lørdag 2. desember 2017

Eid (Id), klesdrakt og islamsk ekspansjon



«Abu Waleed contrasted the Islamic view with the United Nations Charter and emphasized the inequality under Muslim rule which would include taking a jizya poll tax from non-Muslims».

Tenkt alvorlig på hvorfor islam vil ta over Vesten? Vel, her er noe å tenke på, men ikke le for mye av:

Hvordan vil islam bidra til å skape likhet for loven på et område? Jo, ved å innføre islam. Når islam er et faktum, dvs når flertallet er blitt muslimsk i et land som før ikke var muslimsk, så har noen muslimer følgende historikk, faktabeskrivelse og fremtidsmål. De sitter på selve virkemidlet for hvordan man kan nå målet:

Profeten sa: Ikke hils jødene og de kristne før de hilser på deg og når du møter noen av dem på veien så bare tving dem til å gå over på den trangeste siden av veien.

En annen muslimsk kilde sier: Ikke tillat dem å ha på seg samme klær som muslimene.
Når en vantro går nedover gaten, må han bruke et rødt belte rundt halsen; han må gå med hodet barbert over pannen og han må ha to sko som hver er forskjellig fra den andre. Han har ingen tillatelse til å gå på venstre siden av gaten. Han må gå midt i veien og han må ri på et muldyr …

Hvis så ulik påkledning ikke er nok … vil det forekomme tilfeller der kristne må slutte å gå med de klærne de går i …

Hvis en muslim tar seg en tur ut under Eid og da møter en vantro i fine klær, må denne kle av seg disse klærne og gi det til muslimen.

Dette gjelder ikke barn og grunnen til det er at når barna ser at deres foreldre blir ydmyket på denne måten, så vil de konvertere til islam, men hvorfor? Jo, fordi barnet som da går ved siden av sin far, vil spørre:
- Far?
- Ja
- Hvorfor har du barbert deg over pannen?
-Jeg vet ikke, muslimene har sagt at jeg skal gjøre det …
-Hvorfor kan ikke du ri på en hest, slik muslimene gjør? Og hvorfor må du dingle med begge beina på en side av muldyret og hvorfor er det slik at hver gang muslimene kommer og forlanger å få de klærne du går i, så bare gir du dem fra deg? Og hvorfor stiger du ned av hesten – hvis du rir på en hest – hver gang du blir bedt om det, uten å protestere?

Abu Waleed beskrev også et scenario der en forstander i en kirke og hans kone blir tvunget til å gi husly til en muslim som ikke ville gå hem etter en middag på by’n. Muslimen ville da få oppleve at forstanderens kone ville bli svært misfornøyd med sin kristne mann, fordi muslimen ville kunne legge seg i ekteparets seng, mens det kristne paret ville måtte ligge og sove på gulvet. Hun vil tenke: Min mann må gå barbert på hodet, men se på denne muslimen, han er jo mer tiltrekkende … en mann som må barbere seg på pannen og gå med et belte rundt halsen og sko i to forskjellige farger, vel, han er ikke akkurat noe å se opp til …
Så hva vil kona gjøre? Mannen har jo et klart problem. Han slapp inn muslimen, og måtte la kona gå med ham, på kjøpet …
Dette, mine kjære brødre og søstre, er den islamske staten. Alle vil før eller senere konvertere til islam. google side memri

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar