torsdag 19. november 2020

"Kirken" og islamo-sionismen - en grov forsømmelse

«Kirken» her for kort tid siden fordømt det de kaller «kristensionismen». Har "kirken" noen gang fordømt det vi kan kalle islamo-zionismen»? Den «isme» som bl a mye annet påstår at Jerusalem er den hellige moske som nevnes i Koranen.  

Se: Sommerfeldt - terror ikke mulig og Om Sommerfeldt, kristensionisme etc og se denne, som burde oppfattes som et «tegn» - kanskje ovenfra: Saudi journalist states that al-Aqsa Mosque is not in Jerusalem her

Nei, kirken har ikke fordømt «islamo-sionismen». Den har ikke det. Den har ikke turt. Det er en grov unnlatelsesynd, en fornærmelse mot intelligensen selv. Ja, et direkte angrep på folks sunne fornuft og evne til å tolke tekstene, situasjonen – konteksten. Og som om ikke dette var nok: Kirken har bevist, over langt tid nå, at de foretrekker «det emosjonelt korrekte» og «den korrekte servilitet» fremfor sannhet, fremfor redelighet og fremfor det intellektuelle mot og alt det som skal til for å bi betraktet som rettferdig og derfor som ekte hyrder for folket.

Men nå har brunten av islamske stater selv fordømt islamo-zionismen. Alternativ «islamosionismen. De har erkjent at islamo-zionismen virkelig eksisterer og de har derfor akseptert Israel. De har «fordømt «Brorsskapet». Ja, det har innledet åpent samarbeid med Israel – åpne kommunikasjonskanaler, åpnet luftveiene – slik at verden nå kan puste litt friere og mer stolt av seg selv.

Det kan ha katastrofale konsekvenser – for islamo-zionismen, og ikke bare den: De islamske landene kan ha åpnet islam og gitt Vesten og resten av verden et helt nytt syn på islam – per se, islam i sin essens, islam i sin agens. Vil boikott av israelske varer nå bli oppfattet som antisemittisme? Ja, det ser sånn ut - spørsmålet er om "vårt nye støre vi" vil følge opp ... og se her om typisk norske - venstreside-reaksjonære - reaksjoner og boikotten er antisemittiske og hatsk

Mer om det nye støre Vi'et og om det juridico-religico her og enda mer om det støre nye Vi'et og SAP her

Det som har skjedd den siste korte tiden er intet mindre enn revolusjonært: Venstresiden i norsk politikk bør klø seg i kålen og begynne en omvendt krisemaksimering: Krisen består nå på deres egen side, venstresiden må begynne å pakke ned foreldede tanker, antikvariske holdninger og den fullstendig ubrukelig strategi de har fulgt de siste 70 årene.

De bør nå anerkjenne Israel på samme måte som islam nå gjør. Og så bør de gå frivillig valgt skammekrok og «kreke» seg ned i selvkritikk med påfølgende botsøvelser. Venstresiden bør si: Vi beklager. Vi visste ikke bedre. Vi visste ikke hva vi gjorde.  Vi skjønte – faktisk – ingenting.

Det gjelder forøvrig ikke bare venstresiden, det gjelder også den siden på høyresiden som har forsøkt så godt den har kunnet å imitere venstresiden. Begge sidene bør beklage, ikke bare overfor Israel, men overfor egen befolkning. De har rundlurt folket ut fra irrasjonell frykt for Israel og en tilsvarende «love affair» med et islam som faktisk ikke eksisterer annet enn i deres eget og islamistenes hoder.

Takk for nyorientering! Takk for en ny og mer realistisk virkelighetsoppfatning! Takk for et nytt menneskesyn! Takk for at nye verdier fremdeles kan bli av holdbarhet! Takk for den forstand som våger: Nå har islam faktisk vist vei fremover. Vi kan se islam gjennom andre briller enn de brillene ekstremistene har forsøkt å klistre på oss. Vi står på terskelen til en ny tid. Vi står på terskelen til en «new deal». Og ikke i dette tilfelle kan vi altså ikke takke kirken – men bl a Saudi-arabia – de blinkende macheters provins, hijabens rike! Dødsstraffenes forbilde!

Du milde måne. Ville noen ha trodd dette for bare seks måneder siden?

Nyutviklingen av oss selv og islam fikk altså sitt nye paradigmeskifte nå i disse dager på tross av vestlige medias, og visse norske og andre vestlige fagforeningers og lags og akademias nærmest unisone forsøk på å fortelle oss at det utelukkende var «vår» feil, vår fortids feil, en fortid vi skulle legge på våre egne skuldre for all fremtid. Og ensidig Israels feil!

Sviktet av media, sviktet av akademia, sviktet av «vår» kirke»? Hvor lenge skulle galskapen og vranglesingen av virkeligheten og «verdisystemene» få pågå! «Vi» - det nye støre vi -  maktet ikke selv å se det. (La dem smake sin egen pisk). Nå viser islam et nytt ansikt. Venstresiden viser også sitt sanne ansikt: Det er den som har vært «fob», det er den som har latt seg dominere og hundse av irrasjonell og «sykelig» frykt, en frykt de har forsøkt å «berolige» oss med, fordi de selv har sett seg selv som forbilledlig «tolerante», «bedre» og med største selvfølgelighet antatt bedreviterens og fanatikernes ansiktsfolder. Bumerangen de selv kastet rammer dem nå med et slag til bakhodet. Vi får håpe de svimer av noen øyeblikk, smertefritt. Og at de nå kommer til års år og alder. Og begynner å tenke selv. Slik de islamske statene nå har gjort, og vist at de har gjort. Venstresiden bør nå kle seg i en ny forståelse av hvordan islam er, på bunnen. Står en større oppvåkning for døren?

Vil disse våre representanter og forførere makte og tore å komme med en offentlig unnskyldning, for både sine materielle og mentale utpressingsmetoder over så mange, lange år med sin illusjonsbaserte «politikk»? Har kanskje ikke disse bidratt med å skape et ensidig og farlig bilde av islam som en undertrykkende religion, en ensidig totalitær religion, og et menneskefiendtlig trossystem?

I 1997 ble Erdoğan dømt til ti ­måneders fengsel for å ha «oppfordret til hat basert på religiøse forskjeller», etter å ha deklamert noen linjer fra et dikt av «favorittpoeten» Gökalp under et massemøte i byen Siirt: «Våre minareter er våre bajonetter, våre kupler er våre hjelmer, våre moskeer er våre brakker.»[viii] (Bård Larsen, 2017). På vei til fengselet ble Erdoğan fulgt av enorme folkemengder og en kolonne bestående av to tusen kjøretøyer.

 Fra den islamske trosbekjennelsen og utledet av Koranen selv og som derfor står evig fast og uforanderlig:  

Led oss på den rette vei - deres vei, som Du har beredt,

ikke deres, som har vakt Din vrede,

eller deres, som har valgt den falske vei.

 Merk: Riktig fromme muslimer skal fremsi denne befalingen, bønnen eller appellen 17 ganger i døgnet.

Se her og se her: Jihad - har vi fått nok av det?

Qutb og Brorskapet, (som vår kjente og kjære Qubaisi advarte mot for akademias og medias døve ører, før han døde): 

«Allah er vårt formål, budbringeren er vår leder, Koranen er vår lov, jihad er vår vei, døden for Allahs sak er vårt høyeste håp.»

 "Jihad is our way and Shahada (Martyrdom - Death for Allah) is our most exalted wish. This is the call that we and the men of Da’awa (Islamic missionary activity) have always called ... Many of our beloved ones have already achieved this wish ... We ask Allah to accept all of them... May He join us with them...

Se her om hvilke stater som har anerkjent Israel og se dette:

The Bahrain–Israel normalization agreement,[1] officially Abraham Accords: Declaration of Peace, Cooperation, and Constructive Diplomatic and Friendly Relations[2] is an agreement to normalize diplomatic and other relations between Bahrain and Israel. The agreement was announced by President Donald Trump on September 11, 2020,[3] and followed on from a joint statement, officially referred to as the Abraham Accords, by the United States, Israel and the United Arab Emirates (UAE) on August 13, 2020.[4] It was formally signed on September 15, 2020, at the White House in Washington, D.C.,[5] and made Bahrain the fourth Arab state to recognize Israel and the second within a month.[6][7][a] se her

Hvordan vil «vår» kirke nå reagere? Kan vi forvente en ny uttalelse, denne gang om islamo-zionismen eller den fascistoide islamismen – en uttalelse som tar tak i de virkelig store utfordringene og de virkelig store mulighetene som nå åpner seg? Jeg tviler på at «kirken» våger». Den har på en måte mistet selve ryggraden, hvordan kan den stå oppreist? Lars Gule snakker om "islamofacisme" - burde "kirken" følge opp?

Et ekstra «overblikk» kan her være på sin plass:

Sitert etter Eivind Gjerde: «Islam er intet annet enn Allah som erklærer at han vil sette den menneskelige rase i frihet fra lenker og slaveri. Allah erklærer sitt herredømme over hele jorden. Det innebærer at Allah også er sterkt imot alle menneskeskapte politiske systemer og autoriteter. Kompromissløst opprør mot alt på denne jorden som ikke er i overensstemmelse med islam er obligatorisk. Med stor kraft må vi eliminere og ødelegge alt som står i veien for Allahs revolusjon.» Qutb ønsket permanent verdensrevolusjon.

Abu`l A`la Mawdudi påstod: « Muslimske nasjoner er helt spesielle fordi de har et oppdrag, en befaling fra Allah om å herske over hele verden, og til å være herrer over enhver nasjon i denne verden.»

Omar Abdel Rahman (1938-2017) uttalte: «Hellig krig og dreping er islams hode. Hvis du fjerner dette, kutter du samtidig hodet av islam.»  

Dagen

 Om "brorskapet" på Wiki

Om Qutb

 Legg merke til at disse artiklene over ikke nevner hverken den islamske trosbekjennelsene eller Qutbs appell. Unnlatelsen forteller «drøss» om tilstanden og bekrefter mine påstander over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar