onsdag 15. februar 2023

Vil muslimene klare å overbevise, overtale eller tvinge oss til å bli mer kristne?

Vi har offentlige uttalelser fra kirkelig hold - for en tid tilbake - om at så vil være tilfelle.

Muslimer ønsker at vi blir mer kristne. De ser med uro på avkristningen de ser rundt omkring seg på alle kanter, til alle døgnets tider. Og de gremmes. Og de viser til Koranen og Skriftene ellers. De vet at Muhammed sa at vi tror på den samme gud som dere, og noen nordmenn mener at Allah og Jesus Kristus er identiske «størrelser». Den «teknisk utdannede» Anfindsen er blitt muslim, likeså godt. Det ser ut til at muslimer vil lykkes over all forventning. Hvis vi bare venner oss til det og vender oss til – islam. Mange ensomme nordmenn, og det er svært mange av dem, mener sannsynlig vis at det er bedre å ha noen venner – uansett hvilke – enn ingen venner i det hele tatt. Og ensomheten er, som vi alle vet nå, enorm og undergravende i seg selv i Norge i dag.

https://neitilislam.blogspot.com/2021/07/o-j-anfindsen-vs-hallgim-berg-i-sakte.html

http://neitilislam.blogspot.com/2018/11/abort-en-hellig-ytringsfrihet.html

https://neitilislam.blogspot.com/2022/11/islam-angrep-pa-dar-al-harb-krigens-hus.html

https://neitilislam.blogspot.com/2016/03/favntak-og-anfindsens-forsk-pa.html

Noen mennesker av i dag må antas å ha en viss naturlig gudslengsel i seg. De oppfordres ikke mye til å søke Gud, bortsett fra i visse mer eller mindre isolerte kretser da. Så hvilken gud er de søker? Jeg tror det er en deistisk gud, en fjern gud, en gud som ikke intervenerer i menneskelige forhold for mye, en gud som holder seg i bakgrunnen, en gud man ikke kan uteske eller si noe essensielt om, fordi han er for opphøyet. Ingen kan definere, begrense eller avgrense en slik gud. De tenker kanskje: Dette er muslimenes gud, Allah, som jeg like godt kan underkaste meg, siden kjærlighet, bl a, ikke er en iboende egenskap hos gud. Godtar jeg dette, finner jeg forklaringen på at gud styrer alt, akkurat som naturen gjør, og jeg elske jo naturen, eller? Hvis gud vil, så må det skje, hvis naturen «vil» er det Allah’s slyld, ikke min. (De forstår ikke at en slik tro og en slik livsholdning eller forordning kan brukes av psykopatiske maktpersoner for å holde folk nede i en hvilken som helst nedrighet de måtte ønske. Jeg har ofte sammenlignet Koranen med en militær protokoll.

Slike mennesker ser ikke poenget: Jo fjernere en gud du har, jo mer vil mennesker – de troende – steppe inn for å regulere livet ditt, fra på det mest intime området til det mest irrelevante og at de soler seg i sin intransigence, en tilstand som ofte går mot alle fornuft, og ikke med fornuften – og naturen, slik at de har noe å vise til overfor de som alltid vil være mer fromme og zelotiske. De ser ikke den servilitet som utvikler seg innenfor et slikt system, de tror de har kontrollen og kan slippe unna, hvis det verste og umulige skulle skje. De forstår ikke hva underdanighet er, og får ikke med seg hvordan den utvikler seg og hvilken felle og hvilket bur den setter opp. De tror at dette bare dreier seg om formaliteter, at skriftbudene bare er formelle. De tror som mange svært innbilske kvinner at menn og imamer er noe de kan manipulere og snu på flisa, når det kommer til stykket, for «du vet jo hvordan menn og kvinner» er, liksom.

Men egentlig har de lukket alle dører bak seg og ingen vinduer står lenger åpne for dem.  De ser ikke at dette også vil ramme dem en dag, og da er det for sent. De forstår ikke når imamer sier at det vakreste budet de vet, er budet om gjengjeldelse, et øye for et øye, en tann for en tann (lex taliones).

Så hvorfor ikke bli muslim? (Du får ikke noe skikkelig svar fra en prest om dette, mest sannsynlig). Hvorfor ikke ha en gud som ikke legger seg opp i for mye, og så sier man frem den islamske trosbekjennelsen – den er veldig lett å huske og kort og koster ingen intellektuell uredelighet å fremsi – og så har man sitt å det tørre. Hvem trenger vel dåp? Hvem trenger et blodig offer på et kors for menneskets frelse og redning?

Mange muslimer går ikke i moskeene for å be. Det samme kan gjelde for meg: Jeg trenger ikke å gå der, selv om nye vennskaper kan være lurt å skaffe seg. Så allright, jeg går. Når så mange muslimer vi ser rundt omkring ser ut til å være like likegyldige, som oss hedninger eller lunkne kristne som snart ikke vet forskjell på opp og ned, kan jeg også være likegyldig. Allah pålegger oss ikke større prøvelser eller øvelser enn det vi kan tåle, står det jo. Og dessuten: Islam krever ikke evig pine i helvete for frafall, (så empatisk).  Så hva har jeg å frykte om etterlivet? Islam gjør meg til et bedre menneske, og dessuten er islam alltid på de fattige og undertrykte side.

Så OK. Jeg går.

Noen ikkemuslimer – hedninger, norske som andre europeere – ser også at kristendommen er i forfall og umoral. Noen vil ikke ha kvinnelige prester og andre grøsser med tanke på å få en prest som lever i et homofilt ekteskap til å gå til skrifte for. Hvorfor? Jo, fordi de vet at presten da har fått Gud til å gjøre et unntak akkurat for dem, - de kan leve i synd med kirkens velsignelse.

Mange får ikke dette til å gå opp. Man leser med egne øyne i «Boka» at dette er synd og så trekker man konklusjonene: Guds ord gjelder ikke lenger. Det er innført nye regler, synd finnes ikke egentlig, og alle får gjøre som de vil, på ethvert sted, dvs overalt. Fordi dette har mennesker, dvs flertallet, som kanskje er i et stort mindretall, men pytt sann, alt går og går det så går det.

Mange vi derfor velge islam, hvor normer og regler fremdeles er klare, inn i overskuelig fremtid. Mange vil ha det sånn, men tør ikke ble muslimer i frykt for hva naboen vil si. Men Allah og profeten er klar. Man vil ikke slutte seg til å kaste homofile ut fra hustakene og steine utro kvinner og menn, det er nå så. Men slik gjør man jo ikke her i landet, så da så. Og dessuten, tenker man, så er islam blitt mer og mer like kristendommen, takket være de idylliske «oppvekstvilkårene» eller overlevelsesbetingelsene her i Skandinavia, spesielt. Sosialdemokratiet og kristendommen har sørget for at islam er blitt mer human, tror man, og islamofobi er like forbudt som rascisme. (Al er illusjon, sa de gamle hinduene).

Derfor kan man godt bli muslim, ikke sant? Dessuten vil færre og færre bli kristne. Det viser all statistikk. Disse stoler på fornuften og derfor «greie» å ha med å gjøre og hvem vil risikere å bli kalt overtroisk i dag?

https://neitilislam.blogspot.com/2023/02/forsvinner-sivilisasjonen-nar.html

https://neitilislam.blogspot.com/2023/01/kirken-var-tradisjon-faktisk-har-gjort.html

https://neitilislam.blogspot.com/2023/01/nar-og-hvorfor-begynte-vi-hate-eller.html

https://neitilislam.blogspot.com/2015/01/den-nye-magikeren-hypermagikeren.html

https://neitilislam.blogspot.com/2011/05/kina-vesten-og-islam.html

Det er derfor ikke til å undres over at erkebiskopen i England - av Canterbury -  nå får kjeft av muslimer fordi Den anglikanske kirke tillater samkjønnede og andre kjønnede et liv i fri utøvelse i sakristier og ved altere, overalt.

Paul Salahuddin Armstrong, Managing Director of the Association of British Muslims (AoBM) expressed his “deep concern”. He said: “The Association of British Muslims is concerned about the lack of open and inclusive discussions regarding the traditional understanding of marriage within faith communities. We are also concerned about the teaching of sexual identity politics in schools, including Church of England schools.”

The woke infiltration of schools, churches, the government, and virtually the whole private sector is nothing new, so perhaps the Muslim outcry is what got the attention of and sparked the latest criticism from the Archbishop of Canterbury. After all, Welby’s priorities are highly questionable when it comes to Christian doctrine and tradition. His concern has been with combatting “Islamophobia.”

Despite the history of jihad, including population jihad, Welby has dismissed Christian concerns about unvetted, open-door immigration, which has seen vast Muslim migration into the UK (largely prompting Brexit). This is often referenced as an “invasion.” Welby has told concerned Christians that the “greater danger is posed by a growing number of atheists, who he refers to as ‘nones.’

https://www.jihadwatch.org/2023/02/uk-archbishop-slams-attempts-to-force-same-sex-marriage-on-church-after-muslim-group-expressed-similar-concern

 

http://neitilislam.blogspot.com/2022/11/de-kollektive-bedrag-og-de-kollektive.html

https://neitilislam.blogspot.com/2018/11/polyamori-et-mareritt-til-vakne-opp-av.html

https://neitilislam.blogspot.com/2022/08/mot-drag-og-trans-i-moskeene.html

http://neitilislam.blogspot.com/2011/06/islamofili-og-homofili-en-sammneheng.html

http://neitilislam.blogspot.com/2010/11/det-tredje-sakrament.html

https://neitilislam.blogspot.com/2010/11/delegger-kjrligheten-kirken.html

https://neitilislam.blogspot.com/2012/09/knefallet-et-syndefall.html

Om islamiseringen av folkesjelen her

Om islamiseringen av kirken her

Om islamisering av ekteskapet her

Ønsket om å frata også muslimer synd og skyld her

Om islamiseringen av Gud her

https://neitilislam.blogspot.com/2020/09/debatten-030920-til-en-viss-ettertanke.html

http://neitilislam.blogspot.com/2018/11/asia-bibi-islamofobi-selvdestruksjon-og.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/03/dagens-paveforkynnelse.html

Fra en norsk nettavis hører vi «ropet i ødemarken»:

Vi er i dag ved et vendepunkt. …  De nihilistiske kreftene i Vesten arbeider på høygir og forsøker å rake til seg all makt og underlegge seg alle folk.

Deres største og farligste motstander er Kristus. Han står for alt det de er mot. Han vender hjertene så de ikke lar seg misbruke.

Norge er blitt avkristnet og de som har gjort jobben er stolte av det. De fortjener å bli kalt hedninger, for det er det de er. Det har ingen god klang i deres ører. De ser på seg selv som mer avanserte enn det gamle sidrumpa kristne Norge. …

… De er derfor tolerante overfor islam. Men fanger ikke opp at muslimer ser dem som vantro, mens derimot kristne og jøder har en plass som Bokens folk. «Hedningene» vil bli presset fra to sider.

Dette ser vi utspille seg i kampen for LGBTQ i den muslimske verden.

Det hele er et korthus.

https://www.document.no/2023/02/15/skogpod-15-februar-gud-jobber/

Fra redelige og sant og rasjonelt empatiske HRS, hører vi i dag:

Expressen avslører at moskeer i Sverige krever at kvinner som vil gifte seg har en mannlig formynder under seremonien. Kravet gjelder også hos moskeer som har offentlig vigselsrett. "Det skal være en pappa, onkel eller bror eller noen fra slekten", sier en av imamene. Moskeene opererer altså i henhold til islams tekster og påbud. Det er med andre ord ingen grunn til å la seg overraske. Det islamske mørket er kommet for å bli.

I HRS har vi fra starten av for over 20 år siden vært overbevist om at innen familieretten – ekteskap, skilsmisse, arv og barnefordeling – så følger moskeene standard islamske prosedyre. I islam er nemlig familien «hellig», noe den banebrytende boken, Den muslimske familie: en undersøkelse av kvinners rett i islam, allerede i 1992 i bredt monn underbygget. Boken, forfattet av Tove Stang Dahl (d. 1993) som var professor i kvinnerett ved Universitetet i Oslo og uttalt feminist, gikk grundig inn i de islamske reglene for familieliv sett fra et kvinneperspektiv. Og svaret ga seg selv: Kvinner i islam er ribbet for rettigheter og underlegges mannen totalt juridisk. Boken til Stang Dahl står som en påle den dag i dag og burde vært obligatorisk lesing for enhver representant på Stortinget.

https://www.rights.no/2023/02/moskeene-krever-mannlig-verge-for-at-en-kvinne-far-gifte-seg/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar