lørdag 25. november 2023

Om å tråkke i trådene på Gaza - god PR for hvem?

Og så var fange-og gisselutvekslingen på Gaza og i Israel i full gang. Legg merke til forskjellen.

CNN er på plass, kameraene zoomer inn, i litt ovenfra perspektiv, fokuset faller på en liten pike med blondt, litt krøllet, skulderlangt hår, mellom hentebussene, hun er kanskje 4, kanskje 6 år gammel, jøde, i følge med en voksen. Det er mørkt, eller natt. Alle venter spent på mer – godhet. Sikkerhetsoppbudet er enormt. Forventingen like så. Er det noen som trekker i trådene?

Vi hører stemmen i studio og fra reporteren på stedet forandre seg. Det kommer et nytt alvor inn i studio og seerne sluses inn i en annen ujordisk stemning, på en måte, når fokuset settes på piken, stakkar, - bevisst dydsposering? Budskapet blir, enten vi ser det eller ikke: Se hvor humane Hamas er, se hvor empatiske Hamas er, se hvor hensynsfulle og gode de er. Tenk, de slipper fri en liten pike. Og alle skal fryde seg. CNN beviser herved at Hamas er menneskelig, og hvis du, seeren, ikke skjønner dette, ja vel, så er du ond. Du tar parti for de onde. For Israel!

Og så, plutselig: utvekslingen stopper opp. HAMAS klandrer Israel! Nok en ydmykelse ...

Tenk hvis det er slik, hvis virkningen virkelig er slik? Hvorfor vinner nå Hamas «the hearts and minds» i milliarder av menneskers dypere emosjonsliv? Måtte gud nå straffe de som støtter Israel, er det liksom en stemme fra oven som sier og byr. Teateret som vises oss er selbetjenende fordelaktig både for Hamas og CNN. Israels rolle nedtones. Det vises gledesscener der palestinske fanger møter sine kjære, endelig i frihet. Det er Israels skyld … Vil du la deg bedra, hører du til det store flertallet av posører, mennesker som lever av sine lystløgner og selvbedrag. 

Ingen regner med at folk ser at hele denne utvekslingen og dette fokuset er et forsøk fra Hamas side på å ydmyke Israel så grundig som mulig. Og at feminine CNN går fem på. Og at Hamas lykkes, med CNN's hjelp og støtte. Uten at CNN skjønner det - jeg kan ikke tro annet.

Vi skal stå i takknemlighetsgjeld til hvem?

Fra «hjemmefronten»:

«I en rapport i Nyhetsmorgen i går som også ble brukt som nettvideo, sa korrespondent Yama Wolasmal at det ikke hadde kommet inn mat, vann, medisin og drivstoff til Gaza. Det er upresist. Det har vært mindre leveranser av dette fram til våpenhvilen,» skriver NRK selv på sine nettsider lørdag.

Wolasmal kom med påstander som tegnet Israel i et negativt lys.

– På palestinsk side er det like stor forventning. Det skal slippes fri kvinner og barn som har vært fanget av Israel. Det er minst 123 barn totalt. Mindreårige gutter ned i 14-års alderen som har sittet uten siktelse, uten lov og dom, i det Israel kaller administrativ varetekt, som betyr at israelske styrker kan holde unge palestinere fengsel uten på sikte dem for noe som helst, på ubestemt tid. Så det er mange palestinske familier som ser frem til å bli gjenforent med sine barn, sa Wolasmal på direkten fredag morgen. …

NRK i beklagelsen på lørdag:

«Vi kunne også utdypet informasjonen om de palestinske fangene som nå slippes fri. Noen av dem er siktet, andre dømt for forhold som varierer fra steinkasting til drapsforsøk. Det er heller ikke presist å si at de satt fengslet «uten lov og dom», men noen av dem satt i «administrativ varetekt», også kalt «administrativ forvaring». her

Jeg sier ikke mer her, for her er allerede det meste sagt …

Tilbake til CNN: Stiller du spørsmål ved denne forestillingen, er du «utafor» og klart ikke «innafor». Ser du denne forestillingen, med utvekslingen, som CNN nå viser på skjermen, som et propagandafremstøt, som først og fremst gagner Hams, (og dermed indirekte sverter Israel), ja, da er du ond og kald. Hamas har selvsagt de reneste motiver, de eier humanismen, nå. De lar et lite, stakkars barn få leve. Er det ikke stort, mektig og vakkert? Kan noen betvile de gode hensikter, de edle sinn?

Ja, slik er folk ment å skulle reagere. Det er nesten programmatisk, kalkulert. Anledningen utnyttes til det fullkomne. Hele scenarioet virker som et godt regisert PR-stunt, en reklame for godhet og rettferdighet. Ikke?

Tenk om Hamas virkelig her benytter anledningen som et nøye utstudert pr-fremstøt for egen sak, kun, for egen propagandas skyld, og bygget på de nyeste og beste markedsføringsteknikker, som de har lært seg i Vesten, av svært dyktige, manipulatoriske og kyniske folk? Tenk om hensynet til den lille piken sto lavest på prioriteringslisten?

Vi skreve denne for lenge siden, les den og få frysninger:

https://neitilislam.blogspot.com/2011/06/islamofili-og-homofili-en-sammneheng.html

Les også noen av utdragene under, hvor det fremgår at Hamas har lært mye markedsføring og vet å benytte kunnskapen. Dreier alt seg om vellykket markedsføring nå? Her vet mange som hva som må gjøres, det er tydelig, og CNN går fem på. CNN skal være «emosjonelt korrekt» og glemmer Hamas mindre hyggelige sider, og deres diabolske metoder, og deres mørke begrunnelser.

Videre, ovenipå det hele:

Jeg la, selvfølgelig, merke til en nyere artikkel av Arnt Folgerø, en skrivelse flere bør legge seg på minne og få noe ut av. Folgerø skriver interessant om interessante ting, no bullshit here.

Jeg legger merke til at Folgerø nevner den famøse Bjugn-saken og den reaksjon tidl. Høyesterettsdommer Lange-Nilsen utvise da han fikk omgjort flere saker hvor han mente tiltalte var blitt ulovlig dømt i visse sedelighetssaker.

Jeg husker disse sakene veldig godt. En av sakene, som Folgerø ikke nevner, var en sak der den jenta som tidligere ble påstått var misbrukt av stefaren, tror jeg han var, der den kvinnelige psykologen med etternavn Kavli var involvert. Vi fikk se Kavli, som psykolog, intervjue jenta før dommen og psykologens metode var sjokkerende infam. Hun lurte rett og slett jenta til å lyve ved å presse på henne det ene ledende spørsmål etter det andre. Uten forbehold, direkte – skammelig og hensynsløst.

Jeg tror det var den gang jeg stilte meg noen alvorlig spørsmål om denne og lignende alvorlige saker. Kavli på sin side konfrontert med intervjuene av jenta og NRK spurte om denne måten å forholde seg på overfor et barn i slike saker var «comme-il-fat». Kavli svarte kontant, med et smil, at hennes oppgave jo var å hjelpe jenta til sin rett.

Jeg ble helt målløs. Kavli se helt bort fra den større konteksten og konsentrerte seg med andre ord kun om jenta, g jentas idividuelle univers og (da beleilige) virkelighetstolkning, idet Kavli mente dette alt var til jentas beste, uten tanke for at jenta kanskje husket feil, og uten at Kavlis spørsmål burde supplere jentas forklaringer med en viss alternativ tilnærmingsmåte der hele bildet, og muligheten for selvbedrag, ble tatt med. Hun burde visst hvor påvirkelig eller lett suggesible barn er, men, nei. Her her helliget målet middelet, - et høyst egoistisk mål og et kynisk jag etter anerkjennelse fra kollegaer og andre. Man skal jo lykkes, ikke sant?

For Kavli var det tydelig en helt umulig tanke og en helt umulig strategi å innkalkulere «det større bildet». Kavli var helt fjern for den tanke at jentas forhold også hadde et objektiv juridisk kontekst. Her var det bare jentas følelser som skulle avgjøre skyldspørsmålet. Hele «behandlingen» jenta fikk var en form for tortur, et forsøk på å tvinge frem en falsk forklaring, (som psykologen selv kunne rose seg av i ettertid, til og med).

Det hører med til saken at jenta senere ble intervjuet om saken og fikk se opptakene av Kavlis «behandling» av henne. Jenta sa: Og hun er psykolog … ? (Spørsmålet var et svar som fortale alt).

Jeg husker det var første gang det begynte å sveve for meg at vi – som samfunn – kanskje burde begynne å komme mer ned på grunnplanet i vår kollektive tekning og kognisjonsapparat. Jeg formulerte også SAP-paradigmet der jeg kritiserer sosiologi, antropologi og psykologi for å ha mistet kontakten med det juridiske og religiøse grunnaspektet i alle nødvendige medmenneskelig relasjoner, en vinkel jeg kaller det juridio-religico paradigme, et paradigme som faktisk ikke kan beskyldes for å være reduksjonistisk. Det som utviklet seg, som en naturkraft, i dette nærmiljøet, det var en selvdrivende akkumulasjon av selvrettferdighet, paret med en angst som aldri ble uttrykt, hverken i orde eller geberder. I det gruppepresset og den følelsesmessige gjensidige utpressing som utfoldet seg, var det ingen nåde å finne, - mannen skulle tas. Han var jo skyldig, inntil det motsatte var bevist!

Mulig ulike forklaringsmodeller eller tilnærminger forsvant; ikke en dråpe religion eller juss i bildet.

Det som manglet var det juridico-religico-aspektet, (se andre steder på bloggen), en betegnelse jeg bruker på visse fenomener, mellommenneskelige relasjoner, for om mulig å få andre til å forstå litt av det jeg tenker på og ser på, og som jeg må forholde meg til, så kreativt jeg bare makter. Betegnelsen består, som du ser, av to ulike ord, ord som for de fleste ikke passer sammen: Gud og juss? Nei, det blir for mye, for fjernt, for farlig kanskje, og for noen, for dumt eller fullstendig irrelevant. En juris og en prest er to helt forskjellige dimensjoner.

Men altså ikke for meg. For meg er disse to ordene komplementære, det ene ordet kan ikke tenkes uten det andre, og dermed er det sagt. Take it or leave it!  Det dreier som om to ulke agenser eller finale hensikter som sammenfaller, mer eller mindre permanent, i et – frigjørende - co-incidenzia oppositorum, hvilket ikke har noe mystisk over seg, snarere tvert imot. Betegnelsen er ment å skulle være en selvforsterkende, ikke minst en mental, mekanisme, hvor gruppeperspektivet kvalitativt vokser – i møte med fenomenene - i stedet for å forsimples, slavebindende kvantitativt, for å si det litt kjekt …

Jeg husker også godt Bjugn-saken. Jeg ble nesten helt stum av forferdelse da jeg opplevde reaksjonene i mitt nærmiljø, blant akademikere: De fleste dømte en mann, før rettskraftig dom – til helvete, så å si. Det var første gang, tror jeg, at jeg tenkte at jeg burde se mer på hva «ubearbeidede» eller råe emosjoner kan medføre av skade, løgn og hovmodig selvgodhet, idet man innbiller seg at man blir tryggere og mer autentisk, sterk og ekte i en prosess som vil ha stadig «mer av det», dvs en godhetsfølelse som ofte løper løpsk, men som bunner i krampaktige illusjoner, selv for de «intelligente» og kunnskapsrike. Det sto klart for meg at det her først og fremst dreier seg om en stadig mer intens – og for så vidt akutt - akkumulasjon av feig servilitet, derav min betegnelse: Servilt betinget emosjonell korrekthet. I samme slengen never jeg «et sant barn» av denne slemme tendensen i store deler av befolkningen nå, en tendens som Folgerø og mange med ham betegner så treffende som woke.

https://neitilislam.blogspot.com/2021/03/en-fortsettelse-pa-det-glade-vanvidd-om.html

https://neitilislam.blogspot.com/2022/01/vitne-til-vanvidd-vitne-til-skrudde-sinn.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/03/det-glade-vanvidd-eller-den-gladeste.html

 

Fra stemmer i samtidsbildet:

37 prosent svarer i en spørreundersøkelse at de sympatiserer mest med palestinerne, Bare 11 prosent har mest sympati med Israel i forbindelse med krigen som nå pågår.

https://inyheter.no/25/11/2023/nordmenn-sympatiserer-mest-med-palestinerne/

Likevel tok rasende borgere til gatene for å demonstrere mot ikke-vestlig innvandring torsdag kveld og natt til fredag. Flere biler, en buss, og en bybanevogn ble satt i brann. Opprørspoliti ble satt inn.

Politisjef Drew Harris fordømmer det han omtalte som «skammelige scener» i nærheten av åstedet, og hevdet at tankegods fra ytre høyre var motivasjonene for demonstrasjonene.

https://inyheter.no/24/11/2023/34-arrestert-etter-voldsnatt-na-har-demningen-kollapset/

Den katastrofale humanitære situasjonen i Gaza fører til at regjeringen foreslår å øke støtten til palestinerne med 470 millioner kroner. Den totale norske hjelpen til palestinerne for 2023 vil dermed bli over 1,5 milliarder kroner.

Det skriver utenriksdepartementet i en pressemelding.

-

Se også:

https://inyheter.no/24/11/2023/conor-mcgregor-irland-vi-er-i-krig/

-

Utdrag fra Folgerø:

To og et halvt år etter en sjokkerende pressemelding om at det på en bortgjemt gravplass var funnet levninger etter 215 tidligere elever ved Kamloops internatskole i Canada, foreligger det ingen bekreftelse av eller bevis for de angivelige gravfunnene. …

Til tross for at det ikke ble funnet noe belegg for påstanden om massegraver og folkemord på internatskole-elever ved Kamloops, dukket det flere historier om lignende ”gravfunn” i Canada, blant annet ved den tidligere Marieval indianske internatskole. Derfra ble det meldt om funn av 751 umerkede graver. Dette ”funnet” resulterte i et berømt bilde av den canadiske statsminister Justin Trudeau som lot seg fotografere på gravplassen med bøyd hode og med en teddybjørn i hendene. De ”umerkede gravene” ved Marieval viste seg å være en lokal gravplass der gravmarkørene var blitt tært bort av tidens tann, noe som folk i lokalsamfunnet hadde visst om i årevis. …

Al Jazeera-reklamen kan tjene som et aktuelt eksempel på hvor lett og hvor langt lokalt betinget massehysteri i dag kan spres verden rundt. Og da er man framme ved hvordan mediene kan opptre som herolder for oppdiktede historier om storstilte overgrep i de postmoderne, politisk korrekte, vestlige samfunnene. Det som særmerker mediene i dagens samfunn er nettopp at de uforbeholdent tror på de krenkede ofrenes historie, på dem som er blitt utsatt for overgrep. I den journalistiske dekningen av disse historiene suspenderes ofte regler som bør geleide all journalistikk – at man skal sjekke sannhetsgehalten av informasjon som legges fram, og ikke minst – at man tar med de momentene som er viktige for å forstå og gi et saklig bilde av den virkeligheten som presenteres.     

Widdowson og Weiss mener at Kamloops- hysteriet er en side ved woke-bevegelsen som har herjet over den vestlige verden de siste årene, særlig ved universitetene i Nord-Amerika, men også lenger nede i utdanningssystemet. Og et viktig mål for denne bevegelsen er å kunne tillegge og rette anklager mot den vestlige (”hvite”) verden, for blant annet folkemord og kolonialisme, begreper som i dag flyter nærmest fritt rundt og som stadig trekkes fram, til dømes i forbindelse med Israels krig mot Hamas i Gaza. 

Og det er, ifølge denne ideologien, kun ”hvite” som kan begå overgrep og undertrykke folk. I denne forestillingsverdenen, fylt av overgrep og ofre, oppstår det aktivisme – grupperinger og organisasjoner som krever statlig erstatning for overgrep, oftest begått i forgangen tid, men også i forbindelse med dagsaktuelle aktiviteter, …

Det er også fremmet forslag om å kriminalisere kritikk av slike påstander, skriver Widdowson og Weiss. Skepsis til fortellingen om hemmelige massegraver blir sammenlignet med å benekte Holocaust. Eller som det heter i en uttalelse fra Det amerikanske antropologforbundet: Skeptisisme er vold!

Frances Widdowson er en av de sparkede universitetsprofessorene i Nord-Amerika. Hun ble fjernet fra sin stilling ved Mont Royal-universitetet i Canada fordi hun stilte seg kritisk til den woke-forståelsen som preger universitetet.

Det postmoderne massehysteriet, med sitt innslag av overgripere og krenkede ofre, og der psykologer, sosialarbeidere, venstre-radikale og mediene har vært hoveddrivkreftene, kan sies å ha sin begynnelse på 1980-tallet. Boka ”Michelle Remembers” var sentral i en bevegelse som startet i USA, men som bredte seg over store deler av den vestlige verden. Michelle Smith hadde gjennomgått det som kalles hukommelsesterapi og fortalte at hun hadde blitt seksuelt misbrukt i forbindelse med satanistiske ritualer – uten at det historien ble bekreftet. Boka satte i gang en bølge av anklager om seksuelle overgrep med ledsagende moralsk panikk, noe som i løpet av 1980-tallet førte til 12.000 uverifiserte påstander om slike overgrep i USA. Det omfattet også saker der jenter og kvinner sa de hadde blitt seksuelt misbrukt av sine fedre (incest), sammen med saker om seksuelle overgrep mot barn i barnehager.

… Lange-Nilsen fant flere saker med incest-dømte, og i sju-åtte år jobbet han som advokat for incestdømte menn. Han fikk gjenopptatt 13 slike saker, og i 12 av disse ble de tidligere dømte frikjent. Lange-Nilsen sa til Aftenposten i 2011 at disse sakene var den største rettssikkerhetssvikten i Norge siden hekseprosessene på 1600-tallet. I alt ble 31 uskyldige mennesker i Norge dømt for incest på slutten av 1980-tallet og begynnelsen av 1990-tallet, noe som sannsynligvis bare var ”toppen av isfjellet”, sa Lange-Nilsen til avisen.  

Bjugn- og andre lignende saker viser hvordan det kan gå når profesjoner med ”overgrep som fag og levebrød” tar over styringen og påvirker i kriminalsaker. I et NTB-intervju med  undertegnede i 1994 sa statsadvokat hos Riksadvokaten, Ingunn Fossgard, at det hadde utviklet seg en ekspertkultur på det seksuelle overgrepsområdet utenfor rettsvesenet, og at denne ekspertkulturen var svært enhetlig med lite avvikende meninger.

«At psykiske symptomer hos barn kunne skyldes andre ting enn seksuelle overgrep, var fjernt i denne enhetskultur. Fra en situasjon før 1980 der man benektet seksuelle overgrep mot barn, havnet vi i en situasjon der det ble fordømt å reise tvil i slike saker. Det ene tabuet avløste det andre. Å stille spørsmål i slike saker, førte til beskyldninger om at man var barnefiendtlige, sa hun, og hun la til at den enhetlige ekspertkulturen på dette området hadde spredt seg inn i hele den offentlige forvaltningen (sic).» 

Det som statsadvokat Ingunn Fossgard i 1994 sa var en enhetskultur, begrenset til seksuelle overgrep mot barn, er blitt en totaliserende, politisk korrekt enhetskultur i vestlige samfunn, og ikke minst i Norge. Og denne enhetskulturen legitimeres uten særlige anstrengelser siden det politiske etablissementet og mediene i dag i stor grad er underlagt og sympatiserer med woke-bevegelsens virkelighetsforståelse. I Norge er en underliggende woke-forståelse rådende på den politiske venstresiden og langt inn i høyresiden. Den manifesterer seg sterkest ved universiteter, høgskoler, tenketanker, i offentlige utredninger og institusjoner som driver med samfunnsforskning. Kierulf-rapporten: En gjenklang av det politisk korrekte ekkokammeret – Document

Woke-virkelighetsforståelse formidles gjennom de etablerte mediene og gjennom læreplanene i skoleverket på et slags avdempet (noen vil si tilsløret) vis, og den kanaliseres ut i opinionen på en måte som gjør at folk oppfatter den som naturlig. Denne ideologien ligger som en understrøm i det hverdagslige livet der den siver ut gjennom NRK, avisene og det offentlige ordskiftet, der man aldri slipper til dem som har kritiske innvendinger til den etablerte forståelsen og politikken. På den måten indoktrineres befolkningen til å ha de politisk korrekte meningene, og det norske samfunnslivet går sin gang med en kritikk som er henvist til marginale nettsteder.

https://inyheter.no/24/11/2023/woke-politisk-korrekthet-som-hysteri/

Bawer tar riktig rasende bladet for munnen her: 

https://www.frontpagemag.com/wilders-wins-big/

https://www.frontpagemag.com/dear-useful-idiots-hamas-and-other-jihadists-are-using-you/

https://www.frontpagemag.com/how-the-u-s-the-un-and-the-media-saved-hamas-thirty-years-ago/

… But when we interviewed the Arab organizations, the word “peace” never passed their lips. They spoke of independence, dignity, self-rule, a state. One person even told me she would never use the word “du-kiyum” (co-existence). “There is no such thing as co-existence,” she stressed. “We are just the tenants living on the property that the Jews now own. That’s not a balanced co-existence.”

I tried to explain to my fellow Jewish liberals that we — the Jews and the Arabs — were having two very separate conversations. We were talking “peace.” They were talking “independence.” But as the weeks of interviews progressed, I found the Arab organizations were talking about a whole lot more.

I asked hard questions of both the Jews and Arabs in the interviewing process. With the Arab organizations, when I brought up any  sensitive, and not-so-sensitive, issues—like terrorism, cooperation and even budget—the interviewee would slam on the brakes. …

“And now, Gary Wexler,” he sat down, “let me give you more direct answers.” He looked me straight in the eye. “Just like you were a Zionist campus activist, we will create, over the next years, Palestinian campus activists in America and all over the world. Bigger and better than any Zionist activists. Just like you spent your summers on the kibbutz, we will bring college students to spend their summers in refugee camps and work with our people. Just like you have been part of creating global pro-Israel organizations, we will create global pro-Palestinian organizations. Just like you today help create PR campaigns and events for Israel, so will we, but we will get more coverage than you ever have.”   ..

 

As the years went on, I began to see what Ameer Makhoul had laid out to me taking shape. The PR coverage was first: The Muhammad al-Durrah incident in Gaza, when a 12-year-old boy was shot to death on the second day of the Second Intifada, capturing global headlines. The Mavi Marmara, the Turkish Flotilla to Gaza that the Israelis stormed, killing several Palestinian activists, grabbing global headlines. I knew the Mavi Marmara was manufactured for the exposure it would gain.

Then the campuses: The creation of Apartheid Week worldwide. The growth of BDS. The student volunteers who began by the thousands to work in the Palestinian territories and its refugee camps. The shocking creation of anti-Zionist Jewish student groups …

People of color, particularly antisemitic Black groups like BLM, were organizing to identify with the Palestinians. Many organizations representing  people seen as oppressed were moved to identify with the Palestinians. Students of every variety were swayed.

People of color, particularly antisemitic Black groups like BLM, were organizing to identify with the Palestinians. Many organizations representing people seen as oppressed were moved to identify with the Palestinians. Students of every variety were swayed. I could see the commonalities of language creation and transfer — my field — being applied to the Jews. Many of them were old antisemitic tropes into which new life was being breathed:

Israel and Jews are colonialists just like other white oppressors around the world. Israel is an apartheid society, the same as South Africa was.

Jews have white privilege, even though more than 50% of Jews are dark-skinned people from the Arab world, Iran and Africa.

Jews hold power in media and banking, making them the enemy.

Jews center themselves as capitalists and donors.

Jews don’t hold space for anyone but themselves.

Jews need to be held accountable for the pain they are causing.

If you challenged any of this you were a racist, the worst thing you could possibly be accused of.

(Except if you are racist against Jews. Then you prove you are a true ally of the oppressed.)

Our enemies have had a real success.  They have formed a winning international communication army with trained troops everywhere.

https://www.frontpagemag.com/the-inside-story-of-how-palestinians-took-over-the-world/

https://www.gatestoneinstitute.org/20171/jihad-on-churches-france

https://www.gatestoneinstitute.org/20174/persecution-of-christians-october

Meotti: … And there is Reem. In 2015, she was the “refugee child who conquered the Germans.”. She was a Palestinian Arab and they had chosen her to speak with Angela Merkel in a school. The fruits of "diversity" were to be reaped there too. Reem had explained to the chancellor that her father was out of work because his stay was not extended. Merkel replied: “The procedures must be changed, we cannot wait that long. But not everyone will be able to stay." And 14-year-old Reem burst into tears. Who didn't sympathize with the little refugee?

It is now 2023 and Reem is 22 years old. For her "diversity" they gave her German citizenship and now she publishes posts in which she says #freepalestine #fromtherivertothesea. And shows a map without Israel.

Years will pass, then decades and in the end we will all be multicultural.

Anti-Israeli calls and radical Islamic banners at demonstrations worry German society. The director of the children's organization “Arche”, Wolfgang Büscher, which takes care of about 7,000 young people every day in 33 facilities across Germany, many of them with a migrant background, tells BILD: “We are facing a catastrophe ”.

This emerges clearly from the declaration of the young Arabs quoted by Büscher: “First let's cut the throats of the Jews, then the gays and finally the Christians!”. Says Büscher: “I have never experienced anything like this. A 12-year-old boy came to me and said, 'I hate you. We will take back the country'. They reject our culture, our values. Their hatred is unimaginable."

https://www.israelnationalnews.com/news/380787

The Myth of Gaza’s Innocent Civilians: Poll shows the vast majority of "Palestinians" supported the Oct. 7 massacres.

https://www.frontpagemag.com/the-myth-of-gazas-innocent-civilians/

… But, as ever, this is far bigger than the Jews.

Right now, more than one billion Westerners are being surrounded on their streets and in the media by the war cries of “Allahu Akbar.” Everyone, everywhere has been held psychologically and often physically hostage by the “globalized jihad.”

Traffic has been stalled. Visible Jews have been physically attacked. Anti-Israel and pro-Palestinian Arab rallies, marchers and random ranting individuals have frightened or attacked passengers on buses and trains with their aggressive propaganda.

When will the West wake up to the fact that we and our way of life are under siege?

From both a jihadist and Western leftist point of view, killing the Jews will redeem the West’s sins of racism, imperialism, colonialism and slavery. Indoctrinated Westerners refuse to acknowledge that the West is not the only or even the major sinner in world history.

Muslim countries have a very long history of gender and religious apartheid, anti-black racism and black slavery, imperialism, colonialism, conversion via the sword and more. I doubt that destroying the only democracy in the Middle East—Israel—will liberate Muslim women from being forcibly veiled or honor-killed.

Western “useful idiots” refuse to understand that all the crimes attributed only to Israel are actually crimes that Hamas and Palestinian Islamic Jihad have alone and continuously committed.

Psychologically speaking, the media, college professors, the United Nations and the surging swarms in the streets have projected the atrocities committed by Islamic terrorists onto Jews and the Jewish state.

For decades, decent people, Jews and non-Jews, have been bombarded with slogans like “Death to the Jews,” “Nazi Israel,” “Hitler did not get the job done,” “Zionists are criminals” and every other hideous libel one can imagine. We have been subjected to non-stop lies in the elite media.

Whatever Hamas terrorists tell journalists is reported as fact. Whatever instantly verifiable footage the IDF shows is reported as “Israel says.”

Imagine the psychological and traumatizing effect that such non-stop hatred has on all Westerners.

https://www.israelnationalnews.com/news/380729

https://www.jns.org/the-unmaking-of-the-united-nations/

https://pjmedia.com/philip-carl-salzman/2023/11/17/hamas-can-be-destroyed-but-can-islamic-supremacism-be-destroyed-n4924023

MEMRI, November 10, 2023:

Florida Imam Dr. Fadi Kablawi said in a Friday, November 10, 2023 sermon at Masjid As Sunnah An Nabawiyyah in North Miami that was streamed live on the mosque’s Facebook page that the war in Gaza is not against Hamas, but rather against Islam. He said that Islam threatens the West’s power, that the West is collapsing, that it has “shot itself in the head,” and that it will never rise. He added: “Oh Allah, show us the black days you inflict upon the Jews.”

-

New in PJ Media: Who would have guessed that the next trendy, chic thing among America’s addled and miseducated youth would be Islam? It was perhaps inevitable that young secular Westerners, their self-centered lives achingly meaningless, would gravitate to the only force that seems to present an alternative to the culture of materialism, hedonism, and […]

https://www.jihadwatch.org/2023/11/leftists-and-antisemites-are-discovering-that-islam-is-just-the-thing-for-them

‘Leftist queer gremlin’ and other young women convert to Islam as the ‘ultimate rebellion against the West’

https://www.jihadwatch.org/2023/11/leftist-queer-gremlin-and-other-young-women-convert-to-islam-as-the-ultimate-rebellion-against-the-west

Saudi Arabia Is Not Your Friend, Nov 22, 2023 1:30 pm By Daniel Greenfield

https://www.jihadwatch.org/2023/11/saudi-arabia-is-not-your-friend

… the West accepted the “Islamophobia” subterfuge based on claims of victimhood and charges of racism and bigotry. The term was heavily promulgated by the Organization of Islamic Cooperation in order to shut down criticism of Islam and to bring Sharia blasphemy laws forbidding criticism of Islam to the West. Charges of “Islamophobia” became a tool of subjugation. With October 7, the discussion is back on the table in the full ugliness of what jihad is.

Westerners first flung open their doors to unvetted immigration of mostly Muslim migrants on a massive scale during the Syrian war. This mass migration continued for years, and has largely been comprised of illegal, unvetted economic migrants. That stream broadened to include African Muslim illegals. Now, open doors is a globalist norm. In the globalist view, anyone can enter Western countries and people are welcome to come in any quantity, unvetted. This created conditions that were ripe for jihad by immigration, aka the hijrah. It is already a success. Given low Western birthrates and high Muslim birthrates, Western countries will be dominated by vast Sharia-believing populations in the decades to come. History teaches that when Muslim migration and influence increase, so does violence against non-Muslims. Yet in the West, no one even bothered to monitor the hate coming out of mosques.

https://www.jihadwatch.org/2023/11/wake-up-useful-idiots-hamas-and-other-jihadists-are-using-you-and-coming-for-you

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar