mandag 29. mars 2021

Enda en ny dag i en dhimmi's verden? Bevisene for "dummitude" - here we come

Det er ikke lenger vi som forandrer oss til det bedre. Det er ikke lenger oss som står for fremskritt, åpenhet og toleranse.

Vi blir forandret, - dette i passiv - ikke av oss selv og av fri vilje, men forandret av andre – krefter, krefter som til nå ikke har "ligget i eller til oss" og krefter som kommer utenfra, eller ovenfra og ned. Krefter som på lang sikt har til hensikt å dominere oss, forme oss i sitt bilde, enten vi underlegger oss, eller ikke. Noen ser frem til en dhimmitilværelse uten å blunke med øynene. Og her hjelper det ikke å si: Tilgi dem, for de vet ikke hva de gjør. For de vet og burde ha fortått det for lengst.

Det er verdt å komme Marx i hu: Det filosofene til nå har gjort, er å tolke verden: fra nå  er det nødvendig å forandre verden …Siden Marx har sosialister i alle land til lalle tider vært oppsatt på å forbedre virkeligheten til det bedre for menneskene, fortrinnsvis da for den eiendomsløs arbeiderklasse, de som pr definisjon da var fremmedgjorte  her på jorden, både overfor seg selv og sine motstandere, hvor de nå oppfinnes, og dessuten mat- og meningsløse her på jorden.

I dag er det fremdeles «vi» som skal forandre oss, ikke «dem». Siden «dem» nå har overtatt arbeiderklassens funksjon og mening, er det «dem» som skal bestemme over oss, forandre oss, slik at vi kan bli forandret. Og forandret blir vi. Vi erlegger det høyeste offer, kan vi si. Vi er legger oss selv som offer på den marxistiske himmel, eller det sosialistiske alter, en himmel og et alter som selvsagt ikke eksiterer, men som like vel er en himmel vi må pålegge oss selv for å få tilgivelse for at vi ikke har klart å frelse verdens elendige, mundo cane

Har vi lenger noe valg? Forstår vi hva frihet betyr, eller hva frihet betød? Det er veldig vanskelig for en slave å vite fullgodt hva frihet innebærer og hva det betyr å være en fri mann tilhørende en fri fleksibe, kreativ og utvungen eller unevrotisk kultur, .

Slaveriet var på mange måter en velsignelse for mange slaver. Man kan spørre hvorfor så mange ikke mottok friheten med store jubelrop: Man visste at friheten medførte ansvar.

I dage er vi frie villige til å gi fra oss muligheten for å påta oss selv ansvar. I lengre tid nå har alle andre enn os selv tatt ansvar for oss. Det fins vel knapt en vare eller tjeneste i dag som ikke er subsidiert eller avgiftsbelagt. Se her om konspirasjoner, konspiraører, subsidier, avgifter - og psykolgiseringer

Og mer er det vel knapt å si. Veien er staket ut, og det er ingen vei tilbake. På en måten blir fremtiden skapt mens vi går. Og veien vi går er den veien som fører til at vi blir totalt forandret, på noen få år. Og det er ikke bare islams skyld. Åh, nei, da. Vi har påtatt oss en skyld og en synds- og botskjennelse vi ikke har behøvd å påta oss. Vi har reist oss altere vi selv ikke bør ofres på, men som vi like vel velvillig nettopp ofrer oss på. Vi har anvendt Marx tese på oss selv, til fulle. Vi har ikke bare tolket oss frem til det; vi har gått til verks med velberådd hu: Vi forsøkte å forandre verden, men endte opp med selv å bli forandret. 

Så enkelt er det, i grunnen. 

Slik er det altså blitt for oss, med og – og mot oss. Vi har vendt oss mot oss selv, vår kultur, sivilisasjon og vår gudstro. Noe mer alvorlig?

Og slik var det også for de hebreerne som begynte å murre da de var halvveis ute i ørkenen på vei til Det lovede landet. Det skulle ta 40 år før de var der. Underveis danset de rundt en gullkalv. Vi spiser av oljefat.

For oss er spørsmålet: Er vi allerede på vei tilbake til et nå glemt kollektivt fangenskap – fangenskap under Danmark, fangenskap materialismen, naturalismen, kapitalismen, - «fangenskapet» under kristendommen? Se om krenkelser her Mennskeverd i islam og bruk av krenkelser i Vesten og se også denne:  The Rise of Islamophobia av Sindre Bangstad og Jihadist Psycopath (bokanmeldelse)

Julie Dahle: Vi har antakelig for mye penger, men det vil vel tiden endre på.

60.000 underskrifter for lærer som ble suspendert for karikaturer – men initiativtakerne rygger …

De startet en underskriftskampanje, som har gått viralt, men initiativtakerne har underkastet seg av respekt for islamsk tro.Julie Dahle. Publisert: 29.03.2021 - 09:52

… Nesten 60.000 mennesker har signert en underskriftskampanje for at læreren ved Batley Grammar School skal få jobben sin tilbake etter at han ble suspendert for å vise Muhammed-karikaturer i klasserommet.

Nå har initiativtakerne bak kampanjen imidlertid underkastet seg og skriver at de aldri vil at det skal vises karikaturer – av respekt for islamsk tro.

Læreren ved Batley Grammar School i Yorkshire underviste i likhet med den halshuggede, franske læreren Samuel Paty om ytringsfrihet. Han viste karikaturtegninger i klasserommet …

Rektor Gary Kibble påpekte at all undervisning om blasfemi heretter «skal gjøres på en respektfull og følsom måte», og valgte å gi etter for den muslimske mobben ved å love at skolen heretter ikke skal vise karikaturer.

Underskriftskampanjen:

Kort tid etter at læreren måtte gå under jorden og ble suspendert fra stillingen sin, ble det iverksatt en underskriftskampanje til støtte for læreren, med mål om at han skal få tilbake jobben sin.

… Underskriftene lot ikke vente på seg. Ikke bare briter har signert, for etterhvert som kampanjen gikk viralt i sosiale medier, har den fått internasjonal oppmerksomhet. I skrivende stund har 59.213 personer signert oppropet for å få læreren tilbake.

Underkastelsen

Parallelt med underskriftskampanjen var et voldsomt raseri vekket; først blant muslimske foreldre ved skolen, som ikke bare kom med krav om at læreren som hadde vist karikaturene måtte avsettes, flere av foreldrene skal også ha kommet med drapstrusler.

Fredag dukket det opp en oppdatering på underskriftskampanjen til støtte for læreren.

For det første har jeg en melding fra Batley Grammar School-studenter: Vi støtter ikke islamofobi på noen måte! …

… Mens initiativtakerne bak kampanjen ønsker at læreren skal få tilbake jobben sin, velger de samtidig å presisere at de «av respekt» aldri vil vise karikaturer igjen – og påstår at karikaturtegninger i seg selv er «ekkel rasisme» som må bekjempes.

Julie Dahle: En trussel mot liberale verdier: Å støtte muslimers kamp for ikke å bli krenket gjøres ved å gi etter for kravet om å fjerne karikaturer fra undervisningen eller suspendere lærere som underviser i ytringsfrihet. Dette er ikke bare et problem for Batley Grammar School, det er et problem for hele den vestlige verden, der misforstått «antirasisme» og frykt for å stigmatisere gjør at vi innfører uskrevne blasfemilover som kun skal gjelde muslimer.

Å gi etter for drapstrusler og rasismepåstander er å gi bort den viktigste av alle frihetsverdier: ytringsfriheten.

Alle må tåle å møte motbør mot sine meninger – også innvandrerbefolkningen. Det er ved eksponering av frihetsverdier vi kan bekjempe intoleranse, ikke ved å møte intoleranse med forståelse og beklagelser.

Den britiske læreren må leve på hemmelig adresse med politibeskyttelse. At han fortjener jobben tilbake er selvsagt, men like selvsagt bør det være ikke å unnskylde overfor rasende muslimske foreldre. I vestlige land kan ikke Allah diktere hva som undervises i klasserommene. Dersom det blir slik, har vi i praksis gitt etter for organisert, aggressiv islam.

https://www.rights.no/2021/03/60-000-underskrifter-for-laerer-som-ble-suspendert-for-karikaturer-men-initiativtakerne-rygger/

 Teater i USA kansellerer seg selv, for mange hvite skuespillere

Av: Erling Marthinsen   29. mars 2021, 14:13

https://www.document.no/2021/03/29/teater-i-usa-kansellerer-seg-selv-for-mange-hvite-skuespillere/

Skoleelever måtte be om unnskyldning til jentene fordi de var gutter

Av: Erling Marthinsen   28. mars 2021, 18:21

https://www.document.no/2021/03/28/skoleelever-matte-be-om-unnskyldning-til-jentene-fordi-de-var-gutter/

Se følgende: her får forfatteren sagt det på en enkel, men utrolig vesensbeskrivende måte, cudos:

”förstod inte svenska folket själva utvecklingen?”, Av: Stefan Torssell   28. mars 2021, 14:36

https://www.document.no/2021/03/28/forstod-inte-svenska-folket-sjalva-utvecklingen/

När utländska forskare om 20, 30 år kommer att beskriva Sverige så kommer de att ställa sig frågan: ”förstod inte svenska folket själva utvecklingen?” och svaret blir: Nej!

… På samma vis som en muslim inte kan ifrågasätta koranen eller Muhammed, så kan inte en svensk ifrågasätta vissa delar av en svensk överideologi.

Ta som exempel … (Redan här får många ideologisk kramp, och kanske till och med ifrågasätter min intelligens, min heder eller mina avsikter).

… Varför går unga svenska kvinnor in i yrkeslivet i unga år och betalar skatt? De arelägger familjebildning och föder sitt första barn vid 30 års ålder eller senare.

-

Så när den svenska kvinnan vid 31 år föder sitt första barn så föder den utländska kvinnan kanske sitt tredje barn. Denna kulturella skillnad kommer att bestå.

… Den svenska kvinnan fortsätter att arbeta och betala skatt och den utomeuropeiska kvinnan får betalt för att stanna hemma och sköta om sina egna barn. Mätningar visar att svenska folkets intelligens har sjunkit.

Förklaringen kan vara en mer fördummande kulturkonsumtion …

Så unga svenska tjejer jobbar och betalar skatt mellan de är 22 till 31 när motsvarande anhöriginvandrade kvinnor bildar familj, föder barn och är hemma med barnen.

Någon offentlig statistik finns inte.

Om en svensk kvinna föder barn i unga år och går hemma med sina egna barn så uppfattas det som förkastligt.

Om en utomeuropeisk kvinna gör samma sak så finns ingen diskussion.

Men den utomeuropeiska kvinnan hade inte haft råd att leva så om inte svenska kvinnor arbetade och betalade skatt.

Selvsensur er et hovedkriterium på «viljen til å salvebinde seg seg selv og hele sin identitet og kultur:

Sensurerer Dante-oversettelse for ikke å krenke Muhammed

Av: Christian Skaug   26. mars 2021, 21:49 . https://www.document.no/2021/03/26/sensurerer-dante-oversettelse-for-ikke-a-krenke-muhammed/

 i en ny flamsk oversettelse av Dantes Inferno er Muhammeds navn fjernet fra den 28. sangen i helvete, … Hverken oversetter eller forlag ønsker å krenke muslimske lesere unødig, heter det. På denne måten er Dantes verk «vennligere og mer tilgjengelig».

Jeg skued En – ej gabe kan saalunde
den Tønde, hvis Bundstaver ere sprængte –
fra Hagen indtil Skrævet gik hans Vunde.
Ned mellem Benene hans indvold hængte,
Lever og Hjerte saa’s, og Skidentarmen,
der Maden gør til Møg, helt ut sig trængte.
Mens nøje jeg beskued ham, med Armen
han foran i sitt Bryst opplukked Saaret,
og sagde: «Se hvordan jeg kløver Barmen!
Se her, hvor Muhammed er sønderskaaret!

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar