torsdag 4. juni 2020

Hvit taushet er vold?


Vi har hørt det før. Hvor mange ganger til skal vi høre det før vi blir sprø, av dumheten og idiotiet?
Jeg mener alvor. Dette er ingen spøk. Vi skal forsøke å se på fakta. Og hvordan de påvirker hjernen vår, vår sjel og personlighet. Uten at vi skjønner bæret. 

I dag er følgende aksiom blitt et doxisk felt, et selvinnlysende, uomtvistelig og uangripelig område og derfor et "objektivt sant" dogme: Logikk er logikk, men samtidig er logikk ikke- logikk og denne ikke-logikken, som altså påstås å være logikk, er nå blitt en dominernede psykisk mekanisme, en katalysator som styrer alle holdninger, all tankevirksomhet og alle emosjoner. Og disse to logikkene er ikke likestilte bare på papiret, nei, den ene logikken dominerer og bestemmer nå tankeparadigmene og den offentlige diskurs, ja, alle parameterfunksjoner. Tankefeil er blitt normerende norm. Den gamle logikken er blitt norma normata, ikke norma normans.   
 
Skjønner vi ikke at vi nå programmeres av et sett med en helt ny software som verden ikke har sett maken til før? Skjønner vi ikke at vi faktisk har vært under beleiring i ganske lang tid nå? At vi i vår godtroenhet eller naivitet og i såkalte «tro på menneskets rene godhet» - og på godhetsposørene - har satt døren på gløtt, - og at «tyvene» nå romsterer og dominerer som de vil, ikke bare inne i selve stua, og på kjøkkenet, men også fra kjeller til loft? Ser vi like vel ikke hva som skjer? Hva kan dette hovmodet på egne vegne komme av?

Vi er helt klart dupert. Selvpåført, det må anføres, om ikke av helt fri vilje. Vi er blitt overmannet av det vi trodde bare var anonyme og kraftløse åndsrefter og subtile styringsmekanismer. Av ny-magi eller hypemagi og hypermagikere, jeg skal forsøke å forklare:

Et lite tilbakeblikk først, et tilbakeblikk vi faktisk kan «se frem til» som selvmanifisterende med stadig større tyngde og kraft: Noen «campus-smarte» professorer gikk da inn for å betrakte rasisme som «fordommer pluss «makt»: Prejudice plus power is a stipulative definition of racism often used by anti-racist educators, including the American pastor Joseph Barndt.[1] The definition was first proposed by Patricia Bidol, who, in a 1970 book, defined it as "prejudice plus institutional power."[2, her

1970 kan høres lenge siden ut. Men lenge nok til at «idiotiet» har innhentet oss, nærmest uten at vi har lagt merke til det. (Jeg tenker på de hovmodig tause, de selvgode som ikke tror at verden og logikken kan endre seg, med katastrofale følger og sivilisatorisk kollaps, relatert til en «indre strid, usunne og destruktive mentale spenninger, som ikke bare er et spenningsforhold med rot i ytre forhold, men i et indre forhold, ofte selvpåførte mekanismer, som går på «det kollektivt underbevisste». (Vi ser ikke at hardwaren er i ferd med å bli ubrukelig og at det må en ny hardware til for at ny software vil bli tatt i bruk, med former for vold, enten vi vil det eller ikke).

I dag er det slik at det er hypermagikerne som installerer både ny hardware og ny software, i den kollektive ubevissthet. Denne bevisstheten kan ikke dø, med mindre den begår selvmord, som kultur betraktet. Vårt kollektive underbevisste er fremdeles objektivt til stede og fremdeles litt aktiv - uten at «vi gamle modernister» - som trodde på fornuften og logikken -  synes å la oss ryste det minste av at den faktisk var truet på livet, - utenfra.
Vi er blitt en nasjon av langsomt aldrende roboter som i realiteten styres av hypermagikere, lokalt så vel som globalt.

Og om ikke lenge vil idiotiet og dumheten bare innhente oss enda mer, og kvele oss enda mer. Den har ikke bare strupetak på oss, nei, den sitter med kneet på nakkene våre. Og vi ligger faktisk nede for telling. En, to, tre, fire … sekunder nærmere mørket. De kommer til å «døde» hele kulturen, slik vi har kjent den til nå. Hvis ikke … vel, jeg tør ikke tenke på det, hvis ikke …

Jeg har forsøkt å si noe før om dette her på bloggen: Om hypemagi og nødvendigheten av å tenke "juridico-religico"
Jeg har også skrevet noe om hva Bonhoeffer skrev om «dumheten», se her om "eichmenn", dumheten og Bonhoeffer Se også: Magi over religion eller religion over magi?

Vår vestlige kultur er i ferd med gjøre tabbe på seg selv. Det har gått opp for mange, men for altfor få.
Vi har lagt oss til en helt ny logikk, som følge av et tankeparadigme jeg har kalt «det hypermagiske». Vi styres av hypemagikere, selv om de er vanskelige å detektere, selv om vi bruker mikroskop eller røntgen. Vi domineres av by-proxy-moralister. Av meta-moralister som kjenner kun en logikk, den form for logikk de systematiske bruker for å sette meningsmotstandere ut av spill, både fysisk og psykisk. Se diagrammet under og finn ut hvilken logikk er sunn og hvilken logikk som er helt kokko og se at vi styres av «de helt kokko», dvs de dumme, og de dummeste av hypemagikere.

Det helt utrolig er imidlertid at «motstanderne» - de som ikke er hypermagikere - lar seg sette ut av spill; at de gjør seg målløse, dvs at de gjør seg «stille», de vil ikke vise seg i protestdemonstrasjoner osv. De forholder seg i ro. De tar forbehold. De fortrekker ikke å si noe. De vil avvente for så å vurdere sakens fakta før de tar endelig stilling. De er rasjonalister, kall dem modernister. De tror på fornuften. De tror ikke at de servil betingende og korrekte emosjoner kan løse problemene, særlig ikke de helt store, dype og viktige problemene.

Og av den grunn, blir de nå kalt rasister og voldelige. Av idiotene og hypemagikerene, og «eichene», se link over. Noen som fortsatt ikke er hypermagikere tror fortsatt at «det skal gå seg til». Man synes ironisk å mene at «alle skal med» og at det er mulig, og logisk nødvendig. he, he.

De lar pøbelen få holde på og ser ikke at de på sikt at de vil bli innhentet ikke bare av pøbelen, gjengen, klanen, men generelt og over hele linjen også av pøbelens tenkemåter, orienteringsvinkler, metoder og logikk.
Og nå har metodene og tenkemåten sneket seg langt inn i politiets sentral-hjerne. Man har overtatt med rå «hjertemakt», etter vellykket følelsesmessig utpressing.

De ser ikke at det hypermagiske paradigme har overtatt og at de selv er skyld i at det – og de -  har overtatt. De ser ikke at de har satt undertrykkerne, tyrannene og de totalitære tendensene hel frie, og at «det nye» destruktive er blitt normerende norm. De ser ikke at den normativ ekstremismen har tatt over, at den nå i dette øyeblikk overstyrer alt.

De ser ikke at det er kommet en ny logikk som trumfer all annen logikk, tradisjonell logikk, og rimelig logikk, logikk til å forstand av. De har latt seg overliste av den emosjonelt betingede logikk, den servilt betingede, korrekt formede logikk. De ser ikke at de allerede ligger nede og at de allerede har lagt seg flat.
De ser ikke at de allerede er og har vært gjenstand for en gedigen, mesterlig og kanskje helt naturlig tilveiebrakt manipulasjon, for følelsesmessig utpressing i godhetens navn, av de som har tatt mentalt eierskap til de mentale bilder som antirasisme, toleranse, empati, bare for å nevne noen få «kjæledegger», innebærer og som hypemagikerne skjuler seg bak.
De kan ikke forestille seg at deres modernisme faktisk har tapt og at den erstattes, ja, virkelig erstattes, av en ikke-tradisjonelle, ikke-klassiske og usann logikk, den egentlig logikks klare motsetning. De vil ikke at dette har «satt seg på sjelen», at den nye «logikken bestemmer ikke bare hva vil skal tenke, men primært også hva vi skal og må føle, dvs emovere. De skjønner ikke hvor sykt dette er og hvor langt letargien og inertiaen har før oss.
De kan ikke tillate seg å tro at selve logikkens grunnprinsipper er satt ut av spill, og at den ikke kan komme tilbake via argumenter, av rasjonell tenkning.

Se nøye på understående diagram. Rutene inneholder resonnementer og måter å resonnere på, påstander og konklusjoner som både bestemme av den nye hypermagiske logikken og den gamle klassiske logikken. Jeg spør: Hva er hva?

Modus ponens:

Hvis p
Så må Q følge logisk
P er sann, derfor Q
Korrekt og empatisk
Medlem i SOS antirasisme
Korrekt, empatisk og medlem


Medlem i SOS
Korrekt og empatisk
Medlem i SOS, korrekt og empatisk

Det er rasistisk å kritisere islam
Storhaug kritiserer islam
Storhaug er rasist

«Hvit stillhet er vold»
De aller fleste hvite er stille
De aller fleste hvite er voldelige

Hvis strømmen er av
vil ikke lyset komme på
Strømmen er av, fordi lyset ikke vil komme på

Hvis A ikke vil se meg igjen
vil han si han er opptatt i kveld
A tekster at han er opptatt i kveld, derfor vil A ikke se meg igjen

Hvis jeg treffer dyret med giftpilen i hjertet
vil dyret dø
Jeg traff dyret i hjertet med giftpilen. Det vil derfor dø

Hvis jeg ikke innberetter skattepliktig inntekt
vil myndigheten komme etter meg
Jeg innberettet ikke, myndighetene vil derfor komme etter meg



Modus tollens logikk:
Hvis p
Så q
Ikke q, derfor ikke p

Empatisk og korrekt
Medlem i sos
Ikke medlem i SOS rasisme,  derfor ikke empatisk og korrekt


Med våre dagers logikk, er mulig og alt mulig er snudd på hodet. Se et utsnitt av kommentarene som er lagt ut på andre nettsteder her:

Ödmjukt böjde hon knä inför människor som bar på plakat som annonserade att ”all cops are bastards”, knöt sin näve på bästa Black Panther-vis och avslutade det hela med att krama om så många hon hann med. Gråtande, ska tilläggas.

Varför hon grät är inte helt uppenbart, men sannolikt för att hon var så djupt rörd av sin egen enastående godhet och sitt modiga ställningstagande mot rasism, … Hon är ju trots allt både polis och vit, så det är klart att hon är medskyldig ….
Sådan tur då att hon, i sin mjuka kvinnlighet, förmådde erkänna sin skuld inför demonstranterna så att hon kunde överösas av kärlek. …

Som sagt: Allt är satt ur spel. Gråtpolisens tid är nu. Och vad som helst kan hända.
-

Hun er barnet som ikke vil være voksen, autoriteten som ikke vil være sin makt bekjent, hun er likestillingens ytterste konsekvens. Hun har lært at hun lever i et ondt, patriarkalsk samfunn, men utenfra ser vi klart hva Sverige er blitt: Et totalitært matriarkat som er i ferd med å begå nasjonalt selvmord. …
… Kun den retoriske makt over samfunnet er tilbake. Innen århundret er gått, vil islam også ha overtatt den politiske makten. Med «kun» en million muslimer er de naturligvis allerede i full gang. Brorskapet infiltrerer alle maktbastioner.

Og etterpå gråter hun av bevegelse over øyeblikkets storhet og godhet. https://www.document.no/2020/06/04/et-makabert-syn/
-

Svenske venstreaktivister hadde 3. juni en manifestasjon på Sergels Torg i Stockholm, til støtte for George Floyd. … Dødsfallet har blitt et symbol på det mange hevder er systematisk rasisme.

Arrangørene hadde fått tillatelse til en markering med 50 personer. Men over 1000 dukket opp.
… Demonstrantene ropte «Fuck the police» og holdt opp skilter med ACAP, en forkortelse for All Cops Are Bastards (alle politifolk er drittsekker).

… En ung, blond politikvinne steg ut av bilen for å roe ned folkemengden som dunket på politibilen.
Demonstrantene er høylydte og roper: Ned! Ned! Ned! Så skjer dette:

Etter å ha knelt med neven i været, tilsynelatende som en støtte til demonstrantene, holder politikvinnen opp et skilt hvor det står: «Hvit stillhet er vold» (White Silence is Violence).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar