fredag 7. september 2018

Kommunister -+ - vant valget i Sverige.

Islam vant ikke frem i kveldens partilederdebatt på SV1. Fordi islam ikke var til stede. I hvert fall ikke direkte til stede. I stedet så vi sprellemenn styrt av usynlige tråder med litt ulikt oppdrag, men med samme koordinerte strev mot ett felles mål, ovenfra, under synsranden.
Det ble et skuespill for folk som trives innenfor "daghemmet", med mammor til å passe på, på skjermen og bak den, i godstolen. Det var ikke er program for de som vet hvem de er, hva de har og hvem og hva de vil kjempe for, for de selvstendige og brave. Det var et program for programmerte helt uten selv å ha behov for av-programmering. For de feige. Eller vettaskremte, folk i sjokk eller folk som ikke vet hverken ut eller inn, og som følgelig holder seg innenfor hemmets trygge vegger, idet man stenger gluggene for alle nytale og all innovativ eller kreativit realitetsorientering, dvs nyorientering
og realisme.

Kommunistene vant valget før det hadde funnet sted, i morgen. Hvordan? Løftet om å ta fra de rikeste, å gjøre de rike så fattige som mulig, slik at velstanden for de fattige ble bedre, fattigvelstanden, eller for å gjøre de fattige litt rikere, fattigmannsrikdommen.
Kjent stil, kjent og kynisk demagogi, flau posering og falsk og lett gjennomskuelig godhet. Helst vil kommunistene ikke ha rikfolk i det hele tatt. For de er snyltere på statskassen
og utplyndrer de fattige, og fordi de er hjerteløse og uten empati.
Slike floskler og demagogiske knep faller hvermannsen for i Sverige i dag, mer enn noen sinne, for, ja, skillet mellom de rike og de fattige øker, slik den gjør i Norge. Noe kommunistene egentlig vil ha mer av, helst via import av stadig mer billig «arbeidskraft» som vet hvem de skal stemme for, i henhold autoritetene i en eller annen klan så langt bortenfra som mulig, "bortomstans» (en neologisme). (Noe som kommunistene eller nykommunistene eller de halvsvenske nye eller gamle globalistene vil benekte at de vil og gjør, i stadig større omfang og og med stadig større intensitet og påtatt harme, men med stadig dårligere resultat. De er "hellig" overbeviste om at de føler bedre enn de vanlig gode, dvs alle andre normale mennesker. De tror de vinner på å følerere - nok en neologisme - på andres vegne).

Men for å kunne ta fra de rike mer, må de ta inn flere migranter, noe som koster mer enn det smaker, et valg «de fattige» må betale for, ikke bare i morgen og til neste år, men for all fremtid, hvis ikke noe som koster mer enn den gode smaken de lever av og lyver på i dag skulle falle ned som et rottent gulv under dem selv og den store "guffe" skulle inntreffe for fullt, bare om få tiår, eller før. Og da er det nok en gang hvermannsen som vil gjøre opprør mot disse kommunistene mens, mens Sentralkomiteen eller Sentralbyrået kan stå på balustradene og og kysser hverandre, som de gjorde i forna da'r.
Hvem skal hvermannsene takke? I praksis vil kommunistene faktisk ikke få noe av æren for alle disse forferdelige «tiltakene» i det godes tjeneste, bare smellen.

Det vil riktig nok fortsatt eksistere anonym stemmegivning og ytringsfrihet en stund fremover, mens fordrageligheten i samfunnet vil stige simultant med, men ikke i takt med ufordrageligheten og bølleri av ulikt slag. Mobbing og organisert kriminalitet vil utspille seg noen lunde fritt (og helt uhemmet av et politi som trenger beskyttelse utenfra mot fremmedfrykt, jfr Kristiansan pt), i farvefri, bleke, grå, rasefrie og totaltolerante gater. Før alle hemmelig valg nok en gang i historien vil bli innført av Sentralbyrådet, …, dvs Sentralkomiteen. Eller de nye "Fylkeskommunene" eller enklavene, de nå snart bare i navnet komplett demokratisk innførte og formaliserte "no-go-soner".

Og dette er ikke bløff. Det er ikke alarmisme. De er ikke islamofobt eller rasisme. Det er ikke «biased». For det er fact og ikke «fake-news». Vi skal ikke være "snøflak" som ikke tåler dagslys og virkelig varme, ekte varme, god varme for sjelen. Vi lever i nåtid allerede i en fortid der det hele begynte: At de rike ble 10 øre fattigere samtidig som alle de fattige tok til takke med 100 kroner mindre å rutte med daglig, eller månedlig, velg selv. Årsinntekt regnes ikke.

Og alt dette er belagt og ligger åpent til beskuelse og til bestyrtelse for til og med for lukkede øyne med tall, prognoser og grafer, utarbeidet i «kommunismens» høyborg, «Statistisk sentralkomite», unnskyld, Sentralbyrå, det er bedre, (fordi det er en betegnelse stalinistene brukte på sitt uøvende hovedorgan, et såkalt statsorgan eller en institusjon som man sa var et høyst reelt demokratisk valgt organ, bestående av eksperter som hadde som mål å ta mål av seg til nettopp å gi fra de rike og gi til de fattige, - med de mest ufattelige midler og med den mest brutale maktbruk verden har sett i «fredstid» - og da heltuten at det var utnevnt av folket selv, dvs demokratisk).
Sverige går mot tyranni, fordi de har skapt despoti via diktatorisk selvskapt kaos i media og blant ennå litt optimalt fungerende myndigheter. For det inoptimale er nå blitt høyst optimalt i Sverige i dag, og blir det snart også i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar