authorities carried out raids on hundreds of locations across 10 federal states in a crackdown on the “True Religion” Salafist group, confiscating tens of thousands of copies of a fundamentalist translation of the Koran. According to media reports on Friday, the government was grappling with how to dispose of the texts – and the only option may be to bury the whole lot in the desert.

In one warehouse alone in the Cologne suburb of Pulheim, wrote German broadcaster WDR, some 22,000 of these controversial Korans sit wrapped in plastic. Emblazoned with the word “Lies!” which translates to “Read!” or “Read It,” the books were removed from circulation for “spreading messages of hate and anti-constitutional ideologies,” in the words of Interior Minister Thomas de Maiziere.

https://www.jihadwatch.org/2016/12/germany-banned-version-of-quran-as-extremist-but-afraid-to-dispose-of-copies

The project was to see some 25 million copies of the Koran given away in Germany, but after printing some 300,000 copies, Ulm-based publisher Ebner&Spiegel has halted the printing presses, saying it would reassess the contract given the negative publicity of late.

https://www.dw.com/en/salafists-distribute-free-copies-of-koran-in-german-cities/a-15884503

“Muslim Youths Translate Quran into German to Fight Anti-Islamic Sentiments,” by Johnlee Varghese, International Business Times, February 9, 2015:

After translating the Quran into German, a group of Muslim individuals in Germany have started distributing free copies of it in a bid to fight the growing anti-Islamic sentiments in the country.

The German Muslim youth who launched the campaign in Berlin distributed the free Qurans to demonstrate that Islam is also about peace and religious tolerance.

The initiative – “Iqra’a (read) Islamic Campaign” aims to demonstrate that Islam is a religion of tolerance and fraternity, and is against violence and extremism.

Anti-Muslim movement has intensified after a number of terrorist attacks all across the world. Large scale anti-Islam protests and even violent attacks have taken place over the past few months.

The German city of Dresden has turned into a “ground zero for Germany’s anti-Islamisation movement, a movement that is fast becoming one of the most worrisome developments across Europe.”

The movement seems to have originated from a Facebook group named PEGIDA or Patriotic Europeans Against the Islamisation of the West, that gained stronger following post the Paris attacks.

It is against this backdrop that the German Muslim youths began the initiative to counter the growing hatred….

https://www.jihadwatch.org/2015/02/germany-muslims-distribute-qurans-to-show-islam-is-peaceful

https://en.wikipedia.org/wiki/Noble_Quran_(Hilali%E2%80%93Khan)

 

Appendix:

Guide us to the straight path, the path of those upon whom You have bestowed favor, not of those who have evoked [Your] anger or of those who are astray.

The traditional Islamic understanding of this is that the “straight path” is Islam — cf. Islamic apologist John Esposito’s book Islam: The Straight Path — while the path “of those who have evoked Allah’s anger” are the Jews, and those who have gone “astray” are the Christians.

The classic Qur’anic commentator Ibn Kathir explains that “the two paths He described here are both misguided,” and that those “two paths are the paths of the Christians and Jews, a fact that the believer should beware of so that he avoids them. The path of the believers is knowledge of the truth and abiding by it. In comparison, the Jews abandoned practicing the religion, while the Christians lost the true knowledge. This is why ‘anger’ descended upon the Jews, while being described as ‘led astray’ is more appropriate of the Christians.”

Ibn Kathir’s understanding of this passage is not a lone “extremist” interpretation. In fact, most Muslim commentators believe that the Jews are those who have earned Allah’s wrath and the Christians are those who have gone astray.

This is the view of Tabari, Zamakhshari, the Tafsir al-Jalalayn, the Tanwir al-Miqbas min Tafsir Ibn Abbas, and Ibn Arabi, as well as Ibn Kathir. One contrasting, but not majority view, is that of Nisaburi, who says that “those who have incurred Allah’s wrath are the people of negligence, and those who have gone astray are the people of immoderation.”

Wahhabis drew criticism a few years back for adding “such as the Jews” and “such as the Christians” into parenthetical glosses on this passage in Qur’ans printed in Saudi Arabia.

https://www.jihadwatch.org/2019/08/iraqi-tv-host-after-1400-years-of-cursing-the-jews-and-the-christians-muslims-are-the-ones-left-with-no-unity

https://neitilislam.blogspot.com/2016/12/she-is-in-danger-she-is-not-dangerous.html

https://neitilislam.blogspot.com/2019/11/kant-luther-og-islamske-jurister-for.html

 

Ang Koranan I Europa: Se denne, årstall 1530-40, og les følgende, det vil komme som et sjokk på mange, men kanskje ikke så mange muslimer:

https://neitilislam.blogspot.com/2022/11/islam-angrep-pa-dar-al-harb-krigens-hus.html

Luther om forholdet til de opprørske bøndene: They must be knocked to pieces, strangeled and stabbed, covertly and overtlys, by everyone who can, just as one must kill a mad dog! Therefore dear sirs, help here, save there, stab, knock strangle them everyone who can, and should you lose your life, bless you, no better death can yhou ever attain. There should be no false mercy for the peasants. Whoever hath pity on those whom God pities not, whom He wishes punished and destroyed, belongs among the rebels himself. Later the peasants themselves would learn to thank God when they had to gide up one cow in order to enjoy the other in peace, andt the princes would learn thorugh the uppheaval the spirit of the mob that must be ruled by force only. The wise man says: cibum, onus et virgam asino, (food, pack and lash to the ass). The peasants must have nothing but chaff. They do not harken to the Word, and are foolish, so they must harken to the rod and the gun, and that serves them right. We must pray for them that they obey. Where they do not there should be not much mercy. Let the guns roar among them, or else they will do it thousand times worse.

(Min teori: Dette er som tatt ut av Muhammeds allahianske påbud om å forfølge og drepe vantro hvor hen de troende finner dem).

Koranen blir trykket for første gang.  Luther skriver forordet i flere utgivelser av Koranen

http://en.wikipedia.org/wiki/Qur%27an_translations

 http://www.jstor.org/pss/528632

http://www.lutheranwiki.org/Luther%27s_1543_Preface_to_Quran

-

http://neitilislam.blogspot.com/2016/01/allah-hu-achbar-virkelig.html

http://neitilislam.blogspot.com/2020/11/dagen-og-gilje-redd-beleilig.html

http://neitilislam.blogspot.com/2012/03/bibelbrenning-hvorfor-ikke.html

http://neitilislam.blogspot.com/2015/03/sions-vise-og-idiotokratiet.html

http://neitilislam.blogspot.com/2014/02/var-lille-eltites-store-teksskrekk.html

Merkelismen:

http://neitilislam.blogspot.com/2016/02/merkelismen-en-sikker-vei-mot-forventet.html

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar