fredag 5. mai 2023

Kong Charles, NRK og "den islamske påske" feiring

Aperitiff:

Om Charles:

https://neitilislam.blogspot.com/2023/04/mer-om-det-store-selvbedraget.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/05/morken-for-vpnet-forsvar-eller-angrep.html

Om hva man feirer under eid (id):

https://neitilislam.blogspot.com/2023/04/kan-mekka-muslimer-vre-hatefulle-mot.html

I Dax 18 i dag feirer NRK seg selv, dvs id(Eid), dvs hvor tolerant NRK er, en kringkaster som misjonerer eller kringkaster for mer islam enn kanalen selv aner. Sammen med hele venstresiden i norsk kultur og politikk, inkludert Høyre, selvsagt, og KrF ikke minst, pluss alle NGO’er, fagforeninger, næringslivsorganisasjoner og kulturinstitusjoner og mange flere med. (Se linkene).

For alle skal med og alt vil gå seg til, jo mer hyggelig alt blir og jo mer vi serviliserer oss, i den tilsynelatende hellige toleranses skyld. (Islamkritikk skal forstummes).

Vi tolererer oss selv rett inn i islam og alle stiller seg likegyldige. Vi er alle som prins Charles nå, han som blir konge i morgen. Charles iii sier at han er en beskytter, ikke av troen, men av «tro», all tro (?), alle troer. A defender of faith, not of the faith.

Man kan spørre: Tror Charles at han er oss og tror NRK at vi er kong Charles?

Det samme sier NRK, indirekte, og uten å bruke de samme ord. De har den samme forståelse av tingene, som kongen i England. Vi lever i det implisittes tidsalder. Vi sier at Allah er Gud, men de fleste av oss forstår fremdeles at dette ikke kan være tilfelle. For oss forekommer det at vi derfor snakker med to tunger, at vi både sier en sannhet – eller halvsannhet som går for helsannhet - og en løgn på samme tid, en løgn det snart er straffbart for ikke å kringkaste.

Det er det som ligger i kortene her. Vi sier eksplisitt noe vi implisitt vet er feil. Det kalles kognitiv dissonans, og jeg snakker gladelig om emosjonell dissonans her, uten å få noen respons på dette (se eller rundt omkring her på bloggen).

Statsviter Sophie Matlary blir spurt om hva hun mente med å skrive (offentlig) at «det kunne bli for mye» av feiringen (og bl a NRKs overdådige dekning av den etter min mening). Teksten hennes kom kanskje litt for raskt på, sier hun, for å unnskylde seg. Innholdet i det hun sier er kort og godt bare det at NRK har gitt den muslimske høytiden litt for mye sendeflate og at dette kan vekke en viss uro eller forbløffelse, må man vel også kunne si, ute i befolkningen som ikke har hatt så mye kontakt med islam og muslimer som vi i de større byene har hatt.

Islam i seg selv er ikke problemet, ikke i det hele tatt. Hun har ikke noe imot noen religion, bedyrer hun.

Det hun forutsetter er mange ting som en statsviter burde vite bør tas med i tellingen. Det hun gjør er å legge seg på NRK og venstresiden forbeholdsløse og nesegruse feiring av id. Bare vi får litt mer tid på oss, vil også de som bor utenfor de store byene hilse islam mer velkommen. Matlary røper seg her som en god venstrepolitiker ikledd vernebriller med innlagt app som forskjønner alt venstresiden vil se og blende for alt det den ikke vil se. Hun står for toleranse, så klart, selve hovedinstrumentet i all social engineering. a la «kulturell» lassez fair. (He, he, hun mener at NRK har brukt id-dekningen instrumentelt og innbiller seg kanskje at hun er svært så sivilisert). Vi må ikke dytte på folk ting de kanskje ikke forstår, sier Matlary, folk kan bli skremte av «det nye for mye», for å si det sånn.

Matlarys «motdebattant», hvis han kan kalles det, er en byrådsleder for arbeid- og integrering etc i Oslo. Osman Muchtaq. Han mener at feiringen var grasrot-drevet, en fin feiring etc. Legg merke til navnet: Much-taq. Det høres ut som «mange takk». Og gir gode assosiasjoner. Han tenker og mener at mangold er fint … han understreker da også at muslimer i Norge ikke utgjør en veldig liten minoritet, som f eks jøder og sikher … så det er visst ikke det minste rart at id (eid) får god og bred dekning …. (lytt til hva han sier):

https://tv.nrk.no/serie/dagsnytt-atten-tv/202305/NNFA56050523/avspiller

Felles både for NRK, Matlary og Machtaq er at de alle mener at fremtiden er lys og at den ikke kan bli bedre, spesielt her i Norge, (bare vi blir mer tolerante, ikke skremmer hverandre og kommer nærmere hverandre, og betaler rikelig for det, altså). Smil til skjult kamera for alle som er på hele veien til Nav. 

Utdrag fra artikkel som setter fokus på perspektiver uten å være instrumentelle: Og gjør deg opp en mening om disse menneskene på NRK sin realisme, eller mangel på sådan:-

… Kvinden er en 24-årig algerier ved navn Dabbia B. Hun kom til Frankrig på et studentervisum, men hun forlod ikke landet, da hendes visum udløb i 2018. Hun var allerede blevet arresteret af politiet i august 2022 og havde fået pålæg om at forlade Frankrig – hvorefter hun blev løsladt. For det første skulle hun slet ikke have været i Frankrig. Hvis hun var blevet udvist, og hvis det franske politi og justitsministeriet havde gjort deres arbejde, ville Lola stadig have været iblandt os.

«Den mistænkte for denne barbariske handling burde ikke have været i vores land», siger lederen af partiet National Samling, Marine Le Pen. «Alt for mange forbrydelser og forseelser bliver begået af illegale indvandrere, som vi ikke har villet eller kunnet sende hjem.»

«Hvornår vil vi forsvare vores børn mod angreb begået af de samme mennesker, og altid på bekostning af de samme mennesker», spørger den tidligere journalist Éric Zemmour, der er leder af partiet Reconquête (Generobring).

… I stedet for at indrømme fejl i politiets procedurer og love at forbedre sikkerheden, har den franske regering udtrykt medfølelse over for Lolas forældre.

Præsident Emmanuel Macron ventede to dage, inden han mødte ofrets forældrekortvarigt. Han sagde ikke et ord til offentligheden. Der blev ikke tilkendegivet nogen politisk beslutning angående illegal indvandring og dens forbindelse til øget kriminalitet i Frankrig; Der vil ikke blive taget nogen politisk beslutning.

… Advokaten Gilles-William Goldnadel mener, at regeringen foretrækker tavshed, for at ingen skal tale om, hvor ekstremt slap dens indvandringspolitik er, og hvilke konsekvenser det har. Det er ifølge ham absolut nødvendigt at se situationen i øjnene.

Grænserne mellem Frankrig og andre europæiske lande er åbne og er, lige som alle Europas grænser, porøse. Hundredtusinder af migranter kommer hvert år illegalt ind i Europa. … De har siden år 2000 fået økonomisk hjælp og gratis lægehjælp, som selv fattige franske borgere ikke har adgang til. … I 2020 blev der udstedt 107.500 pålæg om at forlade Frankrig, men færre end 7% blev effektueret.

I Frankrig bliver næsten halvdelen af kriminaliteten begået af illegale indvandrere, skriver den tidligere politichef i Paris, Didier Lallement  … Ofrene får ofte halsen skåret over. Når de etablerede medier fortæller om mordene, undlader de at tale om overskårne halse. De siger, at ofret blev «stukket i halsen«.

... Psykiateren Maurice Berger taler om «umotiveret vold«: vold for tilfredsstillelsens skyld. Han fortæller, at der i Frankrig bliver begået umotiveret vold med kvæstelser eller døden til følge gennemsnitligt hvert andet minut. Der sker i Frankrig mere end 200 voldtægter om dagen. … Meningsmålinger viser, at den franske befolkning oplevet en stærkt stigende vold: 68% af franskmændene siger, at de føler en stigende utryghed, og 75% siger, at Macron og regeringens kriminalitetsbekæmpelse er ringe. 70% mener, at illegal indvandring er et alvorligt problem. I maj 2022 genvalgte et vælgerflertal ikke desto mindre Macron og afviste kandidater, der lovede at bekæmpe kriminalitet og illegal indvandring.

… mange kommentatorer siger, at den franske befolkning nu forventer, at deres land går under. Kommentatorerne citerer meningsmålinger, der år for år viser, at den franske befolkning er verdens mest pessimistiske. Et overvældende flertal af franskmænd mener øjensynlig, at fremtiden bliver værre end nutiden. En meningsmåling fra april 2022 viser, at 77% af franskmændene er overbeviste om, at landet ikke overkommer den nuværende økonomiske og sociale krise; en meningsmåling udgivet i september 2022 viser, at 67% af franskmændene mener, at den globale situation vil forværres på grund af klimaforandringer og at planeten ikke har nogen fremtid.

Sociologen Jérome Fourquet skriver i bogen L’archipel français («Det franske øhav») fra 2019 om et fransk «kollektivt nervesammenbrud» og om det franske samfunds «fragmentering». Han bemærker, at franskmændenes religiøse og historiske forankring forsvinder: kirker står tomme, og i skolerne undervises der ikke længere i vigtige begivenheder i landets historie. Han tilføjer, at Frankrigs muslimske befolkningsgruppe derimod opretholder sin kultur, vaner og traditioner, assimilerer sig stadigt mindre i det franske samfund og forekommer at være stadigt mere opfyldt af foragt og had mod Frankrig, som mange af dem beskylder for at kolonisere den muslimske verden og udnytte muslimske arbejdere.

Det er tabubelagt at tale om en «stor befolkningsudskiftning» i Frankrig. Enhver, der taler om det, bliver straks dæmoniseret og beskrevet som en konspirationsteoretiker. Tallene taler imidlertid deres tydelige sprog. Den tidligere minister for udenrigshandel, Pierre Lellouche, udtalte for nylig, at «ifølge den seneste folketælling er 40% af alle børn i alderen 0-4 år indvandrere eller har indvandrerbaggrund». Ud over de hundredtusinder af illegale migranter, der allerede befinder sig i Frankrig, kommer yderligere omkring 400.000 migranter fra Afrika og den arabiske verden ind i Frankrig hvert år. …

Det er også tabubelagt at tale om de 750 ghettoerzones urbaines sensibles … Sociologen Bernard Rougier skriver i bogen Les territoires conquis de l’islamisme(«Islamismens erobrede territorier»), der udkom i 2020:

«Islamistiske netværk formåede at etablere enklaver i hjertet af arbejderkvarterer…. hvor ideologiske og institutionelle centre baseret i det arabiske Mellemøsten og Afrika har held med at udbrede deres udgave af islam.»

Bogens omhyggelige data udløste ingen reaktion fra den franske regering. Når som helst politiet anholder, sårer eller dræber nogen i eller nær ved ghettoer, udbryder der uroligheder. Når en anholdelse udvikler sig voldeligt, får politiet besked på at lade kriminelle søge tilflugt i ghettoerne. Regeringen frygter tydeligvis, at større uroligheder vil bryde ud.

Der har siden begyndelsen af september været voldsomme optrin foran gymnasier i Paris’ forstæder: Fransk lovgivning forbyder religiøse symboler på skoler, og grupper af muslimske gymnasiepiger påberåber sig retten til at bære den islamiske hijab i klasselokalet. Rektorer forbyder det i henhold til loven. Grupper af unge muslimer (hovedsageligt drenge) reagerer med plyndringer.

Det franske uddannelsessystem er i gymnasiernes og grundskolernes klasselokaler udsat for islamisk intimidering. Historikeren George Benssoussan udgav i 2002 bogen Les territoires perdus de la république («Republikkens tabte territorier»), hvori han afslørede, at det nu var umuligt at tale om Holocaust på gymnasierne i Frankrig. … at situationen er blevet endnu værre. Det var nu ikke længere muligt at tale om verdslighed og tolerance i de franske gymnasier og grundskoler. Læreren Samuel Paty talte om verdslighed, og den 16. oktober 2020 kostede det ham livet.

Dem, der troede, at drabet og halsoverskæringen af Samuel Paty ville medføre, at myndighederne ville træffe drastiske beslutninger, tog fejl. Nu fortæller lærere over hele Frankrig om de skånselsløse trusler, som de modtager. I mange af deres indgivne klager står der, at muslimske elever truer med at «lave en Samuel Paty» på dem. Jødiske lærere udsættes for antisemitiske trusler og fornærmelser. …

Frankrig … og BNP per indbygger er faldet fra en global femteplads til en 23. plads i samme periode. Frankrigs vægt i verdensøkonomien er faldet fra 4,4% i 1980 til 2,3% i dag. Frankrig er et af de europæiske lande, der påfører sin befolkning det højeste skattetryk (45,2% af BNP i 2022). Frankrig har desuden det højeste offentlige udgiftsniveau i den udviklede verden (57,9% af BNP i 2022) – og en stigende andel af de offentlige udgifter går til økonomisk støtte til indvandrere, legale såvel som illegale. «Vi har en af de mest generøse sociale modeller i verden», udtaler Macron, «det er en styrke».

Skatterne er imidlertid utilstrækkelige til at dække disse offentlige udgifter, så Frankrigs nationalgæld er derfor hastigt stigende. … Eftersom de «gule veste» ikke var muslimske uromagere, reagerede Macrons sikkerhedstjeneste på deres demonstrationer med voldelig undertrykkelse ….

Éric Zemmour udgav i 2014, mens han stadig var journalist, bogen Le suicide français («Det franske selvmord»). Han skrev heri, at Frankrig var døende, og at hvis der ikke straks blev truffet modige, vigtige beslutninger, ville landet ikke overleve. ….

Céline Pina skriver:

«De forfærdelige lidelser, som dette barn måtte gennemleve, den kendsgerning, at rædslerne fandt sted om dagen, i Paris, den kendsgerning, at den formodede gerningsmand endnu en gang er en udlænding i en ureglementeret situation, der skulle have forladt fransk territorium, alle disse elementer betyder, af vi bag dette mords særdeles forfærdelige karakter finder tilbagevendende elementer, der relaterer sig til andre sager og til en større situation…. Mordet på Lola afslører bortfaldet af alle civilisatoriske bedrifter…

«Værre end det stigende barbari er følelsen af, at vores ledere er i fornægtelse og ude af stand til at træffe de nødvendige markante og effektive beslutninger for at sikre befolkningens beskyttelse. Barbariet spreder sig, når myndighederne ikke længere formår at garantere lov og orden.»

https://www.document.no/2022/12/01/frankrig-glider-mod-barbari-og-kaos/

Se også: bedre å løpe naken enn å snakke om Gud:

https://www.document.no/2022/11/30/la-oss-forestille-oss-et-europa-med-30-prosent-muslimer-det-er-nesten-en-realitet/

Og så, «digest» fra HRS:

Tallenes tale lyger ikke. Hvite og kristne mot mindretall …

Det pågår en befolkningsutskiftning i England. I løpet av ett tiår har antallet som definerer seg som hvite sunket med hele 500.000 personer, og for første gang er det flere over 65 år enn under 15 år. Det er den aldrende britiske befolkningen som dør ut, mens den nye unge generasjonen har et betydelig antall ikke-briter og muslimer. Hege Storhaug Oppdatert: 30.11.2022 - 19:04

Dette viser den nye folketellingen fra England og Wales, utført av ONS, tilsvarende norske SSB.

Hele to av tre londonere sier nå at de tilhører en minoritet …

 Omtrent 81,7 prosent av innbyggerne i England og Wales beskrev seg selv som hvite under folketellingen i 2021, ned fra 86 prosent et tiår tidligere.

Den nest vanligste etniske gruppen var «asiatiske, asiatiske britiske eller asiatiske walisiske» med 9,3 prosent, opp fra 7,5 prosent i 2011.

… bare 36,8 prosent av menneskene som identifiserer seg som «hvite engelske, walisiske, skotske, nordirske eller britiske».

… færre enn halvparten av befolkningen at de var kristne. Mer enn en tredjedel sier nå at de ikke har noen religion i det hele tatt.

Men ONS avslørte også at mens den etniske sammensetningen av England og Wales er i endring, sa mer enn 90 prosent at de føler seg britiske.

… De to største ikke-vestlige gruppene er indere og deretter pakistanere.

«Smeltedigelen» London:

London er fortsatt den mest etnisk mangfoldige regionen i England, med 36,8 prosent av befolkningen som identifiserer seg som «hvite engelske, walisiske, skotske, nordirske eller britiske», ned fra 44,9 prosent i 2011. Og antallet mennesker som identifiserer sin etniske gruppe som «Annen etnisk gruppe, Enhver annen etnisk gruppe» steg til 924 000 (1,6 prosent), opp fra 333 000 (0,6 prosent) i 2011.Rundt 27,5 millioner personer i England og Wales beskriver seg i dag som kristne, eller 46,2 prosent. Dette er ned fra 33,3 millioner (59,3 prosent) et tiår tidligere og dette er første gang andelen har sunket under halvparten.

Andelen personer som sa at de ikke hadde religion, økte fra rundt en fjerdedel i 2011 (25,2 prosent, eller 14,1 millioner) til over en tredjedel i 2021 (37,2 prosent eller 22,2 millioner).

Andelen mennesker som beskriver seg selv som muslimer steg fra 4,9 prosent (2,7 millioner) til 6,5 prosent (3,9 millioner), …

Flere og flere muslimer: Antallet muslimer har altså økt med 1,2 millioner personer på 10 år …

Hele økningen av muslimer er drevet av innvandringen og muslimers høyere fødselsrater, samt konverteringer til islam, som tidligere er anslått til rundt 5.000 i året.

Den muslimske befolkningen økte således 10 ganger hurtigere enn resten av samfunnet i nevnte periode. …

Andrew Copson, administrerende direktør for veldedighetsgruppen Humanists UK, sa at resultatene fra folketellingen for 2021 «bekrefter at den største demografiske endringen i England og Wales de siste 10 årene har vært den dramatiske veksten av ikke-religiøse», som betyr at «Storbritannia er nesten helt sikkert et av de minst religiøse landene på jorden».

Vel, sistnevnte kan han helt sikkert si i forhold til de kristne, men ikke i forhold til de troende muslimene. Daily Mail

Islamsk fundamentalisme tar over Wien: Kulturhovedstaden Wien i hjertet av Europa ligger an til å bli kvalt av islamsk fundamentalisme. Så langt i år har hele 100.000 nye illegale migranter tatt seg inn i Østerrike og søkt asyl, som altså betyr mer påfyll av islam. Går vi til de unge i Wien tegner det seg et meget dystert bilde av en allerede eksisterende virkelighet i hovedstaden. Islam tar over de unges sinn. Demografien er det som teller, og den teller ikke til den opprinnelige befolkningens fordel, langt derifra. Hege Storhaug Publisert: 29.11.2022 - 14:02

… Kulturhovedstaden fremfor de alle i Europa er Wien, hovedstaden i Østerrike. Allerede i 2013 kom det alarmerende tall Østerrike. Det renommerte tyske sosialforskningsinstituttet i Berlin ville nemlig undersøke hvor mange kristne og muslimer man kan definere inn i kategorien fundamentalister. Undersøkelsen fra 2013 omfattet hele 9 000 respondenter i landene Østerrike, Belgia, Frankrike, Tyskland, Nederland og Sverige. Forskerne stilte opp tre forhold som kan kategoriseres som fundamentalistiske holdninger.

  1. At den troende står fast ved at religionens grunnprinsipp er eviglydende.
  2. Kun én tolkning gjelder, og den gjelder for alle troende.
  3. Religion står over menneskeskapte lover.

Blant kristne kunne 4 prosent karakteriseres som fundamentalister, mens blant muslimer var antallet hele 44 prosent.

I den muslimske gruppen var resultatet konkret dette:

• 65 prosent sa at islamsk lov er viktigere for dem enn lovene
i landet de bor i.
• 75 prosent mente at det kun finnes én legitim tolkning av Koranen.
Tolkningen skal gjelde for alle muslimer.
• 60 prosent ønsket å vende tilbake til islams røtter.
• 44 prosent sa seg enig i alle de tre påstandene, og kan derfor
defineres som Medina-muslimer.

… Går vi til Wiens skoler får vi en kraftig pekepinn på hva fremtiden kan bringe: På ungdoms- og videregående skole oppga 40 prosent av elevene at de er muslimer i 2014. Fra en britisk undersøkelse, «Living Apart Together», kom følgende frem:

• 28 prosent foretrekker sharialov fremfor britisk lov. I alderen 16-24 år er andelen 37 prosent, mens i gruppen 55 år og eldre er andelen 17 prosent.
• 36 prosent av de unge mener at frafall fra islam skal straffes med døden. Halvparten (19 prosent) av de eldre har samme mening.
• 42 prosent av de unge motsetter seg ideen om at sharia skal kunne tolkes og slik reflektere menneskerettigheter, kvinners likestilling og toleranse for å konvertere ut av islam. 32 prosent i den eldre garden deler dette synet.
• 61 prosent mener homoseksualitet skal forbys ved lov. Blant de unge er støtten på 71 prosent, mens blant de eldre er støtten på 50 prosent.
• 51 prosent mener muslimske kvinner ikke kan gifte seg med ikke-muslimer. Blant de unge er andelen 56 prosent, mens blant de eldre er andelen 42 prosent.
• 43 prosent mener muslimske kvinner ikke kan gifte seg uten tillatelse fra sin mannlige verge (far eller annen mannlig slektning). Over halvparten (57 prosent) av de unge er enige, mens blant de eldre mener 33 prosent det samme.
• 46 prosent støtter at en mann kan ekte fire hustruer. Blant de unge er støtten på 52 prosent, mens blant de på 55 år og eldre synker støtten helt ned til 18 prosent.

… Dette betyr at mellom hver fjerde og femte elev i Wiens skoler i dag kan være fundamentalister. …

I et kvinneperspektiv vil i overkant av halvparten av dagens muslimske elevmasse forby muslimske kvinner å gifte seg uten verge, de vil forby dem å gifte seg ut av islam, og de vil også støtte flerkoneri. Altså snakker vi nå om rundt 20 prosent av den totale elevmassen med slike holdninger, hver femte elev.

Islams maktovertakelse i klasserommet:

Nettopp derfor har Susanne Wiesinger i boken Kulturkamp i klasserommet, tegnet et nitrist bilde av situasjonen i Wiens klasserom. Islam har tatt over, som vi skrev forleden dag i vår bokanmeldelse. Elevene er mer opptatt av bønn enn av å studere. Islam holder elevene i et jerngrep, inkludert de ikke-muslimske.

«Vi er maktesløse. Og ofte tenker jeg: De har vunnet og vi har tapt.»

Ordene tilhører læreren og forfatteren Wiesinger. Hun fortsette med denne storslegga: «Vi har ikke lenger styrke til å kjempe mot det religiøse tankegodset til elevene våre. Det er for sterkt. Vi er for svake.» …

https://www.rights.no/2022/11/islamsk-fundamentalisme-tar-over-wien/

 

Se våre egne om blant andre ting eid/id:

http://neitilislam.blogspot.com/2019/07/5-synden-og-syndene-i-islam-og.html

https://neitilislam.blogspot.com/2019/10/9-synden-og-syndene-i-kristendom-og.html

https://neitilislam.blogspot.com/2016/01/allah-hu-achbar-virkelig.html

https://neitilislam.blogspot.com/2022/05/hvor-lenge-skal-vesten-vre-darligere.html

https://neitilislam.blogspot.com/2017/12/nade-i-islam-id-eid-og-jule-og.html

http://neitilislam.blogspot.com/2018/05/naden-i-islam-og-i-kristendommen-en.html

http://neitilislam.blogspot.com/2017/12/nade-i-islam-id-eid-og-jule-og.html

https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/ramadan-er-ikke-bare-rosa/o/5-95-1044201

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar