tirsdag 23. juni 2020

Riv katedralene! Riv Jesus! Og vi gjør det mot oss selv


Følgende er et forsøk på å skildre stemningen generelt i den vestlige verden i dag, en uhyggestemning som gjennomborer sjelene og forsøker å bringe verdier, troer, hjerter og meninger til taushet. Hensikten er forvirring, gjerne forvirring for forvirringens egen skyld. Blind vold. Her er det mange blinde som leder sine blinde.

Vi opplever en stemning skapt av pøbler, nihilister, kynikere, opportunister, grenseboere og rene psykopater - i «det godes» tjeneste. Stemningen begynner å nærme seg en grøsserens kaliber. Den er egentlig uforståelig, men «den virker». Den fungerer etter noens hensikt. Den er ikke en følge av naturlovene. Den er skapt og villet. Den har en final årsak. Vi opplever et velorganisert pøbelvelde, et velde som vil omstyrte den vestlige sivilisasjon og vår judeokristne tradisjon. Ha ingen illusjoner om noe annet. Vi står ved et veiskille, selv om ingen vil se det og erkjenne alvoret. Det vil roe seg etter hvert, ja vel, men hvor lenge. Skaden er allerede skjedd. Og den er ikke en djevel som må druknes – i dåpen - hver dag, som det heter på «luthersk». Vi er ikke lenger alle samtidig syndere og frelste. Vi er enten frelste, eller fordømte her og nå og for evigheten og de som bestemmer over hvem som skal dømmes til helvete, det er pøbelen, en pøbel som absurd nok av mange idioter beskrives som uskyldig utgaver av «våre kjære» «blitzer» og som hyller pøbelens store hypermagiske og emosjonelt «korrekte» omsorg for «black lives matters», BLM.




Bangstad og Døving vil at vi skal føle skyld, hvis ikke, så …


Det de sier, tenker og faktisk gjør er følgende:

Riv katedralene. De symboliserer korstog og undertrykkelse. Hvit undertrykkelse. De truer med sin visuelle taushet. Med sin veldige prakt. De målbærer fascisme, nazisme! De står for en historie vi ikke kan leve med! Nidarosdomen ble reist for å hylle korstog og massedrap på muslimer. Statuer av kristne vikingkonger må helst brennes. Disse kongene drev korstog mot nordmenn. De var voldsmenn tvers igjennom og derfor onde.

Riv Jesus – han er hvit! tøm kirkene for bilder, nei, riv kirkene også. La intet bli stående. Kristentroen er imperialistisk! Den er diskriminerende.

Hva med Hagia Sofia? Vel, den brukes vel fortsatt som museum. Erdogan vil omgjøre den til en «full time» moské. (Det er på tide vil de fleste av verdens muslimer si).
Har noen lest om hvordan Konstantinopel ble erobret – av muslimer i jihad?

Lesser known is what immediately followed this Muslim seizure of “New Rome”—which Turkey is immensely proud of—as described below (note: all quotes are from contemporary sources, mostly eyewitnesses):

Once inside the city on that fateful May 29, 1453, the “enraged Turkish soldiers . . . gave no quarter”:

    When they had massacred and there was no longer any resistance, they were intent on pillage and roamed through the town stealing, disrobing, pillaging, killing, raping, taking captive men, women, children, old men, young men, monks, priests, people of all sorts and conditions…  There were virgins who awoke from troubled sleep to find those brigands standing over them with bloody hands and faces full of abject fury…  [The Turks] dragged them, tore them, forced them, dishonored them, raped them at the cross-roads and made them submit to the most terrible outrages… Tender children were brutally snatched from their mothers’ breasts and girls were pitiles sly given up to strange and horrible unions, and a thousand other terrible things happened. . . her

Noen som husker tidl president Bill Clinton da han beskrev en scene fra korstogstiden der det blir fortalt at korsfarerne vadet i blod til opp over anklene i Jerusalem? Ville han noen sinne ha fortalt eller bare nevnt historien over, om erobringen av Konstantinopel? I hvilken situasjon ville han i så fall fortalt den?
Ville tidl president Barak Obama ha fortalt den samme historien? Tro ikke det nei. Men han ville nok ikke ha vært sen om å fortelle historien om Jerusalem, hadde anledningen bydd seg.

(Litt bakgrunnsmateriale: Vi har noe å si om islamiseringen av Den norske kirke og tilpasningen til den islamske ikonoklasme her om islamiseringen av kriken og Om angsten for demokratiet, Marcuse, vold og ikonoklasme).

Hans Rustad beskriver situasjonen i dag: Det er en sammenheng mellom verdisammenbruddet i toppen av samfunnet og mobben som får fritt spillerom i gatene.

Det syntes som om opptøyene hadde roet seg litt ned, hvis man ser bort fra fristaden i Seattle, hvor skytingene i helgen synes å innvarsle dens endelikt.

Men i natt samlet hundrevis av demonstranter seg utenfor Det hvite hus for å lage en fristad rett utenfor presidentens dør.

Du får en ide om galskapen når en representant for BLM sitter på CNN og forteller at de har tenkt å styrte presidenten, ikke ved valget i november, men nå, med fysisk makt.

Det lå i luften for tre uker siden da de nærmest beleiret Det hvite hus og Secret Service førte Trump ned i bunkeren.

Mediene ble ikke skremt over faren for anarki. De triumferte! Endelig kunne de fremstille presidenten som redd og ydmyket. Document 230620:

I en annen artikkel av Rustad finner vi dette:

Shaun King er en av de sentrale skikkelsene i Black LIves Matter. Han tvitrer nå om at neste mål når statuene er fjernet, er «hvite Jesus». Han mener det bokstavelig:

    Yes.

    All murals and stained glass windows of white Jesus, and his European mother, and their white friends should also come down.

    They are a gross form white supremacy.

    Created as tools of oppression.
    Racist propaganda.

    They should all come down.

Dette er en oppfordring til å ødelegge kirker og kristne symboler over alt hvor de finnes. Det at King tør å si dette offentlig sier mye om hvor langt de føler de kan gå i dagens situasjon. her

Kommentar: Rustad trekker ikke inn islam her, antakelig med god grunn, og ikke ut fra feighet og servilt betinget korrekte emosjoner.

Alle bør imidlertid «connect the dots», samle trådene. Tenk bar på noe så enkelt som billedforbudet i islam! Det har større implikasajoner for ikkemuslimer og kristne enn vi tror. Vi har ikke hatt fantasi nok til å fantsere oss frem til hva dette forbudet egentlig betyr og innebærer. Ikke engang i fantasien, altså.
Vi har ikke hatt peil. Og vi kommer ikke til å få peil. Men vi er nødt for å lære ved feiling, i hvert fall før vi er døde og så lenge vi er i live, på en måte.

Det er altfor tydelige til at noen ikke kan se dem, "the knots" eller "the dots", samlet. Hvem har størst fordel av at pøbelveldet får sette dagsorden og etablere definisjonsmakten? Svaret sier seg selv. Jeg trenger ikke nevne navnet, engang. 

Vestlige mennesker i dag skjønner imidlertid lit av hva som skjer. (Fordi vi har mistet toren og forankringen). Man forholder seg til skrekkveldet som om det skjedde på en tv-skjerm. Man skjønner ikke at dette angår en, på kroppen, inntil margen. At det er Vestens fremtid som står på spill. Vestens tro er forsvunnet, vi tror derfor på hva som helst. Ingen har vært mer overtroisk enn hva Vesten og Vestens mennesker er i dag. Vi utgjør et hav av vantro, et ocean av hybris. Vi ligger «easy for the taking». Vi ødelegger og utarmer oss selv.

Det finnes knapt spor av ånd og hellig tro igjen, i Vesten. (I den muslismke verden fins mange som tror at det er bare muslimer som kan ha noen ånd, at det bare er muslimer som kan ha tro - deen).

Og den trøst vi faktisk trøster oss med er, at det faktisk er bedre å være slave enn fri mann. Det er tryggere slik. Vi får dessuten som fortjent. Vi har syndet kollektiv, vi bærer alle en felles skyld. Og hvis vi ikke føler skyld for tidligere tiders gjerninger, så er vi per def umoralske, skyldige. Vi er ikke så servilt betinget emosjonelt politisk korrekte som «de» forventer av oss at vi skal være.













Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar