onsdag 28. april 2021

Bahreh går i baret, eller baren, nok en gang ...

Hva var det vi tenkte? Hva var det vi sa? Og hva så vi vel ikke – klart som dagen, at her var det noe som skurret veldig, noe som ikke var «rett».

Vi skrev for tre år siden om Bahareh Letnes, dvs vi nevnte henne så vidt, hun var jo tross alt gift med Strandberg, tidligere FrP, som burde vite bedre, slik at hun også burde vite bedre, for å si det sånn. Man kan nå være sikker på å lure enda mer på om både Sandberg og Bahre burde vite bedre, uten at de har peil.  

Vi skjønte det da den vakre Bahreh sa at det bare er «20% sharia i Iran» og så trodde vi at vi kunne humre det bort og legge saken til side, men så dukker den opp, ikke som troll i eske: Vi burde alle se hva som var i emning og at Bahreh vill stå på sitt og insisterer på sin egen dumhet, eller mangel på forstand eller kunnskap eller vurderingsevne. Se denne:

https://neitilislam.blogspot.com/2018/08/den-politiske-kaleidoskopvirkelighet.html

Vi finner nå denne overskriften på Nettavisen:

Bahareh Letnes drar iraner-kortet, og svikter samtidig de iranske kvinnene

– Det er ikke bare beklagelig at Letnes driver med kunnskapsløs hvitvasking av kvinneundertrykkelse. Det er også direkte farlig at en kjendis sprer falske nyheter, mener Mina Bai.

Les mer: Iran utnevnt til FNs utvalg for kvinners rettigheter: – Helt absurd

Mange titalls kvinner sitter og råtner i iranske fengsler for å ha krevd sine grunnleggende rettigheter. 20-åringen Saba Kord Afshair fikk en dom på hele 24 år for å ha deltatt i en kampanje mot landets obligatoriske hijab-lov.

Slike lover eksisterte ikke før den islamske revolusjon i 1979. Iran er kanskje det eneste landet i verden der kvinner systematisk blir diskriminert som ikke-likeverdige.

Hele samfunnssystemet, fra lovgivning, domstolene, politiet, utdanningsinstitusjonene, media og TV, er gjennomsyret av et nedlatende, grovt undertrykkende kvinnesyn - som gjør kvinner til annenrangs borgere.

Iranske kvinner kvier seg for eksempel for å rapportere om voldtekt og trakassering, fordi de blir anklaget for selv å være skyldige i å ha fristet menn.

Les mer her på Nettavisen:https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/bahareh-letnes-drar-iraner-kortet-og-svikter-samtidig-de-iranske-kvinnene/o/5-95-222934

Se også denne «for sikkerhets skyld»:

https://neitilislam.blogspot.com/2019/08/nordmenn-som-tror-pa-allah.html

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar