onsdag 27. oktober 2021

Når vår nære fortid blir bare mer og mer lik vår nære og fjerne fremtid til det verre

 Som sedvanlig begynner vi med kjøttkaker i brun saus, for så å gå over til flatbiff med myk, stekt løk i peppersaus til indrefilé med barnaise avec bouquet, jeg kommer tilbake til "kveiten":

De fleste forsøker etter beste evne å finne grunnlag eller hjemmel for sine forutsetninger, vurderinger og verdivalg, sine syn og sine motsyn. Det gjelder i politikk som ellers. Men det fins lettvektere som ikke bryr seg om dette naturlige behovet for å begrunne sine posisjoner. Disse folka utgjør faktisk fler enn bare «de fleste», fordi de veier tyngre på maktbarometeret, dvs det sjikt eller det strata av befolkningen som faktisk bestemmer vår fremtid, i kraft av at de ikke vil se, ikke tåler å se, ikke våger å tenke selv, ikke er interessert i å basere sin bevissthet på fakta og fornuftige og lødige analyser, basert på fakta.

Disse folkene er ikke interessert i å finne grunnlag for det de mener, annet enn i deres mer eller mindre tilfeldig oppståtte emosjoner, vilkårlige eller impulsivt betinget, til enhver tid, og på ethvert sted.

Å finne grunnlag for noe man tenker eller føler er, etter min mening, å kunne henvise til noe utenfor seg selv, til et objektivt grunnlag for etikken og til et objektivt grunnlag enten i den moralske loven, naturloven, eller i den positive rett.

https://neitilislam.blogspot.com/2020/09/charlie-i-love-you-more.html

https://neitilislam.blogspot.com/2019/03/homo-oeconomicus-i-dagens-og-historisk.html

http://neitilislam.blogspot.com/2018/06/mer-om-relativisme-toleranse-etc.html

Om bl a kommunitarianisme (og Treenigheten):

https://neitilislam.blogspot.com/2019/04/treenigheten-nkkelen-til-vestens.html

Lettvekterne er med andre ord de virkelig vektige i vårt samfunn, i dag, jeg fristes til å betegne dem som et parti: Lettvekternes parti, eller gjerne: De overvektiges parti – ta gjerne ironien her. 

De er på en måte «fødte populister» eller «biologiske populister». De flyter på sine nykker og vel også sine innfall.

Men, for å snakke med Nietzsche: De kan også betraktes som værhaner: Av og til står de stille, noen ganger snurrer de rundt. I begge tilfeller varsler de om været. I så måte er de svært nyttige, nyttige idioter, og nyttige for handel og vandel i det store og hele. Kan vi klare oss uten værhaner? Velsignet være deg som er værhane? For hvem, stupid? er spørsmålet. Symbol for noen, metafor for andre. Noen er partielle værhaner, noen ganger for noe, andre ganger mot noe eller noen, tjo hei hvor det går, og tvi våre hver dette bærer hen. Litt refleksjon, takk, jeg plumper ut med det.

Bare for å ha nevnt det i forbifarten:

Construal refers to individuals' perception and action in seeking to comprehend, categorize, identify and/or recognize what they encounter in the form of a task or suggestion or other kind of experience. Og:

Researchers and theorists within virtually every sub-discipline of psychology have acknowledged the relevance of a subjective construal, especially with regards to the concepts of the false consensus effect and the fundamental attribution error.[1] There is a difference between self-construal and construal in a social atmosphere. While self-construal is a perception of the self, the latter is a perception of one's surroundings. Construal plays a crucial role when one lacks the knowledge to correctly deal with a situation.

Eller: Folk er mer kreative og har lettere for å komme frem til kompromisser når de har en viss mental distanse til «situasjonen» og/eller når de har en viss fysisk distanse til en situasjon.(Kilde: Wiki og det store nettet).

Før vi nærmer oss selve hovedsaken her: Det skal ikke mye «wits» til for å forstå at et menneske med en IQ på 120 – etter «gamlemetoden» - med en viss rett kan anslå et annet menneskes IQ til under 110 etter bare 10 minutters samtale eller 4-5 setninger. Det er ikke det minste rart i at et menneske med høy emosjonell IQ, EQ, etter like mange eller få intervaller kan anslå den med en IQ på 120 til å ha en lavere EQ enn hen selv og den med høyest IQ er mer cerebral, i negativ forstand, enn han selv.

Legg merke til «universitesvisdommen» eller «universitetessykdommen» i dette. Vi legger til at det tradisjonelt sett ikke fins noen korrelasjon mellom høy IQ og kreativitet.

Ganske enkelt formulert og med dyp innsikt: «It is clear that the New Testaments authors generally write about emotion from a cognitive perspective. What then, is the cognitive component of an emotion? It is, I believe, a construal”. (Clifford Williams).

Jeg nevner Det nye testamentet her for å få frem et poeng: Det meste dreier seg om tro og tvil. Ikke minst – et perspektiv som har vært fraværende altfor lenge både her og der.

Ikke rart at noen blir bevegelsesmennesker og andre blir parti-mennesker.

https://neitilislam.blogspot.com/2016/11/hodne-saken-er-islam-et-politisk-parti.html

http://neitilislam.blogspot.com/2018/07/mer-om-hypermagi-emosjoner-flelser-spor.html

Selvsagt utgjør dette vektige flertall enn klar byrde som det kan bli vanskelig å bære uten store oppofrelser fremover. De legger grunnlaget for det våre toppolitikere kan og vil eller ønsketenker å  gjøre, for hva de skal tenke og føle. Lettvekterne har i så måte en uforholdsmessig stor makt i landet. Man kan lure på hva som skal til for at dette folket skal våkne, - hvis de noen gang orker å våkne. Er virkeligheten for stor og hard mot dem? Er behovet for å være på den riktige siden, den som «sover» enn å stå opp for og forsvare det vi tror på og på det grunnlaget Vesten er bygget på? Er virkelighetsflukt måten å forsvare oss på? Er virkelighetsflukt blitt selve målet, og ikke bare middelet?

Behovet for å lukke øynene for det vesentlige, forblinder et folk som lever på et hovmod av gigantproporsjoner, et hovmod de fullstendig feilaktig og dåraktig tror er en dygd, fordi det er bedre å «feel-good» enn å ta inn over seg fakta, og reelle prognoser. De vektigste – i dette bildet – er altså de som tror og innbiller seg at de er nesten vektløse, fordi de ikke vil være overvektige, ut fra tidens mote som krever at selvgodhet er bedre og langt å foretrekke fremfor enkel, klar og sunn sannhet, i all Kjærlighet, amen.

I de siste dager, holdt jeg på å si, har vi sett mange artikler på ulike nettsteder som omhandler problematikken og som viser til fakta, fakta som har vært under oppseiling i mange år nå, men fakta da som politikere og lettvekterne har funnet det for godt å forholde seg irrasjonelt passivt til, som om problemene ikke eksisterte, selv om virkeligheten burde ha vært tydelig for absolutt alle, som ikke ønsket å la seg lede av sin egen blindhet, sin egen selvgode forfengelighet, feighet og virkelighetsbrist. Vi snakker om virkelig store og dramatiske «ting» her. Og enten vi tror det eller ei, det er disse «tingene» - dvs disse unnlatelsene eller denne dumheten og denne defaitismen – som nå legger fundamentet for hvordan fremtiden, dvs våre små barn og deres barn igjen, vil måtte hanskes med, de problemer våre fantastisk vanvittige politikere har tenkt og agert på, inntil nå – ser det ut for.

Jeg skriver: Ser det ut for – for egentlig fins det ikke mye substans i noen optimisme på dette området lenger. Dette synes å være et faktum allerede nå at Europa om fra 75 til 125 år vil være muslimsk, og et område uten reell frihet og egentlig menneskeverd.

Vi begynner beskjedent, får jeg vil si:

Noen av de helt store værhanene og servilt betinget emosjonelt korrekte angrer nå sårt og dypt:

https://www.rights.no/2021/10/angrer-pa-at-sd-ble-kalt-rasistisk-mente-det-egentlig-ikke-sier-toppolitiker/

Hvem skal representere folket når media går maktens ærend?

Av: Helena Edlund   21. oktober 2021, 18:00

Svenske venstrejournalister har blitt forvandlet til den overklassen de selv påstår at de gransker. Samtidig forakter de menneskene de hevder å representere. Et folk står igjen uten en stemme.

I løpet av de siste femti årene har journalistyrket blitt stadig mer populært, alt etter som bildet av journalisten som en litt alkoholisert særing på en landlig redaksjon har blitt erstattet av bildet av en vellykket programleder med idolstatus.

Sveriges journalistiske adel

Endringen er ikke helt uten grunn. De som er ansvarlige for Den Fjerde Statsmakts oppgave – å representere innbyggerne og granske makten – har endret seg, fra å dele folkets levemåte til å tilhøre de ekstremt privilegerte i samfunnet. Ja, i praksis ser det ut til å være en «journalistisk adel», hvor det samme etternavnet finnes i generasjoner i redaksjonene, kjente forfattere «rekrutteres», og månedslønnen er angitt med seks sifre.

Nylig publiserte SvD Näringsliv en hjemme-hos-rapport fra Frida Boisens hjem. Boisen er i dag spaltist på Aftonbladet, etter en lang karriere i media. Boisen er gift med Expressens underholdningsredaktør, og sammen med sine to barn bor de i en åtte-roms leilighet som tidligere var et hotell, i et eksklusivt område i Stockholm. Boisen beskriver familiehjemmet slik:

https://www.document.no/2021/10/21/hvem-skal-representere-folket-nar-media-gar-maktens-aerend/

Politiet har vært i hardt vær, og skal være forberedt på å tolke allslags «vær», men vi har i det siste opplevd at politi enten har trukket seg tilbake der det «går en kule varmt», eller de har bortforklart det, nærmest på kommando ovenfra, eller de sukker og slutter i jobben, fordi man ser at «det ikke nyttere å si og tenke» noe som helst om årsaker og virkninger og tanker og følelser om hvordan nå engang virkeligheten er, og bør være:

Nødmelding fra svensk politi: Vi kan ikke håndtere det!

Av: Helena Edlund   21. oktober 2021, 18:59

https://www.document.no/2021/10/21/nodmelding-fra-svensk-politi-vi-kan-ikke-handtere-det/

Politiets almennpreventive innsats består nå for en stor del i å godsnakke med folk, få i gang dialoger som egentlig er prosesser som har en tendens til å forevige seg selv, mens «huset som står i brann, brennes ned til grunnen» og hvor det faktisk hadde kunne bli redet, hvis ikke prosessessen rundt var viktigere enn grunnproblemet:

Politimester: Hatkriminalitet er et samfunnsproblem

Av: NTB   22. oktober 2021, 11:48

https://www.document.no/2021/10/22/politimester-hatkriminalitet-er-et-samfunnsproblem/

Hvem er det som virkelig representerer oss? Kan media nå klare å fortelle oss at media er til for oss, mot falske og korrupte myndigheter, med noen tyngde og overbevisning?:

Hvem skal representere folket når media går maktens ærend?

Av: Helena Edlund   21. oktober 2021, 18:00

https://www.document.no/2021/10/21/hvem-skal-representere-folket-nar-media-gar-maktens-aerend/?fbclid=IwAR3DJgnHofgW7fFqSe-pdc0V-ZSGiGibE-9WFbaeO-FVjq__PDcH8-be-Dc#.YXHIt3-Neco.facebook

Vi visste for mange år hva som måtte komme. Og "vi" her, er ingen profet, ingen sannsiger eller spåmann. Vi er kun et vanlig menneske som riktig nok har fått sin mer enn skarve del av utdannelse og kvalitetsskapende kvalifikasjoner og erfaringer, men som like vel vet, og har erfaring for, at lettvekterne har hatt feil hele tiden, uten at det hjalp å si og bemerke noe som helst. Alt har skjedd for døve ører. Og slik vil koste, se her:

Håkan Boström: Det som Löfven inte såg komma

LedarkrönikaI en ny SVT-dokumentär får vi möta boende på Järvafältet i Stockholm där många unga pojkar mördats i gängkonflikter de senaste åren. I fokus står den somaliska gruppen som drabbats extra hårt. Varningstecknen har funnits i decennier.

https://www.gp.se/ledare/det-som-l%C3%B6fven-inte-s%C3%A5g-komma-1.57440561?fbclid=IwAR3hMT3ZScPsQBL2o64DtIYFNxTnNv0hlZ3pdlmIw2T-qthGSrykLDg1_mM

https://neitilislam.blogspot.com/2015/01/vart-land-verdidebatt-og-charlie-abdo.html

https://neitilislam.blogspot.com/2019/05/med-dagen-fra-demring-til-skumring.html 

Myndigheter og andre kulturarbeidere har brukt det meste av sin energi, fantasi og kreativitet på å forsøk å dempe det man kaller for «islamofobi». Om dette har vi skrevet mye her på bloggen, jeg vil bare, si i forbifarten, at de som bruker denne termen på saklige islamkritikere, de er faktisk forstyrrede, de har latt seg overstyre, deres verdigrunnlag bygger kun på lojalitetsforståelser hvor det ikke fins objektive normer og verdier, men hvor alt dreier seg om hvem man får leke sammen med. De kommer over hjemme-alene-festenes paradigme, der alle er uskyldig helt til dette blir bevist, av dem selv, og helt uten lov og dom, fordi de uskyldige nå faktisk sitter på maktens tinder, i en eller annen form, og hvor barn forventes å skulle kunne diktere politikken på høyeste hold og for all fremtid:

Ikke vær en islamofob, ikke ødelegg den gode stemningen:

Av: Erling Marthinsen   21. oktober 2021, 12:55

https://www.document.no/2021/10/21/ikke-vaer-en-islamofob-ikke-odelegg-den-gode-stemningen/

Vi husker Reinfeldt, en snill og god mann, som bare tenkte godt om seg selv og alle andre, og særlig om fremtiden, en fremtid han som farlig og lett gjennomskuelig profesjonell naivist, som han aldri ville få noe konkret ansvar for:

Reinfeldt slaktes av tidligere leder i Moderaterna: – Et helvete

Av: Tore Kristiansen   21. oktober 2021, 14:34

https://www.document.no/2021/10/21/reinfeldt-slaktes-av-tidligere-leder-i-moderaterna-et-helvete/

Og hvem kritiserer politiet, nærmest straffritt i dag – jo, vet du hva og hvem?:

Muslimer kritiserer politiet: – Burde holdt kjeft om at drapsmannen var muslim

Av: Øyvind Thuestad   16. oktober 2021, 15:59

https://www.document.no/2021/10/16/muslimer-kritiserer-politiet-burde-holdt-kjeft-om-at-drapsmannen-var-muslim/ 

Frankrike synes nå å være inne i en krise, som skylder landets elite, en elite som har sett og forstått maksimalt lite:

Frankrike: Eric Zemmour går forbi Marine Le Pen på meningsmåling

Av: Christian Skaug   8. oktober 2021, 21:08

https://www.document.no/2021/10/08/frankrike-eric-zemmour-gar-forbi-marine-le-pen-pa-meningsmaling/

200.000 euro i bot for “rasistiske hatytringer”:

Frustrasjonen over manglende sikkerhet for landets borgere ga seg også til kjenne etter knivterroren i september 2020.

– Vi er fremdeles i krig mot islamistisk terror, sa Frankrikes utenriksminister Gerald Darmanin etter hendelsen, ifølge Reuters.

En som gikk enda lenger, var altså journalisten Eric Zemmour, tidligere ansatt i storavisen Le Figaro, men på hendelsestidspunktet ansatt i CNews. I en debatt om Frankrikes mulige naivitet i møte med enslige mindreårige migranter, uttalte Zemmour at de enslige mindreårige var overgripere, voldtektsmenn og drapsmenn som bør kastes ut av landet, melder Le Nouvel Observateur.

Nå har dommen falt. TV-kanalen CNews er ilagt en historisk stor bot for å publisere hatytringer og må betale tilsvarende to millioner kroner for å ha kringkastet Eric Zemmours påstander.

https://www.rights.no/2021/03/200-000-euro-i-bot-for-rasistiske-hatytringer/ 

Frankrike koker: Tidligere presidentkandidat signerer opprop om mulig borgerkrig

Sent søndag publiserte den konservative nettavisen Valeurs Actuelles enda et opprop med advarsel om kommende borgerkrig – denne gang signert av soldater i aktiv tjeneste. I kveld melder Frankrikes tidligere presidentkandidat for  «Bevegelsen for Frankrike», Philippe de Villiers, at han har signert.

https://www.rights.no/2021/05/frankrike-koker-tidligere-forsvarssjef-signerer-opprop-om-mulig-borgerkrig/ 

Vi lette litt for å finne noe vi skrev for mange år siden, og ikke for å skryte, men for å skryte, så så vi da hva som forelå og hva som kommer til å foreligge, i lang tid fremover, ganske enkelt dette:

Den dagen det ikke skal mot til å uttale seg mot strømmen i Sverige, er ennå ikke kommet og kommer kanskje heller ikke på lenge og kanskje ikke før det er for sent. Hvis det da ikke allerede er for sent. Mye tyder på at det er for sent når Reinfeldt nå ber oss innta fugle- eller flyperspektivet for å få oss til å se hvor god plass det er til nye campingturister ute i skogen og på viddene. Han ser ikke at dette ikke dreier seg om jordstykker hvor man setter opp midlertidige teltleire. Han tør ikke se at det faktisk er "turistenes" ideologi som bosetter seg. Problemet dreier seg ikke om fordeling av jordlapper til enkeltmennesker, men om en kamp om folkets sjel og mentale velvære på sikt, for å si det litt gammeldags.

https://www.rights.no/2014/12/et-oppror-mot-eliten-ulmer-i-sverige/

-

Sverige er for lengst begynt å bli en fare for svenskene selv. Tidl statsminister for de borgerlige, som for øvrig er like ille som sossarna i virkelighetsflukt, Reinfeldt, satt i et fly og så utover de store ubebygde områdene og inviterte fluksens et nesten ubegrenset antall fremmede til å befolke dem, nærmest koste hva det koste vilje, og i den falske tro at dette ville lønne seg, kraftig, men uten at han kunne sannsynliggjøre dette på noe som helst lødig grunnlag.

Så hadde vi Mona Sahlin – alle sossars jomfru og mor, allerede i altfor ung alder, som foraktet «tomtarna» -dvs julenisser og sånt, inkl ikke-eksplosiv bålbrenning  - og visse andre tradisjonelle svenske og vel også nordiske feiringer, som hun mente bare var tull, og da indirekte, at nå skulle svenskene berikes, om de ville det eller ei, men selvsagt helt uten å vite hva de skulle berikes med, eller hvordan de sulle berikes, sånn rent konkret, i det daglige, bortsett fra skråsikkerheten om at islam, ja, «islam is peace».  (Det fins en samling sitater av henne på nett, men finner dem ikke akkurat nå. Sitatene i seg selv vitner om en sjel i fullt forfall, forvirring og om en selvgodhet som bare idioter eller emosjonelt korrekt konstruerte diktatorer kan utvise).

Og så var det en minister som mente at vi måtte være snille med muslimene nå, slik at de ikke ville bli slemme mot oss senere, når den tid kom og de fikk makta og bukta og begge endene.

Og så var det en annen minister som ikke hadde den minste motforestilling om at Sverige godt kunne ta imot 30 millioner nye borgere, no problem, i godhetens navn, of course, og med henne selv i helgenposisjon, of course, of course.

Og var det flere? Jo det var et rockeband som tvang barn å synge med i en sang som oppfordret til svenskehat, en så pinlig forestilling at til og med psykiatriske tungpasienter fikk frysninger på ryggen og håret på hodet begynte å reise seg, noe spesialistene ikke trodde på, selv om de fikk se det med egne øyne, - alt, bortsett fra hva som skjedde på psykiatrisk -  filmet på en youtubesnutt som antakelig ble så pinlig fra bandet og de som støttet dem, at snutten ble tatt ut av nettet (noen har imidlertid lagret den, men det vites ikke om det da er forbudt å legge den ut på nettet).

Men disse eksemplene er bare noe få på hvor galt det kan gå når man går fra vettet. Hvordan svensken skal klare å hente seg inn igjen, vil bare fortiden vise, hvis den vil eksistere, overhodet, om 100 år og det sitter muslimer rundt omkring på universitetene som avgjør hvordan historien skal skrives, eller tauses i hjel.

Men vi skal være forsiktige med å stereotypisere svenskene nå. For snart vil det oppstå behov for at  noen skal hevde at svenskene, ikke som kvantifisert minoritet, men kvalitativ minusvariant, og som sådan en minoritet i eget land, har et spesielt behov for beskyttelse mot allslags krenkelser i form av gruppekrenkelse eller rett frem auto-rasisme, en rasismeform som i aggressiv og utagerende form, og da fremelsket og fremheiet av sossarna selv,  lett kan slå ut i full borgerkrig og da med en styrke og en oppfinnsom grusomhet som til og med får «balkan» til å blekne.

Det lå derfor i kortene at den vanvittige inkreativitet, og ellers tåpelig, reaksjon på Sylvi Listhaugs så utstrakte og hjelpende hånd til svensken, ville manifistere seg i en om mulig bare enda mer dåraktig form enn tidligere: Carl Bildt og så denne ministeren, (som vel også bidro til å styrke hijabpolitiet og selve diktaturet og skrekkveldet i Iran ved selv å bake seg inn i hodetelt på et ministermøte der for en tid siden), Wanngård og Fritzon. Bildt er her tydelig et offer for en pussi-feminisme som bare fack med stort mannsflertall kan oppvise og tillitsvalgte der som setter fitte-luer på sitt hode i den tro at dette er det godeste de kan finne på å gjøre, for å gjøre Trump forlegen og kanalisere pussifeminister over hele verden fra å gå i kronisk hysterisk fistel.

 Fredrik Reinfeldt i talen som åpnet den svenske valgkampen 16. august i fjor:

Jeg ber det svenske folket ha tålmodighet og åpne sine hjerter for de utsatte vi ser rundt om i verden. Når mange flykter på kort tid, skaper det spenninger i det svenske samfunnet. Men vi har lært oss at mennesker som kommer hit, senere blir med og bygger Sverige sammen med oss. Det kommer til å bli diskusjoner her hjemme om hva dette kommer til å koste. Og jeg vil si rett ut at det kommer til å bli store kostnader. Men jeg vil oppfordre alle til å være solidariske.

Kunne Erna Solberg sagt noe slikt i sin valgkampåpning? Kunne Jonas Gahr Støre? En annen måte å lese forskjellene mellom Sverige og Norge på, er at svenskene har tatt innvandringsdebatten, men konkludert helt annerledes enn de fleste andre i Europa, Norge inkludert. Konklusjonen kan svenskene være stolte av. I møtet med den største flyktningekatastrofen i nyere tid har Sverige tatt imot flere enn noe annet land i Europa, relativt sett. Vel vitende om at det vil koste, både økonomisk og menneskelig.

Reinfeldts tale førte til en ny runde hissig innvandringsdebatt i Sverige, der han ble beskyldt for å løpe Sverigedemokraternas ærend ved å sette flyktningpolitikken i sentrum av valgkampen og stille den opp mot andre velferdsløfter. Også den debatten ble tatt. Gjennom valgkampen ble det tydelig at alle svenske partier minus ett stiller seg bak Sveriges rause flyktningpolitikk. Men at partiene har helt ulike svar på hvordan velferdssamfunnet og flyktningstrømmen skal finansieres.

Man kan være kritisk til mye i den svenske innvandrings- og integreringsdebatten. Men debatten er der. De neste månedene vil den fortsette i en ny valgkamp – i en helt ny parlamentarisk situasjon der Sverigedemokraterna har gjort alvor av sin vippeposisjon. Det virker ganske usannsynlig at partiet ikke vil havne på vippen mellom de etablerte blokkene også etter nyvalget. Like fullt er det fortsatt fullt mulig å stenge døren for partiets innflytelse i parlamentet. Da må de andre partiene åpne andre dører, om det er i form av en storkoalisjon eller en annen avtale som sikrer at Sverigedemokraterna ikke kan stemme ut regjeringen.

https://morgenbladet.no/leder/2014/12/apne-hjerter-stengte-dorer?quicktabs_mest_lest_mest_kommentert=0

Bildet som avslører Reinfeldt fra 2014: Sverige tilhører innvandrerne:

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/46831080_779853042358800_1881005945467699200_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_ht=scontent-arn2-1.xx&oh=6dd8afe61d2fe2545b722d3e9254cadd&oe=5C712DBA

Og videre, hva mer kan jeg si:

Vi har ingen no-go-områder, sier Løvfen. Klart at han må si det. Han kan ikke fortelle forsvarssjefen om å holde seg unna fordi det er no-go. Han har jo sagt at om nødvendig, innkaller han hæren. Og siden hæren kan gå inn, så har de ingen no-go-områder.

Tenke det: Det fins ingen no-goes fordi hæren kan gå inn der. No-go-problems.

Med andre ord: Det skal mer til enn politi, brannvesen, sykebiler og feel-goods for å si at det ikke fins no's.

Lurer på om det er noe mer som ikke fins i Sverige. No, no, no svensker, problemet ligger kanskje like mye på svenskene personlig som på innvandringen. I hvert fall er det mange som vil ha det så, at det ikke fins noen problemer med innvandringen, altså, bare svenskene. For noe sted må jo utfordringene og problemene komme fra, ellers var det jo litt absurd det hele, hvis de ikke kom fra noe.

Når svenskene ikke kan innrømme hverken at de har problemer eller innvandring i streng forstand (for de har jo selv innvandret, for lenge siden, da det forøvrig bare var barbari der den gang, hilsen Reinfeldt) og at innvandringen ikke kommer fra noe sted, men liksom bare er der, og har alldri vært der, egentlig, vel, da er det et problem i seg selv. Men ikke for svenskene, ser det ut for. I hvert skal de lokkes til å tro at det hverken er problematisk eller absurd, enda så absurde det høres.-

Og så kan vi nenve: Bildt: «Most refugees coming to our country from Muslim countries have adjusted to the values of tolerance central to our society. The fact that many of these people have often fled different systems of intolerance helps that process.»

Og: «Khaybar Khaybar, ya yahud, Jaish Muhammad, sa yahud». That is, «Jews, remember Khaybar, the army of Muhammad is returning.»

Her ser vi miniatyrbildet, som stadig er i vekst, på Europa i dag, og i morgen. Og i over imorgen. Legg så til hva Mona Salin har sagt, hva Løfven kan lire av seg, hva Reinfeldt kan få innbilt seg selv å tro på, og vi har fremtidspanoramaet på nært hold. Vi slipper ikke unna og ingen kan innbille seg noe annet. "Eliten" ser ikke ut til å ta noen uttalt og formulert trussel på alvor. Det er dypt bekymringsfullt. Og samtidig ganske utrolig. Men hvor mange ganger og fra hvor mange munner har vi vel ikke sett denne vanvittige irrealismen komme til uttrykk før og blant "godtfolk", til og med?

Khaybar-formelen ble også ropt ut rett foran Stortinget for noen år siden, under en demonstrasjon hvor en smilende og blid Kristin Halvorsen, SV, var til stede. En partikamerat av henne så frem til den nære fremtid at terrorister i "Palestina" nå snart kunne skaffe seg "mobile raketter", for lettere å kunne nå sivile mål inne i Israel.

Tankene og holdningene disse personene har og pleier, og som de vil fortsette å spre og innprente, og som har satt seg i store deler av befolkningen, kommer ikke til å endre seg vesentlig fremover. Når skal slike mennesker bli voksne?

Og se denne:

"Krig og okkupasjon får kristne til å flykte fra kristendommens vugge".

Denne setningen forteller drøss om nivåsenkning i Aftenposten, at innsikten man burde forvente av landets største avis uteblir. Man tror kanskje man er bra fluffy og dyp der. Hvem er det som okkuperer? Flykter kristne fra israelske okkupanter? Hvem driver krig mot kristne eller forfølger kristne? Er det Israel, støttet av Trumf? Hvis man er godt over gjennomsnittet historieløs og uten skrupler, kan en leser få det inntrykk at israelere og trumftilhengere gjør det stadig verre og livstruende for kristne. I så fall er man forført, hjernevasket og så uvitende at det er fare på ferde, altså hvis avisen har klart å få "hvermannsen" til å tenke i slike baner.

Det mediamenneske og den redaksjon som har formulert denne ingressen eller akseptert eller tolket den som interessant og sannhetsbeskrivende, må være helstøpt bortenfor blånene. Intensjonen er helt klart å sette både Israel og kristne i et dårlig lys. For ingenting nevnes eller antydes her om helt andre årsaker, årsaker som nå når helt opp til oss alle her i nord. Midt-Østen er ikke bare kommet nær, Midt-Østen er her. Her og nå. Og den har ikke tenkt å fly landet. Den er j, som mange sier, kommet for å bli. Og for å bli stadig viktigere og stadig verre.

Og så, her har vi de beryktede linkene:

http://neitilislam.blogspot.com/2019/04/sitatene-som-avslrer-vestens-diabolske.html

https://neitilislam.blogspot.com/2011/02/muslimsk-verdensvid-identiteskrise.html

https://neitilislam.blogspot.com/2020/10/forsk-pa-dypdykk-modning-og-avmodning.html

 

https://neitilislam.blogspot.com/2019/04/ekstremistiske-handlinger-erna-solberg.html

https://neitilislam.blogspot.com/2012/06/det-neo-kommunistiske-diktatur-i.html

https://neitilislam.blogspot.com/2020/09/den-totalitre-emosjonalisme-og.html

 

https://neitilislam.blogspot.com/2018/03/den-emosjonelle-kvalme-brer-seg.html

http://neitilislam.blogspot.com/2020/11/emosjoner-er-kanskje-mer-eller-mindre.html

https://neitilislam.blogspot.com/2019/12/propaganda-i-nrk-emokratiet-arne-visste.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/06/det-nye-store-emosjonelt-korrekte-credo.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/06/emo-markedet-og-den-maniske-hypermagi.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/03/emosjelle-dramtikere-uten-sans-for.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar