torsdag 6. mai 2021

Islam i Drammen? Hanvolds barn angrepet ...

Predikant og karismatisk leder Jan Hanvold’s barn - eller ett av dem sammen med andre - i skolealder, ble i ettermiddag angrepet av en gjeng på rundt 10 personer i Drammen. Barna ble banket opp, forteller Hanvold, men skolen trår ikke til med noen hjelp og støtte. Antakelig heller ikke politiet, vil vi tro, selv om saken nok vil få sitt etterspill.

Hanvold gir denne episoden en alvorlig omtale på noen minutter helt i begrunnelsen på kveldens program som startet kl. 20.00. Programmet sendes i reprise i natt kl. 02.00.

Hanvold svare ikke med noen tordentale av fordømmelser. Han konstaterer hva som er skjedd og forteller ikke noe om hvordan saken vil bli fult opp. Bortsett fra bønn.

Barna er tidligere blitt spyttet på av noen muslimske jenter som har truet med at de skal komme og banke dem opp.

 Hanvold er ikke sen om å forklare episodene med all den mediaoppmerksomhet han har fått de siste årene, en oppmerksomhet som stort sett har gitt ham negativ omtale. Han har bl a blitt beskyldt for å svindle eldre mennesker for penger i og med de innsamlingsaksjonene som foregår nokså konstant på TV Visjon, Hanvold’s tv-kanal, som han har drevet, sammen med kona, de siste 18 årene. Bekyldningne mot Hanvold har vist seg å være ubegrunnede, så vidt jeg vet.

Hanvold mener at mye av alt dette skyldes skolen, media og samfunnets generelt stadig mer kristendomsfiendtlige holdninger overfor kristne og mot den kristne tro.

Hanvold har nettopp fylt 70 år, men hevder av og til – med glimt i øyet – at han kommer til å stå på til han er 120.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar