tirsdag 2. april 2024

Den begredelige redaktørforeningen - en forening av nasissistiske duster?

 

På NRK: Styret i Norsk Redaktørforening: Leder: Tora Bakke Håndlykken. Nyhetsredaktør, Verdens Gang, Oslo.

Håndlykken kom i dag på nrk-lufta med noen bombastiske uttalelser om hvor grusom Israel er som nå vil hindre ytringsfriheten til den Qatar-dominerte og nærmest notorisk islamistiske propagandakanelen (vil noen si) Al Jezeera.

Jeg har ikke hørt på maken: Hun ligner en annen redaktør, red Johannes Morken i Stefanus-alliansen. Han er også harm, så harm, kronisk dirrende, moralsk overlegen, full av menneskefrykt, nådeløs og phoney til det siste, (forhåpentlig ikke på privaten og forhåpentlig ikke hele tiden, men jeg tviler, det er snakk om fjerndiagnostisering av dypereliggende ting og forhold het). De halser etter anerkjennelse, falsk anerkjennelse og skjønner ikke at de med nødvendighet er hypermagikere, hvis gull er illusjon på illusjon … illusjoner for dem selv og folket, det er det nye saliggjørende opium.

Men det er for lengst gjennomskuet. De burde skamme seg, men gjør det ikke.  

Begge disse mediokre mediamennesker er fulle av behov for selvforherligelse, (se linkene under om Morkens irrasjonelle bedrifter i den selvkonstruerte moralismens og den ekstremt selvbreiale kristne emotivismes navn).

Det er flaut å se, hvor selvsikre de er, og hvor lite og snevert perspektiv de har, og hvor «hatefulle» de egentlig er, nærmest gjennomført, og av disposisjon, for å se det slik De representerer på en ypperlig måte våre dagers ekskluderende inkvisisjonister.

De eier ikke empati, bare selektiv empati, - de er styrt av eller formet av en eller annen partibok eller sentralkomite de har i sine egne hoder, som de tørster seg med, manisk og kronisk; de er massesuggererte, makter ikke å tenke, holdne og emovere selv. De lider av patologisk Kristus-kompleks.

De skjønner ingen ting, Jer 45. 9.

Men mer om dette under, se først:

Ikke første gang at redaktørforeiingen i Norge hisser seg opp over Israel, bare ved å tenke servilt betinget emosjonelt betinget korrekt, og derfor flaut, feil og feigt:

https://www.journalisten.no/al-jazeera-associated-press-eirik-hoff-lysholm/redaktorforeningen-ber-israels-ambassade-om-en-forklaring/462232?noLog=1

Fra Journalisten for kort tid siden, (meg: uhyrlig, hatsk, autoritært og uten sann aotoritet):

«Et angrep på pressefriheten- Norsk journalistlag tar sterk avstand fra Israels planer om å stenge Al Jazeeras sendinger i Israel. – Dette er ikke et demokratisk land verdig», sier NJ-leder Idar Tryggestad.

Fra:

https://www.nrk.no/nyheter/reuters_-netanyahu-vil-stenge-al-jazeera-i-israel-1.16826147

… Israel har beskyldt kanalen for å samarbeide med Hamas i krigen i Gaza.

Kommentar: Ha, ha, sier jeg. Her er det snakk om uhelbredelig naivisme. Her opplever vi et snevert, internalisert og blokkert hat, velstandshat, i og for seg en nytelse og et nytelsesmiddel for disse, som bare idioter kan oppvise, idioter uten virkelig, internalisert, empati kreativitet og fantasi, uten å ta hensyn til situasjonen og konteksten. Det er skammelige uttalelser. Disse aktørene er interessert i en ting: Å undergrave Israels både forsvarsvilje og forsvarsevne, og Israels fulle rett. De er alle både aktuelle og potensiell despotspirer, hvis ikke allerede despoter i sinn og karakter. De har «de priviligerte’s hat» mot the underdog, mens de pumper ut sin «godhet», som dydsposører.

-

Norske mediers påske­budskap: Vibratorer, Gaza og vekk med det kristne

Elisabeth Rooney   01.04.2024 10:04  

-

Eide bekymret over stengning av Al Jazeera, Hans Rustad   02.04.2024 16:50

Eide: – Verdenssamfunnet er helt avhengig av mediene for å få troverdig informasjon om situasjonen. Å forby et nyhetsmedium som Al Jazeera er et direkte angrep på pressefriheten, skriver Eide i en epost.

Å nevne «troverdig informasjon» og Al Jazeera i samme setning er en selvmotsigelse. Enhver som har sett den Qatar-eide kanalen vet at den heller bensin på bålet. Det er den engelskspråklige og vi vet at den arabiske er enda verre.

Ja, hva med å sette litt dypere fokus på al Jazeera selv og for eksempel Qatars forhold til kanalen?:

https://pjmedia.com/raymond-ibrahim/2024/03/29/hamas-supporter-qatar-sponsoring-what-americans-learn-n4927770

Først denne over om Qaaars “bidrag” til våre universiteter:

Så denne:  … First, Qatar funds Hamas to the gills, hosts Hamas's billionaire leaders in its capital, Doha, and allows Deif to declare war on Qatar's megaphone, Al Jazeera. Then, the Qataris pretend to be impartial mediators, and the Biden administration pretends to buy their act.  It is no secret that Qatar and its news organization Al-Jazeera have long been serving as champions, protectors and lifelines for Hamas and other terrorist groups, such as Al Qaeda affiliates and the Taliban.  "There are many channels who are biased, but this is past bias. Now Al-Jazeera is a voice for terrorists." — Mohammed Fahmy, the former Cairo bureau chief of Al-Jazeera, reported by Eli Lake, aawsat.com, June 25, 2017. …

https://www.gatestoneinstitute.org/20521/qatar-al-jazeera-terrorists

Hans Rustad: 

Staten trer nå frem som Storinkvisitor. Justin Trudeau legger frem et lovforslag som gir mulighet for idømme husarrest før en hat-forbrytelse er begått. I Irland kan man dømmes for bare å oppbevare «forbudt» materiale elektronisk. (document.no i dag).

Apropos: RFK jr. sier til CNN at Biden er en større trussel mot demokratiet enn Trump, Document: Elisabeth Rooney   02.04.2024 15:16

Artistkjendiser aksjonerte mot Israel: – Har fått hatmailer, sier Jørn Hoel, Tore Kristiansen   02.04.2024 14:42 Document i dag:

Artisten, Jørn Hoel har fått hatmeldinger i mailboksen etter at han bestemte seg for å synge ut i kor mot Israels deltakelse i Eurovision.

Norske artister og andre kunstnere har som vanlig engasjert seg mot Israel og jødene, og denne gangen i praksis til fordel for den islamistiske terrorgruppen Hamas.

Aksjonen skjedde ved at artistene dannet et kor og «sang ut mot Israel».

Kommentar: Dette er et godt eksempel på hva jeg mener om de korrekte emosjoner; de er veldig utbredt i artist-miljøer og legger en skygge over all god juridisk og jusslik tenkning, tenkning i jurdico-religico-perspektivet, refleksjon og reaksjonsmåte, (noe jeg etterlyser flere steder her på bloggen).

De forstår ikke at det med slike utspill undergraver seg selv, sin selvrespekt og den anseelse de på lengre sikt er så avhengig av å ha fra publikum. De gjør seg til moralpoliti og overdommer på et område de ingen kompetanse har. De barnsliggjør eller puerliserer og infantiliserer ikke bare seg selv, men også sine «forgudere», fans av alle begredelige avskygninger, for å slippe  tenke og slippe å ta reelt ansvar, spesielt i et større perspektiv enn øyeblikket og behovet for mer berømmelse – og kald profitt. Det er skammelig på et kollektivt nivå. Disse artistene er selvsagt svært og servilt og spesielt avhengig og krypende, av et «godt» og opportunistisk forhold til alt som heter media og presse. Slik bidrar de også til å undergrave vårt demokrati!

Se min, og mitt bidrag her:

https://neitilislam.blogspot.com/2011/01/islamiseringen-av-det-kollektive.html

Morken, m fl, som viser hvor corny, servile, fake, udemokratisk hysterisk og realitetsbegrenset pressen og media og deres mannskaper - eller kadaverdisiplinaktige kohorter - er blitt:

https://neitilislam.blogspot.com/2022/01/vitne-til-vanvidd-vitne-til-skrudde-sinn.html

Vi ser en frykt for islam som bare kan kalles patetisk.

Se mer om Morken her:

http://neitilislam.blogspot.com/2021/12/pandemien-og-coronaen-angriper.html

Se denne kommentaren, som burde få Morken – og hans ge liker -, til å rødme, for han gikk bombastisk ut og påsto med dirrende harme at staten fratok kyrkjefolket sin trosfrihet under covid-tiden: https://neitilislam.blogspot.com/2021/06/statens-angrep-pa-trosfriheten-i-en.html

Under pandemien har det vært mange kristne som ha snakket om hvordan de lider fordi de ikke kan treffes når de vil, eller fordi myndigheten krever at de skal gå med munnbind eller la seg vaksinere.

Selv om noen stille spørsmål ved om myndighetene faktisk kan pålegge oss dette, er det overhodet ikke forfølgelse! La meg si det igjen: Det at myndighetene legger begrensninger på hvor mange dere kan ha i kirkesalene eller tvinger dere til å buke munnbind, kan kanskje oppleves som unødvendig og uforståelig, men det er ikke forfølgelse av menigheten. Hvordan kan jeg vite det? Fordi det samme skjer i templer, moskeer, teatre og restauranter. Tro meg, når forfølgelsen kommer mot kirken, vil du vite det . (Sitert fra Amir Tsarfati).

Se mer om Morken, en svært noksagt, mørk og u-proporsjonal « little big man»:

https://neitilislam.blogspot.com/2023/11/morken-samlet-til-na.html

https://neitilislam.blogspot.com/2019/07/hatprat-personangrep-horn-morken-og.html

http://neitilislam.blogspot.com/2020/01/johannes-morken-og-morten-horn-revisited.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar