søndag 23. august 2020

SIAN, politiet, politikerne, kommentatorene - hele historien om "Slaget i Bergen"

 Jeg skal ikke skryte av at jeg har sett noe, at jeg så noe som ganske mange så, og har sett, i lang tid nå: Det har ligget i kortene? Og hvem vil vel ikke, og bør vel ikke, kikke i kortene?  Er det lov? Vi så hvor det bar før det bar, men ennå bærer det en stund til. Bare at bør blir tyngre å bære for hvert år. Uten at noen vil innrømme det. For vi er da så sterke og seige at … løfter vi den, så løfter vi – vår – neste, tror vi og kan ikke rikkes på det.

 Vel, mange mener det bør være straffbart å kikke i de kortene som virkelig er relevante i dag, nemlig i visse hellige skrifter, jeg nevner ikke navn. Og det er disse som egentlig blir tyngre å bære. Og det er i disse man må kikke for å se inn i den berømte kula, (av krystall),

 Disse skriftene har ligget der i lang tid nå, men i Norge for alvor bare de siste 30-40 årene, uten at altfor mange har orket å studere dem – antakelig fordi man har trodd at man visste alt man visste fra før og at man derfor kunne synke tilbake i lenestolen, eller fluktstolen e l. Du vet. Til Dvore falt, for historien om Dovre var jo bare et dikt for lenge siden, som ingen relevans har i dag, nå etter at budbæreren har fått satt sine første fotavtrykk i snøen her, på vei mot Dovre.

 Vi legger i dag inn et tablå med sitater fra ulike hold om saken i Bergen, en demonstrasjon hvor formannen i SIAN – mot islamiseringen av Norge - ble slått til blods og hvor politiet fikk problemer med å holde budbærerens disipler i tømme, så vidt det bar.

 Under tablået legger vi inn en rekke lenker til temaer og saker vi har tatt opp de siste 20 årene. Disse enkeltvis og i sin helhet lar vi stå som bevis på at vi har sett noen hele tiden, og at vi har sett hvordan det ville gå, ikke bare frem til i dag, men også frem til neste år, og neste år etter det. Etc.

Ingen spåkone kan spå bedre enn de som leser de hellige skriftene med åpenhet og forskrekkelse. Men så viser det seg altså at det fins så veldig mange u-åpne og ikke-forskrekkede, at utviklingen henimot avviklingen bare vil fortsette, akkurat slik tekstene sier, og akkurat slik visse disipler, med det ikkemetaforiske sverdet bokstavelig talt hengende over deres hoder - mener tekstene selv skal tolkes, for bare de – visstnok – bare de og iutelukkende dem, kjenner visst gud, (man skulle tro personlig, bortsett fra at Allah hverken er person eller kjærlighet, stikk mot hva kristendommen sier).

 So, here we go:

Carl I. Hagen ber Jonas Gahr Støre og andre politikere fordømme voldsovergrepet mot Lars Thorsen i Bergen, Av Redaksjonen, 23. august 2020 | 10:53

Lørdag holdt Stopp islamiseringen av Norge (Sian) en markering i Bergen, som de på forhånd hadde fått tillatelse til. Flere hundre muslimske og venstreradikale motdemonstranter møtte opp.

Les også: Sian-leder Lars Thorsen slått til blods

Da Sian-leder Lars Thorsen uttalte at Mohammed var en falsk profet, gikk motdemonstrantene amok. Flere titalls personer hoppet over politisperringene, og Thorsen ble slått og kastet stein på, så blodet sprutet. Carl I. Hagen reagerer på at ytringer blir møtt med vold.

– Venstreekstremister bruker vold mot meningsmotstandere. Sians fredlige markering med apell i Bergen ble altså av pøbel sikkert fra venstresiden ødelagt, og politiets naive holdning ble på nytt avslørt! Sian har selvsagt som alle andre rett til med fredelig agitasjon å slåss for sine synspunkter. Det er nettopp for de som mener noe helt annet enn det politiske korrekte at vi har ytringsfrihet, skriver Hagen på Facebook.

https://resett.no/2020/08/23/carl-i-hagen-ber-jonas-gahr-store-og-andre-politikere-fordomme-voldsovergrepet-mot-lars-thorsen-i-bergen/

 Det er vår fordømte plikt å kritisere islam. Nå mer enn noensinne, Av Maria Zähler -22. august 2020, Alle religioner er ikke like.

… Vi lever i et land der vi inntil nylig har kunnet si hva vi vil om religion og ideologi. Det handler om essensen i et fritt samfunn. Og det er nettopp denne essensen, grunnmuren, våre frihetsverdier, som nå blir angrepet av bokstavtro muslimer og deres nyttige idioter, venstreradikale tullinger.

Mange mener at SIAN med fordel kunne ha ordlagt seg litt annerledes, … Det handler om at retten til å si det man mener om religion er under angrep, og at man som religionskritiker møtes med vold, mens ytre venstre står og heier.

 Importert fundamentalisme:Når en person blir kastet stein på, og kommer blødende fra et arrangement, der han selv ikke har gjort annet enn å ytre sine meninger, så bør det være rimelig klart for alle hva det er som foregår.

Barbariet, som vi har vært vant til å se på TV-reportasjer om Midtøsten, er her hos oss nå. …

Tyranni: Alle som mener at religionskritikk og vestlige verdier er verdt å forsvare, må kunne kritisere islam åpent. Det er ikke sånn at alle religioner er like ille, og det er bare tull å komme drassende med kristne mørkemenn i sørstatene eller bibelbeltet på Sørlandet, når reaksjonære muslimske holdninger kritiseres. Fakta er at Norge, et land i den vestlige, kristne kulturkrets, i 2020, er et av verdens mest tolerante samfunn. Muslimske land er, helt uten unntak, rake motsatsen. …

Det vi så i Bergen, og også på Furuset nylig, er uttrykk for det samme religiøse tyranniet som preger muslimske land. Og vi importerer det. Vi fortsetter å kjøre på med den samme politikken, som oppmuntrer til illegal masseinnvandring til Vesten, av mennesker som aldri har tenkt å reise hjem igjen. Hvis ikke det var for dette, hadde vi kunnet være så religionskritiske vi bare vil, uten å frykte å bli utsatt for vold. De som ikke ser det nå, vil aldri se det. Vi som ser det, har å snakke ut om det. Det er vår fordømte plikt.

https://resett.no/2020/08/22/det-er-var-fordomte-plikt-a-kritisere-islam-na-mer-enn-noensinne/

Motdemonstranter kastet stein på politet i Bergen – tre menn siktet for angrep på Lars Thorsen

Av Redaksjonen - 22. august 2020 | 17:42

https://resett.no/2020/08/22/15-personer-anholdt-i-bergen-kastet-stein-pa-politet-hevdet-sian-har-krenket-deres-religion/

Sylvi Listhaug om angrepet på SIAN: I Norge er det lov å si negative ting om profeten Muhammed, Av Redaksjonen, - 23. august 2020 | 12:14

Fremskrittspartiets finanspolitiske talsperson Sylvi Listhaug (Frp) Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

– At ungdom går til angrep på personer for å ytre slike ytringer, da får jeg en følelse av at vi er på vei til svenske tilstander.

– De har sin fulle rett til å ytre sine meninger, sier Listhaug.

Hun mener demonstrantenes oppførsel er et tegn på manglende repsekt for ytringsfrihet og norske verdier.

– I Norge er det lov å si negative ting om profeten Muhammed. … – Man skal forsvare andres rett til å ytre selv om man er helt uenig. Nå ser vi en utvikling der man går til fysisk angrep på andre og det er helt uakseptabelt.

https://resett.no/2020/08/23/sylvi-listhaug-om-angrepet-pa-sian-i-norge-er-det-lov-a-si-negative-ting-om-profeten-muhammed/

Rødt mener SIAN sprer hat – kritiserer politiet, Av Einar Hammer - 22. august 2020 | 20:57

Leder Lars Thorsen i Stopp islamiseringen i Norge (SIAN) med stand på og demonstrasjon på

Siavash Mobasheri og Jorunn Folkvord i Rødt mener at politiet beskytter rasisme og hat – og at de motarbeider antirasisme.

Rødt-politikerne anser at Lars Thorsen fra SIAN sprer hat, og at i ytringsfrihetens navn får Thorsen politibeskyttelse for å spre hatet sitt. …

– I Oslo har de lagt sin elsk på å møte opp i boområder der det bor mange med minoritetsbakgrun ,---

– Synd at ingen av de mer enn 60 politibetjentene hadde i oppgave å verne om straffelovens § 185, som også kalles rasismeparagrafen. Da kunne Sian sine hattaler avsluttes ganske raskt. Men sånn var det ikke, skriver de, og legger til:

– Synd var det også at politiet bare brydde seg om ytringsfriheten til de som var kommet til Furuset for å plage lokalbefolkningen. Før demonstrasjonen var i gang ransaket politiet antirasister og tok fra dem megafoner, rytmeinstrumenter og annet folk hadde tatt med for å bidra til støydemoen.

--- – Hvis Oslo-politiet skal gjøre sitt for å roe situasjonen må ikke antirasister oppleve å bli sett som fiender, mener de.

https://resett.no/2020/08/22/rodt-mener-sian-sprer-hat-kritiserer-politiet/

 Venstreekstreme aktivister hyller vold mot politiet og SIAN, Av Lars Akerhaug - 22. august 2020

Hyllesten kom etter sammenstøt på Furuset i Oslo. … Den venstreekstreme gruppen Tjen Folket hyller vold mot SIAN og politiet på sitt eget nettsted.

Gruppen legger med stor entusiasme ut om hvordan kampene utviklet seg mellom politi og demonstranter.

«Massenes raseri spredde seg som CS-gassen i lufta. Egg ble erstattet av flasker, og flasker erstattet av stein. Det var nå knapt mulig å se fascistene og på mange måter var det ikke lenger de som sto i sentrum. Nå handlet konfrontasjonen hovedsakelig om massenes heltemodige kamp mot politiet. Politiet og deres biler ble angrepet med stein», skriver Tjen Folket.

 Mest ekstreme: Tjen Folket er den mest ekstreme av de radikale venstresidegrupperingene i Norge. Gruppen har lenge sett på seg selv som de ekte arvtakerne etter AKP (m-l)-tradisjonen, etter at Arbeidernes Kommunistparti slo seg sammen med Rød Valgallianse og ble med i Rødt i 2007.

https://resett.no/2020/08/22/venstreekstreme-aktivister-hyller-vold-mot-politiet-og-sian/

 Politiet forsvarer gassbruk på Sian-demonstrasjon i Bergen, Av Redaksjonen, 23. august 2020 | 16:56

… Politiet er blitt kritisert for å forsvare Sian, da flere personer gikk til angrep på Lars Thorsen og Sians medlemmer. Politiet beskyttet seg selv med skjold, og sprayet tåregass på motdemonstrantene, for å avverge vold.

– De som kommer med kritikk, burde ta en titt på videoopptakene fra situasjonen og se at dette var noe vi gjorde etter at sperringene ble brutt, sier driftsenhetsleder Morten Ørn i Bergen-politiet til NTB….

– Alternativet ville blitt at vi tok i bruk køller, og politiet ville vært i stort undertall. Da kunne det blitt større skader på både politiet og ungdommene, sier han videre.

Ørn mener at lørdagens uroligheter bygger på en manglende forståelse av ytringsfriheten og politiets rolle i å verne om den.

https://resett.no/2020/08/23/politiet-forsvarer-gassbruk-pa-sian-demonstrasjon-i-bergen/

KrFs fylkessekretær støtter voldsmannen ..: «en god gutt som har ofret mye», Av: Øyvind Thuestad   23. august 2020

KrF-politikeren Sondre Olsen (bildet) støtter «gutten» som slo ned Lars Thorsen. Han har likt en tweet fra Morten Gulden, som er aktiv i MDG.

Fylkessekretær Sondre Olsen i Vestland KrF støtter mannen som slo Sian-leder Lars Thorsen til blods i Bergen i går.

 --- – Jeg tror han som slo ned Sian-lederen er en god gutt som har ofret mye og først og fremst fortjener vår støtte nå i denne vanskelige tiden, skrev Gulden. 853 har i skrivende stund likt meldingen.

https://www.document.no/2020/08/23/slaget-i-bergen-krfs-fylkessekretaer-stotter-voldsmannen/

 VGs tendensiøse krigsretorikk: – Politiet brukte «kjemiske våpen» og «gasset» demonstranter

Av: Øyvind Thuestad   23. august 2020

Ifølge VG brukte bergenspolitiet kjemiske våpen i Bergen lørdag. Ja, de «gasset» motdemonstrantene, ifølge avisen. Befinner vi oss i Norge i 2020? Eller i Tyskland i 1943?

 Hva mener VG selv? Nei, det holder ikke å dekke seg bak hva et intervjuobjekt sier. 21-årige Lene Martinsen burde bli beskyttet mot seg selv.     – Jeg ropte «ikke bruk kjemiske våpen mot barn». Så kom politiet og gasset oss. I pressens Vær Varsom-plakat punkt 3.9 heter det at man skal vise «særlig hensyn overfor personer som ikke kan ventes å være klar over virkningen av sine uttalelser. Misbruk ikke andres følelser, uvitenhet eller sviktende dømmekraft. Husk at mennesker i sjokk eller sorg er mer sårbare enn andre.»

Når et intervjuobjekt anklager politiet for å bruke «kjemiske våpen» og «gassing», burde det ringe en bjelle, eller hva, ansvarlig redaktør i VG, Gard Steiro?

 … Da SIAN-leder Lars Thorsen plutselig ble angrepet, brøt fullt kaos løs. Mange av motdemonstrantene reagerte negativt da de så politiet legge angriperne i bakken, forteller hun. Så tok politiet på seg gassmasker.

– Jeg ropte: «Ikke bruk kjemiske våpen mot barn». Så kom politiet og gasset oss. Jeg ble gasset, sier Martinsen.

La oss først slå fast fakta, siden VG ikke gidder å gjøre det: Sian hadde tillatelse til å demonstrere på Festplassen i Bergen lørdag. Motdemonstrantene var henvist til Tårnplassen, flere hundre meter unna. De hadde ingen tillatelse til å demonstrere på Festplassen.

Motdemonstrantene ga ikke bare blaffen i det, de gikk til voldelig angrep på Sians lovlige demonstrasjon.

 … Martinsen ropte «ikke spray kjemiske våpen mot barn» igjen. VG beskriver noe som til forveksling høres ut som en barnehage på utflukt i Nygårdsparken. Der ankommer noen svært aggressive SS-offiserer og sprøyter kjemiske stridsmidler mot sivilbefolkningen. Hjelp! Hvor er Genèvekonvensjonen? Hvor er FN? Menneskerettighetene..?

… Politiet: – Helt nødvendig maktbruk

 https://www.document.no/2020/08/23/vgs-skandalose-krigsretorikk-politiet-brukte-kjemiske-vapen-og-gasset-demonstranter/

 Byrådsleder i Bergen – AP - ber om møte med politiet etter lørdagens uroligheter

Av: NTB   23. august 2020, Roger Valhammer er byrådsleder i Bergen.

Byrådsleder Roger Valhammer (Ap) ber om et evalueringsmøte med politiet etter urolighetene rundt Sian-demonstrasjonen i Bergen sentrum lørdag.

… – Selv om SIAN ikke er velkomne i Bergen, har de rett til å ytre seg og demonstrere, og det er ikke noe Bergen kommune kan si ja eller nei til, skriver Valhammer.

https://www.document.no/2020/08/23/byradsleder-i-bergen-ber-om-mote-med-politiet-etter-lordagens-uroligheter/

Vold i Bergen mot Sian-leder Thorsen: Noen reaksjoner på sosiale medier, Av: Halvor Fosli   22. august 2020:… – Flere og flere folk kom for å demonstrere mot SIAN. De ble skikkelig «trigget» da taleren sa at Mohammed var en falsk profet. Da stormet de ham, og han ble slått ned og begynte å blø fra fjeset, forteller et øyenvitne på stedet til VG.

Her kan vi skyte inn at det jo selvsagt er slik at for alle andre enn muslimene, så er ikke Muhammed en ekte profet, i  betydningen at han formidler et sant budskap fra gud. Andre religioner har, som vi vet, sine egne profeter, vismenn, frelsere og religionsstiftere. Det må vi jo bare leve med.

… Det disse inkompetente og uansvarlige antirasistene i Oslo mot Rasisme, Rødt Oslo, Radikal Portal, Alna mot Rasisme osv ikke skjønner er at de skaper et monster med unge sinte menn ved å akspetere eller benekte utført vold, ( I tilfellet med Bergen idag kan de ikke benekte), og det monsteret vil deretter snu seg mot dem.

Men mange har engasjert seg i dag. Sosiolog og skribent Kjetil Rolness skriver på sin Facebook-vegg: Nyttige idioter fortsetter å arbeide målrettet og fysisk for å gi SIAN maksimal medieoppmerksomhet og gjøre lederen til martyr. Kanskje andre og mer fornuftige antirasister burde si tydeligere fra at det skader saken å skade andre?

Linda Noor: Minotenk,  holdt en mer åpen tone, og ville ha innspill:

Hvordan kan vi forhindre at motdemonstrasjoner mot SIAN blir fysisk voldelige? Kan vi ASAP begynne å legge noen veldig gode planer for det? Bente Jørgensen, en aktiv samfunnsdebattant på sosiale medier, skrev:

Dessverre tror jeg at SIAN ikke gagner saken. De er FOR provoserende. … . SIAN er nå sin egen versjon av hatefullt idioti. …

«Etter at Sian-folkene var dratt, snudde raseriet seg mot politiet. Flere kastet gjenstander på politifolk.  – Full jubel når politiet trekker seg tilbake, rapporterer BTs reporter.

Per-Willy Amundsen i Frp har også kommentert hendelsen:

Avskyelig å se islamister og/eller venstreradikale utøve vold mot meningsmotstandere på norsk jord. Man kan mene hva man vil om SIAN, men dette er et anslag mot ytringsfriheten. Like avskyelig å se de samme intolerante demonstrantene rette sin aggresjon mot politiet. Dette er ikke akseptabelt i et demokrati.

Statsviter og forfatter Sylo Taraku (Ap) i den sosialdemokratiske tankesmien Agenda skrev på sin vegg:

… Vi har et ansvar for å fordømme alle former for vold og ekstremisme uansett hvor enige vi ellers måtte være med voldsutøvere i sak. Å svare på ekstreme ord med ekstreme handlinger er ikke veien å gå.

Byrådsleder i Bergen, Roger Valhammer (AP), skrev dette på FB i kveld:

I dag har noen få tilreisende fra SIAN igjen spredt sin rasisme og sitt hat i Bergen. Verken de, hatytringer eller rasisme er velkomne i Bergen. Noe av det vakreste med byen vår er folkene som bor her; rausheten, det inkluderende sinnelaget og blikket vendt utover mot havet og verden – ikke innover og bakover. Derfor gjør det så vondt å måtte høre på ekstremister som SIAN, og vi er en samlet by som stiller opp for bergensere med muslimsk tro.

Selv om SIAN ikke er velkomne i Bergen har de rett til å ytre seg og demonstrere, og det er ikke noe Bergen kommune kan si ja eller nei til. Det er kun politiet som kan stoppe en demonstrasjon eller markering av sikkerhetshensyn, og det er derfor også motdemonstrasjonen ble lagt til Tårnplass – fordi politet ba om det. I dag har vi sett enkelte bruke vold mot SIAN-lederen.

https://www.document.no/2020/08/22/vold-i-bergen-mot-sian-leder-thorsen-noen-reaksjoner-pa-sosiale-medier/

Krenkede muslimer regjerer gatene med vold. Politiet i Bergen: – Som forventet,  av: Øyvind Thuestad   22. august 2020-  Sian-leder Lars Thorsen slik han så ut etter overfallet. Skjermdump fra video.

Slaget i Bergen: Mens jeg skriver dette, bevokter 40 kampklare politifolk politistasjonen i Bergen. Rasende muslimer har angrepet en lovlig demonstrasjon, brutt sperringene og banket opp han som holdt appell. Politiets kommentar: – Det var som forventet.

 At voldsromantikerne på venstresiden allierer seg med innvandrere fra voldskulturer, har vi sett før under Sians markeringer. Som vanlig er det heller ikke vanskelig å se hvor medias sympati ligger. Men politiets reaksjon er skandaløs.

«Ungdommer» ble provosert av det Sian-leder Lars Thorsen sa om Mohammed:

– Flere og flere folk kom for å demonstrere mot SIAN. De ble skikkelig «trigget» da taleren sa at Mohammed var en falsk profet. Da stormet de ham, og han ble slått ned og begynte å blø fra fjeset, forteller et øyenvitne på stedet til VG.

Bergens Tidende snakket med politiets operasjonsleder i Vest politidistrikt, Per Algrøy.

– Ble dette verre enn dere ventet?

– Det var absolutt forventet med både demonstrasjon og motdemonstrasjon, så dette var vel som forventet, sier Algrøy.

Bergenspolitiet sviktet kapitalt i å opprettholde ro og orden i Bergen i dag. BT omtaler det som skjedde som «fullstendig kaos», og etterpå presterer de å føye skam til skade ved å si at det som skjedde, var «som forventet».

De var krenket. Sian hadde krenket deres religion, og politiet hadde beskyttet Sian! Politiet skulle ha beskyttet de «mindreårige», men brukte i stedet tåregass mot dem!

Dette er gjenkjennelig, vi har hørt det før. Denne uken var jeg i Nord-Gudbrandsdal tingrett og hørte en annen krenket muslim forklare seg.

– Jeg bestemte meg jo samtidig for å tenne på begge. Jeg tenkte at Koranen var blitt krenket, så jeg måtte tenne på kirkene.

Mønsteret er tydelig: Muslimer som føler seg krenket på vegne av sin religion, handler i hellig vrede. I blindt raseri. Ikke slik å forstå at det er tilfeldig hvem eller hva raseriet retter seg mot, raseriet har definitivt en retning, men det er uten sperrer.

Og det er ikke bare øyeblikkets raseri. I leiligheten sin på Dombås hadde Abdul god tid til å tenke seg om.

… – Tenkte du over hvordan folk ville oppfatte at kirkene ble brent ned? spurte aktor Lars Rune Ringvik.

– Nei.

Når profeten er krenket, oppstår en unntakstilstand hvor det ikke er nødvendig (eller i det hele tatt mulig?) å beherske seg.

Kan man se for seg en kristen nordmann tenne på en moské som hevn for at en muslim hadde tent på en bibel?

Hva med en flokk kristne som stormer en lovlig muslimsk demonstrasjon og banker opp personen som holder appell fordi han krenket Jesus?

https://www.document.no/2020/08/22/krenkede-muslimer-regjerer-gatene-med-vold-som-forventet-sier-politiet-i-bergen/

Sakset eller sitert fra face, forkortede innlegg:

Hanni Afsar, 9 t  ·

… SIAN er provoserende men det er en del av ytrringsfrihetspakken i Norge, å kunne håne, krenke, harselere med religiøse gærninger uten at du blir banket til blods.

Er det noe vi ikke trenger i Norge er det agressive muslimer som tar loven i egne hender. Vi er vant med å se barbariet i fri utfoldelse på TV fra Midtøsten, men nå har vi fått volden utenfor vår egen dørstokk. Det er den samme religiøse intoleransen som preger islamske stater.

Kanskje det som er mest tragisk oppi historiefortellingen er voldsromantikerne på venstresiden som forsvarer volden, som står på sidelinjen og observerer når muslimer går til angrep på SIAN uten å protestere. For noen idioter! …

De forklarte at Sian hadde krenket deres religion med politiets beskyttelse. Med andre ord forstår ikke muslimene at politiets oppgave er å beskytte ytringsfriheten, okke som. At det ikke er lov å slå ned mennesker som du ikke liker trynet på i Norge. Vel, da ble politiet en del av problemet.

Vi har fått krenkelseskulturen langt oppi halsen nå! Krenkelse og hevn var også et gjennomgående tema under kirkebrann-rettssaken mot somalieren «Abdul». Han kom stadig tilbake til krenkelsen han hadde følt som muslim etter koranbrenningen i Kristiansand.

… Fy faen, nok er nok nå! Vi har nådd the tipping point. Begeret er fullt. Og pressestøtten til den innvandringsliberale ljugepressen må opphøre.

Karine Haaland 1 d  ·

For ordens skyld: Å kritisere Si_an er tydeligvis upopulært på min venneliste. Det får være greit.

Men da må jeg bare være ryddig og si fra at denne organisasjonen har jeg personlig ingen tro på.

… Når det gjelder Si_ans evne til å skape engasjement omkring de endringene som skjer i Norge idag, har jeg ingen tro på dette.

Jeg vet sant og si ikke hva jeg eventuellt skulle vært enig eller uenig med Si_an i. Jeg aner ikke noe om dem og jeg orker ikke krangle mer med dem eller høre om dem.

 Kommentar fra Nei til islam: Vi lurer på om noen forstår rett det Haaland her skriver.

 Maria Zähler: … Vi lever i et land der vi inntil nylig har kunnet si hva vi vil om religion og ideologi. Det handler om essensen i et fritt samfunn. Og det er nettopp denne essensen, grunnmuren, våre frihetsverdier, som nå blir angrepet av bokstavtro muslimer og deres nyttige idioter, venstreradikale tullinger.

Jeg er ikke noen SIAN-tilhenger. Jeg opplever at den islamkritikken jeg fremfører er annerledes enn det de gjør. Men jeg står opp for deres rett til å drive på … Disse folkene klikker og stormer barrikader fordi noen "krenker" deres religion. Hvor blind kan man bli om man ikke ser hvor sykt det er? Dette er det samme religiøse tyranniet som preger muslimske land, og vi importerer det. De som ikke ser det nå, vil aldri se det. Vi som ser det, har å snakke ut om det. Det er vår klare plikt.-

Redaktør i Liberaleren: Bent Johan Mosfjell, 1 d  ·

1) En rettsstat fordrer ytringsfrihet og organisasjonsfrihet for alle.

2) SIAN er intellektuelt slum som appellerer til det verste i menneskene.

3) De som angriper markereringen, gir SIAN reklame verdt mange millioner og jeg regner dem som reelle støttespillere til SIAN.

4) Mennesker som angriper lovlige politiske arrangementer på denne måten bør straffes svært hardt.

Carl I. Hagen ber Jonas Gahr Støre og andre politikere fordømme voldsovergrepet mot Lars Thorsen i Bergen Av Redaksjonen - 23. august 2020 | 10:53

https://resett.no/2020/08/23/carl-i-hagen-ber-jonas-gahr-store-og-andre-politikere-fordomme-voldsovergrepet-mot-lars-thorsen-i-bergen/

https://resett.no/2020/08/23/reagerer-pa-mediadekning-under-sian-demo-ifolge-nrk-er-dette-en-gutt/

https://resett.no/2020/08/22/rodt-mener-sian-sprer-hat-kritiserer-politiet/

Karine Haaland: I Bergen kan ikke en rekke artister delta på et arrangement fordi lokalet et 25% eid av Dan Odfjell. Og Dan Odfjell er medeier i Resett.

Rødt, MDG og SV er pådriverne bak boikotten. Begrunnelsen er at "man må ta et oppgjør" med "hatefulle holdninger". Spesiellt etter moskéangrepet i Bærum.

Resett og Odfjell blir her altså forsøkt koblet til ugjerningene i Bærum. Et drap og et terrorforsøk.

Artistene og politikerne som ønsker å håndtere slike ugjerninger velger å gjøre dette gjennom boikott av arrangementer og lokaler, eid av personer de på urederlig vis forsøker å knytte til et drap, og stempler som "hatefulle".

Hva er det meningen at skal komme ut av slikt?

Denne saken er fra ifjor, men aktuell idag. Wokeriet, cancelkulturen og boikotteriet fortsetter med full styrke.

Sylvi Listhaug, 2 t  ·  STOPP VOLD MOT POLITIET. Håper du leser hele.

I sommer har ungdomspøbler i flere norske byer angrepet politiet for å gjøre jobben sin. Politiet sin oppgave har vært å ivareta en av de viktigste norske og vestlige verdiene, ytringsfriheten som er grunnlovsfestet. Det startet i Trondheim da ungdommer angrep politiet med stein. Politiet måtte låse seg inne i bilene, i påvente av forsterkninger. I bydel Alna i Oslo angrep også sinte ungdommer og motdemonstranter politiet når de gjorde jobben sin. Det er interessant at Shakeel Rehman i Agenda magasin mener at «antirasistene utnyttet sint muslimsk ungdom» til å angripe politiet. Siste eksempel fikk vi fra Bergen der personer som gjennomførte en lovlig demonstrasjon ble fraktet blødende fra arrangementet. Grunnen var at vedkommende hadde fornærmet profeten Muhammed. Også her ble politiet angrepet og i etterkant måtte politiet sette inn 40 politibetjenter som skjold rundt politihuset. Politiet mener angrepet var godt koordinert. Det har vært kastet stein, tomater og andre gjenstander.

Angrep på politiet og undergraving av politiets autoritet er farlige tendenser som er en viktig ingrediens i det som er svenske tilstander. Dette er det som blant annet kjennetegner arbeidshverdagen til politiet i flere svenske byer som Malmø, Gøteborg og Stockholm. Vi er på god vei også i Norge. Vi ser en foruroligende tendens i flere byer.

Dessverre ser vi at disse ekstreme kreftene, som er en fare for opprettholdelsen av lov og orden, også har støtte i politiske kretser på venstresiden blant annet Aps leder i Bergen Geir Steinar Dale. Det er nesten ikke til å tro. Det er ikke en dag for tidlig at politiet nå sier fra! Morten Ørn fra Vest politidistrikt sier: «Vår autoritet er på et minimum nå. Vi har politikere som legitimerer aggresjon mot politiet. De setter oss i en vanskelig posisjon..» Jeg lurer på om Jonas Gahr Støre støtter lederen i Bergen? Hvor er Lysbakken og den aldri hvilende Moxnes? Hvor er Statsministeren og regjeringspartiene? De bruker å være veldig ivrig i andre saker.

Angrep på politiet er angrep på norske verdier, og er totalt uakseptable. I Norge har vi respekt for politiets jobb. Deres oppgave er å passe på at lov og orden overholdes, og stoppe angrep på våre grunnleggende verdier. Angrep på folk som sier sin mening skal vi alle stå opp mot.

La det være klart; I Norge er det lov å kritisere islam og profeten Muhammed og alle andre religioner. Det er politiets oppgave å stoppe de som forsøker å kneble ytringsfriheten.

Syretesten på om man står opp for ytringsfriheten er om man også står opp for de meningene man virkelig ikke liker. Da skal man ikke ha forståelse for at ytring møtes med vold.

Vi skal ikke akseptere at svenske tilstander får fotfeste i Norge. Da må politiet få anerkjennelse for jobben og støtte, ikke uberettiget kritikk for å gjøre jobben sin. 563 kommentarer

 Halvor Fosli, 58 min  ·

Sterk tekst av Mina Bai, som har iransk bakgrunn. Hun frykter at den muslimske voldskulturen mot "blasfemikere" også vil ødelegge vestlige land:

"Bråket vi har med disse folka har vi hatt i 1400 år. Mange av oss på den andre siden av kloden måtte bøte med livet for en slik mentalitet, intellektuelle fra Tyrkia til Iran, fra Egypt til Nigeria og Bangladesh hugget i hjel av vanlige folk som blir rost som helter av vanlige muslimer. Nok er nok. Noen må forby slike motdemonstrasjoner, nettopp fordi disse folka gang på gang har drept, hugget i hjel, angrepet folk som har kritisert dem. Volden de har vist og viser er det det eneste de kjenner til i møte med sinne å bli krenket."

 Mina Bai, 9 t  ·

… Jeg har selv muslimsk bakgrunn og daglig er jeg i argumentasjon med folk i Iran der vi har blasfemilov og dødsstraff for blasfemi. I mitt land, er det slikt, at du lærer at du MÅ ikke fornærme helligheter. sånn er det bare. Dette er premissene nesten for samtlige muslimske land. Gjør du det, fæle ting skjer deg. ferdig snakket. Nå vil jeg ikke gå inn i SIANs budskap og demonstrasjon ogsv men mentaliteten at dersom du fornærmer profeten og "helligheten", fortjener du alt som kommer til deg. Denne mentaliteten må nøytraliseres i vesten, men i stedet blir forsterket av disse Rødt folka og deres gjeng og anti demonstrasjon. Det er et Anti-demokratisk problem de har, nettopp fordi disse krenkede folka har en voldsbagasje. Om ingen gir SIAN oppmerksomhet, kommer ca.10 stykker, preker og er ferdig med det. Bråket vi har med disse folka har vi hatt i 1400 år. Mange av oss på den andre siden av kloden måtte bøte med livet for en slik mentalitet, intellektuelle fra Tyrkia til Iran, fra Egypt til Nigeria og Bangladesh hugget i hjel av vanlige folk som blir rost som helter av vanlige muslimer. Nok er nok. Noen må forby slike motdemonstrasjoner, nettopp fordi disse folka gang på gang har drept, hugget i hjel, angrepet folk som har kritisert dem. Volden de har vist og viser er det det eneste de kjenner til i møte med sinne å bli krenket. Forrige uke var det en rettsak av en somalier som hadde tent på to kirker fordi han ble krenket av SIAN. I Nigeria ble forrige uke en synger dømt til døden for mildt blasfemiske tekster. En annen ble hugget i hjel i Pakistan av en ung mann uken før. Man må prøve å snu denne trenden ellers vil dette fortsette slik den har fortsatt fra våre beste intellektuelles drap i Østen til Salman Rushdi og Charlie Hebdo osv og til alle andre som lever med politibeskyttelse fordi de har fornærmet "hellighet" i vesten. Det eneste hellighet i vesten er frie tanker som må beskyttes ellers blir det INGEN sted i verden man får anledning til å kunne uttrykke seg trygt lenger.

Her følger, som vi lovet i innledning, et tablå fra vår egen krattskog, eller blomsterhave, alt etter som:

http://neitilislam.blogspot.com/2015/01/dillemma-og-menneskeverd-islam-og-resten.html

og om krenkelser brukt som religiøst instrument

 http://neitilislam.blogspot.com/2012/08/multikulturalisme-og-sannhet.html

Allah som skapt for manipulatører – eller bøller; multi en form for omvendt rasisme

http://neitilislam.blogspot.com/2012/10/ingentin-med-islam-gjre.html

 http://neitilislam.blogspot.com/2013/11/moskeer-og-undergravere.html

 http://neitilislam.blogspot.com/2015/03/ufarliggjring-av-det-farlige.html om Gule bl a og ekstremisme

 http://neitilislam.blogspot.com/2016/10/hodne-saken-er-islam-en-religion.html . er islam en religion, pluss Hodne-saken

 http://neitilislam.blogspot.com/2010/11/sosialister-flirter-optimistisk-med.html - muslimene har ikke dårlig tid – sml sosialistene og parisopprøret

http://neitilislam.blogspot.com/2012/09/norge-trygghetens-hus-dar-al-amin.html - trygghetens hus

 http://neitilislam.blogspot.com/2013/12/uthulingen-av-ytringsfriheten-og.html - om bl a SIAN i Kristiansand

http://neitilislam.blogspot.com/2016/02/innlullet-i-mullanes-spindel-bevisst.html

 http://neitilislam.blogspot.com/2014/06/hatefulle-ytringer.html

 https://neitilislam.blogspot.com/2014/09/de-nye-sofistene.html

 https://neitilislam.blogspot.com/2014/11/pa-mikroplanet.html

 https://neitilislam.blogspot.com/2012/03/den-muslimske-terroristen-psykotisk.html

 http://neitilislam.blogspot.com/2011/04/diktaturet-med-fascistoidene-nrmer-seg.html

 http://neitilislam.blogspot.com/2011/05/br-de-islamofile-tavngsbehandles.html

 https://neitilislam.blogspot.com/2011/12/regenten-vs-profeten.html

 https://neitilislam.blogspot.com/2011/07/antijihad-legger-ned-vapnene.html

 https://neitilislam.blogspot.com/2011/07/hva-hvis-det-hadde-vrt-en-muslim.html

 https://neitilislam.blogspot.com/2011/07/spesialbeskyttelse-av-muslimer-fra-na.html

 https://neitilislam.blogspot.com/2011/07/muslimofobe-muslimer.html

 https://neitilislam.blogspot.com/2011/06/islams-mange-masker.html

 https://neitilislam.blogspot.com/2011/06/er-muslimer-mer-tilbyelige.html

 https://neitilislam.blogspot.com/2011/05/ma-vi-sette-et-tak-pa-antall-muslimer.html

 https://neitilislam.blogspot.com/2011/05/islamofobi-og-rasisme.html

 https://neitilislam.blogspot.com/2011/04/diktaturet-med-fascistoidene-nrmer-seg.html

 https://neitilislam.blogspot.com/2011/03/normal-0-21-false-false-false-no-bok-x.html

 https://neitilislam.blogspot.com/2011/02/hva-har-muslimene-se-frem-til-i-norge.html

 https://neitilislam.blogspot.com/2011/02/ikke-for-fornrme-noen-men.html

 https://neitilislam.blogspot.com/2011/02/hatet-mot-vesten-og-spesielt-de-kristne.html

 https://neitilislam.blogspot.com/2011/02/muslimsk-verdensvid-identiteskrise.html

 https://neitilislam.blogspot.com/2011/01/islamiseringen-av-det-kollektive.html

om artister for afghanere – korrekte emosjoner

 https://neitilislam.blogspot.com/2010/12/var-narcissisme-og-islams-ddelig.html

 https://neitilislam.blogspot.com/2010/12/fremtidens-terror-i-norge.html

 https://neitilislam.blogspot.com/2010/12/personlighetsforstyrrelser.html

https://neitilislam.blogspot.com/2010/12/islams-rasjonalitet.html

om hva kommunistene og nazistene sa

https://neitilislam.blogspot.com/2014/03/kristiansand-darepolitikernes-hovedstad.html

Om dårepolitikere, altså ..

 https://neitilislam.blogspot.com/2013/11/sian-og-den-navrende-redaksjonelle-linje.html

 https://neitilislam.blogspot.com/2012/01/nar-antirasister-motarbeider-seg-selv.html

 https://neitilislam.blogspot.com/2013/12/uthulingen-av-ytringsfriheten-og.html

Tumyr som en ny Havel i Kristiansand?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar