fredag 22. april 2022

Helt gyselig om folkemord i den kristne avisen Dagen i dag.

Dagen serverer 190422 en kronikk om armenerne og det islamske kalifats ugjerninger rundt Den første verdenskrig.

Kronikken er nærmest identisk med en annen kronikk av samme forfatter, publisert i Stefanusalliansens Magasin, ved red Johannes Morken nr 7, 2021, hvor denne redaktøren bl a intervjuer en armener om folkemordet på armenerne:

Overskrift: Armenernes dødsskrik: Religiøst hat ble mobilisert. Så ble armenerne og andre kristne minoriteter utsatt for systematisk utryddelse. Men Norge nekter å fortelle Tyrkia at det var folkemord. Vil Jonas Gahr Støre gjøre som Joe Biden gjorde i fjor?

Se kronikken i Dagen her:

https://www.dagen.no/meninger/armenernes-dodsskrik/

Så hva betyr «religiøst hat ble mobilisert»? Smak på det, her snakker en kristen som burde forstå bedre.

Se vår kommentar til kronikken slik den sto i alliansens» Magasin» fra 2021, hvor vi går inn på hvorfor Johannes Morken opererer med et ladet uttrykk som: "Religiøst hat ble mobilisert".

https://neitilislam.blogspot.com/2021/12/red-johannes-morken-forklarer-folkemord.html

Det ser ut for at Dagen har kapitulert. Dagen har kapitulert for «de servilt betinget emosjonelt korrektes hegemoni», et hegemoni som bygger på bl a halvsannheter, og at godhetsposering står høyere enn sannheten og redeligheten. Og viljen og motet til å gå rett på sak. Man tror man skal redde sannheten ved å fortelle halvsannheter. Det går aldri bra. Og bør aldri gå bra.  

Og at godhetsposering bør vernes mer enn ytringsfriheten, - og livretten, faktisk. Se vå kommentar i linken over.

For de som ikke tør å tro hva jeg sier, ber jeg om at man leser linken. Kanskje man med rette får termen «islamofobi» i halsen, hvilket vil være en sunn og forstandig reaksjon.

Og det hele har med frykt for islam å gjøre, en frykt det skal være normativ forbudt å ha … For den som har frykt for islam, han skal ut, han skal utestenges på livstid.

https://neitilislam.blogspot.com/2019/07/hatprat-personangrep-horn-morken-og.html

Det mest moteriktige og emosjonelt korrekte – og derfor meste servile og opportune, eller mest moraliserende beleilige, ikke nødvendig vis det meste pragmatiske -  i dag er å ikke ha – eller innbille seg at man ikke har – frykt for islam. Og her biter ikke argumenter på. Men vil fortsette å lulle seg inn i seg selv og føle at det føles helt dydig OK og være seg selv nok.

Ofrene trenger ikke moralisering og halvfortielser. De trenger at hele sannheten kommer for en dag, usminket og uten frykt for islam.  

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar