torsdag 20. oktober 2022

Islam i fare for å bli fordømt - av norsk domstol?

 Hege Storhaug har en opplysende og faktisk djerv artikkel på HRS i dag, (klimaet tatt i betraktning).  Vi gjengir og kommenterer litt, men ført: Vær klar over at Tyrkias Erdogan nylig har uttalt i FN, for hele verden til å se og høre at, islamofobia er antisemittisme ….

https://neitilislam.blogspot.com/2022/09/erdogan-i-fn-islamofobi-er.html

Storhaug: Iman tiltalt for hat. En stor seier for rettsstaten

«Korrupt kakerlakk»: Straffbart. «Det er nødvendig å drepe jøder»: Lovlig. Dette kunne vi melde i august i år etter at politiet i Drammen henla anmeldelse av hatimamen Noor Ahmad Noors for grove antisemittiske ytringer. "Saken ble henlagt da intet straffbart forhold ble ansett bevist", fortalte politiet til HRS. Nå har politiet snudd.

Kommentar: Her nærmer vi oss det springende punktet: Hvis imamen dømmes, må «hele» islam dømmes. Hva da med trosfriheten?

Hvis imamen frikjennes, ingen problemer for islam og imamer.

Da får vi en lov for Loke og en lov for Tor. Hva da med Ytringsfriheten? Vår selvstendighet?  Ikke spør om «vår religion», for vi har ingen nå, heller ikke Gud har vi, men hensyn til Allah skal alle ta.

Men de ikke-muslimer som liker å tro at Koranen kan deles i to, lever på en illusjon, fordi hele Koranen jo foreligger og kan brukes av dem som «har behov for det», - i full praksis.

Men OK: Du har en hel gullmynt, du liker bare «krone», ikke «mynt». Du skraper vekk relieffet på myntsiden. Mynten beholder sin verdi i kraft av sitt gull, og sin krone.

Hvis mynten er av sølv? Sølvet blir ikke like mye verdt med en skrapet bakside, på mynten, altså.

Og slik kan vi fortsette: hva hvis mynten tvers igjennom var skrapmetall? Du tar selvsagt poenget før det er servert.  

http://neitilislam.blogspot.com/2022/10/det-glemte-eller-fortrengte-valget-i.html

http://neitilislam.blogspot.com/2022/10/ny-underskelse-gammelt-nytt-om-det-som.html

Hva vil skje hvis alt følgende må strykes fra Koranen på domstolens og lovgiverens befaling (svar under)?:

The Qur’an depicts the Jews as inveterately evil and bent on destroying the well-being of the Muslims. They are the strongest of all people in enmity toward the Muslims (5:82); as fabricating things and falsely ascribing them to Allah (2:79; 3:75, 3:181); claiming that Allah’s power is limited (5:64); loving to listen to lies (5:41); disobeying Allah and never observing his commands (5:13); disputing and quarreling (2:247); hiding the truth and misleading people (3:78); staging rebellion against the prophets and rejecting their guidance (2:55); being hypocritical (2:14, 2:44); giving preference to their own interests over the teachings of Muhammad (2:87); wishing evil for people and trying to mislead them (2:109); feeling pain when others are happy or fortunate (3:120); being arrogant about their being Allah’s beloved people (5:18); devouring people’s wealth by subterfuge (4:161); slandering the true religion and being cursed by Allah (4:46); killing the prophets (2:61); being merciless and heartless (2:74); never keeping their promises or fulfilling their words (2:100); being unrestrained in committing sins (5:79); being cowardly (59:13-14); being miserly (4:53); being transformed into apes and pigs for breaking the Sabbath (2:63-65; 5:59-60; 7:166); and more. moske preken i montreal jw spencer og spencer jw og se her om kjærlighet og despoti

Svaret: Ja, hva vil skje? Bekreftende dom vil selvsagt bli ansett som et angrep på islam av mange muslimer og imamer, pluss av islamoservile og servilt betinget emosjonelt korrekte aktører og hypermagikere av alle slag. Dommer, jury og annen påtalemakt ville bli erklært som islamofobe, noe Erdogan kaller antisemittisme. Heller ikke media som eventuelt vill rapportere fra rettssaken, kan forlate den med «nakken fri», for å si det sånn.  

En fellende dom vil bli oppfattet som en fornærmelse mot både Allah og profeten. Over en milliard muslimer i verden vil kunne oppfordres til demonstrasjoner og det som verre er.

Hvis noen skulle innvende at bare deler av Koranen nå var  fornærmet, burde man tenke på Taha, en muslimsk lærd, som hevdet nettopp dette. Han ble henrettet for en slik fornærmelse av islam og Koranen på 1980-tallet i Sudan, så vidt jeg husker. Ja, Norge, vil bli betraktet som et særdeles rasistisk og islamofobt land, spesielt kulturrasistisk. Ikke sant? Så vil de tørre? Vil de se det inn i hvitøyet? Vi, en ren og klar måltall, med mindre ...

http://neitilislam.blogspot.com/2020/06/dagens-dominerende-form-for-moralsk.html

https://www.youtube.com/watch?v=Rf56r57wfOY

https://neitilislam.blogspot.com/2020/10/islamske-angrep-pa-vesten-fra-632-til.html

Mustreads:

https://neitilislam.blogspot.com/2020/10/med-morken-i-vietnam-nok-en-begredelig.html

https://neitilislam.blogspot.com/2022/02/svarstad-haugland-vs-selbekk-nar-det.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/11/politisk-parti-vil-overta-makten-i.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/11/om-hvorfor-vi-apner-for-mer-og-mer-makt.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/11/mot-en-hardere-hverdag-i-weekendavisen.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/06/antirasisten-kommer-na-endelig-pa-skyen.html

https://neitilislam.blogspot.com/2019/09/har-johannes-morken-fatt-mer-enn-nok-av.html

http://neitilislam.blogspot.com/2012/05/akademisk-knefall-som-profesjon.html

http://neitilislam.blogspot.com/2020/05/hage-dalland-om-de-identitre-uten.html

Videre med Storhaug:

… ikke straffbart å skrive … : «Hitler lot noen jøder være slik at verden skulle se hvor grusom denne nasjonen er, og hvorfor det er nødvendig å drepe dem», mente politiet i første omgang.

… Noor Ahmad Noor … omtaler seg selv som engasjert i «interfaith harmony in Drammen»

Som Holm kommenterte henleggelsen tidligere i år: – En kan jo lure på hva vitsen med paragrafen er, om den ikke straffer offentlige uttalelser fra profilerte personer om at jøder bør drepes, sa Holm.

… Men nå har påtalemakten snudd. Statsadvokaten i Vestfold, Telemark og Buskerud tatt ut tiltale mot imamen, melder Drammens Tidende i dag morges.

… Noor er tiltalt for brudd på straffelovens §185 (den såkalte hatparagrafen) om diskriminerende eller hatefulle ytringer. Paragrafen har en strafferammen er på tre år.

En som antakelig ikke er særlig tilfreds er Drammens dialogprest Ivar Flaten, som har støttet Noor tross de grove antisemittiske ytringene. …

… Noor er en del av den verdensomspennende kalifatbevegelsen Minhaj ul-Quran, som ledes av den pakistanske shariaforkjemperen Tahir ul-Qadri, som blant annet er en hovedarkitekt av loven om dødsstraff for blasfemi (selv om han har prøvd å lyve seg unna akkurat det).

Flaten har selv uttalt stolthet over dialogen med Noor (sic).

Nå er altså imamen med prestestøtte den første imamen i norsk historie som er tiltalt for hatytringer.…

https://www.rights.no/2022/10/iman-tiltalt-for-hat-en-stor-seier-for-rettsstaten/

Storhaug skriver også om:

SD-politiker klarer å stoppe EUs støtte til islamisering av Europa?

En enkelt representant for Sverigedemokraterna i EU-parlamentet, Charlie Weimers, ligger an til endelig å få EU til å våkne og ta et oppgjør med hvordan EU med åpne øyne har sponset helstøpt politisk islam gjennom årene. Da handler det selvsagt om Det muslimske brorskapet, kamuflert som en demokratisk kraft. Weimers har kjempet i oppoverbakke de siste årene. Nå er han ikke lenger en enslig svale i EU-parlamentet i sin kamp for å redde Europas frihet. «Å tildele EU-midler til mennesker som ønsker å ødelegge vår frihet er latterlig. Vi kan ikke ignorere denne faren lenger fordi fremtiden for frihet i hele Europa står på spill», sier SD-politikeren.

… Charlie Weimers, har motvillig erkjent at EUs systematiske finansiering av islamisme er et problem som må løses. Den byråkratiske vendingen viser at kampen mot islamismen i Europa er i ferd med å samle seg.

Siden han kom inn i Europaparlamentet i juli 2019, har Weimers, … ledet et vokalt korstog mot islamisme i Europa. Han har avdekket at EU har gitt titalls millioner euro til organisasjoner med tilknytning til Det muslimske brorskapet og andre islamistiske grupper, grupper som har som endelig mål en stat basert på sharialoven. …

«Du tror kanskje EU ville være en naturlig motstander av islamisme», sa Weimers. «Men du ville i så fall ha tatt feil.» Han sier rett ut at EU selv har «åpnet dørene for farlige ideologiske aktører».

Et eksempel: EU-kommisjonen har sjenerøst finansiert årlige europeiske «islamofobi»-rapporter (EIR) publisert av SETA, en Ankara-basert tenketank knyttet til Tyrkias president Recep Tayyip Erdoğan. Mellom 2015 og 2017 ga EU mer enn 130.000 euro for å finansiere disse rapportene, som forvekslet legitim kritikk av islam eller islamisme med fordommer.

Man fremstår som dialogens venn, og ord som toleranse, respekt, menneskerettigheter (og andre plussord) skal smøre våre ører og hjerter. Det gjør Brorskapet gjennom politisk aktivisme på lokalt, nasjonalt og overnasjonalt nivå ved å bruke mantraet om religionsfrihet kombinert med påstander om samfunnsrepresentasjon og multikulturalisme, ifølge Weimers.

… Brorskapets mål er å «få tillit av europeiske regjeringer til å administrere alle aspekter av det muslimske livet i hvert land». … Som et resultat ser europeiske etablissementer ofte på brorskapsgrupper som «moderate partnere», selv om de er imot liberalt demokrati og vestlige verdier, påpeker Vidino, en av Europas aller fremste eksperter på nettopp Brorskapet.

… Et organ som er blitt begunstiget av EU er den skandaleombruste Islamic Relief Worldwide (IRW), en UK-basert «uavhengig humanitær- og utviklingsorganisasjon» som er nært knyttet til Det muslimske brorskapet. I løpet av det siste tiåret har IRW mottatt mer enn 40 millioner euro fra EU, ifølge EU-kommisjonens Financial Transparency System. Altså over 400 millioner norske kroner.

… Andre Brorskaps-relaterte organisasjoner finansiert av EU, inkluderer Hamas-kontrollerte Islamic University of Gaza, UK-baserte Lokahi Foundation og Muslim Association of Ireland, som ble tildelt nesten 5 millioner kroner for et «sharia-basert prosjekt» for å bekjempe terrorisme i EU.

… I 2020 spurte Weimers for eksempel kommissæren for å fremme vår europeiske livsstil, Margaritis Schinas, om han kunne garantere at EU bare finansierte grupper som opprettholder europeiske verdier. Schinas svarte: «EU-kommisjonen finansierer ikke ekstremister. Tvert imot har vi en meget sterk tilsyn og revisjon av vår finansieringsintervensjon. Hvis du har bevis på det motsatte, vil jeg være veldig interessert i det.»

I januar 2022 spurte Weimers Frankrikes justisminister, Éric Dupond-Moretti, om han var klar over at EU-kommisjonen finansierte grupper som fremmer islamsk separatisme. Han svarte at han ikke var klar over slik finansiering og ga beskjed om at han ville være «ekstremt årvåken» om problemet.

Weimers spurte også Frankrikes innenriksminister, Gérald Darmanin … svarte at han ville ta opp saken med EU-kommissæren for justis, Didier Reynders. Kort tid etter oppfordret den franske regjeringen i et brev alle EUs medlemsland til å utvise «særlig årvåkenhet» overfor finansieringsgrupper tilknyttet Brorskapet.

… Et vendepunkt skjedde i juli 2022, da Weimers ga Schinas bevis på at EU finansierte islamistiske grupper og spurte ham om han ville vurdere en anmeldelse. I et lite, men viktig skritt fremover, erkjente Schinas «behovet for å innføre en strengere evalueringsprosedyre for denne typen finansiering».

… Zdechovský, en alliert av Weimers, advarte om at Brorskapets mål er å «undergrave og ødelegge vestlig demokrati» og at fortsatt EU-finansiering av gruppen var en «absurd, men sikker søken fra Europa til selvdestruksjon». Han konkluderte slik:

«Å tildele EU-midler til mennesker som ønsker å ødelegge vår frihet er latterlig. …

Dokumentaren (kun 19 minutter) om Brorskapet i Europa er vel verdt å se. 

Nyheter om islamisme

https://www.rights.no/2022/10/sd-politiker-klarer-a-stoppe-eus-stotte-til-islamisering-av-europa/

Jeg må her bare nevne Douglas Murray, som ler (i boken) når han beskriver følgende:

Douglas Murray beskriver et møte han hadde for ikke mange år siden med en tysk MP som var en ivrig støttespiller for Angela Merkel.

“He presented the issues (med flyktningetilstrømningen) as a solely bureaucratic one. The lack of housing, for instance, was not a cathastrophe, but a “task”. How might the country ensure better integration? The migrants currently get 60 hours of courses on German values. The MP thought this perhaps should be increased to 100 hours. Most striking, as I heard in Germany for years, was his belief that German citizens were the ones with problems. Those concerned with a change in their area, he said, “spend to much time on blogs and not enough tome in reality”.

And when asked about the criminal activities of migrants he unloaded himself of his opinion that “The refugees are less criminal than the average German inhabitant”.

As for taking in one million people in a year: it was, said the MP, “not a big deal”. Imagine, he said at one point, that there were 81 people sitting in this room and there was å knock on the door. It turns out to be someone telling us that if he remains in the corridor he will be killed. What do we do?

Of course we let him in.  And what do you do, I wondered, if after letting in an 82nd person into the room there comes a knock on the door once again …  etc, etc ?”

http://neitilislam.blogspot.com/2021/07/eurabia-murray-hrs-og-jakten-pa-p.html

Se også denne: https://neitilislam.blogspot.com/2022/06/the-war-on-west-douglas-murray.html

Bruce Bawer, 2008:

In my 2006 book While Europe Slept, I expressed concern about the will of Europeans to defend their freedoms in the face of the continent’s Islamization. I contrasted them in this regard with Americans, for whom, I argued, freedom is a living reality for which they are willing to fight and to sacrifice.

In the current presidential campaign, only a small portion of the electorate seems to think that the war with jihadist Islam is a major issue. The one candidate who understood best what we’re up against, and who took it most seriously, Rudy Giuliani, was ridiculed across the political spectrum for being obsessed with 9/11 — as if the events of that day had been some kind of fluke or accident that has virtually no meaning for us today.

In depressing numbers, in short, Americans seem not to grasp the lessons of 9/11 — which should hardly be a surprise, considering how many journalists and politicians keep repeating that the terrorists are betraying a great and peaceful religion, that jihad means doing good works, and so on. A while back, in response to rumors that Barack Obama is a closet Muslim, New York Times columnist Nicholas Kristof argued that it would be a matter of utter indifference if the president of the United States were a Muslim …

Make no mistake: if Europeans are, on average, more aware than Americans of the realities of Islam, it’s no thanks to their media but rather because they can see with their own eyes what’s going on around them. Yet many of them feel cowed — not only by Muslims but by politically correct politicians and media — into keeping their opinions to themselves, and feel powerless to prevent what now seems to many of them, in any event, inevitable. In other words, fatalism has taken hold. …

But in Europe, with its checkered history of fascism and socialism, there are also all too many people on the right who are mounting the barricades in the name not of freedom but of ethnic identity, cultural tradition, or religion, and all too many on the left whose cri de coeur is not individual liberty but the welfare state.

Meanwhile Europe’s cultural elites are dominated by people who seem likely to continue to smile upon Islamization right up till the moment they’re stoned to death. At a recent Norwegian conference on integration, the Swedish government representative was asked: “Is Swedish culture worth preserving?” “Well,” she replied dismissively, “what is Swedish culture?” To people like that, European culture is a void waiting to be filled with something, and that something might as well be Islam. Granted, things aren’t quite that bad in the U.S. — not even at the New York Times. Yet to an extraordinary extent, the political and cultural elites on both sides of the Atlantic are in sync in their denial of the reality we’re up against.

This was driven home to me a few months ago when I took part in a day-long conference in Washington, D.C., about the America/Europe relationship. Nearly all the participants and audience members, I gathered, were Americans or Europeans who worked in the diplomatic corps. The day was crammed with panel discussions, and from early morning until late in the afternoon we talked about nothing but America and Europe. Yet aside from me, only one other person even mentioned Islam. And he did so in the most indirect way, as if he were bringing up something indelicate. Everybody present seemed to share an unspoken understanding that this subject was off limits. Indeed, pretty much everybody seemed to agree that Europe is doing great — that it’s moving from strength to strength — and that America should be more like it in every way.

How I even got invited to such a conference I have no idea. In any case, everything I said was dismissed out of hand. One genial fellow who seemed desperate to correct my folly and bring me into the tent came up to me after my talk and said, almost pleadingly, “But don’t you think that the real problem is not Islam but Islamophobia?” And on the panel that followed my talk, a retired diplomat with decades of experience (and a masterly command of the art of condescension) mentioned in a tone of both wonder and whimsy that I wasn’t alone in my peculiar affliction; even Walter Laqueur — the distinguished octogenarian historian of Europe whom the retired diplomat, as his tone made clear, had once, but no longer, held in high esteem — had written a book making the same bizarre arguments I was making! But neither this retired diplomat nor anyone else was willing to entertain the possibility that if both Laqueur and I, and many others, had made certain arguments, there might actually be something in them; no, it was as if, in their eyes, we had all simply been bitten by some exotic bug or contracted some mysterious new infection or had giant alien pods placed under our beds while we were sleeping.

Among those who are considered experts on Europe, or on transatlantic relations, that patrician diplomat’s attitude is ubiquitous. Tony Judt, in Postwar, his acclaimed 2005 book on Europe since 1945, pronounced the continent in magnificent health and all but ignored Islam. Timothy Garton Ash, in his 2004 book Free World, did the same, only pausing briefly on pages 197 and 198 to admit parenthetically that addressing Europe’s Islamization is “the single most urgent task of European domestic politics in the next decade” — after which he amazingly returned to pretending, as he had on the preceding 196 pages, that Europe’s most urgent tasks lie elsewhere. Meanwhile one book after another on the America-Europe relationship has contended that it’s America that’s the problem — that America is out of step with the world and needs to get back into line, pronto. In the title of Clyde Prestowitz’s 2005 book, America is a “rogue nation” because it refuses to go along and get along with the rest of the planet under the wise auspices of the UN. I don’t know exactly how to characterize or understand this mass self-deception, this determination to cling to an illusion of the West in which the ongoing Islamization of Europe simply is not a factor; it would appear to be rooted partly in confusion, partly in cowardice, partly in careerism — and partly, I think, in a perhaps not entirely conscious conviction that some truths are just too sensational to speak without sounding hysterical, too repulsive to be honest about without sounding (to some ears) vulgar and bigoted, and too challenging to face without being utterly overwhelmed by the scale and the horror of it all.

http://www.frontpagemag.com/Articles/Read.aspx?GUID=27EFEA84-33F8-41E3-8007-CB9BC6A65C3E

“Den ene personen» Bawer nevner over, i rødt, var nordmannen og munnharpisten, stortingsmannen og den verdikonservative høyremannen fra Ål, hallingdølen Hallgrim Berg, så vidt jeg vet og husker: 

Hallgrim Berg omtaler det samme fenomenet i «Demokrati eller Islamisme» side 144; ; «Så lenge den muslimske delen av folket held seg på rundt 1 % i eit gitt land, vil han bli sett på som eksotisk og fredsæl (…) Islam vert ikkje opplevt som trugsmål av noko slag. Når nivået passerer 2 og 3 % tek islamistane til å ville omvende andre folk frå misnøgde grupper, som ofte rekrutterer frå gategjengar og fengselsmiljø. (Dette er den fasen vi nå opplever i Norge). Frå om lag 5 % og oppover tek muslimane for alvor til å utøve større påverknad i samfunnet enn det andelen av folket skulle tilseia, med til dels uproposjonal stor innverknad på enkelte sivile område. Alt på dette nivået kjem klagemål om elendige levekår, krav til styresmaktene om å få styre seg sjølve under Shari’ah. (…) Når andelen kjem opp mot 10 % av folket aukar lovløysa, (…) og spreidde hendingar som ”krenkar islam” resulterer i (…) bilbrenning, plyndring, opprør og regulære gateslag. Når 20 % er passert er det lett å danne militante jihadgrupper, skape opprør, brenne kyrkjer og synagoger, og utføre sporadiske drap. Ved 40 % og 50 % går situasjonen over i stadige terroråtak, massakrar og pågåande krigføring (..). Frå 60 % kan ein rekne med open forfølging av menneske som er ikkje-truande eller som tilhører andre religionar, bruk av sharialov (…) og innføring av jizya. Etter 80 % kan ein risikere etnisk reinsing og folkemord (…) støtta av styresmaktene. 100 % er sjølve garantien for fred. Dar-es-Islam, det islamske fredshuset. Der er det blitt fred eller burde vere det, fordi alle er muslimar».http://www.sian.no/artikkel/sian-konferanse-om-islams-vederstyggeligheter

Gitt populasjon a og b hvor a utgjør 90% og b da nødvendig vis 10%.

Hvis fødselsraten i a er 1,3 barn og i b 3,5 barn, hvor lang tid vil det ta før a og b blir like store?

Du har 3 alternative svar: 200, 300 eller 500 år. - fra s 158 samme bok.

-Mer av Bawer fra 2018:

Erna (Solberg) is constantly congratulating Muslims on their holidays. She does everything but congratulate them for breathing. The other day she spoke at an event in Oslo commemorating Eid, the official end of Ramadan. Eight thousand Muslims (segregated by sex, of course) were in attendance. Cemal Knudsen Yucel, head of an ex-Muslim group, was disgusted: back in his Muslim homeland, he said, you celebrate Eid “with family, not at a stadium….This shows how effectively Islam builds power….When will Erna visit Jehovah’s Witnesses, Filadelphia [an evangelical Christian group], or us ex-Muslims?”

At the event, Erna gave a speech in which she essentially equated Eid and Christmas, depicted Norway as a place where Muslims and non-Muslims live together in harmony, and warned about certain unnamed mischief-makers at both “extremes” who seek to sow “division.” Exactly whom was Erna describing as sowers of division? Well, at one extreme, of course, there are those devout and ambitious Muslims who, in recent months, have been very busy sowing all kinds of division all over Europe – division of the kind that involves separating various body parts from one another and leaving them strewn all over promenades in Nice, bridges in London, and concert arenas in Manchester.

And at the other extreme? Well, Erna didn’t name names. But she didn’t have to – as usual, the Norwegian media helped her out. In its report on the Erna’s Eid event, NTB, the Norwegian news service, filled in the blanks, pointing out darkly that the websites of Human Rights Service (rights.no) and Document (document.no) – both of which are critical of Islam – are among the country’s dozen or so most popular Internet destinations. “Some people are trying to paint a picture that doesn’t exist,” Erna told NTB, plainly referring to HRS and Document. “Some people want to paint a picture of Norway as being very bad at integration.” …

As my friend Peder “Fjordman” Jensen recalled the other day, Erna, back in 2011, “stated that Muslims in Europe are now harassed just like Jews were in the 1930s, during the rise of the Nazis.”

https://archives.frontpagemag.com/fpm/norways-dhimmi-chief-bruce-bawer/

Jeg må også nevne Oriana Falacci, som faktisk nenner Hallgrim Berg et sted, og hvor hun nærmest oppnevner han som en europeisk helt:

Dere er kuede or redde å bli tatt for å være rasister (det ikke handler om en rase, men en religion), forstår dere ikke at det pågår et omvendt korstog … forstår dere ikke at det pågår en religionskrig. En krig som de andre kaller jihad. Hellig krig.

En krig som helt sikkert tar sikte på å erobre våre sjeler og opphøret av vår frihet og sivilisasjon …. Å tilintetgjøre vår måte å leve og dø på, vår måte å be eller la være å be på, vår måte å spise og drikke og kle oss og more oss og informere oss på. Dere forstår ikke eller dere vil ikke forstå at hvis vi ikke gjør motstand, hvis vi ikke forsvarer oss, hvis vi ikke kjemper, så vil de vinne sin jihad. Og den vil ødelegge den verden vi på godt og ondt har bygget, forandret, forbedret og gjort mer intelligent og litt mindre trangsynt, eller ikke trangsynt i det hele tatt og da ødelegges vår kultur, vår kunst, vår vitenskap, vår moral, våre verdier, våre gleder.

Mer fra paletten:

Fra «fredelig» islamsk hold må vi, før vi fortsetter her, komme i hu:

One day, millions of men will leave the Southern Hemisphere to go to the Northern Hemisphere. And they will not go there as friends. Because they will go there to conquer it. And they will conquer it with their sons. The wombs of our women will give us victory. (Former Algerian President Houari Boumedienne, Warning Europe in a speech at the U.N. General Assembly, 1974.)

Vi skal også være klar over følgende surer i Koranen: 39.60, 3.106 - 7, 10.26 - 27.

På oppstandelsens dag vil du se dem som løp mot Gud med mørke ansikter. Er det ikke i helvete husly for de hovmodige? Vær ikke som dem som kommer i splittelse og uenighet, etter at de har mottatt klar beskjed. Disse er hjemfalne til stor straff, på den dag da ansiktene vil lyse, eller formørkes. De hvis ansikter formørkes: «Falt dere fra etter at dere var kommet til troen? Så ta straffen for deres vantro!» De har ingen som kan beskytte dem mot Gud, det er som om deres åsyn var dekket med stykker av nattmørket. Dette er Ildens folk, og der skal de være og bli.

Sure 9.33: Islam er den beste religionen

Sure 3.17: Islam er Allah’s sanne religion

Sure 34.27: Islam skal herske over hele menneskeheten

Sure 3.106 Umma er Allah’s perfekte parti

Sure 35.37: Umma er utvalgt av Allah blant alle folkeslag og er det eneste partiet som kan rettlede verden

Sure 8.40 Jihad er en plikt inntil målet om fullt herredømme er nådd

Kommentar: Trekk din egen konklusjon av ordene over, så snart du våkner, helst før.

Som Bat Ye`or så glitrende uttrykker det:

" The civilization of dhimmitude does not develop all at once. It is a long process that involves many elements and a specific mental conditioning. It happens when people replace history by myths, when they fight to uphold these destructive myths more than their own values, because they are confused by having transformed lies into truth. They hold to those myths as if they were the only guarantee for their survival, when, in fact, they are the path to destruction. Terrorized by the evidence and teaching of history, those people prefer to destroy it rather than to face it. They replace history with childish tales, thus living in amnesia, inventing moral justification for their own self-destruction".

En vinkel på islam sett fra det ytterst naive venstre:

-Muhammed så ikke noe problem i å samarbeide med jøder og kristne
-Han forlangte ikke omvendelse, selv ikke av nære venner og medarbeidere
-Han insisterte på at døtre og koner skulle engasjere seg i det poliske og økonomiske
-Han ble trukket inn i blodige konflikter med flergudsdyrkere i Mekka
-Han forbød tortur, gjengjeldelse og drap på sivile
-Hans personlige rettesnor for utøvelse av den religionen han konstruerte, bygget på medfølelse, nåde og tilgivelse.
(Påstandene over er et sammendrag fra en bok av til Tariq Ramadan, ”Den muslimske Luther” anmeldt i Klassekampen av Torgrim Eggen).

---

Som en betimelig kontrast og et nødvendig supplement: En ex-muslim intervjues:

Reason: Should we acknowledge that organized religion has sometimes sparked precisely the kinds of emancipation movements that could lift Islam into modern times? Slavery in the United States ended in part because of opposition by prominent church members and the communities they galvanized. The Polish Catholic Church helped defeat the Jaruzelski puppet regime. Do you think Islam could bring about similar social and political changes? Hirsi Ali: Only if Islam is defeated. Because right now, the political side of Islam, the power-hungry expansionist side of Islam, has become superior to the Sufis and the Ismailis and the peace-seeking Muslims. Reason: Don’t you mean defeating radical Islam? Hirsi Ali: No. Islam, period. Once it’s defeated, it can mutate into something peaceful. It’s very difficult to even talk about peace now. They’re not interested in peace. Reason: We have to crush the world’s 1.5 billion Muslims under our boot? In concrete terms, what does that mean, “defeat Islam”? Hirsi Ali: I think that we are at war with Islam. And there’s no middle ground in wars. Islam can be defeated in many ways. For starters, you stop the spread of the ideology itself; at present, there are native Westerners converting to Islam, and they’re the most fanatical sometimes. There is infiltration of Islam in the schools and universities of the West. You stop that. You stop the symbol burning and the effigy burning, and you look them in the eye and flex your muscles and you say, “This is a warning. We won’t accept this anymore.” There comes a moment when you crush your enemy. Reason: Militarily? Hirsi Ali: In all forms, and if you don’t do that, then you have to live with the consequence of being crushed.

http://www.islamophobiatoday.com/2011/01/26/ayaan-hirsi-ali-%E2%80%9Cchange-the-constitution-to-eliminate-muslim-rights%E2%80%9D/

Og til slutt, for å ta Danmark for noen år siden:

Den Danske Forening har samlet noen usedvanlig klarsynte uttalelser fra politikere og andre. Her er vår favoritt:

Jeg ved godt, at mange danskere er ængstelige for at åbne grænser kunne føre til, at Danmark bogstaveligt talt blev oversvømmet af f.eks. en halv eller en hel million mennesker udefra. Det ville skræmme folk, men sådan går det jo ikke. I øjeblikket udgør flygtningene 0,3 procent af befolkningen.
Poul Schlüter, statsminister, Berlingske Tidende 4/8 1985

Se også:

http://neitilislam.blogspot.com/2010/08/rasisme-i-aftenposten.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/05/demokratiske-motkrefter-demagogene-vil.html

: http://neitilislam.blogspot.com/2021/08/alarmisme-rasisme.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar