mandag 6. mars 2023

Kristen redaktør vil undergrave kristentroen

«Vi som ønsker at gudstro skal brukes for å bygge fred og rettferdighet og hjelpe sårbare, ser med stigende uro på hvordan religion blir brukt for å bygge farlige og undertrykkende makt. … lederen for den russisk ortodokse kirke har gladelig gått inn i rollen som nasjonal-religiøs kraft som velsigner Russlands terror i Ukraina … «.

Kommentar:

For det første: Å velsigne f eks våpen før soldater går i krig, har vært en kristen tradisjon helt fra c år 400 e Kr og sannsynlig vis også før.  

For det andre: Dette formuleres av en kristen redaktør på lederplass i et magasin som får statsstøtte.

Redaktøren sakker om «bruk» av gudstro, dvs religion – som om troen kan brukes som et instrument for oss mennesker til å oppnå materielle, politiske eller kulturelle mål. Religion, og ikke bare kristendommen, blir da hjort til et objekt og Gud til en ting som kan brukes og forføyes over for anledningen av mennesker. Formuleringen vitner om at redaktøren forsøker å gjøre Gud til et våpen i de frommes sak, den sak redaktøren selv brenner og misjonerer for.

Men alle forstår jo hva han mener, vil mange si, og ganske riktig, det vil mange si, til redaktørens forsvar. Men dette svaret bygger på en lite reflektert holdning både til teologi, Gud, ord i sin alminnelighet og mennesker generelt. I grunnen er formuleringene livsfarlige, j, truende, fordi de fremmer et syn der Gud, særlig den kristne Gud, kan gjøre til gjenstand for forhandlinger og et banalt ønske om at flere skal istemme redaktørens premisser for å kunne hjelpe nettopp de sårbare. 

Redaktøren appellerer til emosjoner, de riktige emosjoner, og har du ikke slike, er du ute.

Redaktøren henvender seg til folk han mener er enig med ham allerede i utgangspunktet, folk med positive fordommer, fordommer som fremmer hans egen sak. Han henvender seg til en kult hvor medlemmene deler redaktørens følelsesliv og hvor redaktørens indre krets skal nøye seg med og underlegge seg ikke bar hans egen målsetting, men også hans metoder for å nå målet.

Hvilken Gud er det han bruker? Kristus? Nei, her dreier det seg om en Gud som skal tjene redaktørens politiske forestillinger, intet mindre, en strategi som gjør Gud håndterlig «for saka skyld».

En slik Gud ligner urovekkende på en slags Sentralkomite eller et politbyrå, som alltid skal og må ha det første og siste ordet i sakene. Redaktøren har i sitt virke som «bladmann» vist at han liker å underlegge seg en slik «folkevalgt» komite, et slikt byråkrati, hvis eneste oppgave det er å erstatte Gud, til fordel for menneskeheten og menneskehetens rene og fromme politikk, sosialistisk politikk, overalt, til enhver tid. Hvem Gud er, skal bestemmes av en ideologi, og redaktøren lar seg villig bruke i denne ideologiens tjeneste, som en nyttig idiot, som Lenin sa det.

At redaktøren lett lar seg styre av en innbilt eller reell komite, i form av andre personer, stikk i strid med hans plikter etter Redaktørplakaten, har vi tidligere fremlagt vitneprov for, men kort sagt: Redaktøren godkjenner først et saklig islamkritisk innlegg, for deretter å utestenge forfatteren på livstid, uten prøveløslatelse. Grunnen var at en ateist truet med å slutte å skrive innlegg for publikasjonen. Redaktøren gjorde seg dermed skyldig i å handle mot Redaktørplakaten. Han sviktet dermed sin forventede rolle som selvstendig eller uavhengig aktør. Slik viste han altså at han lot seg styre av en «komite» eller et «politbyrå» - dvs av ideologi, her materialisert i en person - mer enn av den plikten han selv hadde bundet seg til i ytringsfrihetens tjeneste. At islamkritikken dreide seg om å belyse ulikhetene mellom Allah og Gud, var mindre viktig for redaktøren. Han lot seg heller overstyre av en ateistisk ideologi og dennes representant, som altså nektet å skrive mer, hvis ikke islamkritikeren ble utestengt. Redaktøren gjorde seg dermed til en servilt betinget emosjonelt korrekt lakei både under islam og ateismen.

Det lover ikke godt. Det forteller om indre usikkerhet og et sterkt behov for å please eller krype for favoritter, på et rent følelsesmessig grunnlag og i «det godes» forkledning. Redaktøren stiller seg dermed i spissen for to idelogier som ingen kan benekte er svært autoritære og totalitære ideologer samtidig som han foregir – individuelt - å tro på den kristne Gud. (Jeg skal ikke si noe om redaktørens «hjerte» og autentiske tanker her, om hvorvidt han har indre, personlig kontakt med disse, men spørsmålet er like vel svært relevant, i og med redaktøransvaret, ikke minst).

Redaktøren har imidlertid ikke underlagt seg helt. Han setter faktisk de korrekte emosjoner over ideologien, og får ideologien, forsøksvis, til å danse etter hans egen emosjonelt korrekte pipe. En pipe han vil at den indre kretsen han digger for skal underlegge seg, idet han vet at den som har retorisk makt over emosjonene i dag, vinner folks «hearts and minds».

Redaktøren skriver altså : «Vi som ønsker at gudstro skal brukes for å bygge fred og rettferdighet og hjelpe sårbare».

Dette må innebære at redaktøren ser for seg en stor gruppe som kaller seg kristne ikke mener at det er viktig eller livet om å gjøre å bygge fred og rettferdighet og hjelpe sårbare. I seg selv er dette et enormt hovmodig utsagn, en påstand han selvsagt ikke kan føre bevis for. Utsagnet tjener dermed helt instrumentelt til å fortelle hvor dydig, from og korrekt han selv er, overfor sin klikk, eventuelt sine beundrere og de han primært søker anerkjennelse hos og trygler under.

Utsagnet tjener faktisk den intensjon at de som ikke er enig med redaktøren, de er utenfor, ja, man skulle tro at disse egentlig ikke er gudstroende i det hele tatt. Redaktøren har dermed satt seg selv opp i Guds og komiteenes og byråenes sted. Han gir seg selv en slags allmakt, bare han skal hylles og «tilbes».

Noe mer ynkelig fra en kristen redaktør skal man lete lenge etter. For dette er ikke informasjon av større viktighet for den saken selv som redaktøren tar opp. Informasjonen tjener kun til å fortelle lesere og andre om hvor korrekt han er. Slik legger han føringer på sine lesere og fratar dem en selvstendig tilnærming til den objektive problematikken redaktøren tross alt behandler. En slik tilnærming fra redaktørens side vitner om et utrolig narsissistisk hovmod, ikke om hans ydmykhet overfor problematikken. Han selv som individ blir viktigere enn den oppgaven han selv setter opp som kategorisk imperativ om å «bygge fred og rettferdighet og hjelpe sårbare». Slim motarbeider han seg selv og oppfordrer til å gjøre det samme. Det ligger en slags myk sadisme eller sadomasochisme i alt dette. Det lindrer imidlertid ikke på kontradiksjonene og de indre spenningene som setter sitt preg på redaktøren.

Den mest alvorlige innvendingen mot redaktørens tilnærming er at han gjør patriark Kirill til en Antikrist i ledtog med Putin som en demon og dem begge til en større og mektigere aktør enn Satan selv. (Men ja, Putin er en brutal barbar som må stilles for en internasjonal domstol, ingen tvil om det, men dette problemet ligger imidlertid på siden av den problematikken jeg tar opp her).

Redaktøren handlinger i ord og gjerning her impliserer selvsagt en uhyre umoralsk eller amoralsk strategi å arbeide etter, særlig det faktum tatt i betraktning at redaktøren ellers er svært redd for at islamkritikk skal finne sted, i det hele tatt. 

Tett relatert til tema i denne posteringen, se følgende, om samvittigheten, åndemaning, hypermagi etc:

 http://neitilislam.blogspot.com/2010/11/har-muslimene-samvittighet.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/04/en-palett-av-gratis-godhet-takk.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/01/demokrati-tocqueville-og-hypermagi.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/01/mantra-andemaning-og-hypermagi.html

Det ser ut for at han har glemt f eks : Ordspråkene 8. 35 f:

35 For den som finner meg, finner livet og vinner velvilje hos Herren.  
    36 Men den som ikke finner meg, skader sin sjel. Alle som hater meg, elsker døden.

5 Mosebok, 32 ff: Se nå, jeg er Han!  Det finnes ingen annen gud enn jeg.
          Jeg tar liv og gir liv, jeg sårer og jeg helbreder, og ingen kan berge noe ut av min hånd.          

    40 Jeg løfter hånden mot himmelen, og sier: Så sant jeg lever til evig tid,   
    41 når jeg kvesser mitt lynende sverd  og rekker hånden ut til dom,  tar jeg hevn over motstanderne mine og gjengjelder dem som hater meg.          
    42 Jeg gjør mine piler drukne av blod, blodet av falne og fanger, og lar mitt sverd fortære kjøtt, hoder av fiendens høvdinger.     
    43 Pris hans folk, dere folkeslag, for han hevner sine tjeneres blod.  Han tar hevn over fiendene og gjør soning for sitt land og folk.

Jeremia 33. 20 og 21:

19 Herrens ord kom til Jeremia: 20 Så sier Herren: Kan dere bryte min pakt med dagen og natten, slik at dag og natt ikke kommer til rett tid, 21 da skal også min pakt med David, min tjener, brytes, så han ikke får noen sønn som kan være konge på hans trone, og pakten med levittprestene som gjør tjeneste for meg.

1 Mosebok 8. 22: 22 Så lenge jorden står, skal såtid og høsttid, kulde og varme,
          sommer og vinter, dag og natt aldri ta slutt.»

(Bibelselskapet/Nettbibelen: https://bibel.no/nettbibelen?book=GEN&chapter=8)

 Det er som om denne redaktøren har gjort følgende til sitt eget i fullt monn allerede nå, - kanskje noe prematurt?:

22 Hold dere borte fra ondskap av alle slag!
23 Må han, fredens Gud, hellige dere helt igjennom, og må deres ånd, sjel og kropp bli bevart uskadet, så dere ikke kan klandres for noe når vår Herre Jesus Kristus kommer. 24 Trofast er han som kaller dere til dette. Han skal også fullføre det. (Nettbibelen).

Eller dette, som om han allerede «er der»:

“As a believer you have God’s DNA in your spirit. You have the anointed DNA of Jesus himself inside you”, (K Copeland).

Som Jan Hanvold sier: Hvem er pappaen din nå?. Har du ikke fått hans gener? Hallejula, har du ikke fått den nye skapningens gener? Amen! Jeg bytta ut Kåre Hanvold med Gud, pappa Gud, jeg, amen, Kåre Hanvold, det var pappaen min, og han var jo en god og snill pappa, på alle måter … (Sagt til muntre studenter på TV Visjon Norge 21.0922, - en mulig reprise fra en tidligere sending)

Det er som Raymond Ibrahim sier:

https://www.frontpagemag.com/christians-werent-always-welcome-mats-for-jihad/

… so long as the people of the West accept as a first premise that Islam was historically and for centuries an advanced, enlightened, and tolerant force—especially in comparison to Europe—so long must all the violent and terrible things currently being committed in its name be chalked up to other factors—territorial disputes, grievances, economics, education, politics—never Islam itself.

Tillagt Blaise Pascal:

“There is a God-shaped vacuum in the heart of each man which cannot be satisfied by any created thing but only by God the Creator, made know through Jesus Christ.”

“Il y a dans le cœur de l'homme un vide en forme de Dieu, que rien de ce qui a été créé ne peux remplir, mais seulement le Créateur qui s'est fait connaître par Jésus.” Blaise Pascal.

”What else does this craving, and this helplessness, proclaim but that there was once in man a true happiness, of which all that now remains is the empty print and trace?

This he tries in vain to fill with everything around him, seeking in things that are not there the help he cannot find in those that are, though none can help, since this infinite abyss can be filled only with an infinite and immutable object; in other words by God himself”

Det er som om redaktøren er overbevist om eller sikker på at han er forutbestemt eller spesielt forutsett for det gode, og hvis han ikke er sikker på det, så er han amenianer, og hvis han vet det og er sikker på det, så kan han være lutheraner, men mest trolig calvinist:

28 Vi vet at alt tjener til det gode for dem som elsker Gud, dem han har kalt etter sin frie vilje. 29 Dem som han på forhånd har vedkjent seg, har han også på forhånd bestemt til å bli formet etter sin Sønns bilde, så han skal være den førstefødte blant mange søsken. 30 Og dem som han på forhånd har bestemt til dette, har han også kalt. Dem som han har kalt, har han også kjent rettferdige, og dem som han har kjent rettferdige, har han også herliggjort.

Kommentar: Med redaktørens syn på islam, som innebærer en slags synergisme, i hvert fall implisitt, reduserer han Allah til en guddom han ikke er ifølge Koranen og islams Skrifter. Dermed krenker han ikke bare Allah, men også Allah’s profet, en dimensjon slike individer som redaktøren aldri vil forstå, fordi de er for kjepphøye og breiale på seg selv. Slike individer er naive og tenker at det jeg føler, slik er jeg og det jeg emoverer, det skal skje. Det deres emosjoner tilsier, skaper det de nevner. De tror de makter å presse muslimene til å tro på en for dem begge da en redusert og avmektig guddom. De setter etter deres mening likeverdige guddommer ned på et fellesplan, men forstår ikke da at de setter seg opp til å være Gud selv, (noe som aldri kan godtas av «ekte» muslimer). 

REDAKTØREN SKRIVER VIDERE:

India er i ferd med å bli et autoritært land … ved brutal retorikk, makt og vold … muslimer og kristne blir presset ut av det nasjonale fellesskapet …

I Kina … tyrannen Xi vil ha full kontroll overalt … etniske religiøse minoriteter er under jernhælen … religion er blitt klassifisert som nasjonal sikkerhetstrussel … (noen kaller dette for «en høykirkelig for sekulær tro») … Xi blir tilbedt dom om han var en egyptisk farao (sier noen).

Den kristne Wang Yi sier at Kina har erklært krig mot sjelen vi (i Stefanusalliansen) skal føre vitnesbyrd mot alle tyranner som legitimerer brutal makt med tro – religiøs eller sekulær. s 3

Kommentar: Her ser vi det: Redaktøren setter religiøs tro på linje med sekulær tro. Her røper redaktøren hvor reduksjonalistisk eller psykologiserende han betrakter religion som konsept, funksjon og ontologisk fenomen. Han likestiller dem alle og gjør dem alle like lite frelsesbringende. Redaktørens egen kristne tror må skyldes en tilfeldighet: Hvis han var født i et muslimsk land, ville han ha vært muslim og derfor så kan det være hipp som happ med kristentroens sannhetskrav.

 Redkatøren videre: Wang Yi sier at han ikke ser det som politikk når han arrangerer en minnegudstjeneste for ofrene for massakren på Den himmelske freds plass i 1989. I et politisert samfunn blir bare det å fremholde samvittigheten sett på som politikk, sier Wang, som beskylder kommunistpartier for keisertilbedelse.

En slik ideologi lar seg ikke forene med kristen tro og … tankefrihet. Han avviser ikke regimet, men fordømmer forfølgelse av kirken …

Partiapparatet skvatt til da de oppdaget at mange partimedlemmer hadde begynt å gå i kriken. Dette er det nå satt forbud mot, skriver redaktøren. - Det er startet en kampanje for å gjøre all religion kinesisk – sinfisering. Kina har erklært krig mot religion, sier Bob Fu, en flyktning til USA. Ifølge et dokument skal alle partimedlemmer få ”teoretisk lærdom og bli døpt i ideologi og politikk. s 4 f

Dyrker håp mot terror – smak på denne overskriften. Ikke et ord om at terroren kan skyldes islam.

Skal man dyrke håpet mer enn Gud?

Islam skal holdes utenfor ord og tanke, ute av sinn, ute av syn, og håpet skal inn – og vips, så er man der, et skritt nærmere fredens paradis, fordi vi skal respektere islam, eller bøye oss for islam, alt etter som. Og dette skal da være det rette eller mest fromme fokus. Å tro noe annet skal gi grunn til å isolere islamkritikere.

De skal bli som oss, dvs vi skal bli som dem: Se denne sjokkerende fra England hvor en rift på Koranen blir en stor sak med drapstruseler og en mor som unnskylder seg for muslimer og bøyer seg for islam:

https://www.rights.no/2023/03/hvorfor-leker-alle-pa-muslimenes-absurde-premisser/

NB: Det er her ikke snakk om å brenne Koranen, men om et autistisk barn som mister den av vanvare – m vi tro - på bakken.

Med redaktøren til Nigeria: Religiøse ledere skal være politikkens samvittighet, sier en kristen nigerianer som har vært sentral i dialogen mellom en utvalgt gruppe av kristne og muslimske ledere. De håper at fredelig sameksistens mellom religioner kan bidra til et fredelig parlamentsvalg …

Det som var en konflikt om ressurser – land og vann – er i økende grad blitt en religiøst preget konflikt med angrep på prester og kirker. Terroren blir sett på som en plan for å utrydde kristendommen … det er grunn til å lure på hvorfor det er så lett for kriminelle å komme og bortføre folk … de religiøse lederne kom med sterke advarsler mot at religion blir mer og mer politisert i Nigeria. De ser med uro på at noen kristne føler seg presset til å ty til våpen for å forsvare sine gudshus or religionen sin … i tillegg til at alt handler mer og mer om religion, har vi flere etniske grupper og enkeltpersoner som kjemper om makten, dersom vi ikke adresserer etnisitet, religion og arbeidsløshet, risikerer vi at disse spørsmålene vil «spise opp» landet …

Kommentar: «Religiøse ledere» - her har vi det igjen: En synergisme tilpasset redaktørens sinn som skal redde verden fra alt ondt. Han snakker om sameksistens. «Terroren» blir sett på som en plan», i det generelle, her nevnes ikke islam som kilden, begrunnelsen for selve terroren, slik terroristene selv bruker Koranen og Skriftene. Det er snakk om «kriminelle», men uten at redaktøren vil se sammenhengen med religionen islam, en religion som nå ikke må bli politisk.

Redaktøren tror at kristne nå føler seg presset til å ty til våpen, fordi de har med kriminelle å gjøre. Islam som agensiell faktor X er ute av bildet. For en stupiditet!

Redaktøren ser ut til å ha store vanskeligheter mellom å skjelne mellom politikk og religion, ja, han ser ut til å mene at det går ut på ett, hvilket er sant, hva angår islam. Men vil han se at islam i seg selv er ett stort politisk parti her i Vesten?  Nei, det vil han nok ikke, for det sømmer seg visst ikke.

http://neitilislam.blogspot.com/2016/10/hodne-saken-er-islam-en-religion.html

https://neitilislam.blogspot.com/2016/09/straff-for-hijab-nekt-betyr-kt.html

https://neitilislam.blogspot.com/2016/12/she-is-in-danger-she-is-not-dangerous.html

https://neitilislam.blogspot.com/2017/03/kulakk-moral-og-manglende-bevissthet-i.html

https://neitilislam.blogspot.com/2016/12/bertrand-russel-m-fl-parafrase-fiksjon.html

http://neitilislam.blogspot.com/2020/05/merete-hodne-vare-domtstoler-vare.html

https://neitilislam.blogspot.com/2016/10/det-privatrettslige-justismord.html

http://neitilislam.blogspot.com/2016/11/hodne-saken-er-islam-et-politisk-parti.html

Se også disse:

https://neitilislam.blogspot.com/2022/02/per-haakonsen-et-forsk-pa-defamering-i.html

https://neitilislam.blogspot.com/2020/09/redaktr-johannes-morken-nok-engang.html

Disse er «must»:

https://www.gatestoneinstitute.org/19365/christians-persecuted

https://www.gatestoneinstitute.org/archives/

 

https://www.secularism.org.uk/opinion/2023/02/we-need-to-normalise-blasphemy

https://www.jihadwatch.org/2023/03/bangladesh-after-prayers-muslim-mob-attacks-ahmadiyya-community-torching-houses-and-vandalizing-properties

https://www.jihadwatch.org/2023/03/cracks-in-the-leftist-islamic-alliance-hamas-linked-cair-lobbies-hard-against-lgbtq-rights-bill

 

https://www.jihadwatch.org/2023/03/switzerland-confronts-the-negative-aspects-of-immigration

 

https://inyheter.no/04/03/2023/avlyste-foredrag-hun-har-for-ekstreme-meninger/

 

https://www.jihadwatch.org/2023/03/uk-home-secretary-blind-spot-in-the-system-has-allowed-certain-islamist-groups-to-operate-under-our-radar

 Fra arkivet i Gatestone Institute finner vi følgende oversikt over Raymond Ibrahims artikler der helt fra 2009 til i dag (nederst).

Alle bør selvsagt lese alt, selv om det er umulig å håpe på at så skal skje:

 

Are Judaism and Christianity as Violent at Islam?

Raymond Ibrahim

2009/06/22

Egypt Cuts a Deal: Christians Fed to Muslim 'Lions'

Raymond Ibrahim

2010/10/18

Islamists Accuse Egypt's Christians of… Radical Islam

Raymond Ibrahim

2010/10/28

Muslims Project Islam's Worst Traits onto Israel and the Jews

Raymond Ibrahim

2010/11/17

Swedish Jihad Revelations

Raymond Ibrahim

2010/12/20

Radical Muslim in America: All the Benefits and Still Turning to Jihad

Raymond Ibrahim

2011/01/12

Bewitched Animals and the Muslim Media

Raymond Ibrahim

2011/01/26

How to Create a Real Democracy in Egypt

Raymond Ibrahim

2011/02/16

Caliphate, Jihad, Sharia: Now What?

Raymond Ibrahim

2011/03/08

Weeping and Other Hysterics: Have Muslim Apologists Nothing More to Offer?

Raymond Ibrahim

2011/03/14

Obama's Misguided Libya Policy

Raymond Ibrahim

2011/04/06

"The Struggle between Truth [Islam] and Falsehood [Non-Islam] Transcends Time"

Raymond Ibrahim

2011/05/03

Why Muslim Demands for Headscarves Are Exaggerated

Raymond Ibrahim

2011/06/30

Muslim Brotherhood: "Impose Islam...Step by Step"

Raymond Ibrahim

2011/07/25

New Muslim 'Reality' Show Is Anything But

Raymond Ibrahim

2011/08/04

How Jihad Influenced the Norway Massacre

Raymond Ibrahim

2011/08/08

Mubarak Deceived Israel as Muhammad Deceived Infidels?

Raymond Ibrahim

2011/08/17

Muslim Persecution of Christians: August, 2011

Raymond Ibrahim

2011/09/07

The Real Iran

Raymond Ibrahim

2011/09/21

Egypt Destroying Churches, One at a Time

Raymond Ibrahim

2011/10/10

The Egyptian Military's Crimes Against Humanity

Raymond Ibrahim

2011/10/11

Muslim Persecution of Christians: September, 2011

Raymond Ibrahim

2011/10/12

Egypt's Massacre of Christians: What the Media Does Not Want You To Know

Raymond Ibrahim

2011/10/31

Why Does the Crucifix "Provoke" Muslims?

Raymond Ibrahim

2011/11/02

Muslim Persecution of Christians: October, 2011

Raymond Ibrahim

2011/11/17

Obama Administration Bans Knowledge of Islam

Raymond Ibrahim

2011/11/30

Muslim Brotherhood: Subverting Free Societies from Within

Raymond Ibrahim

2011/12/05

Collective Punishment Under Islam

Raymond Ibrahim

2011/12/08

Muslim Persecution of Christians: November 2011

Raymond Ibrahim

2011/12/21

Nigeria's Christmas Present - Blowing Up Christians

Raymond Ibrahim

2011/12/28

An Old Egyptian Tradition

Raymond Ibrahim

2012/01/02

Muslim Persecution of Christians: December, 2011

Raymond Ibrahim

2012/01/05

Muslim Persecution of Christians: January, 2012

Raymond Ibrahim

2012/02/09

A New Year of "Dhimmitude" for Egypt's Copts

Raymond Ibrahim

2012/02/17

Obama: "Son of Islam"?

Raymond Ibrahim

2012/02/27

Tawriya: "Creative Lying" Advocated in Islam

Raymond Ibrahim

2012/02/28

The Fate of Syria

Raymond Ibrahim

2012/03/08

Muslim Persecution of Christians: February 2012

Raymond Ibrahim

2012/03/16

Courtroom Terror

Raymond Ibrahim

2012/04/05

Death to Churches

Raymond Ibrahim

2012/04/11

How the Media Whitewashes Muslim Persecution of Christians

Raymond Ibrahim

2012/04/13

Muslim Persecution of Christians: March, 2012

Raymond Ibrahim

2012/04/25

Mexican Jihad

Raymond Ibrahim

2012/05/11

Muslim Persecution of Christians: April 2012

Raymond Ibrahim

2012/05/18

Voting in Egypt as "Holy War"

Raymond Ibrahim

2012/05/22

Jordan: Bank Fires Women for Refusing to Wear Hijab

Raymond Ibrahim

2012/05/24

Saudis Demand Punishment for McDonald's Toy They Say "Insults Muhammed"

Raymond Ibrahim

2012/05/28

Christians Should "Convert, Pay Tribute, or Leave," Says Egypt's Muslim Brotherhood Candidate?

Raymond Ibrahim

2012/05/30

Graphic Video: Muslims Slaughter "Apostate" in Tunisia

Raymond Ibrahim

2012/06/04

Egyptian "Honor": Brothers Butcher Mother, Sister, and Aunt

Raymond Ibrahim

2012/06/08

Salafi Sex Scandals

Raymond Ibrahim

2012/06/13

Egyptian Election: Islamist Victory - or Deceptive Strategy?

Raymond Ibrahim

2012/06/19

Egypt: Islamists vs. Copts

Raymond Ibrahim

2012/06/20

Muslim Persecution of Christians: May 2012

Raymond Ibrahim

2012/06/28

Egypt's Sex-Slave Marriage

Raymond Ibrahim

2012/07/05

Sodomy "For the Sake of Islam"

Raymond Ibrahim

2012/07/12

Muslim Persecution of Christians: June, 2012

Raymond Ibrahim

2012/07/26

U.S. Distorts Nigerian Jihad on Christians

Raymond Ibrahim

2012/08/20

Muslim Persecution of Christians: July, 2012

Raymond Ibrahim

2012/08/31

Egypt: Kill a Christian, Collect a Reward

Raymond Ibrahim

2012/09/04

Muslim Persecution of Christians: August, 2012

Raymond Ibrahim

2012/10/04

Muslim Persecution of Christians: September, 2012

Raymond Ibrahim

2012/10/31

Egypt's Government and Media Conspire against Christian Copts

Raymond Ibrahim

2012/11/02

Militant Muslims Cutting Out Tongues

Raymond Ibrahim

2012/11/12

"Obey The Prophet, Even If He Tells You To Kill"

Raymond Ibrahim

2012/11/26

Muslim Persecution of Christians: October, 2012

Raymond Ibrahim

2012/12/07

"Whoever Fights Us, Fights Islam"

Raymond Ibrahim

2012/12/14

Egypt's Christians: Caught in the Middle

Raymond Ibrahim

2012/12/19

Egyptian Cleric Threatens Egypt's Copts with Genocide

Raymond Ibrahim

2012/12/28

Yemen's Forgotten Christians

Raymond Ibrahim

2013/01/29

Muslim Persecution of Christians: November, 2012

Raymond Ibrahim

2013/02/01

Muslim Persecution of Christians: December, 2012

Raymond Ibrahim

2013/02/06

Muslims Behead Another Christian Pastor

Raymond Ibrahim

2013/02/22

Muslim Persecution of Christians: January, 2013

Raymond Ibrahim

2013/03/27

Muslim Persecution of Christians: February, 2013

Raymond Ibrahim

2013/04/18

The Siege of Egypt's St. Mark Cathedral

Raymond Ibrahim

2013/04/22

Jihad on Egypt's Christian Children

Raymond Ibrahim

2013/06/03

U.S. Defends "Human Rights" of Persecutors of Christians

Raymond Ibrahim

2013/06/12

Egypt: Christians Being Threatened Not to Join Protests

Raymond Ibrahim

2013/07/01

Al-Qaeda's Jihad on Anti-Morsi Egyptians

Raymond Ibrahim

2013/07/04

Muslim Brotherhood Out, Killing Christians In

Raymond Ibrahim

2013/07/09

U.S. Ambassador to Egypt: "Muslim Brotherhood's Lackey"

Raymond Ibrahim

2013/07/17

Christian Suffering Under Jihadi Extremism

Raymond Ibrahim

2013/07/24

Muslim Brotherhood Kills Its Own to Demonize Egyptian Military

Raymond Ibrahim

2013/07/25

Christians Murdered Nonstop in Nigeria

Raymond Ibrahim

2013/07/30

Al Qaeda Flag Flies High Above Christian Churches

Raymond Ibrahim

2013/08/07

Mubarak's Muslim Brotherhood Prophecy

Raymond Ibrahim

2013/08/15

The Degradation of Christian Women under Islam

Raymond Ibrahim

2013/09/11

Vote for Me Or Else: Islamists' Latest Excuse to Kill Minorities

Raymond Ibrahim

2013/09/17

Attacks on Christians Escalate in Egypt, Nigeria

Raymond Ibrahim

2013/09/19

What Happened to Christians in the Middle East this August?

Raymond Ibrahim

2013/11/12

Egypt's Latest Fatwas from Salafis and Brotherhood

Raymond Ibrahim

2013/11/27

A Month of Horror for Christians under Islam: September 2013

Raymond Ibrahim

2013/12/02

More Slaughter in Muslim Lands; Media, Governments Silent

Raymond Ibrahim

2013/12/17

U.S. "Chose to Stay Silent" on Muslim Persecution of Christians: November 2013

Raymond Ibrahim

2014/02/12

"They Are Slaughtering Us Like Chickens"

Raymond Ibrahim

2014/04/08

U.S. Becomes Chief Enabler of Christian Persecution

Raymond Ibrahim

2014/05/14

The New York Times Defends Al-Qaeda

Raymond Ibrahim

2014/06/11

Christians "Most Persecuted Group in World"

Raymond Ibrahim

2014/06/23

Obama Administration Suppresses Talk of Muslim Persecutions

Raymond Ibrahim

2014/07/14

World Ignores Christian Exodus from Islamic World

Raymond Ibrahim

2014/08/06

Raped and Slaughtered: Muslim Persecution of Christians, April, 2014

Raymond Ibrahim

2014/08/31

U.S. Denies Visa to Victim of Boko Haram

Raymond Ibrahim

2014/10/08

ISIS Snuffs Out Ancient Christianity

Raymond Ibrahim

2014/11/01

"We Need Your Head": Muslim Persecution of Christians, July 2014

Raymond Ibrahim

2014/11/05

Christians "Losing Everything" to Islam

Raymond Ibrahim

2014/11/07

Raping and Beheading the Faithful

Raymond Ibrahim

2014/12/10

Christians and Churches Attacked in the West

Raymond Ibrahim

2014/12/24

Thousand Churches Destroyed in Nigeria

Raymond Ibrahim

2015/01/02

Christians Burned Alive

Raymond Ibrahim

2015/01/10

The Significance of President El-Sisi's Greetings

Raymond Ibrahim

2015/01/25

Christmas Slaughter

Raymond Ibrahim

2015/02/01

Christians Pay Islam's Price for Freedom

Raymond Ibrahim

2015/04/19

U.S. State Dept. Invites Muslim Leaders, Denies Christians

Raymond Ibrahim

2015/05/10

"Whoever Disbelieves, Strike Off His Head"

Raymond Ibrahim

2015/05/13

Jihad on Churches

Raymond Ibrahim

2015/06/15

"Islamic! Islamic!"

Raymond Ibrahim

2015/06/20

U.S. State Dept. Bars Christians from Testifying about Persecution

Raymond Ibrahim

2015/07/24

Islamist "Justice": Slow Painful Death for Christian Mother in Pakistan

Raymond Ibrahim

2015/07/26

Christians Burn While Pope Worries about "Worldly" Matters

Raymond Ibrahim

2015/08/02

U.S. and West Victimize Christians Fleeing ISIS

Raymond Ibrahim

2015/09/06

"Wake Up!": Muslim Persecution of Christians, July 2015

Raymond Ibrahim

2015/09/19

Obama Throws Christian Refugees to Lions

Raymond Ibrahim

2015/09/24

Lies about Islamic Taqiyya (Dissimulation)

Raymond Ibrahim

2015/09/28

How Obama Ushered in the New Age of Christian Martyrdom

Raymond Ibrahim

2015/10/10

Christians Persecuted by Muslims Even in the West

Raymond Ibrahim

2015/10/20

"We Did What We Learned: Attacking Christians"

Raymond Ibrahim

2015/11/05

The Indonesian Jihad on Christian Churches

Raymond Ibrahim

2015/11/11

"One Christian Slaughtered Every Five Minutes"

Raymond Ibrahim

2015/12/14

Grim Life for Christians in Muslim Pakistan

Raymond Ibrahim

2015/12/25

ISIS Slaughtering Christians "In Their Beds"

Raymond Ibrahim

2015/12/27

Muslims "Have Nothing Whatsoever to do with Terrorism"

Raymond Ibrahim

2015/12/30

A Gruesome Christmas under Islam

Raymond Ibrahim

2016/01/18

Pakistan: "Christian Girls Are Only Meant for the Pleasure of Muslim Men"

Raymond Ibrahim

2016/01/25

Mideast Christian Suffering, U.S. Denial

Raymond Ibrahim

2016/01/31

Islam's Sword Comes for Christians

Raymond Ibrahim

2016/02/07

Egypt's "Security Threat": Churches

Raymond Ibrahim

2016/02/15

Bombed, Burned, and Urinated On: Churches Under Islam

Raymond Ibrahim

2016/03/02

U.S. Policy Made 2015 the Worst Persecution of Christians "in Modern History"

Raymond Ibrahim

2016/03/15

ISIS Massacre of Christians Not "Genocide," Obama Administration Insists

Raymond Ibrahim

2016/03/17

U.S. at Easter: When Christians Are Slaughtered, Look the Other Way

Raymond Ibrahim

2016/03/27

Blasphemy Convictions Intensify in Sisi's Egypt

Raymond Ibrahim

2016/04/06

"It Is My Dream to Behead Someone" -- American Muslim

Raymond Ibrahim

2016/05/01

Should the U.S. Build an "ISIS Wall"?

Raymond Ibrahim

2016/05/05

Yazidi Girl Exposes ISIS Rape Hellhole

Raymond Ibrahim

2016/05/12

Jihad on Christian Church Tents

Raymond Ibrahim

2016/05/15

"Radical" vs. "Moderate" Islam: A Muslim View

Raymond Ibrahim

2016/05/25

Christians Beheaded and Slaughtered on Easter

Raymond Ibrahim

2016/05/29

Obama's Refugee Policy: Yes to Potential Terrorists, No to Victims of Genocide

Raymond Ibrahim

2016/06/05

Egypt: New Attacks on Christians

Raymond Ibrahim

2016/06/26

"Worthless Christians" Treated "Like Animals"

Raymond Ibrahim

2016/07/17

Christians as "Target Practice"

Raymond Ibrahim

2016/08/28

"Christian Girls are only Meant for One Thing, the Pleasure of Muslim Men"

Raymond Ibrahim

2016/09/26

"Christians Are Untouchables! They Are Meant for Cleaning Our Houses."

Raymond Ibrahim

2016/10/02

U.S. Helps Muslims, not Christians

Raymond Ibrahim

2016/10/23

Documented: Obama's "Traditional Muslim Bias" against Christians

Raymond Ibrahim

2016/11/03

"Allah, Kill the Despicable Christians"

Raymond Ibrahim

2016/11/20

Egypt's Deadliest Church Attack

Raymond Ibrahim

2016/12/12

"The Crescent Must be Above the Cross"

Raymond Ibrahim

2016/12/18

"Now Is Time to Behead Unbelievers"

Raymond Ibrahim

2017/01/01

"If You Love Jesus, Then Die Like Jesus!"

Raymond Ibrahim

2017/02/05

Death and Destruction for Christmas

Raymond Ibrahim

2017/03/12

"Spit on the Cross or Die"

Raymond Ibrahim

2017/04/16

The Great Price of "Blaspheming" against Muhammad

Raymond Ibrahim

2017/05/14

"Drip-Drip" Genocide: Muslim Persecution of Christians, February, 2017

Raymond Ibrahim

2017/05/28

Slaughtered Christians "A Viable Target"?

Raymond Ibrahim

2017/07/16

"It's a War on Christians": Muslim Persecution of Christians, April 2017

Raymond Ibrahim

2017/08/27

"Our Lives Have Turned into Hell"

Raymond Ibrahim

2017/10/15

"We Are Going to Burn You Alive!"

Raymond Ibrahim

2017/11/05

Christians "Slaughtered Like Chicken"

Raymond Ibrahim

2017/12/17

"Oh You Cross-Worshippers, We'll Kill You All"

Raymond Ibrahim

2018/01/14

215,000,000 Christians Persecuted, Mostly by Muslims

Raymond Ibrahim

2018/01/21

Infidel Women: Spoils of War

Raymond Ibrahim

2018/02/17

"Don't Dare Sit with Us if You Want to Live"

Raymond Ibrahim

2018/02/25

"Why Do They Think Islam Is a Religion of Peace?"

Raymond Ibrahim

2018/04/15

Genocide in Nigeria

Raymond Ibrahim

2018/04/26

UN Has Only Recommended Tiny Token Numbers of Syrian Christians for Resettlement in the UK

Raymond Ibrahim

2018/06/03

International Community Ignores Genocide of Christians in Nigeria

Raymond Ibrahim

2018/07/08

"It Was Like a War against the Church"

Raymond Ibrahim

2018/07/22

"Be Cursed Forever": Extremist Persecution of Christians, January 2018

Raymond Ibrahim

2018/08/05

Death as Punishment "for Disbelief": Extremist Persecution of Christians, February 2018

Raymond Ibrahim

2018/09/09

"We Are Bigger than Your Jesus!"

Raymond Ibrahim

2018/09/23

Iran's Idea of "Human Rights": Persecute Christians

Raymond Ibrahim

2018/10/07

Pakistan: Death or Life for Christian "Blasphemer"?

Raymond Ibrahim

2018/10/10

"Genocide against Christians"

Raymond Ibrahim

2018/10/14

"It Is the Quran That Must Be Read"

Raymond Ibrahim

2018/10/21

The Annihilation of Iraq's Christian Minority

Raymond Ibrahim

2018/10/28

How Saudi "Donations" to American Universities Whitewash Its Religion

Raymond Ibrahim

2018/11/07

A Bloodbath for Christians, No Response from Egypt

Raymond Ibrahim

2018/11/11

"A Pure Genocide": Extremist Persecution of Christians, June 2018

Raymond Ibrahim

2018/11/18

"We Will Displace You"

Raymond Ibrahim

2018/11/25

"Burnt Beyond Recognition": Extremist Persecution of Christians, August 2018

Raymond Ibrahim

2018/12/02

"United Nations, Your Silence is Getting Worse": Extremist Persecution of Christians, September 2018

Raymond Ibrahim

2018/12/16

New Revelation: Previous US Administration Facilitated Christian Genocide in Nigeria

Raymond Ibrahim

2018/12/23

The Rubber Whip: Extremist Persecution of Christians, October 2018

Raymond Ibrahim

2018/12/25

"We Will Teach You a Lesson": Extremist Persecution of Christians, November 2018

Raymond Ibrahim

2019/01/27

Philippines: Christians Slaughtered, Churches Bombed

Raymond Ibrahim

2019/02/05

Pope Francis Leading His Flock to the Slaughter?

Raymond Ibrahim

2019/02/10

"We Will Displace You ...": Persecution of Christians, December 2018

Raymond Ibrahim

2019/02/17

Report: "11 Christians Killed Every Day for Their Faith"

Raymond Ibrahim

2019/03/03

"Is It Really Human Beings Doing This?"

Raymond Ibrahim

2019/03/10

Pakistan: Mentally Disabled Christians Charged with Blasphemy

Raymond Ibrahim

2019/03/24

UK: Radical Muslims Welcome, Persecuted Christians Need Not Apply

Raymond Ibrahim

2019/03/31

European Churches: Vandalized, Defecated On, and Torched "Every Day"

Raymond Ibrahim

2019/04/14

359 'People Were in Pieces!'

Raymond Ibrahim

2019/04/25

Holiday Massacres of Christians: A New Fact of Life

Raymond Ibrahim

2019/05/02

"I Don't Know Why They Attacked Our Village": Persecution of Christians, February 2019

Raymond Ibrahim

2019/05/12

Burkina Faso: The New Land of Islamic Jihad and Christian Slaughter

Raymond Ibrahim

2019/05/19

Genocide of Christians Reaches "Alarming Stage"

Raymond Ibrahim

2019/05/26

"Rarely Reported by the Media Anymore": Persecution of Christians, March 2019

Raymond Ibrahim

2019/06/02

The Suppressed Plight of Palestinian Christians

Raymond Ibrahim

2019/06/13

"You Are Born to Clean Our Houses": Persecution of Christians, April 2019

Raymond Ibrahim

2019/07/07

"We Are Never Heard": Persecution of Christians, May 2019

Raymond Ibrahim

2019/07/21

Middle Eastern Terrorism Coming to the US through Its Mexican Border

Raymond Ibrahim

2019/08/01

The Widespread Desecration of Christian Graves

Raymond Ibrahim

2019/08/22

"There Is No Christian Anymore in This Town": Persecution of Christians, June 2019

Raymond Ibrahim

2019/08/25

"Convert, Marry Me, or Die": Persecution of Christians, July 2019

Raymond Ibrahim

2019/09/22

"WORLD TAKE NOTE!": Genocide of Christians in Nigeria

Raymond Ibrahim

2019/10/06

Trump Administration Calls Out Bias in Middle East Studies Programs

Raymond Ibrahim

2019/10/21

"Why Are You So Silent?": Persecution of Christians, August 2019

Raymond Ibrahim

2019/10/27

Turkey: Arming Genocide of Christians in Nigeria?

Raymond Ibrahim

2019/11/03

"Too Many to Count": The Global Persecution of Christians

Raymond Ibrahim

2019/11/10

The "Great Pleasure in Destroying Christians": The Persecution of Christians, September 2019

Raymond Ibrahim

2019/11/17

Egypt: Christian Churches Burn "Accidentally," or Have "Terrorists Changed Operations"?

Raymond Ibrahim

2019/12/08

Another Ignored Genocide of Christians Plagues Burkina Faso

Raymond Ibrahim

2019/12/15

"Silent Night": Persecuted Palestinian Christians Kept Out of Sight

Raymond Ibrahim

2019/12/22

UN, UK Treating Persecuted Christians as "Enemies"

Raymond Ibrahim

2019/12/25

We "Have to Kill Christians": Persecution of Christians, October 2019

Raymond Ibrahim

2020/01/19

A Global Catastrophe: "260 Million Christians Experience High Levels of Persecution"

Raymond Ibrahim

2020/02/02

"They Came to Kill Him": The Persecution of Christians - November 2019

Raymond Ibrahim

2020/02/16

"Please, Please Help Us!": The Persecution of Christians: December 2019

Raymond Ibrahim

2020/03/15

He Simply "Hates Christians": The Persecution of Christians: January 2020

Raymond Ibrahim

2020/03/29

"Jihadists Martyred Him for Refusing to Renounce Jesus Christ": The Persecution of Christians, February 2020

Raymond Ibrahim

2020/04/12

"The Goal Was to Kill as Many People as Possible": The Persecution of Christians, March 2020

Raymond Ibrahim

2020/05/03

Coronavirus: More Abuse of Christians

Raymond Ibrahim

2020/05/10

"Such Things Should Not Happen": Persecution of Christians, April 2020

Raymond Ibrahim

2020/05/31

"You Are Finished!": Turkey's Growing War on Christians

Raymond Ibrahim

2020/06/07

Copts Crucified: Trump Remembers Egypt's Persecuted Christian Minority

Raymond Ibrahim

2020/06/14

"32,000 Christians Butchered to Death": The Persecution of Christians, May 2020

Raymond Ibrahim

2020/06/28

Europe: Rape Victims Accused of Racism

Raymond Ibrahim

2020/07/11

"Burned Alive": Persecution of Christians, June 2020

Raymond Ibrahim

2020/07/26

The Ignored Genocide of Christians in Nigeria

Raymond Ibrahim

2020/08/16

"We Have No Mercy on You People": Persecution of Christians, July 2020

Raymond Ibrahim

2020/08/23

The Murder of an American "Blasphemer" in Pakistan

Raymond Ibrahim

2020/09/06

"The Scene was Horrific": Persecution of Christians, August 2020

Raymond Ibrahim

2020/09/20

An "Unimaginable Nightmare": The Abduction, Rape, and Forced Conversion of Christian Girls in Egypt

Raymond Ibrahim

2020/09/27

Kidnapped, Raped, and Forced into Islam: The Plight of Christian Girls in Pakistan

Raymond Ibrahim

2020/10/11

"A Darker Side": The Persecution of Christians, September 2020

Raymond Ibrahim

2020/10/18

"Why Are You Killing Christians?" Trump Asks Nigeria's President

Raymond Ibrahim

2020/10/25

Bribed: Subverting American Universities

Raymond Ibrahim

2020/11/25

Court Validates Child Rape: Persecution of Christians, October 2020

Raymond Ibrahim

2020/11/29

'We Will Squash Them': The Persecution of Christians, November 2020

Raymond Ibrahim

2020/12/27

A Global Calamity: 340,000,000 Christians Persecuted

Raymond Ibrahim

2021/01/17

"This Is a Warning to Christians in All Parts of the World": The Persecution of Christians, December 2020

Raymond Ibrahim

2021/01/24

Raped and Murdered: Christian Girls in Pakistan

Raymond Ibrahim

2021/02/07

"Confess Your Crime in Writing": The Persecution of Christians, January 2021

Raymond Ibrahim

2021/02/14

"Nowhere to Turn for Safety": The Persecution of Christians, February 2021

Raymond Ibrahim

2021/03/14

Indoctrinated in Hate: 'This Is the Start of the New Caliphate'

Raymond Ibrahim

2021/04/06

"Hatred, Enmity, Ethnic Cleansing and Genocide": The Persecution of Christians, March 2021

Raymond Ibrahim

2021/04/18

The Armenian Genocide Forges On

Raymond Ibrahim

2021/04/24

Biden Acknowledges the Armenian Genocide; What about the Other Current Genocides?

Raymond Ibrahim

2021/04/27

"Tied Up and Tortured": The Persecution of Christians, April 2021

Raymond Ibrahim

2021/05/23

"Beat, Raped, and Left for Dead": The Persecution of Christians, May 2021

Raymond Ibrahim

2021/06/27

"Their Goal Is Really to Eradicate Christianity": Persecution of Christians, June 2021

Raymond Ibrahim

2021/08/08

"Killing Our People Has Become Routine": The Persecution of Christians, July 2021

Raymond Ibrahim

2021/08/29

Biden Administration Blocks Rescue of Persecuted Christians from Afghanistan

Raymond Ibrahim

2021/09/17

Buried Alive: Persecution of Christians, August 2021

Raymond Ibrahim

2021/09/26

The Jihadist Genocide of Christians in Nigeria Intensifies

Raymond Ibrahim

2021/10/10

"The Basic Message Is Hatred": The Persecution of Christians, September 2021

Raymond Ibrahim

2021/10/24

"Christians Enjoy No Rights in This Country": The Persecution of Christians, October 2021

Raymond Ibrahim

2021/11/28

Hatred for the Christian Cross

Raymond Ibrahim

2021/12/26

"Crimes in the Name of Religion": The Persecution of Christians, November 2021

Raymond Ibrahim

2022/01/09

Indifference to a Christian Genocide

Raymond Ibrahim

2022/01/23

The Severed Head of Santa Claus: The Persecution of Christians, December 2021

Raymond Ibrahim

2022/01/30

The Ignored Pandemic: 360 Million Christians Persecuted Worldwide

Raymond Ibrahim

2022/02/13

Migrants Desecrate More Than 2,000 Churches Just in Greece

Raymond Ibrahim

2022/02/27

"Why Are His Killers Still Out?": Persecution of Christians, January 2022

Raymond Ibrahim

2022/03/13

"Oh Allah... Destroy the Jews, the Christians, the Hindus, the Russians, and the Shiites!": The Persecution of Christians, February 2022

Raymond Ibrahim

2022/03/27

"This Is Not the Country We Were Enjoying Before": The Persecution of Christians, March 2022

Raymond Ibrahim

2022/04/24

"They Consider Us Inferior and Want to Rule Us": The Persecution of Christians, April 2022

Raymond Ibrahim

2022/05/22

Why, for the UN, Is One Mosque Massacre So Much Worse than Countless Church Massacres?

Raymond Ibrahim

2022/05/30

The Black Lives that Don't Matter: 50 Christians Murdered in Their Church

Raymond Ibrahim

2022/06/12

"We Are Your Death": The Persecution of Christians, May 2022

Raymond Ibrahim

2022/06/26

Death for "Blasphemers" in Pakistan

Raymond Ibrahim

2022/07/17

Climate Change: The Latest Excuse for Slaughtering Christians

Raymond Ibrahim

2022/08/10

'Where Is the Media?': Persecution of Christians, June 2022

Raymond Ibrahim

2022/08/14

'These Attacks Have Racist, Religious Motives': The Persecution of Christians, July 2022

Raymond Ibrahim

2022/09/11

Christians 'Face Routine Torture' in Afghanistan

Raymond Ibrahim

2022/09/18

How Victims of Rape Are Viewed: The Persecution of Christians, August 2022

Raymond Ibrahim

2022/10/02

The West Turns Back on Persecuted Christians, Embraces Radical Muslims

Raymond Ibrahim

2022/10/23

"You Think You Can Run Away?": The Persecution of Christians, September 2022

Raymond Ibrahim

2022/11/06

"The Kafirs [Unbelievers] Should Be Killed, All of Them": The Persecution of Christians, October 2022

Raymond Ibrahim

2022/11/27

"We Are Going to Kill You and Destroy Your Church": The Persecution of Christians, November 2022

Raymond Ibrahim

2022/12/21

The Death of Christianity in Bethlehem

Raymond Ibrahim

2022/12/25

Genocide in Nigeria, Armenia and Syria: The Persecution of Christians, December 2022

Raymond Ibrahim

2023/01/22

The Never-Ending 'Pandemic': 360 Million Christians Persecuted Worldwide

Raymond Ibrahim

2023/02/02

Islamic Justice Prevails: Stripped Naked and Paraded in Egypt, Christian Grandmother Is Now the Guilty One

Raymond Ibrahim

2023/02/09

Genocide in Nigeria: The Biden Administration's Cover-Up

Raymond Ibrahim

2023/02/15

'Innocent People... Indicted and Sentenced to Death': The Persecution of Christians, January 2023



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar