torsdag 18. april 2024

Frykt og redsel for Endetid og Trengseltid på "Hanvold": Hvordan slippe unna?

Et fantastisk informativt intervju med Per Antonsen, SMA, på «Studio direkte» på Visjon Norge i kveld!

Se på kanalen på nett.

Her fikk vi vite mye vi aldri får vite fra «medstrøms». Antonsen sier bl a at det er forståelig at utenriksminister Espen Barth  Eide fikk innreiseforbud til Israel! (he, he, godt formulert, antakelig et understatement). Han peker på et moralsk fatum, som er glemt i Norge i dag: Journalistikken skal være kontradiktorisk – (man skal f eks høre begge sider i en konflikt og tilstrebe nøytralitet. Ndg Israel er ikke norsk media og journalistikken det i dag). Antonsen forteller at Israel har funnet en rekke telefoner, datamaskiner og en rekke dokumenter som viser hvem som har støttet terroristorganisasjonen, og hvor mye det dreier seg om, og israelerne nå analyserer dataene med tanke på senere publisering.

Mange skjelver nå kanskje i buksene, over hele Europa?

Før vi begynner, ta en titt på dette:

The US, UK and other Western powers have killed tens of thousands of civilians over the past two decades during wars. No one accused them of targeting civilians deliberately even  though they killed thousands of civilians in  much less challenging environments. 

9,000 civilians were killed by the US-led coalition in Iraq between 2003-2005. 

In July 2008, the US hit an Afghan wedding party, thinking they were a large number of terrorists. 47 Afghan civilians were killed including the bride. And in November, a similar airstrike at a wedding killed 37 civilians, mostly women and children. 

Between 86 and 147 Afghan civilians were killed in another 2009 US airstrike. 

In September 2012, a US drone shot at a truck in Yemen, killing 12 civilians, including three children and a pregnant woman. 

In 2015, the US fired over 200 shells at a hospital building in Kunduz, Afghanistan, killing 42 patients and staff. Days later, it admitted the mistake, saying that it had intelligence that the Taliban were in the building.  

In March 2017 , the US dropped a 500-pound bomb on a building where about 50 people were sheltering in ISIS-controlled Syria.

In 2018, the US Army shot a Hellfire missile at a mother and daughter in Somalia, and when one tried to flee, it hit them again, killing them. . 

In 2021, a US drone shot and killed 10 civilians in Kabul, including an aid worker and seven children.  It wasn't a split second decision - they watched the vehicle for eight hours without considering that perhaps the people they were watching were innocent. 

Last May, the US announced the killing of an Al Qaeda leader - but the victim was really a 56-year old former bricklayer.

As recently as February of this year, US airstrikes in Iraq killed civilians

In nearly all of these cases, the US didn't admit their mistakes until weeks or months later, if ever, and only when pressured would they release any results of investigations. 

So when Joe Biden, who was president and vice president during a great number of these US airstrikes killing so many civilians, says he is "outraged" at Israel, he is being more than a little hypocritical The US track record on transparently investigating mistakes and taking responsibility is horrible compared to Israel's. 

https://elderofziyon.blogspot.com/2024/04/based-on-its-track-record-us-has-no.html

 

Som alltid er det følgende et forsøk å «connecting some dots», eller samle noen tråder, i det holistiske håp, at «tegnene og tydningene» muligens kan bli litt klarere, eller mer beroligende, eller i hvert fall litt mer utfordrende, om ikke nødvendig vis klarere, for alle:  

Det skjer noe i folkedypet, og noen mæler sin egen kake på ymse vis, men vi andre, er edle og lver etter Kants – og vel også Jesus’s kategoriske imperativ, eller hva?

Det er nesten utrolig å se den anti-israelske stemningen som har manifistert seg spesielt fra - og på  - venstresiden, jfr Barth Eide, og som nå ser ut til å «satt seg», en venstreside som ser ut til å gå mer eller mindre sovende eller svimeslått mot det mange betrakter som er forvarsel om «endetiden», eller den store trengselstiden, en kortere, men desto mer blodig periode i verdenshistorien, som skal bli så grusom at man helst ikke vil tenke på den, og som derfor er redd den, eller man på ymist vis forsøker å vri seg unna «det som skrevet er» og står om den, og i stedet, i full visshet, faktisk ser frem til at den kommer uansett, og fordi man da vil bli frelst for alvor, dvs bli opprykket, av Frelseren selv, til den visse frelse og belønning.

Jo da, det skjer så mye grusomt i verden nå, at man kan bli redd og oppgitt, og kanskje til og med suicidalt deprimert. Hvem slipper unna?

Her følger et referat fra et par program sendt på Visjon Norge 160424, Studio Direkte, det første idet det nærmer seg slutten på programmet, etter tre timers sending med bl a fyldige innslag med innsamling, helt på slutten av programmet; og et annet referat fra litt tidligere i sendingen, hvor sjefen sjøl er dratt på reportasjeferd til Sederot i Israel, på grensen til Gaza, se under.

Aktørene er først her Ragnhild Angell Sagen og hennes mann David Sagen.  her

Det bør nevnes at Ragnhild. i et program for barn på kanalen, tidligere, med gestikulering og klare ord liksom har «føyset bort» eller «trøstet bort» ”dette med synd”, som hun sier, i en samtale med noen unger ute i det fri, (i en eller annen sammenheng, for et par tre år siden, kanskje, i et program og på en dato jeg ikke husker her og nå):

Ragnhild står sammen med sin mann på «callcenteret», med søyler av innsamlede midler, for  anledningen. Hun sier:  jeg har vært så redd for Endetida, og jeg har opplevd at jeg blir veldig redd når jeg ser på nyhetene og ser på alt som skjer, men nå begynner jeg virkelig å glede meg til det …

-Yes, amen, sier mannen til Ragnhild, kontant, optimistisk, sunn og frisk, lys og uredd. Og mildt supplerende, med et sjarmerende, men ikke totalt og gjennomgående naivt uskeptisk smil, liksom, på en måte, og som alltid overbevist, i full visshet, empatisk, hele tiden litt medlidende, altså, men aldri helt igjennom nedlatende, men som om han snilt, litt overbærende, og kronisk, har noe «på lur», for en annen anledning … Han er en lyslugget godgutt, må vite, og en stolt og trygg far og ektemann, vil jeg tro og gå ut fra, - på det har jeg visshet ….

Ragnhild puster inderlig, eller moderlig, eller søsterlig, eller tante- eller lillesøsteraktig, men ikke stemorsaktig, heller svigermorsaktig, hun er ikke udannet underdanig, heller mer ureflektert medgjørlig, og hun sier så videre:

-redd for, til, at det er endetid, jeg virkelig gleder meg til det, for nå er det … da han ble født … og nå merker jeg at …

-Åh, ja, og så skal vi glede oss Ragnhild, for det som er sagt her inne, (se på kodene (kortene?) …

-Jaa … istemmer Ragnhild, nesten litt underdanig, nærmest koneaktig eller moderlig, alt etter som – (ikke til forkleinelse … ).

Mannen: -For har vi noe frykt i det … nei, det har vi ikke … Han er god og Han har frelst oss, … vi skal rykkes opp, vekk fra dommen som kommer over hele verden, …

-Ja …

-Men så hørte jeg noe han Jostein Kirkenes, han snakket om, jeg tror, jeg husker ikke helt om det var Astrid som intervjuet han, hun spurte han om … hvis det er noen som ikke har frelsesvisshet …

-Ja!

-Hva vil du si til dem, og da svarte han, og det er noe som ingen bruker å svare, han svarte at ja da må du kanskje søke etter om du har synd i deg, …

-Uhmm …

-Og de som frykter at de skal komme frem for domstolen …

-Uhm …

-Den frykten har jeg hatt i mange år, og det stemmer hver gang, at jeg har hatt synd i meg …

-Ja …

-Og så har jeg bekjent da, og fått rensa hjertet med … og kommet til frelsesvisshet hver gang, men så … man lever jo, og det er veldig viktig at vi lever og ånder med Ham, og elsker Ham, så han kan lege oss … så han kan helliggjøre oss …

-Jaaa ….

-Så Han kan bruke oss, så har du ikke frelsesvisshet, så spør og søk etter om det er noe synd i livet dems, som de kanskje må bekjenne …

-Det kan være noen andre ting og, altså, frelsesvisshet, det kommer av, det kan være mange årsaker, men ja, og det som er så fint det er bare det at vi kan omvende oss, - hva betyr det? Jo, gå til korset …

-Ja!

-Og til Mesteren selv og be ham om tilgivelse …

Ragnhild: -Og ikke bare det, vi må også, … prøve å …, du må be Jesus om å hjelpe og gi (gjøre?) sånn som Han vil, og nå du har en synd i livet ditt, som du bekjenner, og omvender deg, så er det viktig at du og Gud samarbeider om å klare den «tørnen» der …

-Yeahs …¨

-Uhum …

-Og så går det til seier, og her kommer det inn 500 kroner fra Alta … på SMS … halleluja … frelsesvisshet, det er liksom Den hellige Ånd, vet du, halleluja, som gir oss denne tryggheten, at du veit, at du veit, at du veit, at du veit, men ja, endetida skal ikke røve oss fra noe som helst, den som bekjenner Jesus som Herre, og tror at Han er Guds sønn, og som Herre, og tror at Han er Guds sønn og at Han oppreiste Han fra de døde, da tror du og skal bli frelst …

-Ja.

-Så tror du at Jesus er Messias og Guds sønn og den enste vei til himmelen …

-Ja.

-Ja men da tror du, og da er det greit, så da får Herren i sin nåde ta seg av hvor langt vi er kommet (?), og så videre, vi skal til musikk, vi prater oss helt bort her …

-Hæ, hæ, hæ …

-Og så får vi inn de siste telefonene her nå …

PS, og bare for å nevne det: Leif S. Jacobsen, 2023, i Jesus kommer igjen, skriver, s 114: Den gamle pakt, (derimot), er forskjellige fra de andre paktene. Det er en pakt med betingelser. Om folket var lydig, skulle de ble velsignet, om de derimot ikke holdt Guds bud, skulle de bli forbannet … den er tidsbegrenset. Når Paulus tolker den nye pakt i Gal 3. 15 f, utvides denne til å inkludere alle som gjennom troen på Jesus Kristus får del i Abrahams velsignelse. Abrahamspakten knytter derfor sammen nasjonen Israel og det åndelige Israel – som er menigheten. se også Rom kap 4. Se også her

Kommentar: Hvem kan misunne eller uberettiget fordømme Ragnhild og David’s tro? Skal vi være vår brors voktere? De har visshet og vet at de skal til himmelen, før de store lidelsene kommer, lidelser som vil ramme f eks jøder, før mange av disse, til slutt, vil omvende seg eller bli gjenfødt. Det vil før dette bli lidelser som verden aldri før har opplevd eller sett.

Men skal ikke Ragnhild og David også frem for dommen? Jo, men det dreier seg sannsynlig vis, ut fra hva de sier eller antyder, om en spesialdomstol, (hvis de tror på den, da), Bema-domstolen, som kommer i funksjon like etter opprykkelsen (tidspunktene her er omdiskutert – før, under etter etc), se 1 tess 4. 14-17, 1 Kr 15. 51 f. Merk: Dommen skjer i «det himmelske».

Dommeren ved Bema-domstolen er Kristus selv. De ufrelste vil stå overfor Den store hvite trone’s domstol senere, dvs Guds eller Faderens domstol.

Bare de som er gjenfødt – som f eks Ragnhild og David, og alle seriøse partnere med Visjon Norge,  - vil stå overfor Bema-domstolen, 2 Kor 5. 1-19. Hensikten med dette, i bibelsk perspektiv, hevdes det,  er å bekjentgjøre de individuelle kristnes karakter og motiver; ting som er «gjort i legeme(kroppent», vil bli bedømt, se 2 Kor 5. 10, og det skal avgjøres om de er gode eller dårlige. Denne dommen skal ikke avgjøre hva som er etisk godt eller ondt i disse, men heller dømme om hva som er akseptabelt og det som ikke er eller har vært det, dvs bestemme om det de har gjort – eller kanskje bare holdnet? - har vært gagnlig eller ikke for Kristus og Hans verk.

De syv årene som følger opprykkelsen, etter dette teologiske og bokstavtro systemet, kalles Den store trengsel. I denne vil det forferdelige som beskrives i Åpenbaringen skje. De som ikke ble opprykket, fordi de ikke var frelst, vil erfare den verste forfølgelse. De andre troende vil bli oppvakt fra de døde før Tusenårsriket, Åpen 20. 4. og så vil Kristus regjere i tusen år, Millenium. Jordens beboere vil bli frelst: Israel, de gammeltestamentlig hellige og de hedningene som led under trengselen, kirken og utvalgte engler. Kristi visekonge vil være den bibelske David, Jer 30. 9 og Hos 3. 5. Palestina vil bli gjort mye større og helt forandret. For første gang vil Israel vil eie alt land Gud lovet til Abraham i 1 Mos 15. 18-21.

Etter opprykkelsen vil «den juridiske blindhet til jødene bli fjernet, se Apgj 28. 25-28, 2 Kor 3. 13-15, og de vil bli i stand til å se Jesu sanne identitet, som deres egen Messias. (Se evangelikale: Bible Answers … – Elmer l. Towns, 2003.  

Se om karismatikeren Avanzini, og hans skremmende, eller like tvilsomme, men like fullt trosmessige, begrunnelser, her:

https://neitilislam.blogspot.com/2024/03/om-hanvold-belgiske-kjemepkaniner-og.html

Vi kan også gå til katolikkene, som tradisjonelt kan sies å ha følgende oppfatning:

Kirken anerkjenner ikke den anglikanske og lutherske prestevielser …

Frelsen oppfattes som en vekst i hellighet. Frelsen blir fullført i purgatorium.

En katolsk kristen sier ikke: Jeg er frelst. Frelsen en utvikling som først er ferdig når vi ser Gud anskt til ansikt. Vi skal bli ham lik, for da skal vi se ham som han er, 1 John 3. 2. (iflg Arne Fjeld O.P, Katolsk tro … 1. utg 1986).

Luther synes å være nesten helt ute i karismatiske kretser i dag. Hva mener vi med «daglig brød»? Jo, ting som mat og klær, hus og hjem, arbeid og helse, gode naboer og trofaste venner, et godt styre og rett og rettferd på jorden.

Man må kunne si at dette er en nokså ydmyk bønn og ikke mye «storforlangende».

Når vi kommer til Hanvold, ber han ikke bare om disse «tingene». Nei, i Himmelsk Økonomi ber han mer spesifisert, om en konkret bil, f eks, en ting med helt konkrete egenskaper – og får den, og mange andre spesifikke ting, etter intens bønn og kanskje til og med faste … men Gud sender ikke ned penger fra himmelen, forr det ikke fins penger der, sier Hanvold. Men Gud sender med Hanvolds hjelp altså en nærmere spesifisert bil (gjerne i luxusklassen).

«Lever» så Limbo i dag? Vel, se her om nobelprisvinner og katolikk Fosse, f eks:

http://neitilislam.blogspot.com/2024/02/limbo-et-levende-faktum-og-muslimer.html

http://neitilislam.blogspot.com/2023/12/antisemittisme-gaza-og-oss.html

For mer dypdykk i denne «materie», må jeg bare anbefale de etikettene her på bloggen jeg har kategorisert som Synden og syndene i islam og kristendom fra 1 til 14.

Så:

Jan Hanvold i egen høye person har vært på Gaza for bl a å overlevere innsamlingspakker i regi av kanalen, til trengende der. Fra denne turen sendes visse reportasjer, der Hanvold går rundt og betrakter og kommenterer ødeleggelsene etter 7. oktober-massakren, og hvor han intervjuer sjefen for mottaket av alle pakkene fra «visjonsfamilien» i Norge, her sendt 160424:

-Her er vi ved politistasjonen i Sederot, det som da var politistasjonen, det var jo det som ble angrepet her, og det er jo ikke noe i igjen av den, det er jo reist et monument da, over det som skjedde, alle her ble drept, … hvor mange ble drept? … 22,  but now more, minimum 25, … how long are from the border? … only 2 kilometers … de har plenty food her, sier Hanvold, for Gaza, but they want to be like «poor us, to be a offer», (Hanvold ser ikke ut til å ville skille mellom offer og victim, her)… thy will stay poor there, for to use in their terrorist plansthey found 35 thousend kilometers of tunnels … a lot of money … så folkens, da ser dere hvor hjernevaska vi blir gjennom massemedia I Norge; de sier stakkars palestinere, men det er jo ikke synd på dem I det hele tatt, for det atte, når de tilber en annen gud, en fremmed gud, så får de det som den guden gir dem, og det er krig, ørken, og forbannelse og krig og terror. … og nå er vi på festivalområdet, og hvor de ble slakta ned, voldtatt etc … (vi ser «bilkirkegården bl a med alle de sønderskutte motorkjøretøyene, og blomster og bilder av disse folka, disse offerne etc). … også en frukt av disse vidunderlige hamasfolka, som er så fredselskende, men i virkeligheten så er de jo da noen barbarere, og her se du da en haug med motorsykler … det er ganske forferdelig når du tenker på da de som satt på disse motorsyklene som da bare ble maia ned … og drept … Hamas bare maia ned for fote …

Om Israel, «okkupasjon», bakgrunn:

https://neitilislam.blogspot.com/2024/03/okkupasjonen-lovlig-og-ikke-ulovlig.html

https://neitilislam.blogspot.com/2024/04/iran-israel-og-oss-og-hva-som-star-pa.html

https://neitilislam.blogspot.com/2024/04/apenbaring-over-iran-eskalering.html

 

Hvor mye innvandring kunne araberne (i dag: Palestinerene) tillate?

https://neitilislam.blogspot.com/2024/04/gaza-hva-som-star-pa-spill-om-en.html

-

På document. no i dag finner vi en meget velformulert og inderlig og meget forståelig tristess over vår manglende støtte og medfølelse over Israel og jødene, i motsetning til den begeistring det utøves nesten over hele fjøla til Hamas fordel:

… I stedet belønnet verden dere med å bagatellisere massakren, betvile og fornekte de klare bevisene som ble lagt frem og unnskylde massakren som en motstands­kamp. Dere ble ikke vist med­menneske­lig­het og omsorg, men opplevde i stedet å bli forfulgt, og skylden for terror­angrep­et dere ble utsatt for, ble lagt på dere selv! I Norges gater ropes det død over dere, og folk demonstrerer til støtte for Hamas og terror­angrep­ene. Det israelske flagget, med Davids­stjernen omgjort til hakekors, trampes på og brennes, jøde­fiendtlige tekster tagges på offentlige steder, dere angripes og dere utestenges fra 8. mars-toget.

Det hatet dere opplever i Norge nå, minner så alt for mye om et hat vi har sett før, og som er en skamplett på Norges historie. Jeg er rystet, og kan ikke tie! Kjære norske jøder: Jeg vil si UNNSKYLD av hele mitt hjerte!!

Dere sviktes av norske politikere, medier og hjelpe­organisasjon­er, og de fleste nordmenn er tause. Politikerne snakker så fint om å bekjempe anti­semittisme, men deres handlinger viser ofte det motsatte. De ville ikke heise det israelske flagget som en støtte etter terror­angrep­et den 7. oktober, men heiser villig det palestinske flagget. Ja, til og med Utenriks­departement­et rådet vår kjære konge til å ikke kondolere Israel etter terror­angrep­et!

De roper om våpen­hvile, selv om Hamas kjemper for å utslette dere. Selv når 134 av deres kjære fortsatt sitter fanget på Gaza som gisler, roper de om våpen­hvile, uten å først kreve at gislene løslates. De anklager Israel for krigs­forbrytelser, selv om Israel er den eneste parten som gjør sitt ytterste for å følge inter­nasjonal lov, mens Hamas begår åpenbare krigs­forbrytelser som en bevisst krig­førings­strategi.

Men det er visst ikke så viktig å få frem. De anklager Israel for apartheid, men i realiteten er Israel det eneste demokratiet i Midtøsten, og det er dere som ikke kan bevege dere fritt i palestinske områder i Israel, eller i mange arabiske land. Da kan dere bli drept. De støtter PA med milliarder av kroner, selv om de vet at pengene går til terror­opplæring av palestinske barn, som trenes til å hate og drepe dere. De vet at bistands­penger blir brukt som lønn til «martyrene» som dreper og terroriserer dere, men fortsatt snur de seg bort, toer sine hender og sier de motarbeider anti­semittisme.

 Dessverre er mange politikere, medier og hjelpe­organisasjon­er i Norge en del av problemet. De forfører en hel nasjon til å tro på et narrativ som ikke forholder seg til sannheten. Kjære jøder i Norge: UNNSKYLD for dobbelt­moral­en og sviket dere opplever! … Hilde Breivik, 170424.

 

Kommentar: ja, det ser virkelig ut som om visse folk forestiller seg at de selv blir mer rettskafne og moralsk overlegne når de mener at Israel bør lide mer enn det landet allerede nå gjør, som angrepet i en urettferdig krig er, men ikke sett fra Hamas og dens irrasjonelle «følgere» på venstresiden og f eks Iran.  De mener at Israel lider for lite. Hvordan er det mulig? Hvilke moralske standarder er det slike folk operer med, hva slag «stalinisme» er dette, ja, verre, hvis mulig? Er det DEI som har gått til hodet på dem?

DEI kan oppsummeres i ett prinsipp: Utfallslikhet forlanger at hvis en – individuelt eller i gruppe, uansett hvilken gruppe eller hvilke grupper- at hvis en er fattig, så skal alle etterstrebe eller etterstrebes å være fattige, eller verre: Hvis en er rik, så skal alle gjøres rike, hvilket jo betyr at alle blir fattigere – et «godt» marxistisk perspektiv. Hvis en lider, så skal en annen som ikke lider, lide mer, eller like mye. Hvis man føler eller emoverer det og det, skal også andre gjøre det i like stor grad og like intenst. Galskap?

Prinsippet avføder en mengde servilt betinget emosjonelt korrekte mennsker.  

Ja, det ser sånn ut, at DEI triumferer, uten at vi har bedt om det, enn si tenkt noe særlig over det, fordi det høres jo så flott og rettferdig ut, og hvem vil vel ikke være flott og rettferdig – dvs ulastelig – og utilnærmelig moralsk høyverdig, eller over-verdig, dvs intransigente nå i dag i våre vidunderlige selvillusjoner?

Her er det plenty hypermagi for hypermagikere i sving, så det ljomer, uten at noen hører og ser, se om dette andre steder på bloggen her.  

While it certainly hasn’t been done away with, the anti-quality, anti-fairness, and anti-American “Diversity, Equity, and Inclusion” hustle is taking some hits. This ugly form of tribalism pits men, whites, and the rich (oppressors) against women,blacks, and the poor (the oppressed.) With a language all theirown, the DEI-ists have wormed into just about every facet of American life. The government – notably its schools – the military, and corporations have all embraced the sect.

Of late, Jews have been targeted. After the savage attack on innocent Israelis by Hamas butchers on October 7, Jews have been branded as oppressors, and Israel was deemed a“genocidal, settler, colonialist state” in the minds of the DEI tribe. One former DEI official explained that “criticizing Israel and the Jewish people is not only acceptable but praiseworthy” and “if you defend them, you’re actively abetting racist oppression.”

Bari Weiss sums DEI up perfectly, explaining that it is an “ideological movement bent on recategorizing every American not as an individual, but as an avatar of an identity group, his or her behavior prejudged accordingly, setting all of us up in a kind of zero-sum game.” …

https://www.frontpagemag.com/dei-resistance-rising/

Og denne:

It’s no surprise that people whose life work is to enforce the principles of “diversity, equity and inclusion” (DEI) would have only a glancing acquaintance with the truth. And so it has now come to pass in our green and pleasant land that DEI officials are warning the “intelligence community” that it must not speak accurately about the jihad threat, or even refer to “jihadists” at all. To do so would — you guessed it! — offend Muslims, and with Muslims in the U.S. already enraged at the Biden regime for its ostensible and vanishing support for Israel, we can’t have that.

The Daily Wire reported recently that “an internal newsletter sent by diversity, equity, and inclusion officials in the Biden administration’s top intelligence agency warns personnel not to use ‘problematic phrases’ when discussing Islamic terrorism.” In this Orwellian age, “problematic phrases” are those that are true and accurate, but are offensive to pressure groups that the regime wishes to court …

https://www.frontpagemag.com/dei-top-dogs-warn-intelligence-agencies-not-to-use-terms-such-as-jihadist/

Se:

https://neitilislam.blogspot.com/2023/07/tapte-ror-i-kjlvannet-av-paris.html

Om våre ordførere, bl a:

https://neitilislam.blogspot.com/2023/05/vager-vi-lenger-snakke-sant-til-makta.html

 

https://neitilislam.blogspot.com/2022/10/det-glemte-eller-fortrengte-valget-i.html

 

Se vider om opprykkelse, trengselen og «husholdningene» og de ulike paktene her:

https://neitilislam.blogspot.com/2024/01/venstresidens-nye-ateistiske.html

 

https://neitilislam.blogspot.com/2019/01/jihad-nar-far-vi-nok-av-det.html

 

https://neitilislam.blogspot.com/2020/10/med-morken-i-vietnam-nok-en-begredelig.html

 

https://neitilislam.blogspot.com/2017/11/terrorangrep-pa-muslimer-av-muslimer-i.html

 

https://neitilislam.blogspot.com/2020/12/angrep-bispene-kristensionister-eller.html

 

https://neitilislam.blogspot.com/2015/11/angrepet-pa-paris-og-markedsfringen-av.html

 

https://neitilislam.blogspot.com/2017/05/dd-over-jdene-igjen.html

 

https://neitilislam.blogspot.com/2024/04/gaza-hva-som-star-pa-spill-om-en.html

 

Se, virkelig, denne, nede på siden: https://neitilislam.blogspot.com/2020/08/mellomkirkelig-rad-et-rad-besatt-av.html

:

… i forbindelse med Evian-konferansen – Avignon - i 1938:

Roosevelt var sympatisk innstilt til de jødene som ble forfulgt. Han lurte på om andre land kunne tenke seg å ta imot «flyktninger, (jøder ble ikke nevnt). De var bare en liten minoritet.

Ifølge den kjente forfatteren Amos Oz, på History Channel, Canal Digital, rundt 2017:

Kanada sa:1 (jøde) er for mange

Sveits: None is too many

Australia: Vi forakter antisemittisme. Vi er imot det. Derfor vil vi ikke ta imot noen flyktninger. Vi har ingen tradisjon for å ta imot.

USA og England bestemte seg for ikke å ta imot flyktninger, (mer eller mindre offisielt).

Sveits: Vi er ikke forskjellige fra alle andre. Det er ikke vårt problem og ikke opp til oss å løse det. De andre vil ikke ha jødene heller.

Sveits forespurte tyskerne, nazistene, om råd for å finne en løsning på problemet med innvandring: Sveitserne insisterte på at Tyskland satte inn en J i alle jøders pass.

Kari Vinje skriver i 2019:

… Slik jeg tolker Skriften, er «den store trengsel» det samme som andre steder kalles «Herrens dag» eller «Herrens vredes dag», (nevnt i Sef. 1, 14-18) eller ganske enkelt «vreden» (Dan. 11,36 i de fleste bibeloversettelser).

De som kjenner sin bibel, vet at på «Herrens dag» skal Guds vrede over all verdens synd ramme jorden. Når tiden er inne, er det ingen som kan stanse vredesdommen. «Dette må skje», sier Jesus i Matt. 24, der han forkynner om endetiden.

Men de som er frelst, da? De som har tatt imot Jesu soningsverk på Golgata og har fått sine synder slettet ut, de skal da vel ikke rammes av Guds vrede over synden?

Nei, Gud har en redningsplan for sin menighet. Flere bibelord taler for det. Et av disse er Rom. 5:9: «Når vi nå er blitt rettferdige ved Kristi blod, hvor mye mer skal vi ikke da gjennom ham bli frelst fra vreden». Et annet ord handler om å «vente på Hans sønn fra himmelen, han som Gud reiste opp fra de døde, Jesus, han som redder oss fra den vredesdom som kommer» (1. Tess. 1:10). Jeg tror at dette ordet viser til det vi kaller bortrykkelsen, det øyeblikket da Jesus kommer fra himmelen for å hente til seg de som er rede til å møte ham, både døde og levende.

Denne begivenheten er nevnt flere steder i Bibelen. I 1 Tess. 4:16-18 skriver Paulus: «når befalingen lyder, og det høres et rop fra overengelen og støt i Guds basun, da skal Herren selv stige ned fra himmelen. Og de som døde i troen på Kristus, skal først stå opp. Deretter skal vi som er blitt tilbake og fremdeles lever, sammen med dem bli rykket opp i skyene, i luften, for å møte Herren. Og så skal vi være sammen med Herren for alltid. Trøst da hverandre med disse ord.» …

.

https://idag.no/bortrykkelsen-guds-hemmelighet/19.31598

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar