søndag 19. august 2012

Sex, ære og fremtid Det er sjelden at man lærer noe nytt og stort av fulle folk og fylliker, eller andre i lignende "bransjer".

At man har noe å lære av barn, turde være kjent. Vi sier jo: Til og med et barn kan jo se det ... (dvs det som "ekspertene" ikke ser).

Vi trenger visst fler enn bare en lærepenge i dag, hva angår ekteskap, sex, Gramsci, Marcuse og Kinsey, f eks, slik  vi har skrevet om i foregående posteringer her på bloggen.

At noe posisitvt er i støpesjeen i Vesten i dag, er bare å håpe. Vi trenger så sårt tilbake til røttene våre, til vår identitet - og til den enkle tro.

Ateismen må slås tilbake og den rene humanisme, naturalisme, skeptisisme, nihilisme  og materialisme må stanses.

Vi må tørre å tro at vi er noe. Og at vi HAR noen å tro på.

En bekreftelse på at noe "rører" på seg:


Sexologer, sex-lærere, sex-profeter - franske jenter og gutter vil gjerne fortelle dere følgende: Vi er ingen svin, som dere tror! Dere skal ikke klare å forderve oss. Vi er ungdommen, livskraften, framtiden. Dere er gamle i begjær, fordervelse og forræderi. 

For å tilfredsstille deres urenhet vil dere fange oss. Og når vi så er blitt ødelagt gjennom deres sex-opplæring, deres eksempel og deres bruksanvisninger, da vil dere manipulere oss til å gjøre revolusjon for dere. Dere vil stjele vår sunnhet, vår fremtid, vår kjærlighet, vår glede. Ja, vår kjærlighet!

Dere skal vite at vi elsker nettopp det dere forakter: Vår familie, far og mor, våre brødre og søstre, vårt fedreland, helter og helgeners Frankrike, Jeanne d’Arcs Frankrike. Vi ber til Gud, vi ber til Jesus. Og de blant oss som ikke ber, fordi de ikke torde har i hvert fall æresfølelse og et ideal om renhet. Dere kjenner ingen respekt, dere vil ta æren fra oss.

Vi vil være brud og brudgom – ikke”partnere”. Vi vil bli fedre og mødre – ikke pilleslukere og abortører. Forsvinn! Kom dere vekk, vi vil forsvare oss. Dere vil revolusjon, men vi skal vende den mot deres fordervelse, deres vonde hensikter og deres skryt.

Hyklere, vi vil ikke vite av deres sex-opplysning, deres sexpraksis og deres sex-artikler. Vi vet hva vi har å gjøre uten dere, ja, på tross av dere. Lær heller noe dere ennå ikke har forstått. Nå gjelder det fransk ungdoms ære og framtid.

(Ovenstående appell kommer fra fanske ungdommer og er gjengitt i Dagen mandag den 28. november 2011 i et inserat fra Hanna Aksnes, Jon Olav Økland og Torstein Barlaup, - alle 19 år gamle).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar