lørdag 16. desember 2023

En akutt kavalkade fra fremtiden

Den som leser følgende kavalkade av overskrifter i et lite utsnitt fra den siste uken i masse-media-bildet, og leser den med ro, modenhet og sindighet o staidg modning, og med en viss munter forventing, faktisk, vil kanskje ha et visst grunnlag for å trekke visse slutninger om fremtiden, - la oss si om 50 år fra nå. Og lenge før det.

For vil fremtidens barnebarn ha klart å riste av seg den begredelighet vi her og nå allerede har påført dem, uten at de fikk være med på å bestemme?

Jeg ser bort fra klimaproblematikken, idet jeg ser på en helt annen problematikk som like vesentlig. G Thunberg kan bli gammel, men blir islam stadig mer ny og aktuell fremover?

Kavalkaden kan slik sett danne grunnlag for å komme med visse sikre spådommer, som vil slå til, uansett tro og vantro, og uten at man behøver å bekymre seg om å bli gjort til spott og spe, og dirkete ledd av, eller bli etablert som gal eller uten vett og forstand, (og dermed klar for asylet i det offentlige, aktuelle og begredelige bildet).

Black, yellow, and brown people are all part of humanity; someday whites can be, too, if only they can cease to be racists — as all white people, without exception, naturally are — which can happen only if they follow the prescriptions set out by Dr. Ibram X. Kendi in his 2019 book How To Be An Antiracist.

https://www.jihadwatch.org/2023/12/ibram-x-kendi-whiteness-prevents-white-people-from-connecting-to-humanity

 Hvor ble det av korset?

NRK tillater journalist å bruke hijab på distriktssending

https://www.document.no/2023/12/15/nrk-tillater-journalist-a-bruke-hijab-pa-distriktssending/

Jo mer du har rotet det til, jo mer vil banken føle at den har en plikt til å bli enda flinkere og god til å hjelpe deg, på «skattebetalernes og fremtidens bekostning»:

Somalia får slettet sin utenlandsgjeld: Norge bidrar

https://www.document.no/2023/12/14/somalia-far-slettet-sin-utenlandsgjeld-norge-bidrar/

Sjelden kost for fremtiden og langt mer enn bare vegetarmat:

… Det, der mangler i Danmark, er ikke isoleret viden om de enkelte problemer. Den er der nok af. Selv i de åbne kilder. Det, der mangler i Danmark, er situationsbevidsthed – det, der indfinder sig imellem, at der indløber den ene foruroligende enkeltoplysning efter den anden. Og man lægger informationerne sammen og indser: «Der er ild i huset.» «Vores skib er ved at synke.» «Dette her kan ende i en trafikulykke.»

De fleste kan sikkert fra deres barndom huske de såkaldte priktegninger. De gik ud på, at det opvakte barn skulle trække en streg fra prik nummer et til prik nummer to. Videre til prik nummer tre og så fremdeles. Stor var glæden, når man korrekt havde forbundet alle prikkerne og kunne se, at de forestillede et cirkustelt eller en giraf.

Det, vi lige nu har brug for i Danmark, er, at Folketinget og regeringen og alle ansvarlige borgere hurtigst muligt får trukket streger mellem alle prikkerne.

https://www.rights.no/2023/12/destabilisering-av-vesten/

Følgende har vi skrevet om før, men det skader ikke å gjenta det, i kortform her: Flere hundre tusen gratis Koraner, trykket i Saudi eller der omkring, er utdelt i Tyskland, bl a. Det går på spørsmålet: Hva gjør det med den troende – og oss andre - at hen må be 17 ganger om dagen om at Allah skal føre hen på den rette veien, ikke den veien jøder og kristne går på: 

… Qur’an recitation, “can reduce stress levels, and bolster overall mental well-being.” The Quran’s brief introductory chapter (“sura”) of 7 very short verses, known as the “fatiha” (“opening”), was singled out for its alleged capacity to reduce stress among hospitalized patients admitted to the intensive care unit.

https://www.frontpagemag.com/the-calming-opening-salvo-of-quranic-jew-hatred/

Pro-Hamas demonstrators increasingly target Christian symbols

https://www.jihadwatch.org/2023/12/pro-hamas-demonstrators-increasingly-target-christian-symbols

Islamic scholar in 2018: Muslims have the right to capture infidel women and use them as sex slaves

https://www.jihadwatch.org/2023/12/islamic-scholar-in-2018-muslims-have-the-right-to-capture-infidel-women-and-use-them-as-sex-slaves

Barth Eide vil fortsatt ikke svare på hva en nordmann er: Henviser Tybring-Gjedde til Språkrådet

https://inyheter.no/15/12/2023/barth-eide-vil-fortsatt-ikke-svare-pa-hva-en-nordmann-er-henviser-tybring-gjedde-til-sprakradet/

Fake or fact?:

… Dette er imidlertid bare for småpenger å regne i forhold til hva innvandringen fra MENA-landene koster norske skattebetalere årlig. Den koster nøkternt sett mellom 300 og 500 milliarder i året. Ingen vet eksakt hvor mye. De som har prøvd å regne på det, er blitt støtt ut i det ytterste mørke.

Det er ikke kontroll med bistandsmilliardene. Mesteparten forsvinner i administrasjon for å holde det humanitærpolitiske kompleks i Norge i gang, og i korrupsjon i mottakerlandene, slik at bl.a. presidenten i Rwanda kan få seg privatfly og sponse favorittklubben Arsenal med 300 millioner kroner. Det er galskap. Og det er et faktum.

Et annet faktum er at flesteparten av innvandrerne fra MENA-landene er rene økonomiske velferdsinnvandrere med liten eller ingen relevant kompetanse i det norske kunnskapssamfunnet. Og det er et faktum at mange av muslimene fra MENA-landene vanskelig lar seg integrere.

Det er med andre ord ikke eldrebølgen som er utfordringen, slik politikerne vil ha oss til å tro. Det er innvandringen som er problemet. Narrativet om at helsesektoren og norsk økonomi trenger innvandring fra MENA-landene, er rett og slett løgn. Tidligere klarte vi utmerket godt å ta vare på bestemor, sløye fisken og plukke jordbærene selv. …

Og ettersom sosionomene dominerer partiene på Stortinget og besitter så godt som alle ledende stillinger både hos påtalemyndigheten, i domstolene og i politiet, gjøres det lite med den innvandrerrelaterte gjengkriminaliteten som gjør stadig flere av våre gater utrygge.

Politikerne prøver å fortelle en annen historie, men Norge er på vei mot svenske tilstander. Derom hersker det liten tvil. For det er løgn at den høye innvandrerkriminaliteten skyldes dårlige boforhold og for få fritidsklubber. Den skyldes hovedsakelig religion og føydale klankulturer som vi har møtt med et ultraliberalt strafferegime som ikke virker.

Det er bare å slå fast at den liberale rettsstaten har totalkollapset i møtet med islam – i Norge som i Sverige. Den har ikke klart å fylle det rettslige tomrommet sharia representerer i muslimske klansamfunn. Sosionomene skjønner verken sharia eller klankultur. De har fått det for seg at straff fører til økt kriminalitet, og ikke til å redusere den.

Minimale straffeutmålinger, selv for drap og grove voldsforbrytelser, har naturlig nok liten avskrekkende effekt for muslimske kriminelle som er vant til sharia og «øye for øye, tann for tann»-justis. Resultatet er heller ikke uventet. Muslimske innvandrere er sterkt overrepresentert på alle kriminal- og voldsstatistikker.

https://www.document.no/2023/12/14/statens-monopoler-og-politikere-som-ikke-gjor-jobben-sin/

 Islam Net: – Det er problematisk å bære korset for det er et symbol på kristendommen

https://www.document.no/2023/12/13/islam-net-det-er-problematisk-a-baere-korset-for-det-er-et-symbol-pa-kristendommen/

Frankrike: 80 prosent sier nei til mer innvandring

https://www.document.no/2023/12/13/frankrike-80-prosent-sier-nei-til-mer-innvandring/

… På en dag klarer Stortinget å gjøre et dypt innhugg i den personlige frihet. Konverteringsloven er et juridisk misfoster som er typisk for det identitetsvanviddet som har grepet om seg i Vesten. Det holder ikke at en minoritet får plass i det offentlige rom og blir latt i fred.

Den vil også ha straffemyndighet over andre som den mistenker for ikke å være positiv nok. Det ligger enn paranoia i luften og Stortinget har i dag innfridd denne ved å åpne for opp mot seks års fengsel for påvirkning av andre menneskers legning. Det samme som tidligere ble gitt for drap.

https://www.document.no/2023/12/12/friheten-smelter-bort/

-

Utenriksminister Espen Barth Eide (Ap) har samlet «Kontaktgruppa for Gaza», oppretta av Organisasjonen for islamsk samarbeid (OIC) i Oslo. Barth Eide holder hoff for et stort knippe arabiske utenriksministre, men verken Israel eller terrorgruppen Hamas tar del i samtalene. - For det må være noen voksne hjemme i denne helt forferdelege situasjonen, før det rakner fullstendig, påstår Barth Eide, mens man formelig hører taksameteret gå i bakgrunnen

https://www.rights.no/2023/12/espen-barth-eide-holder-arabisk-hoff/

Regjeringen innrømmer: vet ikke hva en nordmann er

https://www.rights.no/2023/12/regjeringen-innrommer-vet-ikke-hva-en-nordmann-er/

Svenskene sjekket: 86 prosent av flyktningene og 91 prosent av familiegjenforente har vært på ferie i opprinnelseslandet

https://www.rights.no/2023/12/svenskene-sjekket-86-prosent-av-flyktningene-og-91-prosent-av-familiegjenforente-har-vaert-pa-ferie-i-opprinnelseslandet/

PISA: Blir ungdommen bare dummere og dummere?

https://www.rights.no/2023/12/pisa-blir-ungdommen-bare-dummere-og-dummere/

4 av 5 muslimer mener at vårt verdslige lovverk er islamofobisk

https://www.rights.no/2023/12/4-av-5-muslimer-mener-at-vart-verdslige-lovverk-er-islamofobisk/

Kaster de eldre ut for å huse flyktninger

https://www.rights.no/2023/12/kaster-de-eldre-ut-for-a-huse-flyktninger/

Socialdemokraterna vil ha innreiseforbud for jøder til hele EU

https://www.rights.no/2023/12/socialdemokraterna-vil-ha-innreiseforbud-for-joder-til-hele-eu/

– Den islamske verden er allerede i ferd med å overta Vesten

https://www.rights.no/2023/12/den-islamske-verden-er-allerede-i-ferd-med-a-overta-vesten/

Har Høyre våknet?

https://www.rights.no/2023/12/har-hoyre-vaknet/

Stor anti-terroraksjon i Danmark

https://www.rights.no/2023/12/stor-anti-terroraksjon-i-danmark/

130 av de 190 evakuerte fra Gaza har ikke bostedsadresse i Norge – hvordan er det mulig?

https://www.rights.no/2023/11/130-av-de-190-evakuerte-fra-gaza-har-ikke-bostedsadresse-i-norge-hvordan-er-det-mulig/

Islamistene vil tape til slutt, sier Aftenposten. Virkelig?

https://www.rights.no/2023/12/islamistene-vil-tape-til-slutt-sier-aftenposten-virkelig/

-

Nødvendig bakgrunnsmusikk og mustreads fra bloggen. (og om spørsmål som nesten ingen våger seg å stille):

https://neitilislam.blogspot.com/2023/01/nar-og-hvorfor-begynte-vi-hate-eller.html

 

https://neitilislam.blogspot.com/2023/03/ayn-rand-kant-og-det-ondeste-menneske.html

 

https://neitilislam.blogspot.com/2023/01/religion-noen-spennende-definisjoner.html

http://neitilislam.blogspot.com/2023/03/bade-julegater-og-ramadangater-for-ever.html

https://www.facebook.com/631931715/posts/pfbid02pcsFo3e8dFua6feh1HhjmAYhEJuxfW9WnQ9To2Pqd3MQAmsbZrsi4yANYJUQLDqBl/?sfnsn=mo

https://www.facebook.com/1395216227/posts/pfbid09C7mHNWH61PSNFBAomTiQuxAqeTPzNxSnGrqMCYjPXyUh3JaKZbgokQ67tQmTcjwl/?sfnsn=mo

https://www.document.no/2023/12/13/sosialdemokratiet-gar-over-i-storhetsvanvidd/

Det er ikke vi som setter likhetstegn mellom krigen mot Russland og Israel. Det er Norges utenriksminister som har stilt spørsmålet «hva vil det globale sør tro hvis vi fordømmer Russlands bombing, men ikke Israels»?

-

https://www.frontpagemag.com/rob-reiner-film-fear-mongers-about-christian-nationalism/

https://www.document.no/2023/12/11/norges-nye-humanitaere-ansikt-krig-med-russland/

https://www.document.no/2023/12/12/friheten-smelter-bort/

https://www.facebook.com/1395216227/posts/pfbid0JffN7xh6oc6sk48PjborWaZio4z139NGzfVzVq1fz8YTiz8wdbCAeSadMR1g3ekSl/?sfnsn=mo

Disse to er referert til ovenfor:

https://www.document.no/2023/12/13/islam-net-det-er-problematisk-a-baere-korset-for-det-er-et-symbol-pa-kristendommen/

https://www.jihadwatch.org/2023/12/islamic-scholar-in-2018-muslims-have-the-right-to-capture-infidel-women-and-use-them-as-sex-slaves#

Mads Gilbert vil avlære seg selv sin egen - egenpåståtte - kolonialisme; et sikkert tegn på en identitetskrise som kan være vedvarende uten mulighet for forbedring, pluss at Gilbert synes helt uten bevissthet om at han driver et maktspill hvor han ikke forstår islamsk imperialisme samtidig som han setter seg selv i sentrum, et typisk infantil perspektiv med vår tids «woke» som regulerende samfunnsnorm, (se linke over om når vi begynte å hate oss selv), og glem ikke at visse koranister eller hadithtister mener at Allah pålegger dem en hellig, ufravikelig og evig plikt til å hate, et perspektiv vi, eller fremdeles noen av oss, heldig vis er fremmed for her i Vesten akkurat nå, fra vår side, et perspektiv hvis alvorlighet og konsekvens ikke eksisterer for Gilbert. Poenget er at vi ikke trenger å være så blottet for refleksjoner over egne premisser og dermed som hysterik og fanatisk image-egoikonistisk, som Mads Gilbert er. Han ser ikke at muslimer - og mange svært så røde kollegarer - godt kan betrakte ham som umoden, selvsentrert og svært manipulatorisk og dermed som en person man ikke helt kan stole på, men som man, for øyeblikket, kan bruke kynisk - fordi han inviterer til det, og fordi han er så selvpromotorisk, samtidig som de kan gi ham en stor takk for hjelp og empati:

https://miff.no/norge-og-israel/2023/12/14mads-gilbert-jeg-stotter-de-modige-hamas-soldatene.htm?fbclid=IwAR19waR6uYS1BFny3ZMvEYPO2uaHwrsl0vVO2UOnCKpfgzZNlebJ83lN7ls_aem_ASDGN4k1iaFZCDudX4kL0R2WYgun5e0FXI-ESWz9uxDfjzf-lKLsczSFL6ldHZxrfDizZw70nH6U6uDcAU9NJLRO

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar