fredag 17. mars 2023

Huitfeldt, nok en gang mot "glory" for islam?

Jeg hadde ikke før bestemt meg for å takke for meg, før jeg i stedet tok til takke med en ny mulighet og grunn for å fortsette, ikke helt uvisst av hvilken grunn, det semre «seertallet» på denne bloggen til tross.

Julie Dahle: Høyst pinlig når Huitfeldt ikke engang ser forskjellen på hyllest og diplomati

https://www.rights.no/2023/03/hoyst-pinlig-nar-huitfeldt-ikke-engang-ser-forskjellen-pa-hyllest-og-diplomati/

Debatten på NRK torsdag 16.03.23 var et alvorlig skue, iblandet mange ansiktsuttrykk fra spesielt utenriksminister Huitfeldts side. Hun spiller på hele registret, fra alvorlig furten eller «lei seg» til en maske av triumf og ledsagende smil, i all vennlighet. (Men hun er ikke skuespiller, hun er psykolog!).Men hele tiden overrasket over debattantens uforstand og mulige onde hensikter fra sine «undersåtter». «Du misbruker et sitat av meg» - inngikk i hennes hovedbudskap: Det er vår fordømte plikt å hjelpe både Afghanistan og Iran. (Vi kan ikke engang frata norske kvinner retten til å bruke hijab eller kanskje til og med burka så mye som de vil). Å se at hijaben er en militant uniform, som brukes for det den er verdt, av ymse broderskap, kommer ikke på tale.

https://neitilislam.blogspot.com/2022/09/opprret-i-iran-vare-emosjoner-og-vart.html

http://neitilislam.blogspot.com/2022/10/iran-og-konsekvensen-av-fravr-av.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/07/alinejad-tenktaklene-og-skautet-bade.html

https://neitilislam.blogspot.com/2018/11/m-michelet-og-merkel-to-hypermagikere.html

https://neitilislam.blogspot.com/2016/09/straff-for-hijab-nekt-betyr-kt.html

https://neitilislam.blogspot.com/2023/02/stoltenbergs-smerte-og-erdogans.html

https://neitilislam.blogspot.com/2022/09/om-svikte-sine-sstre-i-iran.html

https://neitilislam.blogspot.com/2019/11/heksebrenniing-og-koran-brenning.html

https://neitilislam.blogspot.com/2017/11/med-kondomer-for-fred.html

Her med en kommentar i kommentarfeltet som i våre dager ikke forstår at hijaben kan betraktes som en uniform!:

https://neitilislam.blogspot.com/2012/09/kampanje-mot-kiwi-med-padrivere.html

Hun benyttet seg eklatant av en debatteknikk som har vært utbredt i akademias diskursplattformer fra lenge før 68 frem til nå, og denne teknikken vil bli brukt fremover så sikkert som at solen vil stå opp ofte blodrød og tidlig også i morgen. Teknikken vil sette den mest edelt intenderte motspiller på plass, hver gang og ingen ser ut til å være helt forberedt.

Så hvordan gjør hun det? Jo, hun gjemmer «rosinen i pølsen» helt til på slutten av «dialogen». Vi har reddet kanskje mer enn 1 millioner mennesker i Afghanistan, sier hun, en bemerkning som ikke kommenteres på nettsidene i dag. (Dahle nevner hun har «spart liv»). Uvisst av hvilken grunn, kanskje av plassmangel, kanskje fordi man tror at kommentaren ikke er relevant eller oppsiktsvekkende nok.

Poenget er at Huitfeldt med denne taktikken gjør det på samme måte som AKPL-ml i sin tid gjorde. Hun venter til slutten av kosen eller praten eller metadebatten for riktig å kunne sette tingene på plass og derved gjør hun seg uangripelig. Ved å dreie om kniven en ekstra omgang, der hun kanskje glemmer seg og slipper det til i dette paradigme.

Hvem kan argumentene mot hjelpen til millioner som ellers kanskje helt sikkert ville ha sultet i hjel hvis ikke utenriksministeren hadde «grepet inn»? Hvem kan protestere mot en slik edelhet, motivert av de aller beste intensjoner – for ikke å si med den aller mest søte «godhetsposering». Vi tenker «kose-positør»? Ingen over, ingen ved siden, selvsagt. Huitfeldt har beseiret sine kritikere, ved følelsesmessig utpressing. Hypermagien har nok en gang gått av med seieren. Huitfeldt er en «god» SAP’er, som jeg kaller det. (Hypermagi er en mekanisme for å tilføre seg ofrenes antatte «magi» slik at man selv kan fremstå som «mektigere»). 

Taktikken kalles motte - bailey og vinner hver gang, fordi venstresiden har tatt opsjon på den, uten at motstanderen forstår at han blir målbundet, av sin egen godhetsposering, som altså ikke er god nok, for Huitfeldt. Man setter inn støtet til slutt – denne gang ved å vise til 1 million mennesker i Afghanistan som er reddet, her fordi vi ved Huitfeldt valgte å invitere Taliban på privat jet til Norge, for en «alvorlig prat». Hvis vi ikke hadde gjort det, ville motstanderne av dette møtet i dag ha vært ansvarlig for at denne millionen nå hadde sultet i hjel og vært døde. Kan noen si imot? Vel, hvis man sier i mot, er det like før man kan stilles for den store moralske overretten og dens tankepoliti  og bli dømt på forhånd, for tanker man måtte ha. Å stille talibaner til ansvar for millioners død på grunn av vanstyre pga ideolog er utenkelig, en blasfemisk tanke. (Hun tror kanskje at Allah er Gud, akkurat som NRK gjør).

Sjampanje til Huitfeldt! The Savior of the World, (ja, gud – han, hun eller hen - er blitt kvinne-hen I våre dager).

Innsmett: 1 Den internasjonale straffedomstolen (ICC) har nå utstedt arrestordre på Russlands president Vladimir Putin og landets barneombud. Kreml kaller det meningsløst. 2 The four most dangerous terrorist groups in the world have one thing in common – og hva er det?

https://www.thenationalnews.com/world/2023/03/14/the-five-most-dangerous-terror-groups-in-2022/

Videre: Huitfeldt synes å være svært tilfreds med at Taliban nå kan bruke av sine skrinne budsjetter på andre ting, som f eks vedlikehold av det våpenarsenalet amerikanerne etterlot seg, da «old» Joe Biden hadde bestemt seg for å hjelpe amerikanerne anda mer. Hvem vet. Antakelser bes frabedt.

Jeg var inntil for bare kort tid siden overbevist om Annicken hadde tatt sin partisøster Gro H B’s «admonition» til etterretning: «Hold kontroll på emosjonen, Annicken … «. I stedet eskalerer det. Man skulle tro Annicken hadde formulert og diktert eller dekretert «det emosjonelle credo»:

https://neitilislam.blogspot.com/2021/06/det-nye-store-emosjonelt-korrekte-credo.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/06/de-emosjonelt-korrektes-credo-i-praksis.html

http://neitilislam.blogspot.com/2020/11/emosjoner-er-kanskje-mer-eller-mindre.html

https://neitilislam.blogspot.com/2018/09/tankeforutsetninger-og-det-juridico.html

https://neitilislam.blogspot.com/2015/01/om-hvorfor-det-gar-sa-galt-om-islam-og.html

https://neitilislam.blogspot.com/2015/02/solberg-og-storhaug-what-match.html

http://neitilislam.blogspot.com/2020/01/avradikalisere-radikaliserte-om-vestlig.html

http://neitilislam.blogspot.com/2019/02/det-nye-viet-et-vi-av-tilskuere-og.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/07/lotusen-jussen-troen-og-det.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/07/om-hvordan-vi-fler-og-mulig-tenker.html

https://neitilislam.blogspot.com/2021/10/nar-en-ordfer-gar-helt-sap-blir.html

https://neitilislam.blogspot.com/2023/02/woke-syk-skyld-kanselleringskultur-og.html

Vi Huitfeldt noen gang forstå følgende satire, karikatur, pastisj, ironi og tragikomedie?:

Terrorist i et trengende utland til vår utenriksminister:

-Er du mot islamofobi?

Utenriksministeren: - Ja, jeg er det. (Ministeren er for øvrig utdannet psykolog).

Terrorist: Vet du hva det betyr?

Ministeren: Ja, det vet jeg.

Har du tenkt å gjøre noe med det?

-Ja, det har vi.

Terrorist: Hva da?

Minister: Vi skal nedsette et utvalg og gi de nødvendige lover som går mot islamofobi.

Vil det hjelpe?

Ja, det vil det. Vi har forberedt dette arbeidet lenge og dessuten har vi mange svært servilt emosjonelt korrekte velgere bak oss, og vi er i flertall. Fornøyd?

Kan du gjøre noe mer?

Ministeren: Nei, vi gjør alt vi kan … eh for dere … eh

Terrorist: Vi skal med takk følge dette arbeidet nøye … (se under for nærmere forklaring). 

(Annicken vil kanskje se min skisse her som uttrykk for ren dårskap og ikke verdt et lite sukk engang, - altså ser hun ikke poengene, på samme måte som andre ikke ser dem). 

 

(On 15 March 2022, the United Nations General Assembly adopted a resolution by consensus which was introduced by Pakistan on behalf of the Organisation of Islamic Cooperation that proclaimed March 15 as 'International Day to Combat Islamophobia).

https://neitilislam.blogspot.com/2023/02/woke-syk-skyld-kanselleringskultur-og.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar