onsdag 12. juni 2024

Gudløsheten som omfavner Allah - og nesten ingen motstand i sikte, en kavalkade ...

Hamas-leder Yahya Sinwar: – Helt nødvendig å ofre palestinere (og dette har ikke noe med islam og Allah å gjøre?) …

https://www.rights.no/2024/06/hamas-leder-yahya-sinwar-helt-nodvendig-a-ofre-palestinere/

Linda Noors selektive historiefortelling:

(Konvertitten) Linda Noors - antropolog - tro baserer seg på Koranen og islams gud Allah, og hans profet. Og dette er alvor. Men dette nevnes ikke av Noor, og heller ikke av Julie Dahle. (Og dette er ikke kritikk av Julie Dahle, bare for å ha nevnt det).

Hva kan det komme at av gud trenges helt ut av bildet? Selvsagt vil dette dimme synet på konflikten, både i dag, i i tider som skal komme. Det virker som man ikke tør, for det kan vel ikke være fordi man for alvor mener at gud er fullstendig irrevant?

https://www.rights.no/2024/06/linda-noors-selektive-historiefortelling/

At gud er høyst ikke bare aktuell, for den som våger å se, men også relevant, i høyeste grad, se denne meget informative, og nødvendig skremmende, og noe av det helt vesentlige som er fraværende hos dagens elite og i MSM:

October 7 and Authoritative Islam’s Modern Qur’anic Jihadism and Jew-Hatred

Jun 9, 2024 3:00 pm By Andrew Bostom

https://www.jihadwatch.org/2024/06/october-7-and-authoritative-islams-modern-quranic-jihadism-and-jew-hatred

Heller ikke her i det følgende nevnes gud (noe overraskende), vi kan spørre: Hvilken gud tillater og fremmer vår levemåte, til nå, men dette spørsmålet holdes i bakgrunnen, der det burde komme i forgrunnen: Julie Dahle:

Ayaan Hirsi Ali: – Det som står på spill er vår levemåte

- Hva står på spill i vår evne til å se trusselen tydelig? Intet mindre enn bevaringen av vår livsstil, skriver Ayaan Hirsi Ali om dagens politiske situasjon. Hun fastholder at vestlige frihetsverdier er resultatet av ganske radikale prinsipper, men at disse er i ferd med å forvitre i møte med tvillingkreftene i kulturmarxismen og politisk islam. Blindt fokus på bagateller, ikke på det store bildet, gjør at Vesten er i ferd med å undergrave seg selv, konkluderer hun, og viser til egne erfaringer i Somalia. …

https://www.rights.no/2024/06/ayaan-hirsi-ali-det-som-star-pa-spill-er-var-levemate/

Og så denne:

… Strategien ble utmeislet allerede på 90-tallet av fundamentalistene i Det muslimske brorskapet: Brorskapet erkjente at Europa og Vesten ikke kunne erobres med sverdet, da "fienden" er for sterk. Derfor var misjonen veien å gå. Ved at de kristne opplyses om islam, kommer de til å konvertere. På denne måten ville muslimene bli i majoritet og i stand til å opprette en islamsk stat, var tanken. Vel så interessant: Det ble advart mot at muslimer skulle danne egne politiske partier. Muslimene skulle heller infiltrere eksisterende partier for å skjule sine intensjoner om å etablere sharia i de vestlige nasjonalstatene. I Norge har eksempelvis Ap slukt denne fundamentalistiske strategien med hud og hår. …

Hege Storhaug: Frederik Vad, har nylig uttalt seg om infiltrasjonen på ulike nivåer: Den tredje erkjennelsen er den vi står overfor nå, og den har ikke sivet helt inn tror jeg i store deler av befolkningen og heller ikke her på Christiansborg. Og det er tross alt en erkjennelse av at arbeid, utdanning, bolig, turkort for foreningslivet og et plettfritt kriminelt rulleblad ikke er nok hvis man samtidig bruker posisjonen sin til å undergrave det danske samfunnet innenfra.

Derfor vil jeg oppfordre alle i Folketinget til å lese rapporten som kom 1. mars fra det kriminalitetsforebyggende rådet i Sverige. Det er et av de mest dyrebare dokumentene vi har, som viser herskerens holdning i sin perfekte form. Den viser hvordan titusenvis av mennesker i klaner og gjenger og i visse etniske miljøer har infiltrert, og jeg siterer: alle betydelige sektorer av det svenske samfunnet. Dette gjelder fra det private til det kommunale til det statlige; tjenestemenn, saksbehandlere, fengselsbetjenter, havnearbeidere. …

en sosialarbeider som henlegger visse barnesaker; en familieterapeut i en dansk NGO som i stedet for å hjelpe barn ut av sosial kontroll, bidrar til at en forelder kan kidnappe barna sine og sende dem på en omskoleringsreise. Og senest mandag så vi BT avsløre hvordan forskere ved Københavns Universitet har kunnskap om 550 skilsmissekontrakter som danske imamer i godkjente trossamfunn har inngått uten Familieretten, uten lovlige ekteskapskontrakter. Noe av det som står i disse kontraktene er at kvinnen må betale seg selv, leve i sølibat fra nå av eller gi fra seg barna for å unnslippe ekteskapet. Og så ber imamene oss om hjelp i stedet for å gå ut og melde fra til myndighetene.

(Obs, her kommer jamen Allah inn i bildet, men bare fra muslimsk side):

Hvordan kan man være medlem av S og ha verv i S når man på samme tid er medlem av moskeer som ligger under islamistiske Erdogans Diyanet? Verdimessig er jo dette som olje og vann. Diyanet har ifølge dansk ekspert eksempelvis «groteske» holdninger til homofili og barnebruder.

Det er jo dette mildt sagt problematiske vi også gjennom årene har pekt på, som at Ap har folk i fremskutte posisjoner som samtidig pleier sine bånd til moskeer med verdier som tilhører en annen planet enn den Ap lever på. Et fremragende eksempel er Nasir Ahmed i Oslo Ap som er en beundrer og undersått av Tahir ul-Qadri, pakistaneren i Minahaj ul-Quran som ville ha hele kloden under kalifatets fane. Mens som byrådsleder så vi eksempelvis Raymond Johansen, også Ap, i varm omfavnelse av Brorskapets Basim Ghozlan på id-feiring (lenke til begge hendelsene her). Ghozlan har altså spilt verdikortene sine etter boka overfor Ap.

Når Berlingske spør Ss politiske talsperson om man kan «være sosialdemokrat og ha en fremtredende posisjon i Diyanet, er svaret dette: «Det er et spørsmål for sosialdemokratenes lokalkrets. Det er ikke et spørsmål jeg vil forholde meg til», noe som betyr at det er opp til de enkelte lokallagene hvem de vil fylle inn på listene sine.

At dette viser at infiltrasjonen har fungert, er vel ganske åpenbart.  Denne strategien ble utmeislet på en konferanse i 1995 i regi av Brorskapet, der nye internasjonale vedtekter ble behandlet, skriver Egyptson. På konferansen var den ledende fundamentalisten Yusuf al-Qaradawi, Brorskapets åndelige leder.

Der presenterte han sin nye politiske strategi ‘wasatiyyah’. Al-Qaradawi skriver at «erobringen av Vesten» er et eskatologisk løfte fra Allah til muslimene. Alle andre religioner og deres politiske organisasjoner må underkaste seg den «islamske sosiale orden» og sharia.

Denne gangen kommer ikke erobringen til å skje med sverd, til det er fienden for sterk, med gjennom misjonens vei («dawah»). Ved at de kristne opplyses kommer de til å konvertere. På den måten blir «muslimene» en majoritet og kan opprette en islamske stat.

 

Her kommer også alle disse moskeene, typisk presentert som kulturforeninger inn. Al-Qaradawi oppmuntret til at muslimer i Europa skulle skape sine egne islamske enklaver som et delmål, der muslimer styrker samholdet seg imellom og holder medlemmene fast i islam gjennom skoler og aktiviteter. Og så til en nøkkelstrategi:

Man skal ikke danne egne politiske partier, der intensjoner og verdier blir synlige og kan kritiseres, men i stedet slutte seg til eksisterende partier og i det stille jobbe innenfra.

Den svenske arbeiderbevegelsen ble infiltrert allerede før ovennevnte konferanse:

I arkivene til Arbeiderbevegelsen i Stockholm finner du unike dokumenter som forklarer hvordan denne strategien ble satt ut i livet. Arabiske, tyrkiske og pakistanske aktivister koordinerte organisasjonene sine i Sveriges muslimske råd (SMR) i 1990.

Socialdemokratiet ble kontaktet før valget i 1994 med beskjed om at foreningens stemmer kunne avgjøre valgresultatet, og nye partimedlemmer ble tilbudt i bytte mot plass på partiets valglister. Under retorisk dekke av «religionsdialog» og «samarbeid i det flerkulturelle samfunnet» klarte de å få politisk støtte fra sosialdemokratene.

https://www.rights.no/2024/06/strategien-er-infiltrasjon-ikke-egne-muslimske-partier/

 

Våre egne, til ettertanke og for oversikten skyld, virkelig, om partier og bl a om islam som ett parti, en påstand ingen forstår i dagens Norge, (heller ikke Storhaug):

https://neitilislam.blogspot.com/2024/05/obs-pop-islam-noen-srs-viktige.html

 

https://neitilislam.blogspot.com/2024/05/4-mill-i-england-na-skjer-overtakelsen.html

 

https://neitilislam.blogspot.com/2024/04/katie-hopkins-islam-party.html

 

Om bl a Storhaug og mekka og det uholdbare i å skille mellom medina-versene:

https://neitilislam.blogspot.com/2015/11/islam-uten-essens-tolkere-uten-essens.html

 

Uten gud, gudserkjennelse, gudskonsept, gudstro, åpenbaringsvarhet og kunnskap om den, blir man faktisk veldig, svært DUM:

 

… Lady Maga: Would you say you’re pro-Palestine or pro-Israel?

RAIA: Pro-Palestine.

Lady Maga: As a gay man I would be punished and or put in prison or killed if I were openly gay in Palestine. How do you react to that?

RAIA: I didn’t know that. So...

Lady Maga: It is illegal to be gay in Palestine. You are punished by prison or death.

RAIA: In Israel?

Lady Maga: No, Israel has gay pride. Israel is completely open to lesbian and gay people. Palestine puts them in prison or kills them. You weren’t aware of that?

RAIA: I was not aware of that, no. So that does pose an interesting aspect.

Lady Maga: Have you seen the Queers for Palestine movement? It’s a very common movement, but I don’t see any Muslims for Queer movements.

RAIA: Yes, that’s where it gets grey, right? Like, that’s where I feel...

Lady Maga: For me it’s not grey. I am fearful of Islam, because there is no Islamic country on Earth that embraces me as a gay man.

RAIA: So OK, OK, so maybe I’m confused because Israel, which is still an Islam country, right?

Lady Maga: No, no, no, Jewish.

RAIA: (Looking puzzled) OK. OK. OK. OK.

Lady Maga: So Israel’s Jewish Palestinians are Islamic?

RAIA: (Long sigh of incomprehension)

 

There is, of course, an important difference between ignorance and stupidity. But while RAIA is obviously ignorant, she is no less obviously stupid. The video brings to mind a saying of that indefatigable online warrior Simon Myerson KC, who regularly points out that we should not forget that 50 per cent of the population were in the bottom half of their class at school.

I’ve long been convinced that we underplay the role of stupidity in public life. I don’t mean this as an insult – simply shouting that someone is stupid tends to rebound on the person saying it. No, I mean that recognition that some people are simply not very bright is a tool that we should employ far more in order to understand why some people say or do things.

… It requires a really very stupid mind – and a determination to remain untroubled by information – to believe that gay people have a natural place alongside fundamentalist Islamic terrorists. As Benjamin Franklin is said to have put it: “We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”

If we are properly to understand the role of stupidity in the public realm, it’s important to be clear that it’s not about disagreeing with someone.

The commentator and broadcaster Mehdi Hasan, for example, is someone for whom I have near total contempt. But he is far from stupid; indeed it’s precisely his ability to (in my opinion) distort facts in order to shape them to fit his own agenda that makes him an opponent who cannot simply be swatted away as an idiot. George Galloway, likewise, is not stupid.

Jeremy Corbyn, on the other hand – who I would imagine agrees with almost every word that comes out of Hasan’s mouth – is an all too obvious example of someone who is, I would contend, simply stupid. There has been no self-reflection, no development in his thinking, no intellectual growth in Corbyn’s mind since he emerged on the left political scene in the 1970s. And his positions on so many issues are based not so much on ignorance – it’s not as if he hasn’t been told! – but on stupidity, because he is simply incapable of understanding ideas or challenges to his worldview.

I don’t suggest that the entire pro-Palestine movement is stupid. Far from it.

Many are extremely clever, not least in winning minds.

But many of those minds are, we can surely agree, very stupid indeed.

https://www.thejc.com/lets-talk/dont-forget-the-role-of-stupidity-in-the-debate-about-israel-mblpdwnb

Men hva kan være dummere enn et Ap helt uten gud?: Sitater fra Erik Nodmann, på document.no 080624:

… Arbeiderpartiets ettergivenhet og politiske legitimering av islam ble særlig tydelig ifm. Muhammed-karikaturene i januar 2006. For å tekkes voldelige islamister gikk daværende utenriksminister Jonas Gahr Støre langt i å beklage trykkingen av tegningene, fremfor å gjøre det han skulle gjort: stå opp for vår grunnlovsfestede ytringsfrihet, slik Anders Fogh Rasmussen gjorde det i Danmark. I en personlig anlagt melding fra UD der Støre tok avstand fra publiseringen av de uskyldige tegningene, het det: «La meg gjøre det helt klart at den norske regjering fordømmer enhver handling eller uttalelse som uttrykker forakt for mennesker på bakgrunn av deres religion eller etnisitet.» …

En måned senere ga statsminister Jens Stoltenberg, i et intervju med VG, redaktør Vebjørn Selbekk skylden for at rabiate islamister brente ned Norges ambassade i Damaskus. Videre beskrev han trykkingen av tegningene som «en gal handling».  Islamistene ble beskyttet, mens Selbekk ble kastet til hundene.  …

I august 2008 proklamerte daværende statssekretær Raymond Johansen i UD at Norge ville gå i dialog og forhandle med verdens mest ettersøkte terrorist, Osama bin Laden. Mon tro hva Raymond var villig til å gi bort for å få en gjenytelse fra bin Laden? (Amerikansk etterretning valgte heldigvis et annet spor, og knapt noen har i ettertid beklaget det utfallet det fikk for bin Laden personlig.)   

For 10–15 år siden kunne likevel ikke politisk støtte til muslimske terrorister skje like åpenlyst som i dag. Til gjengjeld fantes det den gang journalister som turte å påpeke at keiseren er naken. Pål T. Jørgensens intervju med daværende utenriksminister Støre i 2011, der sistnevnte blir tatt i grove løgner, er illustrerende. På denne tiden var den vestlige verden unison i sin fordømmelse av Hamas, men Støre hadde mer tro på «dialog-sporet», med ham selv i hovedrollen. … 

I 2011 var Norge den største bidragsyteren til å bombe Libya sønder og sammen. «Norge bombet mest og best», proklamerte daværende statssekretær Espen Barth Eide stolt. Bombingen skjedde i tettbygde strøk, med titusentalls drepte. I ettertid nektet Norge å ta imot sårede libyere eller å bistå med å bygge opp landets utbombede infrastruktur.  …

Etter 8 års fravær fra 2013 av var Arbeiderpartiet på plass igjen i Utenriksdepartementet høsten 2021, denne gang med Anniken Huitfeldt som statsråd. Huitfeldt skapte straks internasjonal oppmerksomhet da hun i januar 2022 hentet toppledelsen i den afghanske terrororganisasjonen Taliban til Norge i privatfly på fellesskapets regning. På dette tidspunktet hadde Norge kriget mot Taliban i ca. 20 år.  

Formålet med å invitere denne banden til Norge, var å fortelle dem at de måtte styrke kvinners rettigheter i Afghanistan (!)  

I et etterfølgende møte mellom Huitfeldt og senator Lindsay Graham beskrev sistnevnte dette som «That is the most naive thing I have heard. You literally know nothing about the Taliban and their agenda if you think they are gonna change. They are not gonna change.» …

Hva oppnår Norge med å anerkjenne Palestina som en egen stat? Salman Rushdie påpekte umiddelbart at en slik stat vil bli styrt i henhold til sharia, slik både Hamas’ egne postulater og Kairo-erklæringen tilsier. Vold og terror i islams navns vil dermed eskalere, kvinner vil måtte pakke seg inn enda mer, mens jøder og homofile gjør best i å rømme landet. Er det dette regjeringen ønsker? Menneskerettsaktivisten Ayaan Hirsi Ali spør seg på X om norske myndigheter er stokk dumme eller regelrett onde. Ovennevnte Janne Haaland Matlary sier regjeringen driver «utenrikspolitisk selvskading». Israel har gått til det dramatiske skritt å kalle hjem sin ambassadør fra Norge. ..

Når regjeringer utgått fra Arbeiderpartiet til stadighet tar (radikal) islam inn i varmen, vokser islamismen frem, også i Norge. Sammenholdt med en innvandringspolitikk som særlig tiltrekker seg muslimer, islamiseres Norge dag for dag. Dette har gitt fremvekst av tidligere unorske fenomener som tvangsekteskap, kjønnslemlestelse, æresdrap, sosial kontroll, kvinneundertrykkelse, flerkoneri, jøde- og homohat, gjengkriminalitet og gruppevoldtekter, samt økt vinnings- og voldskriminalitet, svekket ytringsfrihet, økt risiko for islamistisk terror i Norge og et tilhørende behov for stadig mer synlig beskyttelse mot terror i det offentlige rom. …

 

Om Moster, kristenretten og Stiklestad 2030: Bente Haarstad,   11.06.2024 17:22, document:

… Rawan Mohammed Naima, og hun er meget opptatt av Gaza, såpass at 14-åringen i november fikk et debattinnlegg på trykk i en av landets aller største aviser, med krav om at Norge anerkjenner Palestina. Det ønsket har hun og andre arabere og muslimer nå fått oppfyllt, og unge Rawan fikk altså attpåtil lede et folketog under Kristningsjubileet på Moster. …

Toppe tror Norge ble kristnet med sverd

Etter å hatt sitt fargerike ungdomsting, så fikk disse spesielt utvalgte representantene for norsk ungdom møte fylkesordførere, stortingsrepresentanter, stortingspresidenten, sametingsrepresentanten, kongelige, pluss at de spørretime med barne- og familieminister Kjersti Toppe (Sp). Barneministeren fungerer som en slags kirkeminister (den ministeren ble avskaffet av Arbeiderpartiet for over ti år siden), nå da muslimer er kulturministre i Norge, som perler på en rad. Mye tyder på at Toppe burde fått et lynkurs i Norges tusenårige, kristne historie, hvor noen fortalte henne hvordan landet faktisk ble kristnet. Ikke minst siden hun i likhet med Masud er ansvarlig for utformingen av det kommende kristningsjubileet på Stiklestad i 2030, nøyaktig tusen år etter at Olav den hellige falt på Stiklestad, noe som symbolsk markerer at kristningsverket er ferdig.

Ifølge statsråd Toppe så ble Norge brutalt kristnet med sverd, hvis hun er sitert riktig av Framtida:

– Då Olav den heilage stod her for 1000 år sidan kjempa han fram kristenretten med sverd. Det håper eg at vi aldri må gjere igjen, sa Toppe i avslutningstala.

Vel, den myten er det mange som har tatt for seg, og Toppe bør kanskje oppdatere seg litt? For eksempel lese boken «Lurt av læreboken» fra 2019, av Bjørn Are Davidsen, eller den rykende ferske «Anno 2024 – Året som forvandlet Norge», av Ole Petter Erlandsen.

https://www.document.no/2024/06/11/tusenarsjubileet-kristenrett-og-multikultur-pa-moster/

 

Sitert fra Øystein Steiro Sr.   09.06.2024 på document.no:

… Alt står på spill.

Vi snakker om den postmoderne identitets- og woke-galskapen som rir politikken og det offentlige ordskiftet som en mare, fra San Francisco i vest til Berlin i øst. Fra Rødt, SV og MDG via sentrumspartiene til langt inn i Høyres salonger her i Norge.

Postmodernismen oppsto som en sammensatt filosofisk bevegelse blant europeiske intellektuelle og kunstnere på 1960-tallet. De var i opposisjon til de to ledende tankeretningene som lenge hadde dominert vestlig tenkning. De ønsket å bryte ned opplysningstidens tankegods fra slutten av 1600-tallet samt marxismen, som begynte å gjøre seg gjeldende fra siste halvdel av 1800-tallet.

Nietzsches … kritikk av den objektive sannhet, var viktig for postmodernistene. Det samme var de franske filosofene Jean-Francois Lyotard, Michel Foucault og Jacques Derrida. Det var der det hele startet.

Lyotard mente at vitenskapelig basert fornuft var undertrykkende fordi den utelukket alternative perspektiv. Foucaults analyser av makt og kunnskapsbasert viten viste at hva som oppfattes som rett og galt, ofte er relativt, og styrt av interesser og maktforhold mer enn av fakta og fornuft. Og det var Derrida som i 1969 introduserte begrepet dekonstruktivisme. Han stilte seg kritisk til vestlig kultur og mente språket sementerte etablerte maktstrukturer særlig når det gjaldt kjønn, rase og seksualitet, og at det måtte reverseres.

Fra eget arkiv:

https://neitilislam.blogspot.com/2020/02/om-hvorfor-trump-vant-heldig-vis-for.html

https://neitilislam.blogspot.com/2020/01/hvorfor-tapte-ikke-trump.html

 

De franske postmodernistene konfronterte opplysningstidens store filosofer, som Kant og Voltaire, som søkte fornuft og fremskritt gjennom erfaringsbasert kunnskap.

… Denne tilnærmingen til virkeligheten fører til en intellektuell nihilisme som fornekter at mens mye «sannhet» åpenbart er kontekstavhengig og sosialt konstruert, kan det meste av våre omgivelser likevel beskrives i tilnærmet objektive vendinger på en saklig og tilnærmet nøytral måte dersom vi er eksplisitte med kontekst og omstendigheter …

Etterkrigstidens postmodernisme stiller spørsmål ved moderniteten og de negative sidene ved utviklingen av den vestlige sivilisasjon, som nettopp hadde gått gjennom to verdenskriger med nærmere hundre millioner drepte, Holocausts grusomheter samt atombomben, terrorbalansen og trusselen om hele menneskehetens utslettelse.

… Svakheten i postmodernismen ligger i at den underkjenner moderniteten og det de fleste av oss betrakter som store sivilisatoriske fremskritt.

På den ene siden konfronterer og problematiserer den det moderne vestlige samfunnets ukritiske narrativ om frihet, utvikling og velstand, demokrati og rettsstat. Og den retter skytset mot de dominerende tankeretningene, både mot opplysningstiden «vestlige» definisjon av fremskritt og mot den historiske materialismen i marxismen.

Postmodernismens relativisme og de-konstruktivismen med sitt angrep på etablerte institusjoner og strukturer og dens vektlegging av regelløshet utfordrer, på den andre siden, opplysningstidens tro på vitenskap, fornuft og eksistensen av fakta og en objektiv sannhet som grunnlag for fremskritt.

Heri ligger postmodernismens håpløst destruktive svakhet, som venstresiden og woke-bevegelsen har gjort til sin nye ideologiske overbygning etter at kommunismen omsider kollapset på begynnelsen av 1990-tallet. Postmodernistenes kritikk av marxismen har de imidlertid ikke tatt til seg.

… Påfallende nok har woke– og identitetspolitikken hatt sterkest appell til millennium-generasjonen, den generasjonen som virkelig har nytt godt av fremskrittet og den moderne velferdsstaten, og som selv ikke har opplevd verdenskrigenes grufulle virkelighet.

De ser fakta, empiribasert vitenskap, sannhet og fornuft som hindringer og underordnet målet om å fjerne sosial urettferdighet og minoriteters interesser. De ønsker å dekonstruere språket og reversere etablerte undertrykkende sosiale strukturer.

De ønsker å skape en motsatt virkelighetsforståelse der kvinne er positiv og mann negativ. Der farget er bedre enn hvit. Østen og Orienten er bedre enn Vesten og USA. Innvandrere fra Midtøsten, Afrika og Sør-Amerika er bedre enn innfødte europeere eller amerikanere. Homofile og flerkjønnede er bedre enn heterofile. Unge er bedre enn gamle.

Innfødte hvite hetroseksuelle menn over 50, som undertegnede, er den gruppen som har mest makt, og derfor er de mest forhatte i woke– og identitetspolitikkens politiske univers.

Identitetspolitikken har tatt til seg det mest håpløse i postmodernismen og det mest totalitære i marxismen. Den underkjenner både fakta og flertallet og fornekter dermed både vitenskapen og demokratiet. Den postmoderne woke-bevegelsen har erstattet proletariatets diktatur med minoritetenes diktatur.

… Dette tankegodset gjennomsyrer Det demokratiske partiet i USA, og ikke bare den liberale venstrefløyen med Sanders og Cortez i spissen. På samme måte gjennomsyrer woke-galskapen ikke bare Arbeiderpartiet, de grønne og ytre venstre i norsk politikk, men også sentrumspartiene og Høyre.

Woke- og identitetspolitikken, som har sin opprinnelse i akademia, gjennomsyrer nå hele utdanningssystemet, universitet og høyskoler og langt ned i grunnskolen og barnehagene. Og det gjennomsyrer den såkalt liberale pressen, som i stadig større grad opptrer som et sannhetspoliti som projiserer og snur fakta på hodet.

… Vi kan ikke omtale innvandringen til Europa som en befolkningsutskiftning, selv om det er dèt som demografisk sett faktisk finner sted.

Vi kan ikke si at islam ikke bare er en religion, men også praktiseres som en totalitær politisk ideologi av ytterliggående islamister som har støtte av store deler av den muslimske innvandrerbefolkningen i Vesten, uten å bli stigmatisert som islamofob.

Vi kan ikke si at det pågår en ‘snikislamisering’ når id-feiring og halal fortrenger norske seder og skikker.

Vi kan ikke si at «all lives matter» og at ikke bare «black lives matter» uten å bli betegnet som rasister.

Vi kan ikke være kritiske til pride-bevegelsens monopolisering av det offentlige rom uten å bli karakterisert som homofobe. Og vi kan ikke være kritisk til kjønnsundervisningen i grunnskole og barnehager.

Vi kan ikke påstå at det biologisk sett bare er to kjønn, selv om det bare er to kjønn.

… Og det er til tider direkte voldelig, slik vi har sett BLM-bevegelsen i USA og deler av miljøbevegelsen i Europa fritt få utfolde seg uten at politi og myndigheter griper inn.

… Det er en merkelig form for selvskading som finner sted. Og de fleste medløperne skjønner verken den idehistoriske bakgrunnen eller at den postmoderne woke– og identitetsbevegelsen er grunnleggende totalitær.

Om vi ikke snart tar tyren ved hornene, vil det ikke være lenge før Vesten er dekonstruert tilbake til den mørke middelalderen igjen. Øystein Steiro Sr. Vaktmester

 

Og hva med England – ikke noe med Allah å gjøre?:

Først: Kommentar: Hvorfor går EU under og islam fram og opp? Jo, fordi Europa har illudert seg inn i forestillinger om at vi kan takle livet med magi, dvs hypermagi … fra Bailey … :

 

1. Fjern Gud og bønn fra utdanningssystemet.

 

2. Reduser foreldres autoritet over barna.

 

3. Ødelegg den judeo-kristne familiestrukturen eller den tradisjonelle kristne familiestrukturen.

 

4. Hvis sex er fri, gjør abort lovlig og enkelt.

 

5. Gjør det lett og lovlig å skilles, fri mennesker fra konseptet livsvarig ekteskap.

 

6. Gjør homoseksualitet til en alternativ livsstil.

 

7. Gjør kunsten forringet, få den til å løpe løpsk.

 

8. Bruk mediene til å fremme og forandre tenkesett.

 

9. Skap en interreligiøs bevegelse.

 

10. Få regjeringer til å lage alle disse lovene, og få kirkene til å anbefale og godkjenne disse forandringene.

http://www.dagen.no/dagensdebatt/kristenliv/kirkem%C3%B8tet/Vil-du-utrydde-kristendommen-326788

 

A World-Historical Transformation Is Taking Place in Britain, Yet Few Have Noticed … will soon become an Islamic state. Yet despite the mountains of evidence that this transformation is taking place, many will still deny that it is happening at all. … Lawrence Fox recently noted what was happening: "The Mayor of London is a Muslim. The mayor of Birmingham is a Muslim. The Mayor of Leeds is Muslim. Mayor of Blackburn - Muslim. The mayor of Sheffield is a Muslim. The mayor of Oxford is a Muslim. The mayor of Luton is a Muslim. The mayor of Oldham is Muslim. The mayor of Rochdale is Muslim.

… Historian Richard Southern observed that "no country in Europe, between the rise of the barbarian kingdoms and the 20th century, has undergone so radical a change in so short a time as England experienced after 1066."  Until now. Lawrence Fox continued: “Today there are over 3,000 mosques in England. There are over 130 sharia courts. There are more than 50 Sharia Councils. 78 percent of Muslim women do not work, receive state support + free accommodation. 63 percent of Muslims do not work, receive state support + free housing. State-supported Muslim families with an average of 6 to 8 children receive free accommodation. Now every school in the UK is required to teach lessons about Islam. Has anyone ever been given an opportunity to vote for this?” 

All this has already transformed Britain, and much more is to come. JNS recently reported that “honor-based abuse cases in England rose by more than 60% in two years, with 2,594 cases in 2022 vs. 1,599 in 2020.” It pointed out that “such crimes are common in many Muslim countries, including Pakistan and Bangladesh. (1.6 million people, or 2.7%, of the United Kingdom’s population identify as Pakistani, and 94,434, or 1.1%, as Bangladeshi, according to the 2022 U.K. census.)” Now honor crimes will be common in a new Muslim country, Britain.   

The native authorities, meanwhile, are cowed and submissive, afraid of offending their new masters. JNS added that “Deputy Chief Constable Ivan Balhatchet, the National Police Chiefs’ Council lead for tackling honor-based abuse, told a House of Commons committee in January 2023 that police ‘shy away’ from such cases because ‘they fear being labeled racists.’” This was reminiscent of how the same British authorities dealt with Muslim rape gangs who victimized thousands of non-Muslim girls for years, and still operate with relative impunity.

The BBC reported in 2014 that “at least 1,400 children were subjected to appalling sexual exploitation in Rotherham between 1997 and 2013,” and British officials did nothing; they “described their nervousness about identifying the ethnic origins of perpetrators for fear of being thought as racist; others remembered clear direction from their managers not to do so.” As Britain moves inexorably toward becoming an Islamic republic, you can write the epitaph for the once-great nation that assembled an empire on which the sun never set: At least we weren’t racist.

https://pjmedia.com/robert-spencer/2024/06/08/a-world-historical-transformation-is-taking-place-in-britain-yet-few-have-noticed-n4929722

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar