lørdag 31. mars 2012

Har mulla Krekar nå funnet sin overmann?


Mulla Krekar ble ca kl o.30 i natt i hui og hast fraktet i ambulanse til Oslo Universitetssykehus for observasjon og mulig behandling på nevrokirurgisk avdeling.

Mullaen skal ha blitt funnet av en fengselsbetjent liggende på cellegulvet  med et stort kutt i panne og tinning. Han skal ha blødd kraftig fra såret og mistet mye blod. Han har antakelig falt mot servanten og slått hodet mot en skap- eller stolkant på cellen, som bar preg av at det hadde foregått en voldsom kamp av en aller annen art, før selve skaden ble påført.

Fengselsbetjeningen skal ha sett et intenst lysglimt og hørt høye rop fra ulike stemmer i cellen i minuttene før man besluttet å åpne celledøren. 

Mistanken om at noen hadde brutt seg inn på cellen ble umiddelbart avkreftet.

Omstendighetene rundt fallet og ulykken er på det nåværende tidspunkt litt uklare, men mullaen skal ha ropt på Jesus Kristus (Issa) gjentatte ganger og snakket et språk som verken er kurdisk eller arabisk. Han skal også ha sagt på norsk at han hadde opplevd at Jesus i egen person hadde åpenbart seg for ham i en hvit og skinnende kledning, og at Jesus hadde spurt ham om hvorfor han drev rundt og forfulgte ham med Koranen i hånd i stedet for å omvende seg og ta imot budskapet om Jesu oppstandelse og seier over døden og Guds (Allahs) ubetingede kjærlighet til alle mennesker, uavhengig av tilhørighet til islam.

Det er på det rene at mullaen i forbindelse med terrorsaken skal ha blitt tilbudt en utgave av Bibelen oversatt til arabisk fra en tidligere muslim og venn fra Irak som nå har konvertert Bibelen.

At fallet med påfølgende kutt og blødninger har hatt noe direkte med at Krekar har lest Bibelen inne på cellen kan ikke bekreftes. Det som imidlertid er på det rene er at mullaen kan ha fått et illebefinnende som leger nå vurdere med tanke på den videre behandlingen.

Krekar selv har foreløpig ikke gitt noen annen forklaring enn at han har fått en direkte åpenbaring fra Gud (Allah) i Jesu Kristi skikkelse og at han etter dette konkrete møtet begynte å snakke på et språk som han ikke kjente til fra før, men som han kunne forstå umiddelbart og som hadde fått ham til å forstå alvoret og at Jesus Kristus elsket ham og hadde kalt ham til å bli en disippel for fremtiden.

Link:
ubsck77//usbck-Nord.comments.no

Obs: Siden redigert i dag den 2. april med at dette var en aprilspøk som kanskje ikke burde ha vært spøkt ... så: Unnskyld så mye ...

2 kommentarer:

  1. Denne dagen begynner bra på tross av den tvilsomme datoen..

    SvarSlett
  2. Det kan du har rett i, ja ... Ånden blåser dit den vil ...

    SvarSlett